• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Canim bizim babamiz iyi cok şükür cok ilgili cocukla cok seviyo yardimci oluyo maşallah:nazar:bir degisne de yok. Normalde hic kavga da etmeyiz ama ne zaman kaynanam gelse ya da biz memlekete gitsek ya da telefonla konussalar iste o zaman çok büyük kavgalar ediyoruz bosanmalara kadar gidiyoruz:((

:nazar::nazar:canım cok merk ediyorum eşim nasıl olacak şimdi heyecanlı ama sevgisni cok belli etmez ama bebeşe etsin istiyorum :16:semiks bence bazı sözlerini duyma k.v sallama ben öle yapıyorum huzurunu bozma zaten uzaktaymıs emin ol eşin sonra sana hak vercek buna emnim :16:

sibelim cok haklısın bende korkuyorum cocuk dogunca olacaklardan karışmalar babanın sorumsuzluğu ben bişe soracam anneler bebek dogunca babalardaki değişiklik ne

ne sen sor ne ben soylıyım cnm. esım kızım oldugunda görmemışın çoçugu olmuş modundaydı.herseye karışıyorsu kımseye karrıştıtmıyordu sankı tecrubesı var gbı.çoçuğun gözune ışık rahatsız etmesın dye lambaları sönduruyordu duşun.sonuç kızım ağır sarılık oldu ışık kapatmamız yuzunden.her zaman basına kakıyorum sen sarılık yaptın bu çoçuğu dye.ne kendı annesını ne kendı annemı karıştırmadı bırşeye.kavgalar oldu.off hıç sorma .şimdi ise bıktı tabı hevesı gıttı adam tam tersıne döndu. yeterı kadar ılgılenemıyo bıle kızınla.gecelerı hep kalkar yardım ederdı şimdi nerdeeee... nerden nereye....off ılk gunler aklıma geldı gene çok sınırlendım
bu arada kızlar bızım tanışma yıldonumumuzdu 2 gun once.eşim çiçek yollamış çok sevındım ama gerek yoktu dedım zaten sıkışığız 14 subat yenı gectı almasaydın dedım olmaz dedı :1:

insanlara anlam veremiyorum bu kaçıncı oldu insan bir haber verir yada kararları belli değilse kararlastırır net bir şekilde ondan söle sööler oldu vazgectiller hiç değilse aradınlar canım bendde sinir olurdum valla o hamile halimde uras koştur yap sana cok haf veriyorum bende senin kadar sinir olurdum :31:

geçti gitti kuzum çok şükür
en güzel şekilde ağırladım eşimin çok hoşuna gitti

kızlar eşimle dün cok kötü tartıstık aramız halen cok bozuk anlamıyorum bir anda patlak veriyor dün dügüne gidicektik biz arkadasımın nişanı vardı onada söledm dokuz gibi gideriz işte takısını taktıktan sonra geri döneriz dedim oda tamam dedi nişan cok kalabalık diye düğün solanında olacaktı bizde dokuzda gittik baktık yer yok gel dedim şu kösede oturalım sonrada takısını bekler gideriz dedim bir sinirlendi bir sinirlendi anlatamam bizi rezil etmişimde ben ne düşüncesiz insanmısım erken gelmeliymişim tutturdu sen görüş arkadasınla ben seni kapının önünde bekliyorum dedi bende olurmu öle şey cok ayıp olur dedi o beni ilgilendirmez dedi şimşek gibi kapının önüne döro cıktı beni orda tek başıma bıraktı o kadar zoruma gittiki anlatamam size gittim seval ablanın yanına seval abla nişanı olacak arkadasın hem patronu hemde ortak dostumuz seval abla senide öpeyim ben gidiyorum dedi niye dedi baksana oturcak yer yok kezbanıda öpeyim gideyim dedim bende oda kız öle şey olurmu ben size coktan yer ayırmıstık dedi içime bir su serpildi eşin nerde dedi cıktım kapının önünde onu gördüm çağardım işte geldi seval ablanın bize ayırdııgı yerde iki tane cocuk oturuyodu kendi akrabalarından onları kaldırdılar biz oturduk işte bu seferde söylenmeye başladı mllet biz yer ayırmamıs sana yalandan yer yırttırdım diyorlar dedi iyice içim kıyıldı bana sonra cıkmadan önce cok sert konustu küfür etseydi daha iyiydi sonra beni izmirdeki forum bornova diye bir yer var oraya götürdü bir kave içtik bende bütün içimden gelenleri döktüm eger bu kadar herseye bir anda tepki verip bagıracaksa onu bir sinir doktoruna götürücemi söledim cünkü benim artık sabrım kalmadı kızlar

canım benim sabır bira zdaha
zamanalr eşinde emin ol törpülenecektir
yaş ilerleyince evliliğe alışınca oda değişecektir

