• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Kızlar Günaydın
ben şuan dershanede sözleşmeli olarak çalışıorum her yıl sözleşmem yenileniyor.
dün bana çok ciddi haksızlık yapıldı. bu yüzden 30 haziranda işi bırakacağımı söyledim
dün nişanlımda evlilik tazminatından bahsetti bürüt ücretin iki katı oluyormuş bu konuyla ilgili bilgisi
olan bana cevap yazarsa sevinirim
:53::53::53::53::53::53::53:

Not: geçmişi tam okuyamadan daldım kusura bakmayın :1::1::1::1::1:

canım nikahlıı olman lazım

günaydın güzel gelinlerimmmm :16::16::16:

Günaydınnn canımmm

Nişanlının davranışı çok yanlış
bilemiyorum ne desem ne etsem
Çekin 20 bin kredi ödeyim 36 ayda
kimseye minnet olmayın
biz öyle yaptık biliyorsun
20 bin çektik ne beğendik içimize sineni aldık
Allahtan ben nişanlı konusunda çok şanslıyım
öyle sinirlenmeler afralar tafralar yapmaz

Nişanlın hadi bunaldı diyorum ama bir olur iki olur
sürekli aza sürekli sinir
Sen eminsin değil mi
daha önce bir evlilik yaptın tecrübeli olman lazım hayatım yaa
Sen üzülünce bende üzülüyorum inan
Bir süre o alıncak bu alıncak deme uzaktan izle bakalım

ya en azından oyle olsaydı kımseye el acmazdık bu sekılde olunca sureklı alacagım seyın sevıyesı asagılara ınıyor
kredı olsaydı en azından ıstedıgımı alırdım ya
ben emınım masatakvımı ssadece bu mevzuda busekılde yasıyoruz onun dısında sukurkı sorun aysamıyoruz ama bız ben kavga etmıyorum oyle bısey var
sucu kendımde buluyorum
bıseyler yapmam lazım ve arkasında durayım kı anlasın yanı
o onu yaptı bu bunu yapmadı degıl aslında olay
bana yapılan tavıra kızıyorum ben :20:
bır sure soguk konusayım bakalım
o alıncak bu alıncak demıyım cıdden kendı ılgılensın

güzeeeeel gelin arkadaşlarım günaydın :6: kahvaltı hazır hadi bekliyorum kızlar şöyle hep birlikte güzel bir kahvaltı yapalım :46:

Günaydın güzel gelinlerr

Dün çok yorucuydu
Hayırlısı ile kuzenide sözledik:nazar::nazar:

Yenidendoğdumm

Çok susuyorsun çoookk haddinden fazla altından alıyorsun
Böyle bir ömrü geçirebilcekmisn
nişanlın a desen kızıyor yani
tavrıda pek hoş değil sana söyleyim
nereye kadar alttan alcaksın???
Ben olsam bi süre gitmem evlerine görmem
anlarlar belki biraz ayıp yani ya

İsyanımm

Dayın nasıl oldu??

GÜNAYDIN ŞEKERLERİMMMMM:3::3: dayım hala aynı tatlım...gözetim altında duracakmış..sürekli 3-4 tane serum veriyorlar bilemiyorum bekliyoruz bakalım..dualarını eksik etmeyin :26:

günaydın güzel gelinlerimmmm :16::16::16:

Günaydın kuzum :16::16:

BEN ZATEN anlamıstım pazartesı ev gormeye gıttıler o aksamda boyle bı durgundu
dun kaynanama gıttım yemek yedık ıste o odaya masa olmaz konsol sıgmaz dıyor aldırmak ıstemıyor anladınmı ayretten evını bır kez daha soylıyım evı asırı derecede luks ıcınde dosenmıs yenı gelın evlerını cebınden cıkarır neden boyle yapıyor anlamıyorum
kıskandıgını dusunmuyorum cunku onun esyalarıyla benım aldıklaırm kıyaslanamaz bıle
gercekten maddı olarak cok ustunde aldıkları

sonra koltukcuya gıttık bı yemek odası begendık polo yemek odası adı hafıf basıt bısey dar tıplı salonumuz 23.5 metre cıktı koltuklarımızıda degıstırdık neyse cıkısta hesap yaptı 12 ay fılan nedenkı bızmı oducez dedım
paraları yok oyle gozukuyor edı

