- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #56.801
evet canım bende benzediğini düşünüyorum bende hala var bişeyler gibi geliyo ama rabbim nasip ettiyse anlıcaz inş. yeşil çay falan içiyodum normalde içmiyourm onları şu anda. 3 gün sonra falan tekrar tahlil yaptırıcam canım hala hastalanmazsamCanım yok nasilsa deyip ilaç falan icme belli olmaz cok yeniyse evet kanda da cok düşük cikabiliyo. Belirtilerin de hamilelik belirtilerine o kadar benziyo ki kasık ve göğüs ağrısı bir arada insani düşündürüyor yani. Bikac gun daha olmazsan yeniden test dene bence. Olmayabilir de bilemiyorum ama belirtiler cok benziyo ve tamamen sifir degil. Hayırlısı ne ise o olsun canım

İiyyy bütün KV Lee ayni benimkide uyuz etti beni bazen...annemi küçümsüyor..Esim ameliyat olunca annem oturma odasina elyaf ipekten misafirlik nevresimi serdi böle dantel oturtmali falan..KV dioku torunum yün yastik yorgsnda yatacak bunlarin hepsi sagliksiz..bende dedim annem bunu misafirler ve özel günler için yaptirdi o torununa en sagliklisi en güzelini yapacak sen zahmet etme dedim..düğüne 1 kuruş vermedi bunu da yaptirmaz ortada kakiriz onu beklersek.. Sonra ben düzgün beslenmiomusum organik yicekmisim ulen daha yeni öğrendim sinir etti beni..zaten günde 2 ceviz 1 bardak sut ve 1 y yumurta yiyorum uyuz oldum ya resmen batti kadim..
aman o kendine baksın allam yaa böyle hiçbişey yapmaz ama herşeye karışırlar ya uyuz oluyorum hee çocuk senin çocuğun senden iyimi düşünücekmiş acaba onu. salla canım boşver hiç kafanı bile takma