Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Seninle aynı durumdayım canım yaa çokkk zor annelik. Aksama kadar bisey yiyemiyorum bile

kıyamam sana ya vallahi zr bir kaynanan var ne diyim dur dedikçe ne diye dikine giderler sen onun annesisin soncta en iyi bebegi sen tanıyorsun tamam kendi bilgiside vardır tabiki ama artık eskisi gibi hersey değil önceden kundak varmıs şimdidemi kundaklayalım yani aynı o duruma dönmüş o zoruna gitmiştir senin ona dur demen onu dinlemiyo bilgiçlik taslıyomusun gibi geliyordur ona

Evet bilgiclik tasladi sonra da gözünün önünde bütün midesindeki her şeyi çıkardı cocuk yavrumun hic hali kalmadı

helal olsun kız sana marifetli seniiiii accık bende öle olaydım ne olurdu

yok canım bende evlenmeden evvel elimi işe sürmesim şimdi baya baya yapiyorum
severek ama hani zorla değil ama çook kalabalık misafir altından kalkamam yani
yavaş yavaş alıştırmak gerekiyor hemen atlamamak lazım

anlıyorum aynısını ablam yaşadı gözümün önünde
minnacık sağdığı sütü bile 1 saatten fazla içirmeye çalışırdı gece gündüz
bide bişi oldu mu lağır lağır kusardı ablam sinir krizi geçirirdi
gececek bu günlee emin ol kuzum inş
kv konusunda rabbim hidayet versin
demek ki kadınla yıldızınız barışmadı sevemedi seni
rabbim sevdrisn inş
hala eski günlerde kalmış eskide yaşıyor dememki

evet canım haklısın lşu an zaten adetim
ama rabbim bilir 1 sene dolsun istiyorum bende
birazdaha alışmam lazım
tamam yaş geöçiyor ama bu günlerde geri gelmiyor

Evet bilgiclik tasladi sonra da gözünün önünde bütün midesindeki her şeyi çıkardı cocuk yavrumun hic hali kalmadı
böylece onada bir ders olmustur

kesinlikle sana katılıyorum benim eşim bu konularda ilk başa cok anlayıslı değildi hem iş hem ev valla canım cıkıyodu ama hiç değilse o da bana azda olsa yardım ediyor bazen yemek bile yapıyor böylece idare edip geciiniyoruz işte

aynen oyle bugunler gerı gelmıyor.bak benım hayatım kızım oldu...ondan oncesıyle ondan sonrası çok farklı.....
semıks bebişin kaç aylık oldu

kızlar sinir olsum yaaa
dün gelecek olan eşimin arkadşları bugün eşimi aramış saat 12:30 gibi
eflinam evde mi eşimi eflinamın yanına bırakayım ordanda senin yanına gelirim demiş
bende o sırada tam kaşlarım için kuaföre gidiyordum 30 dk içind egelirler dedi eşim
ben hemen apar topar gittim kuaföre ama resmen hava sıcak ter döktüm
neyse eve geldim neskafem bitmişti onları yerleştirdim üstümü değiştim
derken bekliyorum bekliyorum kimse yok
saat 1 2 3 oldu gelen giden yok
eşimi aradım dediki gelirler dedi
neyse az avvel aradım eşim dediki
kızı avmye bırakmış eşi gelmicekmiş akşam beraber geliceklermiş
bende bir sinir oldum dedim yemeğe gelmesinler istemiyoırum dünde beni oyaladışlar öyle bugünde oyaladılar snaki cocuk var evde
bende 1 den eberi kızı bekliyorum evde kös kös giyindim kuşandım
insanalr ne kadar gamsız yaa bu kadının işi gücü var mıdır bir haber verelim bekelmesin boşuna diye
eşim dedi haklısın ama sakin ol dedi
deidm ben bişi yapmıucam eğer yemeğde gdelirerse sen yaparsın dedim tamam dedi oda kızdığımı anladı hak verdi yani
arkadaşıda eşimin kardeş dost dediği birisi şimdi bişide demek sitemiyorum ama insan bir döner derki ben eşimi avm bıraktım eflinama söle beklemesin
sanki benim başka işim yok ya
bende hiç bişi yapmadım eşim g elsin gireriz yaparız bişiler sinir

Son düzenleme:

insanlara anlam veremiyorum bu kaçıncı oldu insan bir haber verir yada kararları belli değilse kararlastırır net bir şekilde ondan söle sööler oldu vazgectiller hiç değilse aradınlar canım bendde sinir olurdum valla o hamile halimde uras koştur yap sana cok haf veriyorum bende senin kadar sinir olurdum

