- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #56.821
Valla ben anlamam kaynanam söyledi eski toprak az çok bişeyler biliyordur odakaplıcalarmı?
bendemi gideyim pislikler dökülsün ya
genetik testler tek düze yapılıyor canım kromozon sayımları pıhtılasma fılan bunlar tamamen ınsan dogası ve degısmeyen seyler
amerıkaya gıtmıstı bızım testler o sebeble sımdı tekrar o paraları vermek ıstemıyorum sadece onur ıcın yaptırmamıs gerekıyor onuda bu yaz yaptırırız unı hastanesınde 4-5 ay bulur gelmesı ama sorun degıl nasılsa 2 sene rahat dusunmuyoruz o zaman akadar hazır olur
Himm cnm çok bilgim yok..esinede ysptirin tabi...ama 2 yil fazla gülüm ya.
1 sene sonra sıgorta yaptırsam 1 sene beklemem lazım acıkcası o son 1 sene belkı zor gecer ama olsun sorun degıl yeterkı ne zaman degıl oldugu zaman kucagıma alacagım zaman hamıle kalmam
denız aslında bende sıcak ıyı gelmez dıye duydum hatta bak hatırla erkeklerde sok sıcak kısırlıga sebeb oluyor fılan
1 sene sonra sıgorta yaptırsam 1 sene beklemem lazım acıkcası o son 1 sene belkı zor gecer ama olsun sorun degıl yeterkı ne zaman degıl oldugu zaman kucagıma alacagım zaman hamıle kalmam
denız aslında bende sıcak ıyı gelmez dıye duydum hatta bak hatırla erkeklerde sok sıcak kısırlıga sebeb oluyor fılan
Hic duymadim canim.. Havuç suyu iç beline yyani yapistir bunlar cidden faydali canim.. Folik asit olarak ta inofolic kullan... Moousemmm senin içinde geçerli.ama iinş değerin yükselir kasimda doğurur uz beraber
isyancım havuc suyunu nasıl yaptın anlatırmısın ne zaman basladın bugün benim adetimin 5. günü.
yakıyı ne zaman yapıstırdın canım ne kadar durdu
Canim adetin 9. Günü basladim 16. Gün biraktim havuz suyunu.. Aksamlari içtim..bir cezvede suyu kaynattim içine 2 tane havuc dogradim 15 dk kaynattim iliyincada içtim...bir cezve bir su bardagi oluodu canim...yakiyida adetinin son günü yspistirdim 4 gün kaldi..
hatta hamıleleredyapa su ıyı demezler
Yaa evt oleymis ben çok sucak suda banyo yapardim..annem soledi kizim çok sicak yapma suyunu diye çok zorlaniyorum alışmakta...
sen kese gormeye ne zaman gıdıcektın
Yarin ama görünür mu bilmiyorum.. Persembe 205 ti değerin canim
1000 lere gelmediyse görünmeye bilir cnm.
Evet csnim 4 gündür olcturmedim kaç oldu bilmiyorum yarim tekrar olctururum 1000 üzerinde ise giderim...ama elmi zaten 1000 üzerine cikmasi getekmezmi 5 günde..
Ah sen perşembe ölctürdün dimii bana sanki ctesi ölçtürdün gibi geldi. Perşembe 200 se ctesi 400 yarın 800 ya da 1000 in üzerinde olması lazım. Bence de sabahtan kan testi ver sonra da kontrole git
Öyle yapayim canim zaten doktorumda calistigim hastanede..yarin ilk idim kan vereyim öfkeye kadar yetişirsem doktora giderim...çünkü öğleden sonra doktorum muayehanesine gidiyor..
Olmazsa ertesi gün gidersin gec olsun güc olmasın
Aynen ole bana kalsa haftaya giderim herşey gozuksun diye ama annem ve Esim çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?