- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #2.441
Cnm bizde dün atıştık baya hemde bağırıp çağırıyor bnmkide bağırdığı konularda hiç sallanmıycak yani.
Ama sabrediyorum bende ama susmamamız lazım. Söylerken ayrılcaklarmı sanki yo o kadarda deil ama korkuyoruz işte huzursuzluk olmasın die ama olan bize oluyor
bende alıcam cnm. 9 yıldır çalışıyorum ama nikah kıyılmadan olmuyor.
brüt ücretin x çalıştığın yıl ayrıyetten başka şeylerde var onalrı da alıyorsun. (yıllık iznin varsa)
Bende kredi çekmiycem bu paraya güveniyorum bir aksilk çıkmazsa
aman huzursuzluk olmasın aman aramız bozulmasın aman sogumasın saygıyı kaybetmıyelım derkennnn
özel değilse ne oldu sorabilirmiyim?
Nikahını kıy hemen ayrıl
tazminatınıda paşa paşa öderler
dün gördüm diğer sitede tatlım...5 yıldır çalıştığın insanlar nasıl bir saygısızlık yaptılar bilmiyorum ama üzüldüm kuzum..düğüne yaklaştıkça böle sorunlar çıkmasa keşkenikah olayını tam bilmiyorum bir araştır kuzum...muhasebeci bayanlarrrr bilgi istiyoruz bu konuda
Cnm bizde dün atıştık baya hemde bağırıp çağırıyor bnmkide bağırdığı konularda hiç sallanmıycak yani.
Ama sabrediyorum bende ama susmamamız lazım. Söylerken ayrılcaklarmı sanki yo o kadarda deil ama korkuyoruz işte huzursuzluk olmasın die ama olan bize oluyor
bende alıcam cnm. 9 yıldır çalışıyorum ama nikah kıyılmadan olmuyor.
brüt ücretin x çalıştığın yıl ayrıyetten başka şeylerde var onalrı da alıyorsun. (yıllık iznin varsa)
Bende kredi çekmiycem bu paraya güveniyorum bir aksilk çıkmazsa
hakkımı yediler benim evlilik dolayısıyla pazar günlerimin tatil olmasını istediğim ve çalışma saatlerimin uzun olmasıyla ilgili yapılandırma istemem 12 saat çalışıorum canım nasıl yapim hepsini ben şimdi nereye başvuracağım ne yapıcam bilmiyorum
çok saolun kızlar of çok kötüyüm hakkımı yediler benim en çok o zoruma gidiyor
ne yapmak lazım onunla ilgili
OZAMAN SÜPER DESENE TATLIM BENİM BİLİNCİ YERİNDEYSE FELÇ DURUMUDA YOKSA BENCE HİÇ KORKMAYIN ZAMANLA DÜZELECEKTİR KENDİNİ ÜZME Allah ın izniyle ayaga kalkar dayınserumlarla,ilaçlarla kanamayı durdurup dağıtmaya çalışıyorlar tatlım...bilinci şükür yerinde...felç durumuda yok şu anda rabbime şükürler olsun..:26: doktorlar ilgileniyorlar bakalım inş iyi olacak :26::26:
ne oluyor kızlar bizim nişanlılarımıza düğün günü yaklaştıkça saçmalamaya başladılar iyice, nerden ne maraz çıkartıcaklarını şaşırıyorlar vallaonlar bize ılımlı yaklaşıp moral vereceklerine biz pışpışlıyoruz valla onları hep :26: büyümemiş koca bebekler
bencede sacma sapan kıskanclıkları basladı ice zaten kıskançtı bu sefer abartmaya basladı yani napsam gözüne batıyo bende en sonunda patladım bitane gökhan abi vardı bunların orda çalısan onu sordum cıktımı diye bende taniyorum oda vay efendim niye sormusum ya dedim manyakmısın ben ona abi o bana bacım diyorum öle abi ayaklarını cok gördüm diyo kafayı yedirtcekti bana
Cnm çıkışını verdiler mi?
Sen sözlü söylemişsin yazılı bişi varmı?
Yoksa kıy erkende nihakını al tazminatı çatır çatır alırsın hemde.
Tam bilgim yok senin durumun biraz farklı git bir avukata sor yada çalıştığın yerin insan kaynakları departmanına.
Amin canım İnşallah
Allah sonumuzu da hayır etsın yanı
çok alemsin cnm.
