Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

aman huzursuzluk olmasın aman aramız bozulmasın aman sogumasın saygıyı kaybetmıyelım derkennnn

özel değilse ne oldu sorabilirmiyim?
Nikahını kıy hemen ayrıl
tazminatınıda paşa paşa öderler

hakkımı yediler benim evlilik dolayısıyla pazar günlerimin tatil olmasını istediğim ve çalışma saatlerimin uzun olmasıyla ilgili yapılandırma istemem 12 saat çalışıorum canım nasıl yapim hepsini ben şimdi nereye başvuracağım ne yapıcam bilmiyorum

çok saolun kızlar of çok kötüyüm hakkımı yediler benim en çok o zoruma gidiyor

ne yapmak lazım onunla ilgili

Cnm çıkışını verdiler mi?

Sen sözlü söylemişsin yazılı bişi varmı?

Yoksa kıy erkende nihakını al tazminatı çatır çatır alırsın hemde.

Tam bilgim yok senin durumun biraz farklı git bir avukata sor yada çalıştığın yerin insan kaynakları departmanına.

OZAMAN SÜPER DESENE TATLIM BENİM BİLİNCİ YERİNDEYSE FELÇ DURUMUDA YOKSA BENCE HİÇ KORKMAYIN ZAMANLA DÜZELECEKTİR KENDİNİ ÜZME Allah ın izniyle ayaga kalkar dayın

bencede sacma sapan kıskanclıkları basladı ice zaten kıskançtı bu sefer abartmaya basladı yani napsam gözüne batıyo bende en sonunda patladım bitane gökhan abi vardı bunların orda çalısan onu sordum cıktımı diye bende taniyorum oda vay efendim niye sormusum ya dedim manyakmısın ben ona abi o bana bacım diyorum öle abi ayaklarını cok gördüm diyo kafayı yedirtcekti bana

Kıskançlık da zor.

Sende ona onun sana davrandığı davran cnm sende onu kıskan bakalım ne yapacak

Günaydın canlar geçmişi okuyamıcam fazla,çıkıcam birazdan.

teyzemler falan gelicek tekrar çeyizlerime tekrar bakılacakmış eksik varmı yokmu diye? bir de şu istemediğim yatak takımı vardı ya eski tip tutturdular yaptırcaz diye , yaptırmış teyzem onu getircek bakalım nasıl olmuş, kullanmam dedim ama yaptırdılar kendıledri bilir. bende kız kardeşlerime saklıcam boşuna yaptırmasınlar onlara da.

lovelady ve ebrumm un kınasını yaptınız mı???

herkes nasıl bakalım???

canım sözleşmeli çalıştığım için bir nevi ben kendi isteğimle çıkmış oluyorum çünkü o diyecek ki ben bir yıl süre ile sözleşme yaptım bitti çıktı dicek

Amin canım İnşallah
Allah sonumuzu da hayır etsın yanı

günaydın güzel gelinlerimmmm
günaydın canım
ayıptır sorması ne kadar takın oldu :S
bız hala takılara guvendırılmeye mecbur bırakılıyoruz acıkta kalmıyalımda bılezıkler gıtmesın barı :26:
canım benim fazla takım gelmedi nikah oldu ve çok kalabalık değildi
10 bilezik 5000 para 25 altn 5- 6 tanede gr altın takmışlar
kendi ayıbı boşver kuzum
sende dersin herşeyi ben yaptın die anlatırsın nasıl utanır o zaman
canım ama istifa etmişsin
2 katı diede bilmiyorum zaten netten bak araştır kıdem tazminatı die ordan bulursun kuzum
nikah yaptır kuzum
Günaydınnnnnnnnnnnn gelinciklerimmmmmmmmmmm nasılsınız bugün benim morelim bozuk nişanlım kıskançlık krizlerine girdi saçma sapan konustu kavga ettik

isyannnn kuzum dayın nasıl oldu bi haber varmı
kavga etmeyin kızlarr ne oldu anlat bakalım
günaydın güzellerrrrr....
günaydın canım
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin inşş

canım sözleşmeli çalıştığım için bir nevi ben kendi isteğimle çıkmış oluyorum çünkü o diyecek ki ben bir yıl süre ile sözleşme yaptım bitti çıktı dicek

senin iş biraz farklı ewet.