1 hafta sonra 8 aylık. insan cocugunun her seyine katlaniyo da elin karisi gelip senin cocuguna bir suru laf edince ustune sana surekli bagirinca senin cocugunu surekli baskalarinin cocuuklariyla kiyaslayinca surekli cocugun eksik yanlarini bulmaya calisinca iste ona dayanamiyosun. Cocugu söz konusu ise her anne hassas oluyo ve kavga cikiyo. Yine kavga ettik moralim cok bozuk agliyorum simdi

canım allahım sanada sabırlar versin ama ağlama takma diyemicem çünkü takılıyor maalesef ama ona pay verme
ben böle biliyorum böyle yapiyorum de
senin kv k.maraşlı idi değil mi
doğu ya sonuçta belliki kv yapmak istiyor kendisi ama onlar eskide kaldı bilmesi lazım bunu
görümcen var mı canım kızı olsa yapmaz belki bu kadar ama hidayet eylesin rabbim

Kozlar hepinizi okudum semiks o KV manyakmi yaa..ne biçim bir insan bu o.laflari ne hakla söyler sana sessiz kalma iyice üstüne cikar inan uzuldum...krizantem aman salla ya bu erkekler toptan dengesiz... Bendede 3 gündür kv vardi valla ayni evde yaşamak cidden çok zor... Kadin birşey yapmadii ama ben rahat değildim..sabah hastaneye gittik tamponlar cikti artik Esim nefes alabiliyor :46:

kuzum çok gçemiş olsun arıyorum açmıyorsun yaaaaaaaaaaaaaaaa:5::5::5::5::5::5::5:

kızlar cuma günü eşime arkadaşı v eşi geldiler
eşimin arkadaşı üniversitden ve kardeşten öteler yani p derece
ben tarhana çorbası,sebzeli bulgur pilavı,kırmızı biberli salata,etli çiğköfe(hazır),mısırlı yeşillik salatası yaptım
eşimde gelince 2 erkek köfte yaptılar o sırada bende patates kızarttım dometes soslu çok güzel oldu
yedik derken eşim başka arkadşaına çaya gelin demiş oda üniversitden ortak arkadaş
çaya geldiler onlarda bebekleri var 4 aylık maaşallah tosun gibi resmen
çay+pasta ben yaptıım meyve çerz çıkardım yedik 12 ekadar otrudular sonra gittiler
eşini sevdim hanım bir bayan öğretmenmiş görüşelim dedi bende facede eklemiş hemen yakınızda gel dedi gidicem inş bu hafta eşimle hediye alıp
diğer arakdaşaında 2,5 yaşında oğlu var ama resmen evimin karışmadık yeri kalmadı wc dolaplarımın içine kadar.....
neyde onlar kaldılar gece 2 e kadar oturduk oğlan uyumadı bizle valla böle bekledi
yatakları yaptım yattık derken sabah çok güzel bir kahvaltı hazırladım
yedik içtik ardından kahve derken bunlar 2 de gittiler
kv geldi akşam 6 da uçağı vardı onu yolcukladık görümcemin yanına gitti
dkern eve geldik yemek çay ömlüüşm resmen
akşamda film izledik kocişle
bugünde kahvaltıdan sonra evi temizldem wc falan süğürdüm kırıklar vardı nevreimleri astım mutfağı temizldeim
eşimde arkadaşı ile görüşmek için avm gtii ben gitmedim eşi gelmemiş çünkü
eşimin arkaşdaı yurt dışında çalışıyor normalde 15 günüğüne izne gelmiş
şimdide kendime kave yaptım biz yandanda bunu yazıyorum size
bu arada kılar eşimin arkaşdaı 15.000 tl maaş alıyormuş maaşallah dedim hemen bizde gidelim:9::9::9::9::9::9:

