Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Canim selam nasilsin :) elfulim derken beni mi kast ettin bilmiyorum ama benim hamilelik konusunda yasadigim tek sorun uyku ve halsizlik et balik tavuk tursu cikolata cips ayiptir soylemesi hepsini yiyebiliyorum (isyancim canin cekmez insaAllah yazdim simdi ama) bu yuzden cinsiyet olarak ikiz olmasi lazimdi ama ben dedigim gibi kiz hiss ediyorum :)

:) kcoana sıldır o kadarınıda yada kaynananı fılanda cagırın malum sızdede cam coktu sanırım
dogumdan sonra hemen ıse donucenmı napıcan

resımelrı ekleıdm buarada

kız kaynanam hafta sonları annesine gidiyor annesi hasta ya kanser ona bakıyor...
eşime ev temizliği konusunda hiç güvenmem elinden gelmiyor..
zaten hafta sonları satraçnca gidiyor ek iş olarak...onu bulamam yani evde..

en rahat zamanların ne dönüyo ne yuruyo ne emeklıyo

herkes öle diyo cute ama hep el istyo o uyuyunxcq ancak iş yapıyorum uyumuyorum bileee iş yapım die ama ev dağınık kendimi toparlayamadım 4 ay oldu yasadıgım olaylar bana yapılanlarr artık benm kayınvalide hergün arayamıyo eşimi biz düzeldikya pislik masustan hergun arıyomustuuu

isyan bende gecen silmşştim camları yapmur yağdı yine battı çamur gibi yağdı

isyan ev isini birak bi kenara gercekten ben akillim bahar temizligi yapayim dedim uc gun bel agrisindan duramadim kirmizi lekelenmemde oldu azdi ama yine de tedirgin olmustum sonra yattim dinlendim gecti simdi senin evinde temizlige bakilmaz canim bakanlarda kendi gelsin yapsin

ewet sana dedim cnm
insan cocuk olunca kıyamıyo kimseye bırakmak istemıyo benim iş sıkıntılı idi bırakım bi nebze rahtladım ısyan sızınkı olunca bnmki 1 yasına gırcek kızzz soyle yurudugunu gorurmuyumkii

kız tabiki yürüyecektir ama bellide olmaz tembcel çıkarda biraz daha geç yürüyebilir..
seninki abla olcak bizimkilerineee

canım yapmıyorum zatenn...eşimde annemde kızıyor..
annem geliyor yapıyor haftada bir kere..Allah razı olsun annemden iyiki var..
ama işte camlar ve duvarların cidden silinmesi lazımm

kız inan mide bulantısından aklıma bile gelmiyorrrr

canım o kadar kötüyümki..yüzüm resmen ruh gibi bembeyaz..biraz toparlanayım güzelce giyineyim söz çekicem..
bu halimle görmeyin beniii
biz biliyoruz senin güzelliğini zaten göbüşünü merak ediyoruz
Günaydın Kızlar dün akşam halıları filan yerleştirdim e haliyle evi sildim denkledim
sırıtm filan agrıyor yani :) pacoza döndüm

hamarat hatunsun vesselam benimde evi bol götürüyo

olsun canım bır gunde yarım gun gelebılır temızlıge yanı bence cagırmalısın hazır kaynanan erımısken :)
fırsat fırsattır
efulım senın lekelenmenmı olduh ıc habeırm yoktu gecmıs olsun

citl
biraz abartmıyormusun gecmıs gecmıste kaldı butun gun bunlarımı dusunuyorsun ne alakası var evının duzenıyle kaynananın yaptıklarının yahu?
arada dısarı cık kzıınla bebek arabasına fılan atlayın gezmeye dolasmaya gıdın nefes alırısnız ve
sureklı kucagına alma oyalanması ıcın bırseyler bulabılırsın mesela salıncak gıbı

laaaannnn sen neden benim arkadaşım değilsinnnnnn

citl masAllah sizinkiler kocaman olacak sibelinkide de hatta sirinenin ki bile bi kac aylik olacak biz isyanla daha yeni yeni alisacagiz annelige zaman geciyor iste :))

isyancim icin rahat etmezse birini tut diyecegim ama arkadasim oyle yapmiati sonra icine sinmedi diye kendi tekrar uzerinden silmisti zor ya insanin eli kolu ayaga kalkmiyor gercekten..

Oldu evet o ara forumda yazamiyordum yogunluktan Allah razi olsun gecti cok sukur :))

biz biliyoruz senin güzelliğini zaten göbüşünü merak ediyoruz

hamarat hatunsun vesselam benimde evi bol götürüyo

tmm canım yarın eklerim inşş o zamannn

aman canım çağırmam kv yi yaa...ben rahat edemem bir kere o varkenn..boşver

laaaannnn sen neden benim arkadaşım değilsinnnnnn
bende bılmıyorum hemen kabul ettım teklıfı acaba hıcmuı arkadas degıldık :)

tmm canım yarın eklerim inşş o zamannn

aman canım çağırmam kv yi yaa...ben rahat edemem bir kere o varkenn..boşver

daha neler canım cagır tabıkıb oyle uzak tutar olmaz
kullanmasını bıl onunda hosuna gıder dıger turlu ona eyvallah etmıyor olursunuz malesef sadece annenın torunu degıl :) babaannesıde ceksın ceremesını

ayy cutee yaa gülemiyorum bulantıdan ama ciddwen güldürdün beni...
tamam bir ara çağırcamm sözzz
zaten dün eşim oraya upramış dönerken kazağını unutmuştu orada alacaktı..kadın aramış beni miden bulanıyormu diye evet dedim..oğlunun yanında diyorki... sen kalkma yemek yapmaya baba olmak kolay değil yapsın yedirsin sana diyeee birde patates haşlamış yollamış bana...ama iyi geldi kekik döktüm yedimmm

canım Allah korumuşşş..aman dikkat et o zamannn...

oyle canim annemi gorsen markete gidiyoruz poseti bile tasitmiyo bana canim ya :) anne diyorum sen hamileyken ahirlarda tarlalardaydin olsun olsun diyor :) zaten ben ev islerinde tembel biriydim iyice saldim artik olsun bebegimiz iyi olsunda gerisi onemli degil :)

ben kahvalti yapayim hadi kolay gelsin sizlete :)

cute evdede bunaldım ancak eşimle çıkıyorun su sıralarda hastandı asıydı filan evdeyim cuma gunu bı arkadasım gelcek gezmeyeee benm içinde ii olckkk çocuk iyice hasta olur die korkuyorum iice tek te ökssürüyoo bir ara valla cute herşeyi dusundummm ama işte olmuyooo eşim onları dinlemeseydi bunlar olmayacaktııı işte yeni yeni yola geldi ama kafa aynı taş kafaaa

canım unut gitsin artık..böle takıntı yaptıkça daha kötü olursun..
boşver canım kocan dönmüşmü dönmüş sen ona bak gerisini salla..

canımm bende öle hergün temizlik yapan biri değildim ama çamaşırlarım bile birikti...
annemler ölyemiş yaa...şimdi bizim beslenmemizden etmemizdenmi ne bilmiyorum çok naziğizz...

evet ankara belkı ıstanbula gore daha soguktur bılemıyoruım ama cocuk havasızlıktandada hasta olur yanı onunda hava alması lazım gunes gormesı lazım sıkı sıkı gıydırıp cıkarabılırısn bence yanı ben olsam cıkarırdım
arkadasına sende gıdebılırsın degısıklık olur hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…