• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
good para olarak genede ıyı olmus cnaım neden oyle dıyrosun masallah Allah bereketını gostersın
masatakvımıı sen gene aldın bıseyler ya daırısı bızım basımıza bız napalım :6:
annemde bu sabah annemde bız daha cok sey yapıyoruz onalrda fırın aygaz aspırator alsınlar dedıkı
avızelerı yemekodasının koltugunun yarı parasının bıze kaldıgından haberı yok
nasıl aradayım ya :S

good para olarak genede ıyı olmus cnaım neden oyle dıyrosun masallah Allah bereketını gostersın
annemde bu sabah annemde bız daha cok sey yapıyoruz onalrda fırın aygaz aspırator alsınlar dedıkı

:( Allah güç kuvvet versin sana/hepimize

günaydın kuzularım napıyosunuz canlarım benmmm dün gelinliğimin bolerosunu aldımmm sonra şte eve geldim nişanlımın yanına alışveriş yapmaya gittik 7,30 marketten ancak 8 de çıktık babam bir süerü kızmışş napıyolar iki sattir nerdeydi filann ya kendi evime alışverieş kendi evime bir iş yapmaya gidemiyorum nişanlıma dedim ya iki hafta kaldı beni idare et evelnince kendim siler süpürürüm dedimm napımmm ya bıktım artık valla iki haftam kaldı ama eve çeyizlerimi sermişlerrr annemgilin evine tıka basa dolmuşşş odaaaaaaa:14::14::14::14::14:

Canım evet aldık ama bizde kredi çektik
şimdi tek borcumuz kredi ödüyoruz
en mantıklsıı bu
bence çekin 20 bin kredi
ordan yap ne yapcaksan
altınalırnda paralarda kalmış olur
Eğer kredi borcunu kapatacak kadar kalırsa elinde ona yatırısınız kapatırsınız

kızlar gunaydın nasılsınz gecmısı okudum geldım

yenıdendogdum arkadasım senın adına gercekten uzuldum. bı yorumunda saygıyı kaybetmeyeleım dıye sesımı cıkarmamaya calısıyorum demıssın ama cnm böle kendıne olan saygını kaybedıosun. sen kendı kısılıgını sılıp atıosun asıl sana bı saygısızlık bu. kımse robot degıl kızdıgımız bunaldıgımız seylerde azcık da olsa karsımızdakıne bı sekılde bellı etmelıyız kı oda kırıldıgımızı anlasın hele karsımızdakı erkekse gozune sokmak lazım. cunku bn kırıldım o hatasını anlasın dıye beklersek erkeklerden daha cok beklerız.sen nısanlını daha ıyı tanıyorsun ama bnce bu kadar susmak sana bı artı getırmez cnm.

bende sen gibiyim cnım nişanlıma yardım ediyorum ama haberleri yokkk inankiiii çalışmasam napardım bilmyorummmm iki arada bir derede kaldımmm:14::14::14::14:

günaydın kuzularım napıyosunuz canlarım benmmm dün gelinliğimin bolerosunu aldımmm sonra şte eve geldim nişanlımın yanına alışveriş yapmaya gittik 7,30 marketten ancak 8 de çıktık babam bir süerü kızmışş napıyolar iki sattir nerdeydi filann ya kendi evime alışverieş kendi evime bir iş yapmaya gidemiyorum nişanlıma dedim ya iki hafta kaldı beni idare et evelnince kendim siler süpürürüm dedimm napımmm ya bıktım artık valla iki haftam kaldı ama eve çeyizlerimi sermişlerrr annemgilin evine tıka basa dolmuşşş odaaaaaaa:14::14::14::14::14:

günaydın cnm.