15000 maaşmı:53: dilim tutuldu uleynnn zengının parası fakırın cenesını yorarmış:1:
valla bende mısafır agırlama bıttı:1: kendı yemegımı zor yapıyorum Duru salonda göremeyınce benı basıyo yaygarayı.ayagımda uyuyo ındırınce uyanıyo bağırıyo ağlamak ıstıyorum çok bunaldım:43:

ne sen sor ne ben soylıyım cnm. esım kızım oldugunda görmemışın çoçugu olmuş modundaydı.herseye karışıyorsu kımseye karrıştıtmıyordu sankı tecrubesı var gbı.çoçuğun gözune ışık rahatsız etmesın dye lambaları sönduruyordu duşun.sonuç kızım ağır sarılık oldu ışık kapatmamız yuzunden.her zaman basına kakıyorum sen sarılık yaptın bu çoçuğu dye.ne kendı annesını ne kendı annemı karıştırmadı bırşeye.kavgalar oldu.off hıç sorma .şimdi ise bıktı tabı hevesı gıttı adam tam tersıne döndu. yeterı kadar ılgılenemıyo bıle kızınla.gecelerı hep kalkar yardım ederdı şimdi nerdeeee... nerden nereye....off ılk gunler aklıma geldı gene çok sınırlendım
bu arada kızlar bızım tanışma yıldonumumuzdu 2 gun once.eşim çiçek yollamış çok sevındım ama gerek yoktu dedım zaten sıkışığız 14 subat yenı gectı almasaydın dedım olmaz dedı :1:

ondan bende korkuyorum işte sibelcim benimk nerde kalsa doguma girecek ama destek olmaz bana derki beceremiyon bilmem ne bende kötü olurum cok mreak edyorum bebek dogunca nasıl olcak :53:seninki cabuk bıkmış ama çicek yollaması cok güzellll aman yollasın bosver kesme önünü :10:

Kozlar hepinizi okudum semiks o KV manyakmi yaa..ne biçim bir insan bu o.laflari ne hakla söyler sana sessiz kalma iyice üstüne cikar inan uzuldum...krizantem aman salla ya bu erkekler toptan dengesiz... Bendede 3 gündür kv vardi valla ayni evde yaşamak cidden çok zor... Kadin birşey yapmadii ama ben rahat değildim..sabah hastaneye gittik tamponlar cikti artik Esim nefes alabiliyor :46:

dengesiz ki canım hemde ne dengesiz valla hadi bakalım hayırlısını evet kv le yaşamak zor canım heleki tek eşinle yaşamaya alışmıssan benimde Ankara dan kav gelicekmiş :31:

15000 maaşmı:53: dilim tutuldu uleynnn zengının parası fakırın cenesını yorarmış:1:
valla bende mısafır agırlama bıttı:1: kendı yemegımı zor yapıyorum Duru salonda göremeyınce benı basıyo yaygarayı.ayagımda uyuyo ındırınce uyanıyo bağırıyo ağlamak ıstıyorum çok bunaldım:43:

keşke ayaga alıstırmasaydın tatlım yaaa cok zor oluyor anneler için

kızlar cuma günü eşime arkadaşı v eşi geldiler
eşimin arkadaşı üniversitden ve kardeşten öteler yani p derece
ben tarhana çorbası,sebzeli bulgur pilavı,kırmızı biberli salata,etli çiğköfe(hazır),mısırlı yeşillik salatası yaptım
eşimde gelince 2 erkek köfte yaptılar o sırada bende patates kızarttım dometes soslu çok güzel oldu
yedik derken eşim başka arkadşaına çaya gelin demiş oda üniversitden ortak arkadaş
çaya geldiler onlarda bebekleri var 4 aylık maaşallah tosun gibi resmen
çay+pasta ben yaptıım meyve çerz çıkardım yedik 12 ekadar otrudular sonra gittiler
eşini sevdim hanım bir bayan öğretmenmiş görüşelim dedi bende facede eklemiş hemen yakınızda gel dedi gidicem inş bu hafta eşimle hediye alıp
diğer arakdaşaında 2,5 yaşında oğlu var ama resmen evimin karışmadık yeri kalmadı wc dolaplarımın içine kadar.....
neyde onlar kaldılar gece 2 e kadar oturduk oğlan uyumadı bizle valla böle bekledi
yatakları yaptım yattık derken sabah çok güzel bir kahvaltı hazırladım
yedik içtik ardından kahve derken bunlar 2 de gittiler
kv geldi akşam 6 da uçağı vardı onu yolcukladık görümcemin yanına gitti
dkern eve geldik yemek çay ömlüüşm resmen
akşamda film izledik kocişle
bugünde kahvaltıdan sonra evi temizldem wc falan süğürdüm kırıklar vardı nevreimleri astım mutfağı temizldeim
eşimde arkadaşı ile görüşmek için avm gtii ben gitmedim eşi gelmemiş çünkü
eşimin arkaşdaı yurt dışında çalışıyor normalde 15 günüğüne izne gelmiş
şimdide kendime kave yaptım biz yandanda bunu yazıyorum size
bu arada kılar eşimin arkaşdaı 15.000 tl maaş alıyormuş maaşallah dedim hemen bizde gidelim:9::9::9::9::9::9:

