• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Cnm hiç araştırmadım bende ama resimlere bakarak söylüyorum saüdaki daha mı havalı durmuş ne. Tabi gelinliğin alt tarafıda önemli bu yorumu yapmak için ama belkide ben yüksekden sevdiğim için duvağı ondan beğendim:34:
Canım ben rahibe duvak seviyorum bu iki resim de aynı kişiye ait zaten :)
Benim duvak biraz daha önde olucak işte :34:

kuzum valla ben nişanımda kınamda nikahımda hep aynı kuaföre gittim
herzaman gittiğim yer olduğu için sorun yaşamadım ellerine emeğine sağlık çok ilgilandi saolsun
herzaman gittiğin biyer yokmu kuzum benim:34::34:
bence bu model güzel
ama ön kısmı biraz sade gibime geldi:26:
Sade evet canım ben eşarba da gelinliğin alt tarafı gibi işleme koydurcam üst tarafa yani:16:

Hiç sürekli gittiğim bi kuaför yok canım ya nişanda da ben kendim yaptım başımı zaten evde oldu off
Bi yer bana çok uygun bi fiyat söyledi ama ben ucuz yer diye de çok güvenemedim gezmek lazım değil mi??:26:

dün akşam ablama gittim hazır yemeğe kondum:1::1::1::1::1:
bu akşam yemek yapacam eve gidince
dünkü menüm geçerli
yapamadımya bugün yapayım barii:9::9::9::9:
taze fasulya
makarna
cacık
:56::56::56:
acıktım:56:

bu akşam yemek yapacam eve gidince
dünkü menüm geçerli
taze fasulya
makarna
cacık
acıktım:56:

of of of daha ne olsun :56:

Çalışınca öyle oluyor cnm senin en azından yemeğin var bakalım evlenince benm nasıl olacak çok aram yoktur yemek yapmakla :9:
hele işden yorgun gelirsem hiç yapamam :9:

Canım ben rahibe duvak seviyorum bu iki resim de aynı kişiye ait zaten :)
Benim duvak biraz daha önde olucak işte :34:

Sade evet canım ben eşarba da gelinliğin alt tarafı gibi işleme koydurcam üst tarafa yani:16:

Hiç sürekli gittiğim bi kuaför yok canım ya nişanda da ben kendim yaptım başımı zaten evde oldu off
Bi yer bana çok uygun bi fiyat söyledi ama ben ucuz yer diye de çok güvenemedim gezmek lazım değil mi??:26:

sana msj attım kuzum:34::34:

of of of daha ne olsun :56:

Çalışınca öyle oluyor cnm senin en azından yemeğin var bakalım evlenince benm nasıl olacak çok aram yoktur yemek yapmakla :9:
hele işden yorgun gelirsem hiç yapamam :9:

bende yapmıyorum kuzum normalde kayınvalidemde yiyorum :56::56::56: tatilde olduğu için iş başa düştüü:26:
saolsun kocişimde yardım ediyo banaa:17::17::16::16::16::16:

bende yapmıyorum kuzum normalde kayınvalidemde yiyorum :56::56::56: tatilde olduğu için iş başa düştüü:26:
saolsun kocişimde yardım ediyo banaa:17::17::16::16::16::16:

Ne güzel inş. benmkide yardım eder.

Daha 108 gün var ben hala alışamadım evleneceğime sadece şu sıralar tek düşüncem yapılacak şeyleri kalp kırılmadan sevgi saygı içinde yapılmadı :(

Huzur çok önemli:(

Ne güzel inş. benmkide yardım eder.

