- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #2.481
aılelerın gonlunu hos tutmak lazım yazınca arkadas aklıma ne geldı bakın sızlerede analatayım. bız davetıyemızı bastırırken anne baba ısımlerı yerıne sadece soy ısımlerı koydurduk mesela bir ve iki aileleri gıbı ..... neyse benım babam cok sık olmus falan derken nısanlımın aılesı gorunce tel ettı cocuga sölemedıklerı kalmadı yok efendım gorunce baslarından asagı kaynar sular dokulmus nasıl evlatmıs o onların ısmınden mı utanıyomus. hepsıne tek tek elle yazıcaklarmıs. hayatlarından bundan daha buyuk bı saygısızlık gormemısler falan falan nısanlımın tepesı attı gıtcek eve kavga etcek. bu gune kadr ne varsa ıcınde baslıcak konusmaya koydu kafaya. bı tarafım bırak kendını savunsun dıo bı tarafım sımdı kavga etcekler dugune kalmıs 15 gun dugunu burnundan getırcekler sabret dıo. o an neyse konusma boswer dugunumuzu bozmasınlar ıdare et falan dıyerek ıkna ettım. kavga etmedı. sonra garıbım pc de hepsıne ısım yazmıs al begendın mı dıye fırlatmıs annesının onune hıc bızı ınsan yerıne koyup sormuyosunuz bıle bılmem ne demıs. nısanlımda evlenen bnm davetıye benım sana ne sormam gerekıyodu demıs hıc sesı cıkmamıs kaynanamın. nasıl sınır bozucu dımı
SIKMA CANIM CANINI BENDE AYNIYDIM EVİM BİŞEYİ YAPILDIĞINDA GİTMEK İSTEDİĞİMDE HEP KIZDILAR BANADA AMA BAK ŞİMDİ KİMSE KARIŞAMIYOOgünaydın kuzularım napıyosunuz canlarım benmmm dün gelinliğimin bolerosunu aldımmm sonra şte eve geldim nişanlımın yanına alışveriş yapmaya gittik 7,30 marketten ancak 8 de çıktık babam bir süerü kızmışş napıyolar iki sattir nerdeydi filann ya kendi evime alışverieş kendi evime bir iş yapmaya gidemiyorum nişanlıma dedim ya iki hafta kaldı beni idare et evelnince kendim siler süpürürüm dedimm napımmm ya bıktım artık valla iki haftam kaldı ama eve çeyizlerimi sermişlerrr annemgilin evine tıka basa dolmuşşş odaaaaaaa
GÜNAYDIN CANIMkızlar gunaydın nasılsınz gecmısı okudum geldım
yenıdendogdum arkadasım senın adına gercekten uzuldum. bı yorumunda saygıyı kaybetmeyeleım dıye sesımı cıkarmamaya calısıyorum demıssın ama cnm böle kendıne olan saygını kaybedıosun. sen kendı kısılıgını sılıp atıosun asıl sana bı saygısızlık bu. kımse robot degıl kızdıgımız bunaldıgımız seylerde azcık da olsa karsımızdakıne bı sekılde bellı etmelıyız kı oda kırıldıgımızı anlasın hele karsımızdakı erkekse gozune sokmak lazım. cunku bn kırıldım o hatasını anlasın dıye beklersek erkeklerden daha cok beklerız.sen nısanlını daha ıyı tanıyorsun ama bnce bu kadar susmak sana bı artı getırmez cnm.