oy oy oy 15 bin mi dur dur yavaş söle ayyy şekerim heyecanlandım birden parayı duyunca Allah herkezin rısını verir de böle duyunca bir tuhaf olmuyo değilim yani karıncalar senin yanında halt yemiş mübarek kız dur accık soluklan :31:

günayıdn kızlarr bugün moralim bozuk ve yorgunum.
normalde 6 sında olan reglim hala gelmiş değil. bende bayağı ümitlenmiştim. dün akşam eşimle hastaneye gittik kan verdim oda bayağı heveslenmişti. ama hcg 1.20 çıktı yani negatif :50: ama hala hastalanmadım neden böyle oldu hiç anlamadım :50:

normalde 6 sında olan reglim hala gelmiş değil. bende bayağı ümitlenmiştim. dün akşam eşimle hastaneye gittik kan verdim oda bayağı heveslenmişti. ama hcg 1.20 çıktı yani negatif :50: ama hala hastalanmadım neden böyle oldu hiç anlamadım :50:

Canim.çok iyi bir doktora git pko konusunda basarili olan..bak babada hep birşey yok dediler pko az seviyede etki etmez dediler ihmal etme canim..bu ay geç yunurtkamis olabilirsin.

Canim.çok iyi bir doktora git pko konusunda basarili olan..bak babada hep birşey yok dediler pko az seviyede etki etmez dediler ihmal etme canim..bu ay geç yunurtkamis olabilirsin.

çok canım sıkıldı moralim bozuldu eşimide durduk yere heveslendirdim belli etmedi ama çok üzüldü bende ona belli etmedim ama ağladım :50:
hala gelen giden bişey yok. beklicez bakalım. bide geçen hafta tuttuysa mesela çıkarmıydı yine kanda isyan. belkide var ama çok erken olduğu için çıkmamış olabilirmi :31:

çok canım sıkıldı moralim bozuldu eşimide durduk yere heveslendirdim belli etmedi ama çok üzüldü bende ona belli etmedim ama ağladım :50:
hala gelen giden bişey yok. beklicez bakalım. bide geçen hafta tuttuysa mesela çıkarmıydı yine kanda isyan. belkide var ama çok erken olduğu için çıkmamış olabilirmi :31:

Canim 1.20 falanhic cikmadi bende hep sifirdi..2 ggün sonra tekrar kan ver..çok gördün böle cikip geç döllenme olanlari..yani sidir cikmasi.lazimdi

güNAYDIKIZLAR

MOUSECİM ÜZÜLME YA OLR BİGÜN BAK İSYANIN OLDUGU GIBI SENİNDE OLCK İNŞ..