kızlar eşimle dün cok kötü tartıstık aramız halen cok bozuk anlamıyorum bir anda patlak veriyor dün dügüne gidicektik biz arkadasımın nişanı vardı onada söledm dokuz gibi gideriz işte takısını taktıktan sonra geri döneriz dedim oda tamam dedi nişan cok kalabalık diye düğün solanında olacaktı bizde dokuzda gittik baktık yer yok gel dedim şu kösede oturalım sonrada takısını bekler gideriz dedim bir sinirlendi bir sinirlendi anlatamam bizi rezil etmişimde ben ne düşüncesiz insanmısım erken gelmeliymişim tutturdu sen görüş arkadasınla ben seni kapının önünde bekliyorum dedi bende olurmu öle şey cok ayıp olur dedi o beni ilgilendirmez dedi şimşek gibi kapının önüne döro cıktı beni orda tek başıma bıraktı o kadar zoruma gittiki anlatamam size gittim seval ablanın yanına seval abla nişanı olacak arkadasın hem patronu hemde ortak dostumuz seval abla senide öpeyim ben gidiyorum dedi niye dedi baksana oturcak yer yok kezbanıda öpeyim gideyim dedim bende oda kız öle şey olurmu ben size coktan yer ayırmıstık dedi içime bir su serpildi eşin nerde dedi cıktım kapının önünde onu gördüm çağardım işte geldi seval ablanın bize ayırdııgı yerde iki tane cocuk oturuyodu kendi akrabalarından onları kaldırdılar biz oturduk işte bu seferde söylenmeye başladı mllet biz yer ayırmamıs sana yalandan yer yırttırdım diyorlar dedi iyice içim kıyıldı bana sonra cıkmadan önce cok sert konustu küfür etseydi daha iyiydi sonra beni izmirdeki forum bornova diye bir yer var oraya götürdü bir kave içtik bende bütün içimden gelenleri döktüm eger bu kadar herseye bir anda tepki verip bagıracaksa onu bir sinir doktoruna götürücemi söledim cünkü benim artık sabrım kalmadı kızlar

ya bu erkekler ne kadar salaklar ya.durduk yere ınsnaın huzurunu nasılda kaçırıyolar.bu arada sen hemşerim misin cnm İzmirde mıydın sen.

ya bu erkekler ne kadar salaklar ya.durduk yere ınsnaın huzurunu nasılda kaçırıyolar.bu arada sen hemşerim misin cnm İzmirde mıydın sen.

evet İzmir liyim canım bende öle aniden kulagıma bagıra bagıra öle agır kelimeler kullandıki hala içimde acı var bazen kendim onu bogacagımı zannediyorum sabır diyorum başka hiç bişey demiyorum her seyi yapması için bin kere sölemekten bıktım usandım aslında cok efendi cok espirili ve anlayıslı bir insandır ama bazen böle cocukca dengesizlik yapması beni çileden cıkarıyor gercekten dün onada sölediim böle gidersek seninle aile doktoruna gidicem dedim artık eşimi seviyorum sibelcim ama böle dengesizlikleri ve sorumsuzlukları beni yiyip bitirir oldu

hepımızın esının hem ıyı hem kotu huyları var be cnm...napıcaksın.bıraz bıraz törpülemelerı yeter bıle napalım

hepımızın esının hem ıyı hem kotu huyları var be cnm...napıcaksın.bıraz bıraz törpülemelerı yeter bıle napalım

evet yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler ama işte bu kadar fevri davranıslar beni bazen korkutmuyor değil sen izmirin hangi semtinde oturuyorsun tatlım ben bornova da oturuyorum

aynen oyle bugunler gerı gelmıyor.bak benım hayatım kızım oldu...ondan oncesıyle ondan sonrası çok farklı.....
semısüreklin kaç aylık oldu

1 hafta sonra 8 aylık. insan cocugunun her seyine katlaniyo da elin karisi gelip senin cocuguna bir suru laf edince ustune sana surekli bagirinca senin cocugunu surekli baskalarinin cocuuklariyla kiyaslayinca surekli cocugun eksik yanlarini bulmaya calisinca iste ona dayanamiyosun. Cocugu söz konusu ise her anne hassas oluyo ve kavga cikiyo. Yine kavga ettik moralim cok bozuk agliyorum simdi

haklısın karsındaki birde anlayıs insan olunca kendi hakkı savunsan bile seni bencil konumuna koymuyorlarmı deli oluyorum öle insanlara

ağlama cnm ya boşver ....her anne çoçuğunu en ıyı şekilde tanır...kım ne derse desın. sen çok takılma çokda karıştırtma

ağlama cnm ya boşver ....her anne çoçuğunu en ıyı şekilde tanır...kım ne derse desın. sen çok takılma çokda karıştırtma

sibelim cok haklısın bende korkuyorum cocuk dogunca olacaklardan karışmalar babanın sorumsuzluğu ben bişe soracam anneler bebek dogunca babalardaki değişiklik ne

Canim bizim babamiz iyi cok şükür cok ilgili cocukla cok seviyo yardimci oluyo maşallahbir degisne de yok. Normalde hic kavga da etmeyiz ama ne zaman kaynanam gelse ya da biz memlekete gitsek ya da telefonla konussalar iste o zaman çok büyük kavgalar ediyoruz bosanmalara kadar gidiyoruz(

Kozlar hepinizi okudum semiks o KV manyakmi yaa..ne biçim bir insan bu o.laflari ne hakla söyler sana sessiz kalma iyice üstüne cikar inan uzuldum...krizantem aman salla ya bu erkekler toptan dengesiz... Bendede 3 gündür kv vardi valla ayni evde yaşamak cidden çok zor... Kadin birşey yapmadii ama ben rahat değildim..sabah hastaneye gittik tamponlar cikti artik Esim nefes alabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…