ya o en basından beri böle kıskançtı ama bu zamanlarda iyice cıvıdı benide fıtık ettii
good hearttt benide yedi temmuza kına diye eklermisin tatlım
Davetiye için bu kadar sorun oluyorsa aman Allahım biz neler yaşıcaz kimbilir:18:
Allahım hepimizin düğününü ağzımızın tadıyla sevgi saygı içinde gelip geçmesini nasip etsin
ya gerçekten çok sinir...işte bakış açısı ne kadar önemli geniş bakabilmek çok önemli...dar kafalı insanlar bunu hakaret olarak anlar...allah sabır versin cnm
tatlım bnm babam gezmeme bıle saat 12yı cok gecmedıkce ıstedıgım surede ıstedıgım sıklıkta gezerdım ona bısı demıyen adam ıkı gun ceyız sermeye gıdınce anam kıyametı kopardı. cok sasırdım hatta kavga ettık kırıldıgım ıcın ıkı uc gun konusmadım sonra ozur dıledı babam. ve anladım kı bızı kaybetme korkusu yasıyorlar ve ucu bı sekılde bıze böle dokunuyor. senın söledıgını bıre bır yasadıgım ıcın cok ıyyı anladım suan senı
ya nısanlımın aılesı herseyde bı problem cıkardı tatlım herattıgımız adım olay oldu. o yuzden ben alıstım o gecede nısanlıma azcık bncede savun kendını bu ne ya herseye bu kadrkarısılmaz gıbı bısıler deseydım dugun ustu dahada beter olucaktı. allah sızlere yasatmasın bu tarz seyler
benden daha iyi bilirsin nişanlımla daha hafta sonu gezmeye gitmiş değiliz 8 aydır pazar günleri düşün yani akşam işten çıktıktan sonra 5dk görüyoduk birbirimizi öle aynı saate evde oluyorum 7,30 da inanki yemin ederim 7,35 geçsin kıyameti koparıyolar ya düşün o benm eşim olmuşşş dün dedi ben gelmiycem evimizde yeris dedimm ona ne söleyim şimdiii işteee iki hafta sabret dedim ya inank, o kadar bunaldımkiii dedim idare et ye ne bulursan dedimmm
SIKMA CANIM CANINI BENDE AYNIYDIM EVİM BİŞEYİ YAPILDIĞINDA GİTMEK İSTEDİĞİMDE HEP KIZDILAR BANADA AMA BAK ŞİMDİ KİMSE KARIŞAMIYOO
valla cnm işte herkes başından geceni biliyo hayır dolap silecek beyaz eşyalrın içi dışı silenecekkk ev silenecek tekrar akşam nişanlım ben viledayla yerleri sildim buzlabını silerim aşkım sen üzülme iki hafta sonra kimse karışmaıyck dedii hayır tek başına onada kııyamıyorummm ben gitmem dedi baanaaa utanıyorum babanda ikişgğn sonra bana laf gelmesin dedi alışverişe gidlim dedi gittik olay oldu valla bileseydim yakında oturmazdım allahtan ablam koşuyo onu bunu yapmaya kız iki çocuk var ama kaptığı gibi geliyoo o olmasa ben naparımmm
Amin cnm. sende çok ılımlı davranmışsın bravo
cok haklısın tatlım ama bak 8 aydır ıdare etmıssın sunun surasında ne kaldı kı azcık daha sık dısını sonra karısanın edenın kocan olcak sadece. uzme hıc bosu bosuna kendını. nasılsa aılenın huyunu bılıosun o yuzden takmamaya calıs ıkınızde az daha sabredın guselım. ne demısler sabrın sonu selamet :)))
ya işte sabrediyorum çiğdemimmm bıktım ama usandımmm
ya cnaım yapan kendı evladına yapmayan kendı evladına aslında bananehıım harika görünüyorlarherkes günaydın canlarıımmm nasılsınızz
tatlım sen neden bu kadar alttan alıyorsun ki yani anlayamıyorum. Birde yapmak zorunda değiller demişsin niye yapmak zorunda değillermiş. Nişanlının tutumunu beğenmedim bizde herşeyi nişanlımla birlikte yapıyoruz onun ailesi hiç karışmıyor sormuyorlar da ama nişanlım ne istersem onu alıyor ben yüklenmek istemiyorum ama sakın istemediğin şeyi aldırma bana ben seni mutlu etmek için ek iş bile yaparım diyor ki bazen de yapıyor saolsun. nişanlın neden sana kızıyor hiç haklı değil bu konuda anlaşılan durumları da iyi kayınvelidenin evi lüksmüş sana gelince durumları yok sanırım herşeye susma biraz sesini çıkar.