SEMİKSİN
YANNAYI BOGASIM GELDİİİ FENA KADIN BENMKİDE FENA O KADAR MİSAFİR ÇAĞIRMIŞ GECEN GTTİĞİMİZDEE SANKI BEN ÇAĞIR DEDİM BANA DİYOKİ ÇOXUG bir kaşık surup ver uyusun dursun misaflrin yanına gel çocuk hasta filan değil uyutmak için nie surup verim çocuguma gelen gelsin umrumda değil dedim dusunceye bakk

sibeilin dediği gibi çocuk olunca herşey eline ayağına düşüyor çocuk bırakınca zırlamaya başlıyo işgüç yapamıyosunnn tuv bile gidemiyosunnn düşün yani hamileyken herşey güzelde olunca zor eşim bebeyi iki dKKa tutamıyo ağlamaya başlıyo ben hem tek elimle çocugu tuytyorum hemde iş yapıyorum ben sen gibi bcreıyorum diyo bir sürü üütü var ev darmadağın iş yapılckkk

ev almaya kalktık kızlar tabiki ben aeaştırmıştım işt 85 güzel bi ev bulmuştum bizde 30 vardı bizim 60 çekmemiz gerekiyoduuu eşimde heray 1000 tl ödyemeyzi zaten maaşı 1500 az yaniiii olmaz dedi üzüldüm ağladım ailen yardım etse dedimmm etmezler iyo ailesinin oturugu evi eşim almışşş dedim onlar sefa sürerken ben nie kira ödyüm yARDIM ETSİNLER DEDİM TARTISTIMMM BİRAZCIKKK

KIZLAR HAZIR BEBEK YOKKEN BİRİKİM YAPIN BENCE TEK EŞİNİZ OLDUGU VAKİT ÇOK ZOR OLUYOOOOO İNAN HERŞEYDEN KISIYOSUNNN İNSAN UFACIK BIRAKAMIYO İNAN ÇALIŞMAYI ÇOK İSTYORUM AMA İŞTE BEBEGİME KIYAMIYORMMMM:2::2::2::2:EŞİMİN AİLESİNDEN FAYDA YOK ÇÜNKÜÜÜ BİRİKİM YAPIN DERİMMM BEBEK OLMADANNNNN İSYANNNNN DUYDUNMUU KSSSSS

Canim 1.20 falanhic cikmadi bende hep sifirdi..2 ggün sonra tekrar kan ver..çok gördün böle cikip geç döllenme olanlari..yani sidir cikmasi.lazimdi

bende öyle düşünüyorum aslında çünkü eğer tuttuysa geçen hafta tutmuş olması lazım diye düşünüyorum. eltimde aynısını dedi sıfır çıkması lazım diye. ama hastanede negatif dediler. olmadım hala olmadıkça hala ümitleniyorum niyeyse. rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak ama ne biliyim yaa. sol kasığım çok ağrıyo göğüslerim öyle. çok akıntım var hep hastalandım diyorum gidiyorum gelen bişey yok. bi sıcaklar basıyo hep sıcacığım ve acayıp uyuyorum yorgunluk var hep. bunların hepsi psikolojikte olabilir ama bu ay ben hiç düşünmedim bebek olsun diye. off belirsizlik çok kötüymüş isyan :50:

güNAYDIKIZLAR

SEMİKSİN
YANNAYI BOGASIM GELDİİİ FENA KADIN BENMKİDE FENA O KADAR MİSAFİR ÇAĞIRMIŞ GECEN GTTİĞİMİZDEE SANKI BEN ÇAĞIR DEDİM BANA DİYOKİ ÇOXUG bir kaşık surup ver uyusun dursun misaflrin yanına gel çocuk hasta filan değil uyutmak için nie surup verim çocuguma gelen gelsin umrumda değil dedim dusunceye bakk

sibeilin dediği gibi çocuk olunca herşey eline ayağına düşüyor çocuk bırakınca zırlamaya başlıyo işgüç yapamıyosunnn tuv bile gidemiyosunnn düşün yani hamileyken herşey güzelde olunca zor eşim bebeyi iki dKKa tutamıyo ağlamaya başlıyo ben hem tek elimle çocugu tuytyorum hemde iş yapıyorum ben sen gibi bcreıyorum diyo bir sürü üütü var ev darmadağın iş yapılckkk

ev almaya kalktık kızlar tabiki ben aeaştırmıştım işt 85 güzel bi ev bulmuştum bizde 30 vardı bizim 60 çekmemiz gerekiyoduuu eşimde heray 1000 tl ödyemeyzi zaten maaşı 1500 az yaniiii olmaz dedi üzüldüm ağladım ailen yardım etse dedimmm etmezler iyo ailesinin oturugu evi eşim almışşş dedim onlar sefa sürerken ben nie kira ödyüm yARDIM ETSİNLER DEDİM TARTISTIMMM BİRAZCIKKK

