Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

ya gerçekten çok sinir...işte bakış açısı ne kadar önemli geniş bakabilmek çok önemli...dar kafalı insanlar bunu hakaret olarak anlar...allah sabır versin cnm

SIKMA CANIM CANINI BENDE AYNIYDIM EVİM BİŞEYİ YAPILDIĞINDA GİTMEK İSTEDİĞİMDE HEP KIZDILAR BANADA AMA BAK ŞİMDİ KİMSE KARIŞAMIYOO
GÜNAYDIN CANIM
ya o en basından beri böle kıskançtı ama bu zamanlarda iyice cıvıdı benide fıtık ettii

good hearttt benide yedi temmuza kına diye eklermisin tatlım

KUZUM BANA MSJ ATARMISIN

KINASI OLANLAR BANA TARİHLERİNİ ÖZEL MSJ ATSINLAR BENDE ONA GÖRE ORGANİZASYONU HAZIRLAYAYIM

Davetiye için bu kadar sorun oluyorsa aman Allahım biz neler yaşıcaz kimbilir:18:

Allahım hepimizin düğününü ağzımızın tadıyla sevgi saygı içinde gelip geçmesini nasip etsin

ya nısanlımın aılesı herseyde bı problem cıkardı tatlım herattıgımız adım olay oldu. o yuzden ben alıstım o gecede nısanlıma azcık bncede savun kendını bu ne ya herseye bu kadrkarısılmaz gıbı bısıler deseydım dugun ustu dahada beter olucaktı. allah sızlere yasatmasın bu tarz seyler

ya gerçekten çok sinir...işte bakış açısı ne kadar önemli geniş bakabilmek çok önemli...dar kafalı insanlar bunu hakaret olarak anlar...allah sabır versin cnm

saol tatlım bı sekılde suan ıdare ettık ama yuvamız ayrıldıgında bu mantıgı nereye kadar ıdare edebılırız hıc bılmıyorum :)))

benden daha iyi bilirsin nişanlımla daha hafta sonu gezmeye gitmiş değiliz 8 aydır pazar günleri düşün yani akşam işten çıktıktan sonra 5dk görüyoduk birbirimizi öle aynı saate evde oluyorum 7,30 da inanki yemin ederim 7,35 geçsin kıyameti koparıyolar ya düşün o benm eşim olmuşşş dün dedi ben gelmiycem evimizde yeris dedimm ona ne söleyim şimdiii işteee iki hafta sabret dedim ya inank, o kadar bunaldımkiii dedim idare et ye ne bulursan dedimmm

Amin cnm. sende çok ılımlı davranmışsın bravo

cok haklısın tatlım ama bak 8 aydır ıdare etmıssın sunun surasında ne kaldı kı azcık daha sık dısını sonra karısanın edenın kocan olcak sadece. uzme hıc bosu bosuna kendını. nasılsa aılenın huyunu bılıosun o yuzden takmamaya calıs ıkınızde az daha sabredın guselım. ne demısler sabrın sonu selamet :)))

ana sizi cadılar sizi.sizde anne baba olcaksınız besle kuzgunu oysun gözünü.siz o annelerin babaların sizi büyütmek için sarfettiği emekleri bir bilseniz.durun siz koca evine bir gidinde babanızın evini mumla ararsınız.babaların gözünde kızları çok kıymetlidir.neyse burası sıra dünyası allah sizede çol çocuk versinde ana baba kıymetini anlayın.cadı kızlarım benim .mutluluklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Amin cnm. sende çok ılımlı davranmışsın bravo

ee yavrum baska secenegım yoktu kı öle pıs nıyetlı ınsanlarkı ne sölesen kendı ıslerıne nasıl gelıosa öle anlayıvverıolar. sımdı bn kendımde asıp kesmesını bılırdım ama bu sefer kalmıs on gun tam dugunde surat bı karıs gezcekler bılmem ne ıyıce o gunum burnumdan gelcek kendım ıcın on gun ıdare edıom. cunku nısanda takı esnasında pıyanıst once kız tarafının buyuklerını ve yakınlarını beklıyoruz dedı dıye gecenın sonuna kadr surat bı karıs oturdular. gercı dugun bıtımınde bn baska yerden acısını cıkardım bı anda patlak verdı sınırlerım söledım babasına bısılerde. bunlar ınsanlıktan pek anlamıo kendım ıcın bunu ıdare etmelıydım

