- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #2.381
çok kötü oldum yaaaa...BAŞIMIZ SAĞOLSUN...ATEŞ DÜŞEN EVLERE, CİĞERLERİ YANAN ANNELERE ALLAH SABIR VERSİN:26::26:
ALLAHIM ŞU TERÖRİSTLERİN SOYUNU KURUT YA RABBİM, BİTMEDİLER GİTTİLER YAAA LANET OLSUN ONLARA.
Canım senin koca avantajın öyle herkeste yok kıymetini bil bencebende yapmıyorum kuzum normalde kayınvalidemde yiyorumtatilde olduğu için iş başa düştüü:26:
saolsun kocişimde yardım ediyo banaa
Aynen katılıyorum artık fazla uzadı bu terör yeter be neyi paylaşamıyorsunuz Allahın belalarıYarın yas ilan edelim kızlar...bizde kendi aramızda terörü lanetleyelim
Canım ben rahibe duvak seviyorum bu iki resim de aynı kişiye ait zaten :)
Benim duvak biraz daha önde olucak işte
Sade evet canım ben eşarba da gelinliğin alt tarafı gibi işleme koydurcam üst tarafa yani
Hiç sürekli gittiğim bi kuaför yok canım ya nişanda da ben kendim yaptım başımı zaten evde oldu off
Bi yer bana çok uygun bi fiyat söyledi ama ben ucuz yer diye de çok güvenemedim gezmek lazım değil mi??:26:
nişanlım laz uşağu benim hahahaha çok seviorum ya
arada akrabalardan şiveli konuşanlar var çok tatlıı
baglacolanki-
17 Haziran 2012
:) herkes hakettiği hayatı yaşar.
baglacolanki bana kızcan ama ben hala görmedim albümünü, sana yazdıktan sonra çıktım netten sonrada giremedim.
Kızlar günaydınama bana kapkara bir gün dayım beyin kanaması geçirdi..gece yarısına kadar hastanedeydik dua edin bize ne olur...geçmiş falan okuyamadım henüz..umarım hepiniz iyisinizdir
HAKİKİ TOSUN PAŞA SENSİN3 GÜN MÜ KALDI AY NE HEYECAN NE HEYECAN SÜPER VALLA, BENDE O GÜNLERİMİ HATIRLADIM VALLA.1 YIL OLACAK NERDEYSE NE ÇABUK GEÇMİŞ VALLA.
YÜZÜĞÜNE İYİ FİYAT VERMİŞLER CANIM MUTLULUKLA TAK İNŞALLAH
BENDE BU GÜN LAF YETİŞTİRMEKTEN PERT OLDUM VALLA BİR YANDAN İŞ BİR YANDAN KKYORULDUM YAVVVV
BİRDE KIZIYORLAR UNUTTUNUZ BİZİ DİYE KOLAYMI ÖYLE YETİŞMEK HERKESE CADILAR SİZİ.
ALLAHIM ŞU TERÖRİSTLERİN SOYUNU KURUT YA RABBİM, BİTMEDİLER GİTTİLER YAAA LANET OLSUN ONLARA.
kızlar Bir fırsatını buldum girdim foruma ama kimsecikler yok.. geri sayımda son 4 günüm 2gün sonra kına gecem... yarın gelinliğimi alıyorum.. Şuan forumda oldugum gibi yapayalnız hissediyorum kendimi.. Annecim o kadar yoruldu ki kıyamamBelkide çok üzdüğüm günler oldu onu yani olmuştur... duygularım çok yogun... Adet oldum ayrı bir dert gerçi balayına bitmiş olacak gerçi... Belki yine yazma fırsatım olur olmaz bilemiyorum... Blackberry m de kırıldı cepten de giremem nete Aranıza Evli Mutlu olarak dönmek ümidiyle... Tüm kızlara rabbim kolaylık versin... Sizleri seviyorum...
Asıl koşturmaca şimdi bşlıyor şekerim...düğün yaklaşsın görücem senideNişan bitti koşturmacam bitmedi. nişana gelemeyenler geliyolar. Bohça bakmaya gelenler falan. Nişandan sonra hiç dinlenemedim.
*Tutim, kuzum çok az kaldı artık sözlü rütbesinden nişanlı rütbesi terfiine.
İstanbulda mıydın canım sen? :26:
Hehehe benim nişanlımda laz.
Benim yanımda normal ailesinin yanında azcık şiveli konuşuyo.
Hızlı konuştuklarında anlamıyorum bazen ama
Sanırım arkadaş başlığa bakıp yazmış. :44:
Burada olduğun bi zaman tekrar eklerim senin için.
