Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

canım nikahlıı olman lazım

günaydın güzel gelinlerimmmm

Günaydınnn canımmm

ya en azından oyle olsaydı kımseye el acmazdık bu sekılde olunca sureklı alacagım seyın sevıyesı asagılara ınıyor
kredı olsaydı en azından ıstedıgımı alırdım ya
ben emınım masatakvımı ssadece bu mevzuda busekılde yasıyoruz onun dısında sukurkı sorun aysamıyoruz ama bız ben kavga etmıyorum oyle bısey var
sucu kendımde buluyorum
bıseyler yapmam lazım ve arkasında durayım kı anlasın yanı
o onu yaptı bu bunu yapmadı degıl aslında olay
bana yapılan tavıra kızıyorum ben
bır sure soguk konusayım bakalım
o alıncak bu alıncak demıyım cıdden kendı ılgılensın

güzeeeeel gelin arkadaşlarım günaydın kahvaltı hazır hadi bekliyorum kızlar şöyle hep birlikte güzel bir kahvaltı yapalım

İsyanımm

Dayın nasıl oldu??

GÜNAYDIN ŞEKERLERİMMMMM dayım hala aynı tatlım...gözetim altında duracakmış..sürekli 3-4 tane serum veriyorlar bilemiyorum bekliyoruz bakalım..dualarını eksik etmeyin :26:

günaydın güzel gelinlerimmmm

Günaydın kuzum

tatlım bizde borçla evleniyoruz ama herşeyimizide alıyoruz şükür..sonuçta bu düğün bir kez olacak birkez evlenicez..yemek masası olmadan ben salon düşünemiyorum..
nişanlında çok sert çıkıyor anladığım kadarı ile...sende biraz arama sorma bakalın anlasın hatasını bir şekilde
çok üzülüyorum bizlere yaaa...nerde gerçek dışı aile var onlar bize denk gelmiş
yaniii

canım nişanlım çok sinirlendi yaparız hemen nikahı dedi

dün gördüm diğer sitede tatlım...5 yıldır çalıştığın insanlar nasıl bir saygısızlık yaptılar bilmiyorum ama üzüldüm kuzum..düğüne yaklaştıkça böle sorunlar çıkmasa keşke nikah olayını tam bilmiyorum bir araştır kuzum...muhasebeci bayanlarrrr bilgi istiyoruz bu konuda

Dua ediyorum canım
Allah acil şiflar versin

Allah bizi hep iyileri ile karşılaştırsın
Borç ödenir de işte yapaılanlar unutulmuyor

Bizde kavga edenler kervanna katildik
ebdekilere kiziyo bana surat yemek odasinida biz oducekmisiz
biseyde demeedim kendi girdi tribe
uzatayim diyorum hep altan aldim aldim biraz zalm olmak istiyorum niye bana yansitiyo priblemi neyse

Cnm bizde dün atıştık baya hemde bağırıp çağırıyor bnmkide bağırdığı konularda hiç sallanmıycak yani.
Ama sabrediyorum bende ama susmamamız lazım. Söylerken ayrılcaklarmı sanki yo o kadarda deil ama korkuyoruz işte huzursuzluk olmasın die ama olan bize oluyor

bende alıcam cnm. 9 yıldır çalışıyorum ama nikah kıyılmadan olmuyor.
brüt ücretin x çalıştığın yıl ayrıyetten başka şeylerde var onalrı da alıyorsun. (yıllık iznin varsa)

Bende kredi çekmiycem bu paraya güveniyorum bir aksilk çıkmazsa

Son düzenleme:
Günaydınnnnnnnnnnnn gelinciklerimmmmmmmmmmm nasılsınız bugün benim morelim bozuk nişanlım kıskançlık krizlerine girdi saçma sapan konustu kavga ettik

isyannnn kuzum dayın nasıl oldu bi haber varmı

Sen Kadın!
Madem sevilmek istiyorsun ört dekolteni...gövdene baktıklarında göğüslerin degil yüreğin delmeli gömleğini...
Ve Sen Adam!
Takın namus kemerini...Çünkü baban seni yaparken annen onun helaliydi...​

bunlardagecer
kuzum taiki evlendikten sonra bu stresim geçsin pc yapıldıgında elimden geldiğince size yardımcı olurum seve seve tatlım benim

isyannnn
dayın nasıl oldu kuzum

ıstıfa etmeseydınız keske

bunlardagecer
kuzum taiki evlendikten sonra bu stresim geçsin pc yapıldıgında elimden geldiğince size yardımcı olurum seve seve tatlım benim

isyannnn
dayın nasıl oldu kuzum

serumlarla,ilaçlarla kanamayı durdurup dağıtmaya çalışıyorlar tatlım...bilinci şükür yerinde...felç durumuda yok şu anda rabbime şükürler olsun..:26: doktorlar ilgileniyorlar bakalım inş iyi olacak :26::26:

Günaydınnnnnnnnnnnn gelinciklerimmmmmmmmmmm nasılsınız bugün benim morelim bozuk nişanlım kıskançlık krizlerine girdi saçma sapan konustu kavga ettik

isyannnn kuzum dayın nasıl oldu bi haber varmı

ne oluyor kızlar bizim nişanlılarımıza düğün günü yaklaştıkça saçmalamaya başladılar iyice, nerden ne maraz çıkartıcaklarını şaşırıyorlar valla onlar bize ılımlı yaklaşıp moral vereceklerine biz pışpışlıyoruz valla onları hep :26: büyümemiş koca bebekler

o zaman ben kendımı gerı cekıyorum
eger nısanım atılırsa bana bırını bulacaksınız soylıyımm

tamam bir topik açarız yenidendoğduma koca adayları barşvuru diye tövbe yaa Allah korusun şekerim...bu kadar zorluık stresi boşunamı çektik...o yüzük atılamaz...alnını karışlarım valla

çok alemsin cnm.

Atılmaz tabiki de ama biraz tavır koymak iyidir heralde ya ne biliyim karşındaki insana da bağlı tabi biraz.

Allah yardımcımız olsun. Hepimiz biraz da olsa sıkıntılıyız canım geçer mi? geçer elbet Rabbim büyük elbet düzelir.

İnş. gönlümüze göre olur herşeyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…