- 13 Ağustos 2013
- 3.953
- 2.123
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #57.401
amanda amann kuzum mapustan çıktınmı sonunda..kız aman cuteye kanmaa yoksa çokkk mapusa girersinnn
valla benim kv ye bir haller oldu çok ilgili..sanırım ilgi karnımdaki toruna...neyse bende fırsat deyip nazlanıyorumm birazz
torunadur kız toruna...günahlarınıda almayalom tabi ama içimden böle geççiyor iyisi geçmiyorr :)
kızlar serum yedim 1 şişe...öğleden sonra artık kusmaktan bayılma noktasına geldim...kv geldi hemen..beni kadın doğuma çıkardı..serumu bağladılar..şükür iyiyim şu anda..
bir browni kek. bir eti cin, mandaline ve kivi yedim hemenn
günaydınn güzellerrrrşimdilik mide bulantım yok...ama dün kötüydümmm akşam yine geldi bulantı..serum sadece 7-8 saat etki etti
citl napıyon lan sabah sabah bebe sallıyon kacta kalkıyor uyutmayamı calısıyon?günaydın kızlar nerdesiniz bakımmmm be bebe sallıommmmmmmmm
günaydınn güzellerrrrşimdilik mide bulantım yok...ama dün kötüydümmm akşam yine geldi bulantı..serum sadece 7-8 saat etki etti
cute dün yedim serumu...
az önce gittim doktoruma..herşey normalmiş..mide bulantım için happ verdi..
paattes haslamamı efulım?
isyancım demekkılı sen baya baya bulanıyrosun valla cnaım hap alacak kadar
yoksa senın bebe kız mı :)
mousem avukat yok noldukı
Selam kizlar nasilsiniz :)
İsyancim dun patateslerden bahs ettin ya gece ruyamda iki arkadas karsima gecmis patates soyuyodularheralde senden aklimda kaldi
paattes haslamamı efulım?
isyancım demekkılı sen baya baya bulanıyrosun valla cnaım hap alacak kadar
yoksa senın bebe kız mı :)
mousem avukat yok noldukı
işle alakalı falanmu kuzum hayırdır inşşşselam kızlarrrr
bişey sorucam aramızda avukat varmı :26:
piyonnnn bebeğimmmmm çok saollll...herkese selamlar. isyaaaağğğnnnn
hayırlı olsun canım benim Allah nazarlardan saklasın inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok sevindimmmhamile duası daha çabuk kabul olur derler benim için dua beklerim hayırlısıyla mutlu bir eş, mutlu bir yuva, istemişken birde 2 de çocuk ekleyeyim
piyonnnn bebeğimmmmm çok saollll...
hemen ediyorummm duamıı kuzummm inşş kabull olurrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?