- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #56.801
evet canım bende benzediğini düşünüyorum bende hala var bişeyler gibi geliyo ama rabbim nasip ettiyse anlıcaz inş. yeşil çay falan içiyodum normalde içmiyourm onları şu anda. 3 gün sonra falan tekrar tahlil yaptırıcam canım hala hastalanmazsamCanım yok nasilsa deyip ilaç falan icme belli olmaz cok yeniyse evet kanda da cok düşük cikabiliyo. Belirtilerin de hamilelik belirtilerine o kadar benziyo ki kasık ve göğüs ağrısı bir arada insani düşündürüyor yani. Bikac gun daha olmazsan yeniden test dene bence. Olmayabilir de bilemiyorum ama belirtiler cok benziyo ve tamamen sifir degil. Hayırlısı ne ise o olsun canım
İiyyy bütün KV Lee ayni benimkide uyuz etti beni bazen...annemi küçümsüyor..Esim ameliyat olunca annem oturma odasina elyaf ipekten misafirlik nevresimi serdi böle dantel oturtmali falan..KV dioku torunum yün yastik yorgsnda yatacak bunlarin hepsi sagliksiz..bende dedim annem bunu misafirler ve özel günler için yaptirdi o torununa en sagliklisi en güzelini yapacak sen zahmet etme dedim..düğüne 1 kuruş vermedi bunu da yaptirmaz ortada kakiriz onu beklersek.. Sonra ben düzgün beslenmiomusum organik yicekmisim ulen daha yeni öğrendim sinir etti beni..zaten günde 2 ceviz 1 bardak sut ve 1 y yumurta yiyorum uyuz oldum ya resmen batti kadim..
mouse inşallah hamilesindirevet canım bende benzediğini düşünüyorum bende hala var bişeyler gibi geliyo ama rabbim nasip ettiyse anlıcaz inş. yeşil çay falan içiyodum normalde içmiyourm onları şu anda. 3 gün sonra falan tekrar tahlil yaptırıcam canım hala hastalanmazsam
aman o kendine baksın allam yaa böyle hiçbişey yapmaz ama herşeye karışırlar ya uyuz oluyorum hee çocuk senin çocuğun senden iyimi düşünücekmiş acaba onu. salla canım boşver hiç kafanı bile takma
mouse inşallah hamilesindir
Rabbim bekletmeden nasip etsin inşallah
Bence ihtimal var ümitsiz olma ama yinede kendini çok kaptırma derim hatta mümkünse düşünmemeye çalış başka şeylerle meşgul ol..şu anda çok düşük bir ihtimal gözüküyo canım ama inş öyledir bide kanda bile en az 5 gün geçmesi gerekiyomuş adetten ben 3. günü yaptırdım bide geç döllenme falansa çıkmamış olabilir diye düşünüyorum. cuma gününe kadar hastalanmazsam bir daha yaptırıcam kan testi
evet canım bende benzediğini düşünüyorum bende hala var bişeyler gibi geliyo ama rabbim nasip ettiyse anlıcaz inş. yeşil çay falan içiyodum normalde içmiyourm onları şu anda. 3 gün sonra falan tekrar tahlil yaptırıcam canım hala hastalanmazsam
aman o kendine baksın allam yaa böyle hiçbişey yapmaz ama herşeye karışırlar ya uyuz oluyorum hee çocuk senin çocuğun senden iyimi düşünücekmiş acaba onu. salla canım boşver hiç kafanı bile takma
şu anda çok düşük bir ihtimal gözüküyo canım ama inş öyledir bide kanda bile en az 5 gün geçmesi gerekiyomuş adetten ben 3. günü yaptırdım bide geç döllenme falansa çıkmamış olabilir diye düşünüyorum. cuma gününe kadar hastalanmazsam bir daha yaptırıcam kan testi
Bence ihtimal var ümitsiz olma ama yinede kendini çok kaptırma derim hatta mümkünse düşünmemeye çalış başka şeylerle meşgul ol..
eğer adet olmazsan bi kaç gün sonra tekrarla
umarım bebeğin seninledir..
aynen canım rabbim hayırlısını versinBence ihtimal var ümitsiz olma ama yinede kendini çok kaptırma derim hatta mümkünse düşünmemeye çalış başka şeylerle meşgul ol..
eğer adet olmazsan bi kaç gün sonra tekrarla
umarım bebeğin seninledir..
