- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #56.781
Eflinamm kizzzz beni aramissin ama tel cakmafi benim en son aradiginda dersteydim cvo vermiştim kuzuyu
Mouseci olckkk bekle kasık agrısı olbilir hamle iken bnde de ole oldu
elfilm işteole suprs oldu valla bnm yumusum kı kocam aylık 5000 yollasa ev alırımmmm ya ne karısı varmış beeeeadamınnnn
kuzum aradımda sonradan rahatsız etmek istemedim açaıkçası
vala öle kzum eşim bana her 5000 tl yollasa ben ev alırımda sürpriz yaparım vala
aldım ben diye
2 senede 120.000 tl yapar düşünsene vala yaaaaaaaaaaaaaa
inş canım bakalım daha gelmesse bi 5 gün beklerim yani dayanırım. ama diyorum yoksa da biran önce hastalanııyımda ümidimi kesiyimSeni çok ana çok iyi anlıyorum canim.o günlerden geçtim bende..simdi stres yapma csnim Bşk ben adetten 5 Gin önce duphrkenfim negatif cikti 2 gün sonra pozitif yani 2 gün içe kanda yaoatirsam 3-4 gibi bir rakam çikacskti ve negatif olacak ti... Sen çarşamba bir kan daha ve guzum..
canım eşim iş durumundan bırçlardan dolayı istemiyodu. işi değişti durum iyi şu anda oda çok istiyoolur kuzum üzülme yaaaaaaaaaaaaaa
bu ay olamz diğer ay olur artık
demekki hakkkınızda daha yazılmamış
rabbim ne zama yazmışsa o zaman olur dua et bol bol
s,z baya baya istiyorsunuz değil mi şimdi
eşin pek sıcak bakmıyordu bir ara
Mouseci olckkk bekle kasık agrısı olbilir hamle iken bnde de ole oldu
elfilm işteole suprs oldu valla bnm yumusum kı kocam aylık 5000 yollasa ev alırımmmm ya ne karısı varmış beeeeadamınnnn
inş canım bakalım daha gelmesse bi 5 gün beklerim yani dayanırım. ama diyorum yoksa da biran önce hastalanııyımda ümidimi kesiyim
canım eşim iş durumundan bırçlardan dolayı istemiyodu. işi değişti durum iyi şu anda oda çok istiyo
Evt canim çok zor beklemek ama çarşamba adet olmazsan hemen test yap ok kuzucum
kiz senin var zaten bir tane yeter o saba şimdilik... Senbenimkine hazirkik yyapmousem hayırlısı olsun ınsallahhh
elıfnamda nıyetı bozdugune gore tek ve bebeksız olarak buraya benmı devam edıcem :)
Kizlar kaynanam gitticumartesi kavga etmiştik bana baya bi bagirarak konuştu bir sustum iki sustum sonra dayanamadım annem bana senin kadar bagirmadi hayatimda sen bana sesini bu kadar yukseltince rahatsiz oluyorum dedim hem de düzgün bir dille dedim. Bir de cocugumda eksik biseyler bulmaya calismaktan vazgec ben onun üstüne o kadar düşüyorum ki eksik biseyini bırakmiyorum ben onun annesiyim onun yaninda her zaman ben varımsen 4 aydir yoktun nerden biliyosun cocugun huyunu da ddüzenini değiştirip cocugu huzursuz ediyosun dedim. Yine bana agzina geleni saydi ağladı kocama duygu sömürüsü yaptı. Ve yine bana kolaylık olsun millete özendin gittin sagma makinesi aldın dedi. Bu benim zaten hassas noktam. Sürekli süt sagmak nasıl kolay olabilir ki emzirmekten. Emmeyince emmiyolar iste her yolu denedim ne yapim. Benim sütümü iciyo su an hic degilse. Sonra bi daha da agzimi acmam bi daha da gelmem dedi. Böyle yapacaksan gelme dedim gelirim oglumun evi dedi. Kendiyle o kadar celisiyo ki her sözü. Eşim de yine beni savunmadi. Sonra dışarı cikardi beni arabada diyo ki sen haklısın ama ne yapim misafir o da.... bak bak bak... o bana onca lafi sayarken beni savunmuyo da... hiçbir önemi yok bana gec kalmış bir sen haklısın ın. Çok şükür gitti de sabah kurtuldum.
