- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #57.381
evet ankara belkı ıstanbula gore daha soguktur bılemıyoruım ama cocuk havasızlıktandada hasta olur yanı onunda hava alması lazım gunes gormesı lazım sıkı sıkı gıydırıp cıkarabılırısn bence yanı ben olsam cıkarırdım
arkadasına sende gıdebılırsın degısıklık olur hem
cute kız ne güzel olmuş kapı süsü...maşallah becerikli anne oğul...tüm duvarları silmişsinnn böle oldummmohaaa yaniii
eflinamm kuzu kocan sonunda ambargomu koydu gezmenekız sende temizliği niye pazara bırakıosun..valla ben erkek olsam kızardımm heee...hafta sonuna bırakma diyee
efulimm çok şükür et mide bulantısı aman Yarabbim çok zor birşeyyy
sibelimm yaa kuzumm off nie ban yedin yaaa
citl canım geçmiş olsun sizedeee
kızlarrrrr kv bana hamiş badisi almışş şoktayımmmmmnasıl aldı hediye bilmiyorummm şok oldummm
Eki Görüntüle 1046263 Eki Görüntüle 1046264
kızlar herkese hayrlı sabahlar olsun
ist çok güzel aydınlık,güneşli,ışıl ışıl çoook güzel
sizler nasıslısnız bakalım
isyan kv aldığı hediye çoook güzel güle güle kullan
cutemum kapı süsünüz pek güzel olmuş elinize sağlık
citl kuzum geçecek bu günler inş bebei büyücek inş sende rahatlıcaksın
efulim kız mı cinsiyeti bebişin ben mi yanlış anladım
bende bılmıyorum hemen kabul ettım teklıfı acaba hıcmuı arkadas degıldık :)
ayy cutee yaa gülemiyorum bulantıdan ama ciddwen güldürdün beni...
tamam bir ara çağırcamm sözzz
zaten dün eşim oraya upramış dönerken kazağını unutmuştu orada alacaktı..kadın aramış beni miden bulanıyormu diye evet dedim..oğlunun yanında diyorki... sen kalkma yemek yapmaya baba olmak kolay değil yapsın yedirsin sana diyeeebirde patates haşlamış yollamış bana...ama iyi geldi kekik döktüm yedimmm
slm kızlar
çenemı tutamadım ban yedım cuteyı anlıyorum
isyan çok guzel badı ya çok şeker cok begendım.benım kı hıç oyle bırşey almadı aman çöpünü istemem
cıtlye hak verıyorum bende yapılanları unutamıyorum ama yuzyuze bakıyoruz mecbur.bırde bende dışarı çıkarmaktan korkuyorum oksurugu var dıye
kız nerelerdesın :) gezmelere cıktın ınsallah
hafta sonu gidiyoduk cute işte pazarları bebek arabasıyla dışarıı eşimle ev asansorlu değilll araba ağır bebeginnn anakucagınada artık sıgmıyo usuturum die nebilim eşim olmadan çıkmıyourummm işte hem aşı hem grippp korkuyo insannnn benmki dısarıya bakıyo gösteriyorum pencereden heyecanlarnıyo ayaklar kıpır kıpır gorunce susuyo inş havalar ısısnsın hergün cıkarıcmm d vitamini alsın dieee ama şimdi kuru ayaz var işteee
slm kızlar
çenemı tutamadım ban yedım cuteyı anlıyorum
isyan çok guzel badı ya çok şeker cok begendım.benım kı hıç oyle bırşey almadı aman çöpünü istemem
cıtlye hak verıyorum bende yapılanları unutamıyorum ama yuzyuze bakıyoruz mecbur.bırde bende dışarı çıkarmaktan korkuyorum oksurugu var dıye
ohh kv ye bak benimki yaptığını duyunca laf yapıo valla bekarken yapmıodu bilmm ne bide öyle söyleyecek aman allahım.senn kv iyiymiş almalara gelince benimkide öle herşey alırrr ama ben istemem almasını gerçekten kaç kere dedim bana bişi alma yine de alıo çünkü anlaşamayız sonra yüzüme vurur.geçen aramış beni canın bişi istemio söle ben yapım bizde geçtik o yollardan yapamazsın sen miden bulanıo falan şaşaırdım aslındailgi banamı torununa mı bilemedim
ankara soguktur dogru soyluyor olabılırsın apartman kalabalıkmıkı arabanı aparmtan gırısıne bıraksan yada once arabayı ındırıcen sonra bebegı alıcan yukarıdan ben oyle yapardım :) apartman gırısne bırakıyorudm ama tozlandıgı ıcın cok hassasım malum temızlık konsuuna :)
cocukların kulaklarını p ıs gormeye dayanamam kzı temızlıyonmu kulakları :)
buarada egeyı annemler teyzeme goturmusler bugun uzak bu aksam yok yarın aksam yok
ben napacam
sıkıntı aldı ıcımı
kızlar serum yedim 1 şişe...öğleden sonra artık kusmaktan bayılma noktasına geldim...kv geldi hemen..beni kadın doğuma çıkardı..serumu bağladılar..şükür iyiyim şu anda..
bir browni kek. bir eti cin, mandaline ve kivi yedim hemenn
zyetini bende yiyorumm canımm ohh tuzlu tuzlu içini bastırıyor..sıkıntılı gececek kuzum sabreden mecburen ben hamile oldugumu 2 aylıkken öğrenmiştimmmm mide bulantım filan yoktu 3 ayında mide bulantım başladı tek bir ay surdu zeytin yıyodummmm benyaaa ne çok zeytin yedim içimde zeytin ağacı çıkacaktı resmen bi araaaa
apartman kalabalıkta kuzu çıkarsam indirsem çalarlarrr bizim burasııı biraz kötüüü benmkızda hemen ağlamaaya başlıyooo hava soğuk gecen annemlere gttik gelene kadar kulaklar ceryan ettiş valla kırmızı kırmızı oldu valla bide her önüne gelen geçiyo binadan ben 4 kattayım canm valla kulaklarını heryerini tmizliyorum hergün kontrol ediyorum heryeriniiii
eşin yokmu cnm vakit gecirirsin hemde dinlenmiş olursunnn daha ne istyosun işin varsa onları yap utu filan varsa eğer çamaşır varsaa
zyetini bende yiyorumm canımm ohh tuzlu tuzlu içini bastırıyor..
damar yolumu bulamadılar yaa 4 yerimden deldiler..ben damarlarım çok zayıff...
çok müden bulanıp kusuyorsan onun ıcınde hap verıyorlar canım beslenemezsın dıye onlem alıyorlar
bıraz gayret gecer bu gunler
kızlar serum yedim 1 şişe...öğleden sonra artık kusmaktan bayılma noktasına geldim...kv geldi hemen..beni kadın doğuma çıkardı..serumu bağladılar..şükür iyiyim şu anda..
bir browni kek. bir eti cin, mandaline ve kivi yedim hemenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?