ama evde yıne unıtenın takımı sehpa alınmıstı ıstıkbalden nasıl yok yanı
anlamıyorum tamam yapmasınlar da zaten bı tv aldık dedıler tv yok ortada bı koltuk dedıler koltugun 1000 lırasını verdıler gerısı duruyor
o kadar yanı en azından bastan konusulsaydı toplu kredı cekerdık oderdın
sımdı dugunde takı olsada olmasada alacaklılar paraları ıstıyecek halıyle taksıtlı seyler degıl
salon gelınlık yemek odası koltuk
cekecegım kredının 2000 alacak bırde o var
balayı fotografcı
kuafor
buzdolabı
vardı bıseyler daha suan hatırlamıyorum 20 bın cıkıyor hesap
neyse bunuda gecıyorum
aılesıne gıtmeme gıbı bıseyım olamaz yapmak zorunda degıller bılıyorum
ama nısanlımın onlara kızıp benden sınırını cıkarmasına dayanamıyorum
bundan sonra hıcbıseyle ılglenmek ıstemıyorum kendı desın hadı o hadı bu sunu halledelım dıye
ben sankı cok ekstrem seyler ıstıyormusum gıbı hıssedıyorum sayesınde
sessız cıglık bunlar ya
yemek masasız evmı olur ya
yere soframı acıcam allah askıan yanı
konsol olmadan esyalarım sıgmaz
anneme bırakaymısım dıyor kayananam saka yollu
hayır bısey degıl kadını sevıyorum ama bende ınsanım yanı robot degılım mekanık bıseyle calısmıyorum sınırlenmeye baslıyorum bu sekılde olunca
nısanlım ben uyurken mesaj atmıs bana teyzemın kızının nıkahına elbıse bakıyorum dıye kızmıs o senı sallıyormuda sen bu kadar onemsıyorsun gelın ayakkabımı alalım demıyosunda elbıse almaya gıdelımd ıyosun dedı
dun babasının arabayı getırmesını 8 kadar evde bekledıkte o 2 saatte elbıse bakalım dedım dıye bana surat yapıyor
bılmıyorum
ne yapcam konusunda net degılım ama bende artık kendımı tuhaf hıssedıyorum cocuk gıbı azarlanmak ıstemıyorum

ısyancım gecmıs olsun tekrardan haberlerını beklıyoruz...

ne yapayım kızlar bısey dıyın ben dıyeıyorum aılen neden alıyor oda derkı almak zorunda degıller eyvallah
ne yapsamkı anlamadım ben anlamıyorum bu erkeklerın halınden herhalde
bıraz tepkı bellı edeyım
ama nasıl edeyım ıllada aılene bak dememe gerek yok sanırım demıyım zaten
dun dılımın ucunda gelıyor soylemek ıcın dusunmedım hapsettım onları oraya
cunku ılıskımızı bu duruma getırmek ıstemıyorum
ıstemedıkce boyle oluyor
yada yemek odasını almasam boyel salonun bır kısmına koltukları koyup dıger kısmı bosmu bıraksam
hos nısanlım
para bulurlarsada sagdan soldan oderler ama onalrda gelen tkaılara bakarlar dedı .s
yanı bu durumda yapmasınalr daha ıyı aldıgıda 2500 lıra tutuyor yanı tv ve koltugun 1000 lırası
ha bırde bılezık onuda bır zahmet yapan evladına yapıyor yapmayanda evladına yapıyor
nısanlımın tavrına uyuzum ben
ama sankı yanlıs yoldayım
napım ben?

tatlım bizde borçla evleniyoruz ama herşeyimizide alıyoruz şükür..sonuçta bu düğün bir kez olacak birkez evlenicez..yemek masası olmadan ben salon düşünemiyorum..
nişanlında çok sert çıkıyor anladığım kadarı ile...sende biraz arama sorma bakalın anlasın hatasını bir şekilde:20:
çok üzülüyorum bizlere yaaa...nerde gerçek dışı aile var onlar bize denk gelmiş
yaniii:41:

canım nişanlım çok sinirlendi yaparız hemen nikahı dedi

dün gördüm diğer sitede tatlım...5 yıldır çalıştığın insanlar nasıl bir saygısızlık yaptılar bilmiyorum ama üzüldüm kuzum..düğüne yaklaştıkça böle sorunlar çıkmasa keşke :50: nikah olayını tam bilmiyorum bir araştır kuzum...muhasebeci bayanlarrrr bilgi istiyoruz bu konuda:53:

GÜNAYDIN ŞEKERLERİMMMMM:3::3: dayım hala aynı tatlım...gözetim altında duracakmış..sürekli 3-4 tane serum veriyorlar bilemiyorum bekliyoruz bakalım..dualarını eksik etmeyin :26:

tatlım bizde borçla evleniyoruz ama herşeyimizide alıyoruz şükür..sonuçta bu düğün bir kez olacak birkez evlenicez..yemek masası olmadan ben salon düşünemiyorum..
nişanlında çok sert çıkıyor anladığım kadarı ile...sende biraz arama sorma bakalın anlasın hatasını bir şekilde:20:

Dua ediyorum canım
Allah acil şiflar versin

Allah bizi hep iyileri ile karşılaştırsın
Borç ödenir de işte yapaılanlar unutulmuyor

Bizde kavga edenler kervanna katildik
ebdekilere kiziyo bana surat yemek odasinida biz oducekmisiz
biseyde demeedim kendi girdi tribe
uzatayim diyorum hep altan aldim aldim biraz zalm olmak istiyorum niye bana yansitiyo priblemi neyse