ya işte sabrediyorum çiğdemimmm bıktım ama usandımmm

ya cnaım yapan kendı evladına yapmayan kendı evladına aslında banane
ama bu kadar olmaz yanı gerçekten
bahce duzenleme acıl bır ıs olamaz degılmı
cam agacları cardakları noluyoruz ya
ben bunları dıyemıyorum bak moonlıght ta deme demıs
bende susup anlamsını beklıyorum analmıyor ama nasıl ıfade edeyım MASATAKVIMI kredı bıttı gectı gıttı cunku bır cok sey senetlendı aılesı borc aıldı o pralar ıade edıelecek ayrıca bana kredı cıkmaz o kadar 20 bın kadar
nısanlımada cıkmıyor zaten gecmıs kredı borcundan oturu
ama keske oyle olsaydı ya valla bır badana ıstıyorum sımlı dıyorum nısanlım agız burun kıvırıyor

benım babamda gıderken 9 da evde olun dıyor
ama gec kaldım kuzum ya
saygıyı kaybederım dıye dusunuyorum aılen neden bıraz daha otelemıyolar bahceye cam agacları almayı sehpa unıte bılmem ne toparlamayı
aylık eve gıren kazancları 6.5 lıra
allah askına yanı
bır daha soyluyorum ben ac gozlu degılım aılesınde yapamzsa yapmasın dıyorum
ama nısanlıma noluyor ya
bı gorsenız badana dıyorum yok guzel olmuyor yok abartı oluyor onu destekleyen bırılerı oluyorsa yanımızda babam annem kuzenım sonucta onun parası olmadıgı ıcın agız burun kıvırdıgını dusunuyolar dogruda zaten onun yanında oluyolar
valla ya bır yemek masası bır konsol
evımı gordunuz dolabı kucuk sonucta gunluklerım anca sıgar

vallahı aglıcam sımdı sınırden stresten ya
ona demem laızm sen yapmak almak ıstmeıyorsun yoksa bana yok te
her bulduguma bır kulup takmayınd ıcem
dersem
dıyebılırsem

bende sen gibiyim cnım nişanlıma yardım ediyorum ama haberleri yokkk inankiiii çalışmasam napardım bilmyorummmm iki arada bir derede kaldımmm
aynen aynenn
bende rofle degılım acıkcası ne rnek yaptın merak edıyorum bende rofleden kıskırtıcı kahveye dondum

suanda ben sızın anlattıklarınızlada gerılıyorum nısanlıma patlasam super olacak bu psıkolojıyle

idare et npcan manyak bolll

Haklısın cnm.

Hayırlısı olsun

lovelady ve ebrumm KINASINA HOŞGELDİNİZZZZZZZZ

Eklentiler

• $KNA ~1.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 20
  • $Kocek___Dancer_by_AsliKunur.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 20
  • $2mes3nb.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 18

valla ben anneyım yanı..

:124::124::124::124::124::124::124::124::87::87::87::87:
HADİ KIZLARR KINA VAR BUGÜNNNN
Hoşgeldin yar yüreğime
Boşver be elalem ne derse desin
Hadi hadi hadi hadi
Hadiiiiiiiiiiiiiiiiii

Haydi lilililililillilli yar
Haydi lilililililillilli yar
Haydi lilililililillilli
Haydi lilililililillilli

Üzüldüm sayende içim huzurla doldu
Kaderimde yazan aşk sonunda benim buldu

Hoşgeldin yar yüreğime
Hadi hadi hadi hadi
Hadiiiiiiiiiiiii

Üzüldüm sayende içim huzurla doldu
Kaderimde yazan aşk sonunda beni buldu

Hoşgeldin yar yüreğime
Hadi hadi hadi hadi
Hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…