cnm sıkma cnını hemen bir avukatla konuş onlar herşeyi biliyor sözleşmen doldumu? dolmadıysa nikah işini hızlandır

canım biraz baktım internetten ben evlilik nedeniyle çıktığım için istifa etsem de ödemesi gerekiyormuş öyle yazıyordu ama
o bilgi bana yetmedi

Aynen cnm

Ama ne yapalım hadi karar alalım bugün ya içimizdekileri söyleyelim yada susalım?

nasıl yapıcaz canım *
ya soylersek kotu olursak
en azından ben sey demeyı dusunuyorum bastan ben sana konus dedıgımd ekonusasaydın bende bıseylerı begendıgımde bırılerını ıkna etmek zorunda kalmazdık
dıyorkı her ıstedıgın oluyor
ıyıde zaten hep bu kargasanın ıcınde makulunu bak sınyalı verdın be adam
dermıb as koltuk yemek odası olmayacakmı yuh yanı
ben cok ınce dusunuyorumda erkegın 3 kasıgı varsa 2 sını kıracaksın der nınem

cnm açık açık söyle iyi anını yakala.

Bunlarsız olmaz de evimizin düzeni için olması lazım benim içimde kalsın istemiyorum şartları biraz zorlayalım allah büyük öderiz felan desen sen tanıyorsun nişanlın ne tepki verecek biliyorsun ondan çekiniyorsun biz söylüyoruz sana ama sen yine de en iyisini bilirsin cnm ama söyle gitsin bunalr yüzünden kavga ederse artık sende cevabını verirsin ha şuda var annen de şu avr bu var deme bence ozaman olaylar daha da büyür ki sen zaten ne söyleyip söylemeyeceğini bilen bir insansın. inş. rabbim içine cesareti verir ve nişanlınında iyi anı olur kolayca çözersiniz.

Kıskançlık da zor.

Sende ona onun sana davrandığı davran cnm sende onu kıskan bakalım ne yapacak

ya ben cok kıskanc değilim yani öle cok sıkmam denedim bi ka kere o kim bu kim ne diye konustun hosuna gidiyo yani bi acayip tamam kıskanılmak güzel ama böylesi inananın bayıyo ssz stres bi yandan o bi yandan ayhhhhhhhhh

Günaydınn canım

oooohhh gelsin bohçalar açılsın
allahtan bizde yok böyle birşey
hayatta açıp gösteremem
geir naısl yoplarım yahuu

Kınadan sorumlummmmm good_herart
kınaları yak bitanem

güzeeeeel gelin arkadaşlarım günaydın kahvaltı hazır hadi bekliyorum kızlar şöyle hep birlikte güzel bir kahvaltı yapalım
hıım harika görünüyorlar herkes günaydın canlarıımmm nasılsınızz
tatlım sen neden bu kadar alttan alıyorsun ki yani anlayamıyorum. Birde yapmak zorunda değiller demişsin niye yapmak zorunda değillermiş. Nişanlının tutumunu beğenmedim bizde herşeyi nişanlımla birlikte yapıyoruz onun ailesi hiç karışmıyor sormuyorlar da ama nişanlım ne istersem onu alıyor ben yüklenmek istemiyorum ama sakın istemediğin şeyi aldırma bana ben seni mutlu etmek için ek iş bile yaparım diyor ki bazen de yapıyor saolsun. nişanlın neden sana kızıyor hiç haklı değil bu konuda anlaşılan durumları da iyi kayınvelidenin evi lüksmüş sana gelince durumları yok sanırım herşeye susma biraz sesini çıkar.
takı muhabbeti olmuş güzeller, nişanımda annemler almadı bize bıraktılar takıları bizde gidip mobilyamızı aldık o takılarla bi kısmını ödedik şimdi çok şükür bitmek üzere.Nişanlıma düğünde sizinkiler mi alcak takıları dedim ne yaptılar ki alcaklar hiç hakları yok o takılanlar bizim dedi. Babasına da söyledi nişanda _mucizem_in ailesi bize bıraktı düğünde de takılar bize ait sakın sonra karışmayın dedi tamam dediler. Para konusunda çıkılan tatsızlıklara çok üzülüyorum o yüzden düğünümde gerginlik olmasın diye herşeyi baştan konuşmak daha iyi

evlenince nasıl olacak

Allah yardımcın olsun cnm ama zamanla düzelir

Şimdi eşi olcan ya ayrı bir duygu içindedir nişanlın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…