Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
amanda amann kuzum mapustan çıktınmı sonunda..kız aman cuteye kanmaa yoksa çokkk mapusa girersinnn :1::1:
valla benim kv ye bir haller oldu çok ilgili..sanırım ilgi karnımdaki toruna...neyse bende fırsat deyip nazlanıyorumm birazz :1::1:

torunadur kız toruna...günahlarınıda almayalom tabi ama içimden böle geççiyor iyisi geçmiyorr :)

galiba hamileyiz die işte.bana dioki torunuma ii bak bende dedim ki siz bana ii bakın bende ona daha napalım dedi bende dedim napılması gerekiosa :=) lafa gelince kızları ile birlikte çok konuşmasını biliolar ben hiç geçinemem de kv ile 2 yılda ne kavgalar ettik valla anlatsam şaşarsın.

kızlar serum yedim 1 şişe...öğleden sonra artık kusmaktan bayılma noktasına geldim...kv geldi hemen..beni kadın doğuma çıkardı..serumu bağladılar..şükür iyiyim şu anda..
bir browni kek. bir eti cin, mandaline ve kivi yedim hemenn:1::1:

geçmiş olsun canım sen baya kötü olmuşun bende dün gittim bulantı hapı verdi çok zorlarsa iç kusmaman lazım dedi ne sen ne de bebeğin beslenemez dedi sen al bitane olmadı daha içmedim gerçi bende.

ya cute ne gezmesı mahpus damlarındaydım:1:
kıyamam isyan ya okadar mı bulantın var:26: ben bırtek acıle gıttıgım gun bulantı yaşamış ve içimden şöylele demeiştim "eyvah hamıleysem nasıl çekıcem ben bu bulantıyı hep:26:sonra şansıma hıç bırgun bıle bulantı yasamadım ama o hıssı hatırlıyorum çok zordu.ama gececek cnm sabret
bende kızımın temzılıyorum ama citl dıkkat et kulak içini sakın temızleme içi harıç kalan yerlerı temızle

Evet evdyim manti yaptim yedim masanin bir ucunda :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sibell :))) ck evdenn cikk terleme icin tuzlamismiydin bebegi

Ayy yanlis okumusim terliyor yazdn sandim kulak arkalarilarini ve ic kepceyi temizleyin demek istemistim :)

günaydınn güzellerrrr :3::3::3: şimdilik mide bulantım yok...ama dün kötüydümmm akşam yine geldi bulantı..serum sadece 7-8 saat etki etti:31::31:

günaydınn güzellerrrr :3::3::3: şimdilik mide bulantım yok...ama dün kötüydümmm akşam yine geldi bulantı..serum sadece 7-8 saat etki etti:31::31:

oyy kuzum yaaaaa dikkat et kendine benm evi b... ggoturuyo temizlemem lazım mşsafr gelcek cuma gunu hıc bişe yapmak istemyo cnmmm yawwwwww

günaydın kızlar nerdesiniz bakımmmm be bebe sallıommmmmmmmm:29::29::29::29::29:
citl napıyon lan sabah sabah bebe sallıyon kacta kalkıyor uyutmayamı calısıyon?

ne zaman serum evrdıler kız

cute dün yedim serumu...
az önce gittim doktoruma..herşey normalmiş..mide bulantım için happ verdi..

Selam kizlar nasilsiniz :)

İsyancim dun patateslerden bahs ettin ya gece ruyamda iki arkadas karsima gecmis patates soyuyodular :D heralde senden aklimda kaldi :D

cute dün yedim serumu...
az önce gittim doktoruma..herşey normalmiş..mide bulantım için happ verdi..

paattes haslamamı efulım?

isyancım demekkılı sen baya baya bulanıyrosun valla cnaım hap alacak kadar
yoksa senın bebe kız mı :)

mousem avukat yok noldukı

Selam kizlar nasilsiniz :)

İsyancim dun patateslerden bahs ettin ya gece ruyamda iki arkadas karsima gecmis patates soyuyodular :D heralde senden aklimda kaldi :D

haha oda iyiymiş canımmm :9::9:

paattes haslamamı efulım?

isyancım demekkılı sen baya baya bulanıyrosun valla cnaım hap alacak kadar
yoksa senın bebe kız mı :)

mousem avukat yok noldukı

kız sorma yaa berbatımms erum bile fayda etmedi..
doktor yatırcam dedi hastaneye bende yok dedimm hocam ilaç verin...tmm hap deneylim olmazsa yatırcam yüzün sapsarı dediii :31::31:
bebek bana erkek gibi gelioduu şimdi kız doğmaya başladı içime..
neden kız dedinki sennn :44::44:

herkese selamlar. isyaaaağğğnnnn :52::52::52:
hayırlı olsun canım benim Allah nazarlardan saklasın inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok sevindimmm :nazar::nazar: hamile duası daha çabuk kabul olur derler benim için dua beklerim hayırlısıyla mutlu bir eş, mutlu bir yuva, istemişken birde 2 de çocuk ekleyeyim :9:

herkese selamlar. isyaaaağğğnnnn :52::52::52:
hayırlı olsun canım benim Allah nazarlardan saklasın inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok sevindimmm :nazar::nazar: hamile duası daha çabuk kabul olur derler benim için dua beklerim hayırlısıyla mutlu bir eş, mutlu bir yuva, istemişken birde 2 de çocuk ekleyeyim :9:
piyonnnn bebeğimmmmm çok saollll...
hemen ediyorummm duamıı kuzummm inşş kabull olurrrrr :16::16::16:

Back