Atılmaz tabiki de ama biraz tavır koymak iyidir heralde ya ne biliyim karşındaki insana da bağlı tabi biraz.
Allah yardımcımız olsun. Hepimiz biraz da olsa sıkıntılıyız canım geçer mi? geçer elbet Rabbim büyük elbet düzelir.
İnş. gönlümüze göre olur herşeyy
günaydın canımgünaydın güzel gelinlerimmmm
canım benim fazla takım gelmedi nikah oldu ve çok kalabalık değildiayıptır sorması ne kadar takın oldu :S
bız hala takılara guvendırılmeye mecbur bırakılıyoruz acıkta kalmıyalımda bılezıkler gıtmesın barı :26:
kendi ayıbı boşver kuzumValla benim kayınvalidem
ilk oğluna neler neler yapmış
hala köyde onun oğlunun düğününü konuşuyorlarmış
bende eltiden fotolara bakayım dedim baktım
doğru kızın döşü kolları sırf altındı
bir anlatıyor bir anlatıyor
ama bende birşey yok
bende eskiden takıyordum artık takmıyorum
ne takarsa ne yaparsa oğluna kendine
işim olmaz
zaten yılda 1 defa görcem ondada problem olmak istemiyorum
canım ama istifa etmişsinKızlar Günaydın
ben şuan dershanede sözleşmeli olarak çalışıorum her yıl sözleşmem yenileniyor.
dün bana çok ciddi haksızlık yapıldı. bu yüzden 30 haziranda işi bırakacağımı söyledim
dün nişanlımda evlilik tazminatından bahsetti bürüt ücretin iki katı oluyormuş bu konuyla ilgili bilgisi
olan bana cevap yazarsa sevinirim
Not: geçmişi tam okuyamadan daldım kusura bakmayın
kavga etmeyin kızlarr ne oldu anlat bakalımGünaydınnnnnnnnnnnn gelinciklerimmmmmmmmmmm nasılsınız bugün benim morelim bozuk nişanlım kıskançlık krizlerine girdi saçma sapan konustu kavga ettik
isyannnn kuzum dayın nasıl oldu bi haber varmı
günaydın canımgünaydın güzellerrrrr....
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin inşşserumlarla,ilaçlarla kanamayı durdurup dağıtmaya çalışıyorlar tatlım...bilinci şükür yerinde...felç durumuda yok şu anda rabbime şükürler olsun..:26: doktorlar ilgileniyorlar bakalım inş iyi olacak :26::26:
canım sözleşmeli çalıştığım için bir nevi ben kendi isteğimle çıkmış oluyorum çünkü o diyecek ki ben bir yıl süre ile sözleşme yaptım bitti çıktı dicek
günaydın canım
canım benim fazla takım gelmedi nikah oldu ve çok kalabalık değildi
10 bilezik 5000 para 25 altn 5- 6 tanede gr altın takmışlar
kendi ayıbı boşver kuzum
sende dersin herşeyi ben yaptın die anlatırsın nasıl utanır o zaman
canım ama istifa etmişsin
2 katı diede bilmiyorum zaten netten bak araştır kıdem tazminatı die ordan bulursun kuzum
nikah yaptır kuzum
kavga etmeyin kızlarr ne oldu anlat bakalım
günaydın canım
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin inşş
serumlarla,ilaçlarla kanamayı durdurup dağıtmaya çalışıyorlar tatlım...bilinci şükür yerinde...felç durumuda yok şu anda rabbime şükürler olsun..:26: doktorlar ilgileniyorlar bakalım inş iyi olacak :26::26:
Aynen cnm
Ama ne yapalım hadi karar alalım bugün ya içimizdekileri söyleyelim yada susalım?
nasıl yapıcaz canım *
ya soylersek kotu olursak
en azından ben sey demeyı dusunuyorum bastan ben sana konus dedıgımd ekonusasaydın bende bıseylerı begendıgımde bırılerını ıkna etmek zorunda kalmazdık
dıyorkı her ıstedıgın oluyor
ıyıde zaten hep bu kargasanın ıcınde makulunu bak sınyalı verdın be adam
dermıb as koltuk yemek odası olmayacakmı yuh yanı
ben cok ınce dusunuyorumda erkegın 3 kasıgı varsa 2 sını kıracaksın der nınem
Kıskançlık da zor.
