• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Canım yok nasilsa deyip ilaç falan icme belli olmaz cok yeniyse evet kanda da cok düşük cikabiliyo. Belirtilerin de hamilelik belirtilerine o kadar benziyo ki kasık ve göğüs ağrısı bir arada insani düşündürüyor yani. Bikac gun daha olmazsan yeniden test dene bence. Olmayabilir de bilemiyorum ama belirtiler cok benziyo ve tamamen sifir degil. Hayırlısı ne ise o olsun canım
evet canım bende benzediğini düşünüyorum bende hala var bişeyler gibi geliyo ama rabbim nasip ettiyse anlıcaz inş. yeşil çay falan içiyodum normalde içmiyourm onları şu anda. 3 gün sonra falan tekrar tahlil yaptırıcam canım hala hastalanmazsam :31:
İiyyy bütün KV Lee ayni benimkide uyuz etti beni bazen...annemi küçümsüyor..Esim ameliyat olunca annem oturma odasina elyaf ipekten misafirlik nevresimi serdi böle dantel oturtmali falan..KV dioku torunum yün yastik yorgsnda yatacak bunlarin hepsi sagliksiz..bende dedim annem bunu misafirler ve özel günler için yaptirdi o torununa en sagliklisi en güzelini yapacak sen zahmet etme dedim..düğüne 1 kuruş vermedi bunu da yaptirmaz ortada kakiriz onu beklersek.. Sonra ben düzgün beslenmiomusum organik yicekmisim ulen daha yeni öğrendim sinir etti beni..zaten günde 2 ceviz 1 bardak sut ve 1 y yumurta yiyorum uyuz oldum ya resmen batti kadim..

aman o kendine baksın allam yaa böyle hiçbişey yapmaz ama herşeye karışırlar ya uyuz oluyorum hee çocuk senin çocuğun senden iyimi düşünücekmiş acaba onu. salla canım boşver hiç kafanı bile takma :47::49:

evet canım bende benzediğini düşünüyorum bende hala var bişeyler gibi geliyo ama rabbim nasip ettiyse anlıcaz inş. yeşil çay falan içiyodum normalde içmiyourm onları şu anda. 3 gün sonra falan tekrar tahlil yaptırıcam canım hala hastalanmazsam :31:

aman o kendine baksın allam yaa böyle hiçbişey yapmaz ama herşeye karışırlar ya uyuz oluyorum hee çocuk senin çocuğun senden iyimi düşünücekmiş acaba onu. salla canım boşver hiç kafanı bile takma :47::49:
mouse inşallah hamilesindir
Rabbim bekletmeden nasip etsin inşallah

mouse inşallah hamilesindir
Rabbim bekletmeden nasip etsin inşallah

şu anda çok düşük bir ihtimal gözüküyo canım ama inş öyledir bide kanda bile en az 5 gün geçmesi gerekiyomuş adetten ben 3. günü yaptırdım bide geç döllenme falansa çıkmamış olabilir diye düşünüyorum. cuma gününe kadar hastalanmazsam bir daha yaptırıcam kan testi :31:

şu anda çok düşük bir ihtimal gözüküyo canım ama inş öyledir bide kanda bile en az 5 gün geçmesi gerekiyomuş adetten ben 3. günü yaptırdım bide geç döllenme falansa çıkmamış olabilir diye düşünüyorum. cuma gününe kadar hastalanmazsam bir daha yaptırıcam kan testi :31:
Bence ihtimal var ümitsiz olma ama yinede kendini çok kaptırma derim hatta mümkünse düşünmemeye çalış başka şeylerle meşgul ol..
eğer adet olmazsan bi kaç gün sonra tekrarla
umarım bebeğin seninledir..

Anan ne takcam ankadi zaten onu umursamadigimi...bana peynir tereyağ yoğurt yapcakmis onkari yicekmisim...aha şuraya yaziyorum onlardan bir tanesi bile gelmicek...güya hasta vakti hep ben ilgilendim esimle şükür yarabbimde korumustur bebisimizi...