bende öyle düşünüyorum aslında çünkü eğer tuttuysa geçen hafta tutmuş olması lazım diye düşünüyorum. eltimde aynısını dedi sıfır çıkması lazım diye. ama hastanede negatif dediler. olmadım hala olmadıkça hala ümitleniyorum niyeyse. rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak ama ne biliyim yaa. sol kasığım çok ağrıyo göğüslerim öyle. çok akıntım var hep hastalandım diyorum gidiyorum gelen bişey yok. bi sıcaklar basıyo hep sıcacığım ve acayıp uyuyorum yorgunluk var hep. bunların hepsi psikolojikte olabilir ama bu ay ben hiç düşünmedim bebek olsun diye. off belirsizlik çok kötüymüş isyan
Kizlar kaynanam gitticumartesi kavga etmiştik bana baya bi bagirarak konuştu bir sustum iki sustum sonra dayanamadım annem bana senin kadar bagirmadi hayatimda sen bana sesini bu kadar yukseltince rahatsiz oluyorum dedim hem de düzgün bir dille dedim. Bir de cocugumda eksik biseyler bulmaya calismaktan vazgec ben onun üstüne o kadar düşüyorum ki eksik biseyini bırakmiyorum ben onun annesiyim onun yaninda her zaman ben varımsen 4 aydir yoktun nerden biliyosun cocugun huyunu da ddüzenini değiştirip cocugu huzursuz ediyosun dedim. Yine bana agzina geleni saydi ağladı kocama duygu sömürüsü yaptı. Ve yine bana kolaylık olsun millete özendin gittin sagma makinesi aldın dedi. Bu benim zaten hassas noktam. Sürekli süt sagmak nasıl kolay olabilir ki emzirmekten. Emmeyince emmiyolar iste her yolu denedim ne yapim. Benim sütümü iciyo su an hic degilse. Sonra bi daha da agzimi acmam bi daha da gelmem dedi. Böyle yapacaksan gelme dedim gelirim oglumun evi dedi. Kendiyle o kadar celisiyo ki her sözü. Eşim de yine beni savunmadi. Sonra dışarı cikardi beni arabada diyo ki sen haklısın ama ne yapim misafir o da.... bak bak bak... o bana onca lafi sayarken beni savunmuyo da... hiçbir önemi yok bana gec kalmış bir sen haklısın ın. Çok şükür gitti de sabah kurtuldum.
benimkinin hesap manyamış bu kadın iyiki gtmiş senin esin benimkinin hesap savunmuyo en cok buna deli oluyorum yaaaaaaadun esim aradı kayınvalideyi işte kıs acugucuklar yapıyodu arayınca sustu esim güldürmek için bişeyler yapıyodu cocugu yapıyo sandı benimkız sandı kaynnana halbuki esim yapıyoru
benim kızıma bak agzını yırım diyoooo bi güldümmm esimde bozuntuya vermediiii
slm kızlar
krızantem cnm auaga alıştırmak ıstemedım ama annem alıştırdı.oda haklı uyumuyodu napıcak nasıl uyutıucak.çoçuk soz konusu oldugunda asla yapmam demeyın kızlar ınsan mecburolunca yapıyo
cıtl manyakmı kız senın kaynana.çoçuğa şurup ver uyusun ne demek. deneme tahtasımı bu:26:ay cok kızdım kendı içsin şurupu salak
mouse hatırlıyorsan benım 11 ocakta degerım 1.20 ydı.gebelık yok dıye adetım sokulsun dıye nane adacayı sogan ne bulduysam ıçtım.19 lt mecbur damacana kaldırdım.hepsı düşük sebebı.sonra 25 ocakta bı test sonucum fırlamış ben şokyanı uzulme cnm olabılırde ama olmayabılırde. sadece bebek duşunuyosan sakın yok dıye ılaç vs kullanma aman dıyeyım.benım kızımı ALLAH korumuş
cute kızım sen nerlerdesın ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?