Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
paattes haslamamı efulım?

isyancım demekkılı sen baya baya bulanıyrosun valla cnaım hap alacak kadar
yoksa senın bebe kız mı :)

mousem avukat yok noldukı

haslanmis patates evet isyanin kv'si yapmis galiba

canim bulantiyla alakasi yok galiba bizim ekim annelerinde hic kusmayanlar da kizi olanlar var :)

saglikli olsunlarda

cok bulantın oluyor dıye
bende hastanede yattıgımda boyle bı kadın vardı 2 aydır hastanede yatıyorum demıstı cok fenaydı kadın cok sureklı kusuyordu konusmuyordu bıle bulantısından ınsallah hafıfler kzı bulantıların

kabiz oldum bende ((
cok kotu biseymis ya bizim ekim topiklerinde yaziodular da insan kendi yasayinca daha iyi anliyomus..

bend eolmuştum canım hatta behsetmiştim...gece ağrı ile uyanıyordum..
ben şifayı zeytin yağı içmekte buldum..akşam 1 tatlı saf zeytin yağını içtimm hhoppp geçti..arada oluyorum yine içiyorum geçiyor..
kayısı falan tık etmedi bana..

merek ettimm laaaa

zeytin yagini oyle de hic icemem ki
Allah nasip ederse insaAllah saglikla geciririz su donemi.. :)

Selamm canlarim nasilsiniz
Ben kizkardesimdeyim bugun esim nobetci
Bu aralar havalar isiniyor migrenim azmis durumda pc falan mahvediyor hic gecmis okuyamiyorum yazip cikiyorum
Her gun abartisiz mide bulantisi bas donmesi yasiyorum korkunc bisey Allah size vermesin
Otobuse binince kusma geliyor cok fenayim:'(
İsyancim ne yasadigini anlayabiliyorum yaa neyse ki hamilelik gecici ona sukret ben surekli yasiyorum bu hali(((
Herkes iyidir insallah
Cute naber kis gorusemedik ne vakittir cezaliydin en son
Sibel senden naber
Efulim senin mide bulantin var mi nasil gidiyor gebelik:)
Mouse eflinam esmersirine gofretto daha aklima gelmeyenler iyisiniz degil mi kizlar ozledim sizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…