Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
cute kız ne güzel olmuş kapı süsü...maşallah becerikli anne oğul...tüm duvarları silmişsinnn böle oldummm ohaaa yaniii

eflinamm kuzu kocan sonunda ambargomu koydu gezmene kız sende temizliği niye pazara bırakıosun..valla ben erkek olsam kızardımm heee...hafta sonuna bırakma diyee

efulimm çok şükür et mide bulantısı aman Yarabbim çok zor birşeyyy

sibelimm yaa kuzumm off nie ban yedin yaaa

citl canım geçmiş olsun sizedeee

günaydıınn kızlarrr...dün berbat ama berbat ötesi bir gündü...resmen öldüm kusmaktan..akşam uyuyamadım..
şükür bugün daha iyiyimm.dua edin bana ne olurrr

isyancan 3-4 haftada bır kendını foto cek uyandan

kız inan mide bulantısından aklıma bile gelmiyorrrr

anaamm yerim yaa ne güzelll kv insaafa gelmiş baksana canım yaa oh oh iyi işte ne güzel..
hem sen ne zman foto koyucan yaa merak ediyorum seniiii

canım o kadar kötüyümki..yüzüm resmen ruh gibi bembeyaz..biraz toparlanayım güzelce giyineyim söz çekicem..
bu halimle görmeyin beniii

elfulim gibi bende et o kadar kotu kokuyodukiiii kızı olck kişiler eti sevmezmiş öle demişkerdi erkek hamile olanlardada ete as erermişşşş kız isyan kayınvalide insafa gelmişş ben tek çöpünü görmedim beni üstüne üstlük rezil etti

Günaydın Kızlar dün akşam halıları filan yerleştirdim e haliyle evi sildim denkledim
sırıtm filan agrıyor yani :) pacoza döndüm

gizli album olarak degıstırdıgımız egenın odasıını eklıyorum

Günaydın Kızlar dün akşam halıları filan yerleştirdim e haliyle evi sildim denkledim
sırıtm filan agrıyor yani :) pacoza döndüm
hadi beklioz fotolarııı...
yaa kızım sendeki bu çalışkanlık ne yaa..benim evide b...k götürüyor...off napcam bilmemmm

aman canım yaa insafa geldimi bilmiyorum ama maşallah pek iyi anlayışlı
benim canım ne et ne yemek ne tatlı ne ekşi hiçbirşey istemiyorrr

isyan: valla çalışkanlıktan değil mecburıyetten oldu en son yatarken annemler yapmışlardı cam sılmıslerdı o zamandan berıde tam 5 ay gectı yanı :) ınsaf ınsanlar dısarıdan bakıp guluyolardı emınım

cocuk olunca reesmen çöktum o kadar btkinmkiii olaylar bebek kendimi yıkık bir ev gibi hissedyorummm

3 aydan sonra gecıyor sabrett kraker leblebi yeee

canım benim daha fazla oldu vallahi...8-9 ay oldu herhalde camlar silinmeyeliii
aman napayım yaa büyük temizliğe kalkamam şu anda..normalde nisanda bahar temizliği yapıcaktımm..temizlikçi alıcaktım eve yalan oldu bu halimle zor alırımmm
cocuk olunca reesmen çöktum o kadar btkinmkiii olaylar bebek kendimi yıkık bir ev gibi hissedyorummm

ben daha şimdiden öyle oldum..mide bulantısı baş dönmesi...

annen fılan halleder sonrada dogum ıcın temızlık yapılır zaten
albume resımlerı ekleıdm

annem bu c.tesi geldi zaten...ütüm vardı onları yaptı evi temizledi etti...
işte camlar silincek duvarlar silincek ama bilmiyorumm yaaa offff

:) kcoana sıldır o kadarınıda yada kaynananı fılanda cagırın malum sızdede cam coktu sanırım
dogumdan sonra hemen ıse donucenmı napıcan

resımelrı ekleıdm buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…