Sende ona onun sana davrandığı davran cnm sende onu kıskan bakalım ne yapacak
Günaydın canlar geçmişi okuyamıcam fazla,çıkıcam birazdan.
teyzemler falan gelicek tekrar çeyizlerime tekrar bakılacakmış eksik varmı yokmu diye? bir de şu istemediğim yatak takımı vardı ya eski tip tutturdular yaptırcaz diye , yaptırmış teyzem onu getircek bakalım nasıl olmuş, kullanmam dedim ama yaptırdılar kendıledri bilir. bende kız kardeşlerime saklıcam boşuna yaptırmasınlar onlara da.
lovelady ve ebrumm un kınasını yaptınız mı???
herkes nasıl bakalım???
hıım harika görünüyorlargüzeeeeel gelin arkadaşlarım günaydınkahvaltı hazır hadi bekliyorum kızlar şöyle hep birlikte güzel bir kahvaltı yapalım
BEN ZATEN anlamıstım pazartesı ev gormeye gıttıler o aksamda boyle bı durgundu
dun kaynanama gıttım yemek yedık ıste o odaya masa olmaz konsol sıgmaz dıyor aldırmak ıstemıyor anladınmı ayretten evını bır kez daha soylıyım evı asırı derecede luks ıcınde dosenmıs yenı gelın evlerını cebınden cıkarır neden boyle yapıyor anlamıyorum
kıskandıgını dusunmuyorum cunku onun esyalarıyla benım aldıklaırm kıyaslanamaz bıle
gercekten maddı olarak cok ustunde aldıkları
sonra koltukcuya gıttık bı yemek odası begendık polo yemek odası adı hafıf basıt bısey dar tıplı salonumuz 23.5 metre cıktı koltuklarımızıda degıstırdık neyse cıkısta hesap yaptı 12 ay fılan nedenkı bızmı oducez dedım
paraları yok oyle gozukuyor edı
ama evde yıne unıtenın takımı sehpa alınmıstı ıstıkbalden nasıl yok yanı
anlamıyorum tamam yapmasınlar da zaten bı tv aldık dedıler tv yok ortada bı koltuk dedıler koltugun 1000 lırasını verdıler gerısı duruyor
o kadar yanı en azından bastan konusulsaydı toplu kredı cekerdık oderdın
sımdı dugunde takı olsada olmasada alacaklılar paraları ıstıyecek halıyle taksıtlı seyler degıl
salon gelınlık yemek odası koltuk
cekecegım kredının 2000 alacak bırde o var
balayı fotografcı
kuafor
buzdolabı
vardı bıseyler daha suan hatırlamıyorum 20 bın cıkıyor hesap
neyse bunuda gecıyorum
aılesıne gıtmeme gıbı bıseyım olamaz yapmak zorunda degıller bılıyorum
ama nısanlımın onlara kızıp benden sınırını cıkarmasına dayanamıyorum
bundan sonra hıcbıseyle ılglenmek ıstemıyorum kendı desın hadı o hadı bu sunu halledelım dıye
ben sankı cok ekstrem seyler ıstıyormusum gıbı hıssedıyorum sayesınde
sessız cıglık bunlar ya
yemek masasız evmı olur ya
yere soframı acıcam allah askıan yanı
konsol olmadan esyalarım sıgmaz
anneme bırakaymısım dıyor kayananam saka yollu
hayır bısey degıl kadını sevıyorum ama bende ınsanım yanı robot degılım mekanık bıseyle calısmıyorum sınırlenmeye baslıyorum bu sekılde olunca
nısanlım ben uyurken mesaj atmıs bana teyzemın kızının nıkahına elbıse bakıyorum dıye kızmıs o senı sallıyormuda sen bu kadar onemsıyorsun gelın ayakkabımı alalım demıyosunda elbıse almaya gıdelımd ıyosun dedı
dun babasının arabayı getırmesını 8 kadar evde bekledıkte o 2 saatte elbıse bakalım dedım dıye bana surat yapıyor
bılmıyorum
ne yapcam konusunda net degılım ama bende artık kendımı tuhaf hıssedıyorum cocuk gıbı azarlanmak ıstemıyorum
ya ben cok kıskanc değilim yani öle cok sıkmam denedim bi ka kere o kim bu kim ne diye konustun hosuna gidiyoyani bi acayip tamam kıskanılmak güzel ama böylesi inananın bayıyo ssz stres bi yandan o bi yandan ayhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?