Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Evde süreki duran çocuk daha çok hasta oluyor..
benim kuzenimde bebeğini hiç çıkarmadı hep oturduğu odanın kapısını bile kapattı..
çocuk şimdi 2 yaşında ama en küçük mikropa karşı bile dayanıksız..
o yüzden bağışıklık sistemi güçlenmesi için çocuklar çıkarılmalı dışarı kesinlikle..
rusyada yeni doğan çocuğu karın üstüne atıyorlarmışki alışşsın hasta olmasın diyeeee:18::18:

kızlarrrrr kv bana hamiş badisi almışş şoktayımmmmm nasıl aldı hediye bilmiyorummm şok oldummm

Eki Görüntüle 1046263 Eki Görüntüle 1046264

evet canım bu hafta evde olmam lazım çünkü
ambargoyu yedim resmen valla

kızlar herkese hayrlı sabahlar olsun
ist çok güzel aydınlık,güneşli,ışıl ışıl çoook güzel
sizler nasıslısnız bakalım

isyan kv aldığı hediye çoook güzel güle güle kullan
cutemum kapı süsünüz pek güzel olmuş elinize sağlık
citl kuzum geçecek bu günler inş bebei büyücek inş sende rahatlıcaksın
efulim kız mı cinsiyeti bebişin ben mi yanlış anladım

canim henuz bilmiyoruz ama ben kiz hiss ediyorum

slm kızlar
çenemı tutamadım ban yedım cuteyı anlıyorum
isyan çok guzel badı ya çok şeker cok begendım.benım kı hıç oyle bırşey almadı aman çöpünü istemem
cıtlye hak verıyorum bende yapılanları unutamıyorum ama yuzyuze bakıyoruz mecbur.bırde bende dışarı çıkarmaktan korkuyorum oksurugu var dıye

ohh kv ye bak benimki yaptığını duyunca laf yapıo valla bekarken yapmıodu bilmm ne bide öyle söyleyecek aman allahım.senn kv iyiymiş almalara gelince benimkide öle herşey alırrr ama ben istemem almasını gerçekten kaç kere dedim bana bişi alma yine de alıo çünkü anlaşamayız sonra yüzüme vurur.geçen aramış beni canın bişi istemio söle ben yapım bizde geçtik o yollardan yapamazsın sen miden bulanıo falan şaşaırdım aslında ilgi banamı torununa mı bilemedim

kız nerelerdesın :) gezmelere cıktın ınsallah

kız nerelerdesın :) gezmelere cıktın ınsallah

hafta sonu gidiyoduk cute işte pazarları bebek arabasıyla dışarıı eşimle ev asansorlu değilll araba ağır bebeginnn anakucagınada artık sıgmıyo usuturum die nebilim eşim olmadan çıkmıyourummm işte hem aşı hem grippp korkuyo insannnn benmki dısarıya bakıyo gösteriyorum pencereden heyecanlarnıyo ayaklar kıpır kıpır gorunce susuyo inş havalar ısısnsın hergün cıkarıcmm d vitamini alsın dieee ama şimdi kuru ayaz var işteee

kızlar serum yedim 1 şişe...öğleden sonra artık kusmaktan bayılma noktasına geldim...kv geldi hemen..beni kadın doğuma çıkardı..serumu bağladılar..şükür iyiyim şu anda..
bir browni kek. bir eti cin, mandaline ve kivi yedim hemenn

ankara soguktur dogru soyluyor olabılırsın apartman kalabalıkmıkı arabanı aparmtan gırısıne bıraksan yada once arabayı ındırıcen sonra bebegı alıcan yukarıdan ben oyle yapardım :) apartman gırısne bırakıyorudm ama tozlandıgı ıcın cok hassasım malum temızlık konsuuna :)
cocukların kulaklarını p ıs gormeye dayanamam kzı temızlıyonmu kulakları :)
buarada egeyı annemler teyzeme goturmusler bugun uzak bu aksam yok yarın aksam yok
ben napacam
sıkıntı aldı ıcımı

amanda amann kuzum mapustan çıktınmı sonunda..kız aman cuteye kanmaa yoksa çokkk mapusa girersinnn
valla benim kv ye bir haller oldu çok ilgili..sanırım ilgi karnımdaki toruna...neyse bende fırsat deyip nazlanıyorumm birazz

torunadur kız toruna...günahlarınıda almayalom tabi ama içimden böle geççiyor iyisi geçmiyorr :)

Son düzenleme:

apartman kalabalıkta kuzu çıkarsam indirsem çalarlarrr bizim burasııı biraz kötüüü benmkızda hemen ağlamaaya başlıyooo hava soğuk gecen annemlere gttik gelene kadar kulaklar ceryan ettiş valla kırmızı kırmızı oldu valla bide her önüne gelen geçiyo binadan ben 4 kattayım canm valla kulaklarını heryerini tmizliyorum hergün kontrol ediyorum heryeriniiii

eşin yokmu cnm vakit gecirirsin hemde dinlenmiş olursunnn daha ne istyosun işin varsa onları yap utu filan varsa eğer çamaşır varsaa

sıkıntılı gececek kuzum sabreden mecburen ben hamile oldugumu 2 aylıkken öğrenmiştimmmm mide bulantım filan yoktu 3 ayında mide bulantım başladı tek bir ay surdu zeytin yıyodummmm benyaaa ne çok zeytin yedim içimde zeytin ağacı çıkacaktı resmen bi araaaa

zyetini bende yiyorumm canımm ohh tuzlu tuzlu içini bastırıyor..
damar yolumu bulamadılar yaa 4 yerimden deldiler..ben damarlarım çok zayıff...

iş varda çok koyuyor ya habersız gıtmısler bırde esım haber verdı esyalarını aldılar dıye ay bı kotu oldum bıraz agladım annemede kızdım yarın gelın dedım uzaklarda gıdemem esımde ıste kımse yok yalnızım

daha rahatlarsın kız 4 ay gecmıs 2 ay daha buyur algılamaya baslar sagı solu canım parklara bahcelere cıkarsınız hemde bıngıldagın kapanması ıcın yararlı olur gunes

zyetini bende yiyorumm canımm ohh tuzlu tuzlu içini bastırıyor..
damar yolumu bulamadılar yaa 4 yerimden deldiler..ben damarlarım çok zayıff...

çok müden bulanıp kusuyorsan onun ıcınde hap verıyorlar canım beslenemezsın dıye onlem alıyorlar
bıraz gayret gecer bu gunler

çok müden bulanıp kusuyorsan onun ıcınde hap verıyorlar canım beslenemezsın dıye onlem alıyorlar
bıraz gayret gecer bu gunler

ayy cute inşş geçerr kuzucumm yaa inen öğleden sonra o kusma anını hatılamak bile istemiyorumm...çok kötüydümm ama şimdi rahatladım biraz ha az var bulantı ama o kötü halime göre çok iyiyimm..
canım doktorum ilacı vermiyor serumu deneyelim bu rahatlamazsa öle ilaç diyor..

bak sen mercimeğe neler yapıyo annesine kv beni şaşırtıyo canım yaa maşalaah dilimi ısırıp popomu kaşıyım

serumda verememısler ama damar bulamamıslar ısyancım valla hasta gıbı olmusundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…