KIZLAR HAZIR BEBEK YOKKEN BİRİKİM YAPIN BENCE TEK EŞİNİZ OLDUGU VAKİT ÇOK ZOR OLUYOOOOO İNAN HERŞEYDEN KISIYOSUNNN İNSAN UFACIK BIRAKAMIYO İNAN ÇALIŞMAYI ÇOK İSTYORUM AMA İŞTE BEBEGİME KIYAMIYORMMMM:2::2::2::2:EŞİMİN AİLESİNDEN FAYDA YOK ÇÜNKÜÜÜ BİRİKİM YAPIN DERİMMM BEBEK OLMADANNNNN İSYANNNNN DUYDUNMUU KSSSSS

Duydunmn srkerimmm bizde ole düşünüyoruz her ay bir çeyrek alip atakim diyoruz bakakim ne oolacak..

bende öyle düşünüyorum aslında çünkü eğer tuttuysa geçen hafta tutmuş olması lazım diye düşünüyorum. eltimde aynısını dedi sıfır çıkması lazım diye. ama hastanede negatif dediler. olmadım hala olmadıkça hala ümitleniyorum niyeyse. rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak ama ne biliyim yaa. sol kasığım çok ağrıyo göğüslerim öyle. çok akıntım var hep hastalandım diyorum gidiyorum gelen bişey yok. bi sıcaklar basıyo hep sıcacığım ve acayıp uyuyorum yorgunluk var hep. bunların hepsi psikolojikte olabilir ama bu ay ben hiç düşünmedim bebek olsun diye. off belirsizlik çok kötüymüş isyan :50:

Seni çok ana çok iyi anlıyorum canim.o günlerden geçtim bende..simdi stres yapma csnim Bşk ben adetten 5 Gin önce duphrkenfim negatif cikti 2 gün sonra pozitif yani 2 gün içe kanda yaoatirsam 3-4 gibi bir rakam çikacskti ve negatif olacak ti... Sen çarşamba bir kan daha ve guzum..

öyle kuzum ama kadın hiç para biriktimemişki
eşi demişki işte ne kadar var sende demiş bende yok hiç
işte kira fatura bebek masrafı falan yok nasıl biriktirim demiş
çocuk 15.000 in 5.000 inin eşine yollamış ama oratda para yok
uleynnnnn 2 senede ben olsam o para ile ev alırdım kendime eşimin haberi olamdan sürpriz yaparım vala
millet gamsız anacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:24::24::24::24:

oy oy oy 15 bin mi dur dur yavaş söle ayyy şekerim heyecanlandım birden parayı duyunca Allah herkezin rısını verir de böle duyunca bir tuhaf olmuyo değilim yani karıncalar senin yanında halt yemiş mübarek kız dur accık soluklan :31:

canım evet yurt dışında mühendis maaşları baya iyi
ama işte kadın dediğim gibi hiç para biriktirmemiş
ne kadınlar var yaaaaaaaaaaaaaa
insan nasıl yer o kadar parayı anlamadım
bende vala kuzum çocuk olmadan gezeytim rahat edeyim sitiyorum

olur kuzum üzülme yaaaaaaaaaaaaaa
bu ay olamz diğer ay olur artık
demekki hakkkınızda daha yazılmamış
rabbim ne zama yazmışsa o zaman olur dua et bol bol
s,z baya baya istiyorsunuz değil mi şimdi
eşin pek sıcak bakmıyordu bir ara

güNAYDIKIZLAR

SEMİKSİN

citllllllllllllll kuzum çoook haklısın
çocuk çok masraf maalesef
kendine almıyorsun ama ona almak zorundasın
çocuk olmadan bişi yaparsan yap derler hep

kızlar soğuk ve kapalı yapğmurlu bir istanbul sabahından herkese hayırlı günler olsun inş
sabah kalktım spora gittim ama bir terledik valla ya öldüm resmen
bir yerlerimden ter aktı resmen
geldim kahvaltı yapiyorum şimdide
çıkıcam birazdan abbakay gidicem para yaıtrcam ordanda sohbete gidicem inş
dünden yemeğimi yaptım rahatım yani
akşam geç glirim belki dye
akşamda abdest alıcam inş
sizxlerd ene var ne yok

Back