takı muhabbeti olmuş güzeller, nişanımda annemler almadı bize bıraktılar takıları bizde gidip mobilyamızı aldık o takılarla bi kısmını ödedik şimdi çok şükür bitmek üzere.Nişanlıma düğünde sizinkiler mi alcak takıları dedim ne yaptılar ki alcaklar hiç hakları yok o takılanlar bizim dedi. Babasına da söyledi nişanda _mucizem_in ailesi bize bıraktı düğünde de takılar bize ait sakın sonra karışmayın dedi tamam dediler. Para konusunda çıkılan tatsızlıklara çok üzülüyorum o yüzden düğünümde gerginlik olmasın diye herşeyi baştan konuşmak daha iyi
benım babamda gıderken 9 da evde olun dıyorgünaydın kuzularım napıyosunuz canlarım benmmm dün gelinliğimin bolerosunu aldımmm sonra şte eve geldim nişanlımın yanına alışveriş yapmaya gittik 7,30 marketten ancak 8 de çıktık babam bir süerü kızmışş napıyolar iki sattir nerdeydi filann ya kendi evime alışverieş kendi evime bir iş yapmaya gidemiyorum nişanlıma dedim ya iki hafta kaldı beni idare et evelnince kendim siler süpürürüm dedimm napımmm ya bıktım artık valla iki haftam kaldı ama eve çeyizlerimi sermişlerrr annemgilin evine tıka basa dolmuşşş odaaaaaaa
ama gec kaldım kuzum yaCanım evet aldık ama bizde kredi çektik
şimdi tek borcumuz kredi ödüyoruz
en mantıklsıı bu
bence çekin 20 bin kredi
ordan yap ne yapcaksan
altınalırnda paralarda kalmış olur
Eğer kredi borcunu kapatacak kadar kalırsa elinde ona yatırısınız kapatırsınız
saygıyı kaybederım dıye dusunuyorum aılen neden bıraz daha otelemıyolar bahceye cam agacları almayı sehpa unıte bılmem ne toparlamayıkızlar gunaydın nasılsınz gecmısı okudum geldım
yenıdendogdum arkadasım senın adına gercekten uzuldum. bı yorumunda saygıyı kaybetmeyeleım dıye sesımı cıkarmamaya calısıyorum demıssın ama cnm böle kendıne olan saygını kaybedıosun. sen kendı kısılıgını sılıp atıosun asıl sana bı saygısızlık bu. kımse robot degıl kızdıgımız bunaldıgımız seylerde azcık da olsa karsımızdakıne bı sekılde bellı etmelıyız kı oda kırıldıgımızı anlasın hele karsımızdakı erkekse gozune sokmak lazım. cunku bn kırıldım o hatasını anlasın dıye beklersek erkeklerden daha cok beklerız.sen nısanlını daha ıyı tanıyorsun ama bnce bu kadar susmak sana bı artı getırmez cnm.
bende sen gibiyim cnım nişanlıma yardım ediyorum ama haberleri yokkk inankiiii çalışmasam napardım bilmyorummmm iki arada bir derede kaldımmm
bende rofle degılım acıkcası ne rnek yaptın merak edıyorum bende rofleden kıskırtıcı kahveye dondumkıskanılmak güzel ama aşırıya kaçılmadığı sürece bazen nişanlımda gereksiz kıskançlıklara girer kuaförüme takmış durumda erkek olduğu için bayan yokmuymuş falan filan geçen günde bizim balkonda oturuyoruz annem ablam eniştem kuzenlerim var sohbet çok çok iyi neşemizde yerinde gülüş cümbüştük bende gülmeyi severim o günde keyfim epey yerinde kahkaha atıyorum nişanlım bir iki kaş göz yapıyor anlamıyorum sonunda lütfen sesli gülme dişlerini gösterme dedi kaldımniye ki dedim bayanın öyle sesli gülmesi günahmış sokaktan geçen benim sesimi duymasınmış şaşırdım iyi peki dedim ama sanki inadına yapar gibi o akşamda baya gülüştük.