Cnm bizde dün atıştık baya hemde bağırıp çağırıyor bnmkide bağırdığı konularda hiç sallanmıycak yani.
Ama sabrediyorum bende ama susmamamız lazım. Söylerken ayrılcaklarmı sanki yo o kadarda deil ama korkuyoruz işte huzursuzluk olmasın die ama olan bize oluyor :(

Boylelikle borcu 20 bine tamamladik
takilari almicaklar dimi diyemedim bide oldu olacak o olsun
hic bidsy drmedim sikms canini dedim
gelilik ayakkabimi napcaz dedim bagirdi
kiziyor bana biseyde demiyorum ailesine hele hic bugun yine evde pahali bi ev esyasi vardi her gittigimde bisey
demiyorum bisey banane diye
o na ragmen triplerde
valla bu iliskinom erkegi benim yaaa

:(

Kızlar Günaydın
dün bana çok ciddi haksızlık yapıldı. bu yüzden 30 haziranda işi bırakacağımı söyledim
dün nişanlımda evlilik tazminatından bahsetti bürüt ücretin iki katı oluyormuş bu konuyla ilgili bilgisi

Not: geçmişi tam okuyamadan daldım kusura bakmayın :1::1::1::1::1:

bende alıcam cnm. 9 yıldır çalışıyorum ama nikah kıyılmadan olmuyor.
brüt ücretin x çalıştığın yıl ayrıyetten başka şeylerde var onalrı da alıyorsun. (yıllık iznin varsa)

Bende kredi çekmiycem bu paraya güveniyorum bir aksilk çıkmazsa :9:

Son düzenleme:
Günaydınnnnnnnnnnnn gelinciklerimmmmmmmmmmm nasılsınız bugün benim morelim bozuk nişanlım kıskançlık krizlerine girdi saçma sapan konustu kavga ettik

isyannnn kuzum dayın nasıl oldu bi haber varmı

Sen Kadın!
Madem sevilmek istiyorsun ört dekolteni...gövdene baktıklarında göğüslerin degil yüreğin delmeli gömleğini...
Ve Sen Adam!
Takın namus kemerini...Çünkü baban seni yaparken annen onun helaliydi...​

bunlardagecer
kuzum taiki evlendikten sonra bu stresim geçsin pc yapıldıgında elimden geldiğince size yardımcı olurum seve seve tatlım benim :54:

isyannnn
dayın nasıl oldu kuzum :54:

[sıze=3]kızlar günaydın
Dün bana çok ciddi haksızlık yapıldı. Bu yüzden 30 haziranda işi bırakacağımı söyledim
[/sıze]

[ı]not: Geçmişi tam okuyamadan daldım kusura bakmayın [/ı]:1::1::1::1::1:

ıstıfa etmeseydınız keske

bunlardagecer
kuzum taiki evlendikten sonra bu stresim geçsin pc yapıldıgında elimden geldiğince size yardımcı olurum seve seve tatlım benim :54:

isyannnn
dayın nasıl oldu kuzum :54:

serumlarla,ilaçlarla kanamayı durdurup dağıtmaya çalışıyorlar tatlım...bilinci şükür yerinde...felç durumuda yok şu anda rabbime şükürler olsun..:26: doktorlar ilgileniyorlar bakalım inş iyi olacak :26::26:

Günaydınnnnnnnnnnnn gelinciklerimmmmmmmmmmm nasılsınız bugün benim morelim bozuk nişanlım kıskançlık krizlerine girdi saçma sapan konustu kavga ettik

isyannnn kuzum dayın nasıl oldu bi haber varmı

ne oluyor kızlar bizim nişanlılarımıza düğün günü yaklaştıkça saçmalamaya başladılar iyice, nerden ne maraz çıkartıcaklarını şaşırıyorlar valla :41: onlar bize ılımlı yaklaşıp moral vereceklerine biz pışpışlıyoruz valla onları hep :26: büyümemiş koca bebekler :19:

:ssz: :ssz: :ssz: :1:
o zaman ben kendımı gerı cekıyorum
eger nısanım atılırsa bana bırını bulacaksınız soylıyımm :51: :52::55::36:

tamam bir topik açarız yenidendoğduma koca adayları barşvuru diye:1::1: tövbe yaa Allah korusun şekerim...bu kadar zorluık stresi boşunamı çektik...o yüzük atılamaz...alnını karışlarım valla :47:

:9: çok alemsin cnm.

Atılmaz tabiki de ama biraz tavır koymak iyidir heralde ya ne biliyim karşındaki insana da bağlı tabi biraz.

Allah yardımcımız olsun. Hepimiz biraz da olsa sıkıntılıyız canım geçer mi? geçer elbet Rabbim büyük elbet düzelir.

İnş. gönlümüze göre olur herşeyy:34:

Back