Canim ilişki sonrasında 7 ve 12 gün aradinda kana karisiyir yani en az 7 gün geçmesillazim ilişkiden..

Bence ihtimal var ümitsiz olma ama yinede kendini çok kaptırma derim hatta mümkünse düşünmemeye çalış başka şeylerle meşgul ol..

Adet oldunmu deniz doktora ne zmn gitceksin...bu arada hoşgeldin tekrar aramiza

aynen canım rabbim hayırlısını versin :31:
Anan ne takcam ankadi zaten onu umursamadigimi...bana peynir tereyağ yoğurt yapcakmis onkari yicekmisim...aha şuraya yaziyorum onlardan bir tanesi bile gelmicek...güya hasta vakti hep ben ilgilendim esimle şükür yarabbimde korumustur bebisimizi...

gelmesse 15 gün sonra falan anne nerde benim peynir tereyağı aşeriyorum dersin :9:

gelmesse 15 gün sonra falan anne nerde benim peynir tereyağı aşeriyorum dersin :9:

Diyeceğim ki anne sana güvenerek peynir tereyağ almadim yaomayimi unuttun torunun vitaminsiz kalacak kotu beskenmemeliyim diyecem :1:

Son düzenleme:
Adet oldunmu deniz doktora ne zmn gitceksin...bu arada hoşgeldin tekrar aramiza
SAĞOL CANIM
adet olmadım isyan 20 gündür geçiyor yine sözde adet söktürücü kullandım tık yok :9::9:
adet olunca gidicem dra bakalım ne diyecek:31:

aminn:16:

SAĞOL CANIM
adet olmadım isyan 20 gündür geçiyor yine sözde adet söktürücü kullandım tık yok :9::9:
adet olunca gidicem dra bakalım ne diyecek:31:

aminn:16:

Ameliyat hormonlarinlami oynadı acaba tatlim ya...çok geçmiş adetin..biran önce gelsin de tedaviye başla..doktora gidince hbr ver bana dana direktifler vercemm :1:

Ameliyat hormonlarinlami oynadı acaba tatlim ya...çok geçmiş adetin..biran önce gelsin de tedaviye başla..doktora gidince hbr ver bana dana direktifler vercemm :1:
Tamam yawrum gelemediki piss kırmızılar:9::9:
bide ben bişey duydum oda iyi geliyomuş adet gelsin gitsin onu da yapıcam belki..
sıcak suya gitmek iyi geliyomuşta
belki giderim bende

Tamam yawrum gelemediki piss kırmızılar:9::9:
bide ben bişey duydum oda iyi geliyomuş adet gelsin gitsin onu da yapıcam belki..
sıcak suya gitmek iyi geliyomuşta
belki giderim bende

Hic duymadim canim.. Havuç suyu iç beline yyani yapistir bunlar cidden faydali canim.. Folik asit olarak ta inofolic kullan... Moousemmm senin içinde geçerli.ama iinş değerin yükselir kasimda doğurur uz beraber :49:

Diyeceğim ki anne sana güvenerek peynir tereyağ almadim yaomayimi unuttun torunun vitaminsiz kalacak kotu beskenmemeliyim diyecem :1:
hehe varyaa tam süper olur hee cuk oturur :1:
Hic duymadim canim.. Havuç suyu iç beline yyani yapistir bunlar cidden faydali canim.. Folik asit olarak ta inofolic kullan... Moousemmm senin içinde geçerli.ama iinş değerin yükselir kasimda doğurur uz beraber :49:
inşş kuzucum bakalım nasıl geçicek şu bikaç gün :31:

Kizlar kaynanam gitti:21: cumartesi kavga etmiştik bana baya bi bagirarak konuştu bir sustum iki sustum sonra dayanamadım annem bana senin kadar bagirmadi hayatimda sen bana sesini bu kadar yukseltince rahatsiz oluyorum dedim hem de düzgün bir dille dedim. Bir de cocugumda eksik biseyler bulmaya calismaktan vazgec ben onun üstüne o kadar düşüyorum ki eksik biseyini bırakmiyorum ben onun annesiyim onun yaninda her zaman ben varımsen 4 aydir yoktun nerden biliyosun cocugun huyunu da ddüzenini değiştirip cocugu huzursuz ediyosun dedim. Yine bana agzina geleni saydi ağladı kocama duygu sömürüsü yaptı. Ve yine bana kolaylık olsun millete özendin gittin sagma makinesi aldın dedi. Bu benim zaten hassas noktam. Sürekli süt sagmak nasıl kolay olabilir ki emzirmekten. Emmeyince emmiyolar iste her yolu denedim ne yapim. Benim sütümü iciyo su an hic degilse. Sonra bi daha da agzimi acmam bi daha da gelmem dedi. Böyle yapacaksan gelme dedim gelirim oglumun evi dedi. Kendiyle o kadar celisiyo ki her sözü. Eşim de yine beni savunmadi. Sonra dışarı cikardi beni arabada diyo ki sen haklısın ama ne yapim misafir o da.... bak bak bak... o bana onca lafi sayarken beni savunmuyo da... hiçbir önemi yok bana gec kalmış bir sen haklısın ın. Çok şükür gitti de sabah kurtuldum.

ay sırf bu yuzden cocuk dogurmaya bılırım
heğımızın ısı var alım alla ya

hehe varyaa tam süper olur hee cuk oturur :1:

inşş kuzucum bakalım nasıl geçicek şu bikaç gün :31:
Hehe evt super olacak :1: annem battaniye için ip almis sari beyaz renkte sari toplar olusiyormus orerken..kiz erkegedevuysun diye almis anneci..şimdidenbadladi..iinş herşey güzel gider devami gelir.. Yarin doktora gitcem belki kese gorulur :18:
kaplıcalarmı?
bendemi gideyim pislikler dökülsün ya

Arastir ole git kuzum

Hehe evt super olacak :1: annem battaniye için ip almis sari beyaz renkte sari toplar olusiyormus orerken..kiz erkegedevuysun diye almis anneci..şimdidenbadladi..iinş herşey güzel gider devami gelir.. Yarin doktora gitcem belki kese gorulur :18:

Arastir ole git kuzum

Ben seneye bu zamanlarda ozel sıgorta yaptırayım dıyorum sanırım 1 seneden sonramı dogumu ve muaynelerı karsılıyor ondan sonrada bıraz tedavımı neyse artık
cuma gunu tup bebek klınıgımı aradım genetık testlerımı ve su pıhtılasma cart curt o testlerı ıstedım kromozn sayımları dahıl bır hafta ıcınde gonderecekler bakalım pıhtılasma varmıydı bende merak edıyorum

Ben seneye bu zamanlarda ozel sıgorta yaptırayım dıyorum sanırım 1 seneden sonramı dogumu ve muaynelerı karsılıyor ondan sonrada bıraz tedavımı neyse artık
cuma gunu tup bebek klınıgımı aradım genetık testlerımı ve su pıhtılasma cart curt o testlerı ıstedım kromozn sayımları dahıl bır hafta ıcınde gonderecekler bakalım pıhtılasma varmıydı bende merak edıyorum

İyi yaparsin canim...o testlerde bir bak bakalim ama yinede yenile birçoğunu canim..

İyi yaparsin canim...o testlerde bir bak bakalim ama yinede yenile birçoğunu canim..

genetik testler tek düze yapılıyor canım kromozon sayımları pıhtılasma fılan bunlar tamamen ınsan dogası ve degısmeyen seyler
amerıkaya gıtmıstı bızım testler o sebeble sımdı tekrar o paraları vermek ıstemıyorum sadece onur ıcın yaptırmamıs gerekıyor onuda bu yaz yaptırırız unı hastanesınde 4-5 ay bulur gelmesı ama sorun degıl nasılsa 2 sene rahat dusunmuyoruz o zaman akadar hazır olur

Back