Rabbim yardımcınız olsun, acil şifalar dilerim.
hayırlısı ile atlatırsın şekerim..kayınvalidede nişanda yapmadı ise düğünde yaptırırsın sende...şimdi bu heyecanın tadını çıkarah canım ya zaman çok çabuk geçiyor bazen korkuyorum şu zamandan ama allahım hepimize ve ailelerimize uzun ömürler versin evet ya 3 gün kaldı gram heyecan yok zaten sözlümle limoniyiz bugün hiç görüşmedik telden falan uyuz,gıcık,inatçı keçi
terör maalesef yine yüreğimizi yaktı allahım şehitlerimizin ailesine sabır ve dayanma gücü versin inşallah o itlerinde kökü kurusun inşallah
baglacolanki canımmmm 3 günüm kaldı valla allahımın izniyle bende sağ sağlim sorunsuz atlatayım o günü inşallah...bu arada bohçanı görmeye gelenmi oluyor anamm banadamı gelecekler hoş bizim kayınvalide bana bohça yaptımı meçhul
ahhh kuzum gelin olmakta zor yaaa:44::44:iki arada gibiyim ssani bende:44::44:kızlar Bir fırsatını buldum girdim foruma ama kimsecikler yok.. geri sayımda son 4 günüm 2gün sonra kına gecem... yarın gelinliğimi alıyorum.. Şuan forumda oldugum gibi yapayalnız hissediyorum kendimi.. Annecim o kadar yoruldu ki kıyamamBelkide çok üzdüğüm günler oldu onu yani olmuştur... duygularım çok yogun... Adet oldum ayrı bir dert gerçi balayına bitmiş olacak gerçi... Belki yine yazma fırsatım olur olmaz bilemiyorum... Blackberry m de kırıldı cepten de giremem nete Aranıza Evli Mutlu olarak dönmek ümidiyle... Tüm kızlara rabbim kolaylık versin... Sizleri seviyorum...
Bizde kavga edenler kervanna katildik
ebdekilere kiziyo bana surat yemek odasinida biz oducekmisiz
biseyde demeedim kendi girdi tribe
uzatayim diyorum hep altan aldim aldim biraz zalm olmak istiyorum niye bana yansitiyo priblemi neyse
Asıl koşturmaca şimdi bşlıyor şekerim...düğün yaklaşsın görücem senidenişanda neymiş be diyeceksin
dayım içinde iyi dileklerin için tşk ederim:26:
hayırlısı ile atlatırsın şekerim..kayınvalidede nişanda yapmadı ise düğünde yaptırırsın sende...şimdi bu heyecanın tadını çıkar
ahhh kuzum gelin olmakta zor yaaa:44::44:iki arada gibiyim ssani bende:44::44:
inş düğünün herşeyin süper geçer..seni merakla bekliyoruz tatlım
Nişan bitti koşturmacam bitmedi. nişana gelemeyenler geliyolar. Bohça bakmaya gelenler falan. Nişandan sonra hiç dinlenemedim.
Burada olduğun bi zaman tekrar eklerim senin için.
ah canım ya zaman çok çabuk geçiyor bazen korkuyorum şu zamandan ama allahım hepimize ve ailelerimize uzun ömürler versin evet ya 3 gün kaldı gram heyecan yok zaten sözlümle limoniyiz bugün hiç görüşmedik telden falan uyuz,gıcık,inatçı keçi
baglacolanki canımmmm 3 günüm kaldı valla allahımın izniyle bende sağ sağlim sorunsuz atlatayım o günü inşallah...bu arada bohçanı görmeye gelenmi oluyor anamm banadamı gelecekler hoş bizim kayınvalide bana bohça yaptımı meçhul
kızlar Bir fırsatını buldum girdim foruma ama kimsecikler yok.. geri sayımda son 4 günüm 2gün sonra kına gecem... yarın gelinliğimi alıyorum.. Şuan forumda oldugum gibi yapayalnız hissediyorum kendimi.. Annecim o kadar yoruldu ki kıyamamBelkide çok üzdüğüm günler oldu onu yani olmuştur... duygularım çok yogun... Adet oldum ayrı bir dert gerçi balayına bitmiş olacak gerçi... Belki yine yazma fırsatım olur olmaz bilemiyorum... Blackberry m de kırıldı cepten de giremem nete Aranıza Evli Mutlu olarak dönmek ümidiyle... Tüm kızlara rabbim kolaylık versin... Sizleri seviyorum...
Bizde kavga edenler kervanna katildik
ebdekilere kiziyo bana surat yemek odasinida biz oducekmisiz
biseyde demeedim kendi girdi tribe
uzatayim diyorum hep altan aldim aldim biraz zalm olmak istiyorum niye bana yansitiyo priblemi neyse
kizlar yarin aksam kina gecem var hepinizz davetlisiniz :)
Canım ya güle güle git gelkızlar Bir fırsatını buldum girdim foruma ama kimsecikler yok.. geri sayımda son 4 günüm 2gün sonra kına gecem... yarın gelinliğimi alıyorum.. Şuan forumda oldugum gibi yapayalnız hissediyorum kendimi.. Annecim o kadar yoruldu ki kıyamamBelkide çok üzdüğüm günler oldu onu yani olmuştur... duygularım çok yogun... Adet oldum ayrı bir dert gerçi balayına bitmiş olacak gerçi... Belki yine yazma fırsatım olur olmaz bilemiyorum... Blackberry m de kırıldı cepten de giremem nete Aranıza Evli Mutlu olarak dönmek ümidiyle... Tüm kızlara rabbim kolaylık versin... Sizleri seviyorum...
Canım ben de sevmiyorum böle kabarık nişanlım da sevmiyor malesefprensesciğim eğer rahibe duvağı yaptırıcaksan biraz daha kabarık olsun tepedeki duvak bak mesela böyle...
Eki Görüntüle 447875 Eki Görüntüle 447876
Ayy hayırlı olsun canım inşallah herşey gönlünce olsunkizlar yarin aksam kina gecem var hepinizz davetlisiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?