Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Canım ben rahibe duvak seviyorum bu iki resim de aynı kişiye ait zaten :)
Benim duvak biraz daha önde olucak işte

Sade evet canım ben eşarba da gelinliğin alt tarafı gibi işleme koydurcam üst tarafa yani

Hiç sürekli gittiğim bi kuaför yok canım ya nişanda da ben kendim yaptım başımı zaten evde oldu off
Bi yer bana çok uygun bi fiyat söyledi ama ben ucuz yer diye de çok güvenemedim gezmek lazım değil mi??:26:

dün akşam ablama gittim hazır yemeğe kondum
bu akşam yemek yapacam eve gidince
dünkü menüm geçerli
yapamadımya bugün yapayım barii
taze fasulya
makarna
cacık

acıktım

bu akşam yemek yapacam eve gidince
dünkü menüm geçerli
taze fasulya
makarna
cacık

acıktım

of of of daha ne olsun

Çalışınca öyle oluyor cnm senin en azından yemeğin var bakalım evlenince benm nasıl olacak çok aram yoktur yemek yapmakla
hele işden yorgun gelirsem hiç yapamam

sana msj attım kuzum

of of of daha ne olsun

Çalışınca öyle oluyor cnm senin en azından yemeğin var bakalım evlenince benm nasıl olacak çok aram yoktur yemek yapmakla
hele işden yorgun gelirsem hiç yapamam

bende yapmıyorum kuzum normalde kayınvalidemde yiyorum tatilde olduğu için iş başa düştüü:26:
saolsun kocişimde yardım ediyo banaa

bende yapmıyorum kuzum normalde kayınvalidemde yiyorum tatilde olduğu için iş başa düştüü:26:
saolsun kocişimde yardım ediyo banaa

Ne güzel inş. benmkide yardım eder.

Daha 108 gün var ben hala alışamadım evleneceğime sadece şu sıralar tek düşüncem yapılacak şeyleri kalp kırılmadan sevgi saygı içinde yapılmadı

Huzur çok önemli

herşeyden önemlisi huzur tatlım saygı olduktan sonra sevgide olur rabbim kimsenin huzurunu bozulmasına izin vermesin inşş

ben geldimmmm

Ben yokken neler kaynatmışsınız siz bakimmm
Bebişmi teyzemii
Ayy bilmemkiiii
Olurmu sizce
durun bakim
Bi düşüneyimm:44::44:
Düşündümde olmaz kızlarr
Seneye teyze olsanız olurmuu

haydi seneye olsun bari

canım bende daha ayarlayamadım yaaa, rahibe duvağı bende seviyorum ama değişik olsun diye pelerin yaptıracam, o da çok güzel.. Benimde iyi bir kuaför bulmam gerek..

allahım ev almayı nasip etsin inşallah.çeyiz sermende olmuş ohh ne güzel

ben çıkıyorum iyi akşamlar güzellerrrr

iyi akşamlar canım..

Bu akşam yemek yapacam eve gidince
dünkü menüm geçerli
Taze fasulya
makarna
cacık

Acıktım

anam kuzuma bak sen hamarat hamarat,fasulye cacık süper tam benlik acıktım bende yaaa

huzur olsunda gerisi boş zaten canım..allahım mutlu etsin hepimizi inşallah.

8 gün sonra senide ıslatıcaz heee, hatırlat bana

N e çok konuşmuşsunuz bayanlar allah muhabbetinizi arttırsın maaşallahhhhhhh
geçmişe göz attım,

tamam canım araştıracağım senin için

allah acil şifalar versin canım rabbim dualarınızı ve dualarımızı kabul etsin canım hakkınızda hayırlısı olsun canım üzülme herşeyde bir hayır vardır inşallah babannen iyi olur canım...

canım bende bugün alyansı...1500 diye sordum adam nakit alacaksanız 800 e bırakırım dedi bende amca biraz daha indir dedim saolsun 650 ye bıraktı hemide altınbaş marka
tosun paşa ben mi hahahahahasesli güldüm ya allahta sizi güldürsün

pulluya bayıldım ama tpz pembede çok hoşşşşşş

bütçeni sarsmayacaksa al canım amannnnnnnnn bir kere geldik dünyaya

Kızlar günaydın ama bana kapkara bir gün dayım beyin kanaması geçirdi..gece yarısına kadar hastanedeydik dua edin bize ne olur...geçmiş falan okuyamadım henüz..umarım hepiniz iyisinizdir

allah acil şifalar versin canım inşallah iyi olur dayın dualarımız dayınla...geçmiş olsun canım

haklarında hayırlısı olsun canım sanmıyorum adamcağızın üstüne evi varsa üstüne kalmazlar düşünme bunları keyfini çıkar...

allah allahhhhhhh korkma canım inşallah bişey olmayacak adam gibi konuşur patronun inşallah seninle uyuz patron çok maalesef...

düğün öncesi solaryuma girmeyi düşünen var mı benim gibi

ben giriyorum canım bronzlaştım biraz çok abartmadığın sürece bişey olmaz canım ama 1 gün arayla gir derim ilk 5 dk dan başla eğer çok açık tenliysen...

canım ya allah yeni yuvanda seni çok mutlu etsin inşallah ailenden ayrılmak zor olsada dilerimki çok mutlu olursun arada kendini göster bize özleriz vallahayırlı yolculuklar canım

çiğdemcim,annen için mekanı cennet olsun o senin yanındadır hep canım koruyucu meleğin olarak allah sabırlar versin...

bayanlar ben bugün alyans siparişi verdim başka bişey yapmadık zaten kaldı 3 gün

Son düzenleme:

HAKİKİ TOSUN PAŞA SENSİN 3 GÜN MÜ KALDI AY NE HEYECAN NE HEYECAN SÜPER VALLA, BENDE O GÜNLERİMİ HATIRLADIM VALLA.1 YIL OLACAK NERDEYSE NE ÇABUK GEÇMİŞ VALLA.

YÜZÜĞÜNE İYİ FİYAT VERMİŞLER CANIM MUTLULUKLA TAK İNŞALLAH

kıyamam kuzum sana..geçmişi okuyordum valla gözlerim şaş beş oldu..
8 şehidimiz varmış yeni görüyorum...LANET OLSUN BU TERÖREEEE...ALLAH EN BÜYÜK CEZAYI VERSİN TERÖRİSTLERE

BENDE BU GÜN LAF YETİŞTİRMEKTEN PERT OLDUM VALLA BİR YANDAN İŞ BİR YANDAN KK YORULDUM YAVVVV
BİRDE KIZIYORLAR UNUTTUNUZ BİZİ DİYE KOLAYMI ÖYLE YETİŞMEK HERKESE CADILAR SİZİ.

ALLAHIM ŞU TERÖRİSTLERİN SOYUNU KURUT YA RABBİM, BİTMEDİLER GİTTİLER YAAA LANET OLSUN ONLARA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…