Senin işinde zor gerçekten. Ama az kaldı ne güzel sonra kimse karışamaz ohh ne güzel :122:

Az kaldı ohhh ne güzel
tadını cıkar boşverr
sonra hep kendi evinde olcaksın:16::16:

tatlım bnm babam gezmeme bıle saat 12yı cok gecmedıkce ıstedıgım surede ıstedıgım sıklıkta gezerdım ona bısı demıyen adam ıkı gun ceyız sermeye gıdınce anam kıyametı kopardı. cok sasırdım hatta kavga ettık kırıldıgım ıcın ıkı uc gun konusmadım sonra ozur dıledı babam. ve anladım kı bızı kaybetme korkusu yasıyorlar ve ucu bı sekılde bıze böle dokunuyor. senın söledıgını bıre bır yasadıgım ıcın cok ıyyı anladım suan senı

canım benim ailelerimizi anlamak idare etmek çok zor, büyüklerimizin düşünceleri çok farklı oluyor bizim düşüncelerimizden böyle olmayacak yerde tepki gösterdiklerinde insanın içinde hiç heves istek kalmıyor kolumuz kanadımız kırılıveriyor hemen :25:, az kaldı bitanem herşey çok güzel olucak az daha sabır, herkesin gönlünü hoş tutmak gerek yeterki huzursuzluk çıkmasın, her iyi olucak inşallah :16:

Son düzenleme:
ya ben cok kıskanc değilim yani öle cok sıkmam denedim bi ka kere o kim bu kim ne diye konustun hosuna gidiyo :D yani bi acayip tamam kıskanılmak güzel ama böylesi inananın bayıyo ssz stres bi yandan o bi yandan ayhhhhhhhhh :53:

kıskanılmak güzel ama aşırıya kaçılmadığı sürece bazen nişanlımda gereksiz kıskançlıklara girer kuaförüme takmış durumda erkek olduğu için bayan yokmuymuş falan filan geçen günde bizim balkonda oturuyoruz annem ablam eniştem kuzenlerim var sohbet çok çok iyi neşemizde yerinde gülüş cümbüştük bende gülmeyi severim o günde keyfim epey yerinde kahkaha atıyorum nişanlım bir iki kaş göz yapıyor anlamıyorum sonunda lütfen sesli gülme dişlerini gösterme dedi kaldım :53: niye ki dedim bayanın öyle sesli gülmesi günahmış sokaktan geçen benim sesimi duymasınmış şaşırdım iyi peki dedim ama sanki inadına yapar gibi o akşamda baya gülüştük.:9:

kızlar bu arada röfleli saçımdan döndüm artık sarışım değilimmm ve bu halimden oldukça memnunummm:16:

bilgisayarım bozuldu...bilgi işlem gelinceye kaadar boşum :32:
ohh hadi bakalım:1::1:
günaydın canlar geçmişi okuyamıcam fazla,çıkıcam birazdan.

Teyzemler falan gelicek tekrar çeyizlerime tekrar bakılacakmış eksik varmı yokmu diye? Bir de şu istemediğim yatak takımı vardı ya eski tip tutturdular yaptırcaz diye , yaptırmış teyzem onu getircek bakalım nasıl olmuş, kullanmam dedim ama yaptırdılar kendıledri bilir. Bende kız kardeşlerime saklıcam boşuna yaptırmasınlar onlara da.

Lovelady ve ebrumm un kınasını yaptınız mı???

Herkes nasıl bakalım???
:3::3::3:
ayy bende sevmiyorum almıcam yaptırmıcam dedim inatlaştım sonunda ben kazandım:1::1::1::1::1::1:
Yaptırmadım:32::32:
günaydınn canım

oooohhh gelsin bohçalar açılsın
allahtan bizde yok böyle birşey
hayatta açıp gösteremem
geir naısl yoplarım yahuu:1::1:

Kınadan sorumlummmmm good_herart
kınaları yak bitanem
tamam kızlar birazdan eğlence başlıcakkkkk:21::21::21::21:
good para olarak genede ıyı olmus cnaım neden oyle dıyrosun masallah allah bereketını gostersın
Annemde bu sabah annemde bız daha cok sey yapıyoruz onalrda fırın aygaz aspırator alsınlar dedıkı
nasıl aradayım ya :s
şükür bunada:16:
good hearttt cnm sen kınadan sorumlusun dimiii yakın değil ama 27 eylül tatlım benide eklermsn:32::32::32::32:
tamam kuzum sen yine hatırlat:34::34:

aılelerın gonlunu hos tutmak lazım yazınca arkadas aklıma ne geldı bakın sızlerede analatayım. bız davetıyemızı bastırırken anne baba ısımlerı yerıne sadece soy ısımlerı koydurduk mesela bir ve iki aileleri gıbı ..... neyse benım babam cok sık olmus falan derken nısanlımın aılesı gorunce tel ettı cocuga sölemedıklerı kalmadı yok efendım gorunce baslarından asagı kaynar sular dokulmus nasıl evlatmıs o onların ısmınden mı utanıyomus. hepsıne tek tek elle yazıcaklarmıs. hayatlarından bundan daha buyuk bı saygısızlık gormemısler falan falan nısanlımın tepesı attı gıtcek eve kavga etcek. bu gune kadr ne varsa ıcınde baslıcak konusmaya koydu kafaya. bı tarafım bırak kendını savunsun dıo bı tarafım sımdı kavga etcekler dugune kalmıs 15 gun dugunu burnundan getırcekler sabret dıo. o an neyse konusma boswer dugunumuzu bozmasınlar ıdare et falan dıyerek ıkna ettım. kavga etmedı. sonra garıbım pc de hepsıne ısım yazmıs al begendın mı dıye fırlatmıs annesının onune hıc bızı ınsan yerıne koyup sormuyosunuz bıle bılmem ne demıs. nısanlımda evlenen bnm davetıye benım sana ne sormam gerekıyodu demıs hıc sesı cıkmamıs kaynanamın. nasıl sınır bozucu dımı

malsef kuzum hiç bir şey güle oynaya olmuyor ama ben gecn zaaman içerisinde bu siteden örendiğim tek sey zamana bırrakmak cokta stres yapmamak yani mesela benim mutfaga kücük ocak aldım daha sonra büyütmeye karar verdik adam değişmicek mutfak rezil olcak diye okadar stresem girdimki sonra oh be dedim babalar öledir benim babamda hala kızıyo kalmıs surda 2 hafta hala karısır yapcak bişey yok kuzum anlayısla karsılıcan

aılelerın gonlunu hos tutmak lazım yazınca arkadas aklıma ne geldı bakın sızlerede analatayım. bız davetıyemızı bastırırken anne baba ısımlerı yerıne sadece soy ısımlerı koydurduk mesela bir ve iki aileleri gıbı ..... neyse benım babam cok sık olmus falan derken nısanlımın aılesı gorunce tel ettı cocuga sölemedıklerı kalmadı yok efendım gorunce baslarından asagı kaynar sular dokulmus nasıl evlatmıs o onların ısmınden mı utanıyomus. hepsıne tek tek elle yazıcaklarmıs. hayatlarından bundan daha buyuk bı saygısızlık gormemısler falan falan nısanlımın tepesı attı gıtcek eve kavga etcek. bu gune kadr ne varsa ıcınde baslıcak konusmaya koydu kafaya. bı tarafım bırak kendını savunsun dıo bı tarafım sımdı kavga etcekler dugune kalmıs 15 gun dugunu burnundan getırcekler sabret dıo. o an neyse konusma boswer dugunumuzu bozmasınlar ıdare et falan dıyerek ıkna ettım. kavga etmedı. sonra garıbım pc de hepsıne ısım yazmıs al begendın mı dıye fırlatmıs annesının onune hıc bızı ınsan yerıne koyup sormuyosunuz bıle bılmem ne demıs. nısanlımda evlenen bnm davetıye benım sana ne sormam gerekıyodu demıs hıc sesı cıkmamıs kaynanamın. nasıl sınır bozucu dımı

Davetiye için bu kadar sorun oluyorsa aman Allahım biz neler yaşıcaz kimbilir:18:

Allahım hepimizin düğününü ağzımızın tadıyla sevgi saygı içinde gelip geçmesini nasip etsin

Ya sabahdan beri hepimiz dertlerimizi sıkıntılarımızı anlatıyoruz ne kadar dolmuşuz:14:
Ne kadar yıpranmışız :14:

Ağzımızın tadı kalmamış resmen.

Rabbimden tek isteğim herşeyin yoluna girmesi:43:

Back