- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #2.461
good para olarak genede ıyı olmus cnaım neden oyle dıyrosun masallah Allah bereketını gostersın
masatakvımıı sen gene aldın bıseyler ya daırısı bızım basımıza bız napalım
annemde bu sabah annemde bız daha cok sey yapıyoruz onalrda fırın aygaz aspırator alsınlar dedıkı
avızelerı yemekodasının koltugunun yarı parasının bıze kaldıgından haberı yok
nasıl aradayım ya :S
good para olarak genede ıyı olmus cnaım neden oyle dıyrosun masallah Allah bereketını gostersın
annemde bu sabah annemde bız daha cok sey yapıyoruz onalrda fırın aygaz aspırator alsınlar dedıkı
şafak 102
günaydın kuzularım napıyosunuz canlarım benmmm dün gelinliğimin bolerosunu aldımmm sonra şte eve geldim nişanlımın yanına alışveriş yapmaya gittik 7,30 marketten ancak 8 de çıktık babam bir süerü kızmışş napıyolar iki sattir nerdeydi filann ya kendi evime alışverieş kendi evime bir iş yapmaya gidemiyorum nişanlıma dedim ya iki hafta kaldı beni idare et evelnince kendim siler süpürürüm dedimm napımmm ya bıktım artık valla iki haftam kaldı ama eve çeyizlerimi sermişlerrr annemgilin evine tıka basa dolmuşşş odaaaaaaa
günaydın kuzularım napıyosunuz canlarım benmmm dün gelinliğimin bolerosunu aldımmm sonra şte eve geldim nişanlımın yanına alışveriş yapmaya gittik 7,30 marketten ancak 8 de çıktık babam bir süerü kızmışş napıyolar iki sattir nerdeydi filann ya kendi evime alışverieş kendi evime bir iş yapmaya gidemiyorum nişanlıma dedim ya iki hafta kaldı beni idare et evelnince kendim siler süpürürüm dedimm napımmm ya bıktım artık valla iki haftam kaldı ama eve çeyizlerimi sermişlerrr annemgilin evine tıka basa dolmuşşş odaaaaaaa
evlenince nasıl olacak
Allah yardımcın olsun cnm ama zamanla düzelir
Şimdi eşi olcan ya ayrı bir duygu içindedir nişanlın
ya ben cok kıskanc değilim yani öle cok sıkmam denedim bi ka kere o kim bu kim ne diye konustun hosuna gidiyoyani bi acayip tamam kıskanılmak güzel ama böylesi inananın bayıyo ssz stres bi yandan o bi yandan ayhhhhhhhhh
ohh hadi bakalımbilgisayarım bozuldu...bilgi işlem gelinceye kaadar boşum
ayy bende sevmiyorum almıcam yaptırmıcam dedim inatlaştım sonunda ben kazandımgünaydın canlar geçmişi okuyamıcam fazla,çıkıcam birazdan.
Teyzemler falan gelicek tekrar çeyizlerime tekrar bakılacakmış eksik varmı yokmu diye? Bir de şu istemediğim yatak takımı vardı ya eski tip tutturdular yaptırcaz diye , yaptırmış teyzem onu getircek bakalım nasıl olmuş, kullanmam dedim ama yaptırdılar kendıledri bilir. Bende kız kardeşlerime saklıcam boşuna yaptırmasınlar onlara da.
Lovelady ve ebrumm un kınasını yaptınız mı???
Herkes nasıl bakalım???
tamam kızlar birazdan eğlence başlıcakkkkkgünaydınn canım
oooohhh gelsin bohçalar açılsın
allahtan bizde yok böyle birşey
hayatta açıp gösteremem
geir naısl yoplarım yahuu
Kınadan sorumlummmmm good_herart
kınaları yak bitanem
şükür bunadagood para olarak genede ıyı olmus cnaım neden oyle dıyrosun masallah allah bereketını gostersın
Annemde bu sabah annemde bız daha cok sey yapıyoruz onalrda fırın aygaz aspırator alsınlar dedıkı
nasıl aradayım ya :s
tamam kuzum sen yine hatırlatgood hearttt cnm sen kınadan sorumlusun dimiii yakın değil ama 27 eylül tatlım benide eklermsn
aılelerın gonlunu hos tutmak lazım yazınca arkadas aklıma ne geldı bakın sızlerede analatayım. bız davetıyemızı bastırırken anne baba ısımlerı yerıne sadece soy ısımlerı koydurduk mesela bir ve iki aileleri gıbı ..... neyse benım babam cok sık olmus falan derken nısanlımın aılesı gorunce tel ettı cocuga sölemedıklerı kalmadı yok efendım gorunce baslarından asagı kaynar sular dokulmus nasıl evlatmıs o onların ısmınden mı utanıyomus. hepsıne tek tek elle yazıcaklarmıs. hayatlarından bundan daha buyuk bı saygısızlık gormemısler falan falan nısanlımın tepesı attı gıtcek eve kavga etcek. bu gune kadr ne varsa ıcınde baslıcak konusmaya koydu kafaya. bı tarafım bırak kendını savunsun dıo bı tarafım sımdı kavga etcekler dugune kalmıs 15 gun dugunu burnundan getırcekler sabret dıo. o an neyse konusma boswer dugunumuzu bozmasınlar ıdare et falan dıyerek ıkna ettım. kavga etmedı. sonra garıbım pc de hepsıne ısım yazmıs al begendın mı dıye fırlatmıs annesının onune hıc bızı ınsan yerıne koyup sormuyosunuz bıle bılmem ne demıs. nısanlımda evlenen bnm davetıye benım sana ne sormam gerekıyodu demıs hıc sesı cıkmamıs kaynanamın. nasıl sınır bozucu dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?