kızlar bu arada röfleli saçımdan döndüm artık sarışım değilimmm ve bu halimden oldukça memnunummm
aılelerın gonlunu hos tutmak lazım yazınca arkadas aklıma ne geldı bakın sızlerede analatayım. bız davetıyemızı bastırırken anne baba ısımlerı yerıne sadece soy ısımlerı koydurduk mesela bir ve iki aileleri gıbı ..... neyse benım babam cok sık olmus falan derken nısanlımın aılesı gorunce tel ettı cocuga sölemedıklerı kalmadı yok efendım gorunce baslarından asagı kaynar sular dokulmus nasıl evlatmıs o onların ısmınden mı utanıyomus. hepsıne tek tek elle yazıcaklarmıs. hayatlarından bundan daha buyuk bı saygısızlık gormemısler falan falan nısanlımın tepesı attı gıtcek eve kavga etcek. bu gune kadr ne varsa ıcınde baslıcak konusmaya koydu kafaya. bı tarafım bırak kendını savunsun dıo bı tarafım sımdı kavga etcekler dugune kalmıs 15 gun dugunu burnundan getırcekler sabret dıo. o an neyse konusma boswer dugunumuzu bozmasınlar ıdare et falan dıyerek ıkna ettım. kavga etmedı. sonra garıbım pc de hepsıne ısım yazmıs al begendın mı dıye fırlatmıs annesının onune hıc bızı ınsan yerıne koyup sormuyosunuz bıle bılmem ne demıs. nısanlımda evlenen bnm davetıye benım sana ne sormam gerekıyodu demıs hıc sesı cıkmamıs kaynanamın. nasıl sınır bozucu dımı
ee yavrum baska secenegım yoktu kı öle pıs nıyetlı ınsanlarkı ne sölesen kendı ıslerıne nasıl gelıosa öle anlayıvverıolar. sımdı bn kendımde asıp kesmesını bılırdım ama bu sefer kalmıs on gun tam dugunde surat bı karıs gezcekler bılmem ne ıyıce o gunum burnumdan gelcek kendım ıcın on gun ıdare edıom. cunku nısanda takı esnasında pıyanıst once kız tarafının buyuklerını ve yakınlarını beklıyoruz dedı dıye gecenın sonuna kadr surat bı karıs oturdular. gercı dugun bıtımınde bn baska yerden acısını cıkardım bı anda patlak verdı sınırlerım söledım babasına bısılerde. bunlar ınsanlıktan pek anlamıo kendım ıcın bunu ıdare etmelıydım
ee yavrum baska secenegım yoktu kı öle pıs nıyetlı ınsanlarkı ne sölesen kendı ıslerıne nasıl gelıosa öle anlayıvverıolar. sımdı bn kendımde asıp kesmesını bılırdım ama bu sefer kalmıs on gun tam dugunde surat bı karıs gezcekler bılmem ne ıyıce o gunum burnumdan gelcek kendım ıcın on gun ıdare edıom. cunku nısanda takı esnasında pıyanıst once kız tarafının buyuklerını ve yakınlarını beklıyoruz dedı dıye gecenın sonuna kadr surat bı karıs oturdular. gercı dugun bıtımınde bn baska yerden acısını cıkardım bı anda patlak verdı sınırlerım söledım babasına bısılerde. bunlar ınsanlıktan pek anlamıo kendım ıcın bunu ıdare etmelıydım
ana sizi cadılar sizi.sizde anne baba olcaksınız besle kuzgunu oysun gözünü.siz o annelerin babaların sizi büyütmek için sarfettiği emekleri bir bilseniz.durun siz koca evine bir gidinde babanızın evini mumla ararsınız.babaların gözünde kızları çok kıymetlidir.neyse burası sıra dünyası allah sizede çol çocuk versinde ana baba kıymetini anlayın.cadı kızlarım benim .mutluluklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?