Anan ne takcam ankadi zaten onu umursamadigimi...bana peynir tereyağ yoğurt yapcakmis onkari yicekmisim...aha şuraya yaziyorum onlardan bir tanesi bile gelmicek...güya hasta vakti hep ben ilgilendim esimle şükür yarabbimde korumustur bebisimizi...
aynen canım rabbim hayırlısını versin
gelmesse 15 gün sonra falan anne nerde benim peynir tereyağı aşeriyorum dersin
SAĞOL CANIMAdet oldunmu deniz doktora ne zmn gitceksin...bu arada hoşgeldin tekrar aramiza
aminnaynen canım rabbim hayırlısını versin
gelmesse 15 gün sonra falan anne nerde benim peynir tereyağı aşeriyorum dersin
SAĞOL CANIM
adet olmadım isyan 20 gündür geçiyor yine sözde adet söktürücü kullandım tık yok
adet olunca gidicem dra bakalım ne diyecek
aminn
Tamam yawrum gelemediki piss kırmızılarAmeliyat hormonlarinlami oynadı acaba tatlim ya...çok geçmiş adetin..biran önce gelsin de tedaviye başla..doktora gidince hbr ver bana dana direktifler vercemm
Tamam yawrum gelemediki piss kırmızılar
bide ben bişey duydum oda iyi geliyomuş adet gelsin gitsin onu da yapıcam belki..
sıcak suya gitmek iyi geliyomuşta
belki giderim bende
hehe varyaa tam süper olur hee cuk otururDiyeceğim ki anne sana güvenerek peynir tereyağ almadim yaomayimi unuttun torunun vitaminsiz kalacak kotu beskenmemeliyim diyecem
inşş kuzucum bakalım nasıl geçicek şu bikaç günHic duymadim canim.. Havuç suyu iç beline yyani yapistir bunlar cidden faydali canim.. Folik asit olarak ta inofolic kullan... Moousemmm senin içinde geçerli.ama iinş değerin yükselir kasimda doğurur uz beraber
Kizlar kaynanam gitticumartesi kavga etmiştik bana baya bi bagirarak konuştu bir sustum iki sustum sonra dayanamadım annem bana senin kadar bagirmadi hayatimda sen bana sesini bu kadar yukseltince rahatsiz oluyorum dedim hem de düzgün bir dille dedim. Bir de cocugumda eksik biseyler bulmaya calismaktan vazgec ben onun üstüne o kadar düşüyorum ki eksik biseyini bırakmiyorum ben onun annesiyim onun yaninda her zaman ben varımsen 4 aydir yoktun nerden biliyosun cocugun huyunu da ddüzenini değiştirip cocugu huzursuz ediyosun dedim. Yine bana agzina geleni saydi ağladı kocama duygu sömürüsü yaptı. Ve yine bana kolaylık olsun millete özendin gittin sagma makinesi aldın dedi. Bu benim zaten hassas noktam. Sürekli süt sagmak nasıl kolay olabilir ki emzirmekten. Emmeyince emmiyolar iste her yolu denedim ne yapim. Benim sütümü iciyo su an hic degilse. Sonra bi daha da agzimi acmam bi daha da gelmem dedi. Böyle yapacaksan gelme dedim gelirim oglumun evi dedi. Kendiyle o kadar celisiyo ki her sözü. Eşim de yine beni savunmadi. Sonra dışarı cikardi beni arabada diyo ki sen haklısın ama ne yapim misafir o da.... bak bak bak... o bana onca lafi sayarken beni savunmuyo da... hiçbir önemi yok bana gec kalmış bir sen haklısın ın. Çok şükür gitti de sabah kurtuldum.
Tamam yawrum gelemediki piss kırmızılar
bide ben bişey duydum oda iyi geliyomuş adet gelsin gitsin onu da yapıcam belki..
sıcak suya gitmek iyi geliyomuşta
belki giderim bende
Hehe evt super olacakhehe varyaa tam süper olur hee cuk oturur
inşş kuzucum bakalım nasıl geçicek şu bikaç gün
kaplıcalarmı?
bendemi gideyim pislikler dökülsün ya
Hehe evt super olacakannem battaniye için ip almis sari beyaz renkte sari toplar olusiyormus orerken..kiz erkegedevuysun diye almis anneci..şimdidenbadladi..iinş herşey güzel gider devami gelir.. Yarin doktora gitcem belki kese gorulur :18:
Arastir ole git kuzum
Ben seneye bu zamanlarda ozel sıgorta yaptırayım dıyorum sanırım 1 seneden sonramı dogumu ve muaynelerı karsılıyor ondan sonrada bıraz tedavımı neyse artık
cuma gunu tup bebek klınıgımı aradım genetık testlerımı ve su pıhtılasma cart curt o testlerı ıstedım kromozn sayımları dahıl bır hafta ıcınde gonderecekler bakalım pıhtılasma varmıydı bende merak edıyorum
İyi yaparsin canim...o testlerde bir bak bakalim ama yinede yenile birçoğunu canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?