Daha 108 gün var ben hala alışamadım evleneceğime sadece şu sıralar tek düşüncem yapılacak şeyleri kalp kırılmadan sevgi saygı içinde yapılmadı :(

Huzur çok önemli:(

herşeyden önemlisi huzur tatlım saygı olduktan sonra sevgide olur rabbim kimsenin huzurunu bozulmasına izin vermesin inşş:16::16::16::16:

almadım nişanlımla aramda 20 cm boy farkı var :p ama ayakkabım bol rahat edebileceklerimden birini yanıma alırım

ben bittim bunlar şahaneee ya bu dosyalar 2 günde boğdu beni kendi kınama bile katılamıyorum katılamadım dövcem müdürümü :) hiç iyi bi ev sahbi olamadım kınamda hakkınızı helal edin ama yokluğumu aratmamışsınız tişkürler hepinize emeği geçen ve ter döken herkese :d

ben geldimmmm:3:

:52::52::52: Ben yokken neler kaynatmışsınız siz bakimmm:1::1::1:
Bebişmi teyzemii :53::53::53::53:
Ayy bilmemkiiii :1::1:
Olurmu sizce
durun bakim :45::45:
Bi düşüneyimm:44::44:
:28::28: Düşündümde olmaz kızlarr:1::1::1:
Seneye teyze olsanız olurmuu:16::16::16::16:

haydi seneye olsun bari:1:

kızlar hepinize çok önemli bi soru sorucam şimdi hazır olun:
Gelin başında gideceğiniz kuaförde nelere dikkat ediyosunuz neleri kıstas alıyorsunuz?????

Ben şimdi yaptıracağım gelin başını ekleyim bakın bi
ondan sonra karar vermemde bana yardımcı olun noluuuuurr:50:
Az kaldı ve ben daha kuaför ayarlamadım:26:
özellikle wewonthelove ve good heart nolur bu sorumu siz muhakkak cevaplayınnEki Görüntüle 447720

canım bende daha ayarlayamadım yaaa, rahibe duvağı bende seviyorum ama değişik olsun diye pelerin yaptıracam, o da çok güzel.. Benimde iyi bir kuaför bulmam gerek..

bakalım neler olcakkk cnm bizdede bende vermyi düşünmyorummm canlarmmmm bakalımm ne olckkk bende evimiz yok biraz daha birişktirip ev alalım diyoruz inş. Almaz kızlar çeyizlerim serilmişşş bu arada annemgilin evinneee

allahım ev almayı nasip etsin inşallah.çeyiz sermende olmuş ohh ne güzel

ben çıkıyorum iyi akşamlar güzellerrrr:48::48::48:

iyi akşamlar canım..

Bu akşam yemek yapacam eve gidince
dünkü menüm geçerli
Taze fasulya
makarna
cacık
Acıktım:56:

anam kuzuma bak sen hamarat hamarat,fasulye cacık süper tam benlik acıktım bende yaaa:56:

ne güzel inş. Benmkide yardım eder.

huzur çok önemli:(

huzur olsunda gerisi boş zaten canım..allahım mutlu etsin hepimizi inşallah.

8 gün sonra senide ıslatıcaz heee, hatırlat bana:34:

N e çok konuşmuşsunuz bayanlar allah muhabbetinizi arttırsın maaşallahhhhhhh:1:
geçmişe göz attım,

Canım yaa ben sitelerde gezecez diye topikte sormuştum hatta cilt de benim amcam mobilyacı demişti:34:
Ben de istanbul yolunda bakarız diyordum ama siteler dururken orda ne gezeceksin dedi bi arkadaş da:1:
Siteler de çok pahalı evet zaten vermezlerse almayız bzim vereceğimiz para belli
Ayrıca hemen kendi evimde oturmiycam önce bi kirada durup öyle geçerim kendi evime yani taşınma sözkonusu olunca kaliteli de almak istemiyorum:50:
Ama senin salon muhteşem tek kelimeyle yaa:16:

Canım b sorsan nasıl makbule geçer anlatamam:3:
Taşınınca pert olıuyor mu ben o konuyu dert ediyorum daha çok:9:
İnşallah hemen bulurum yaa of sıcakta gezmek de dert oldu şimdiden içime:25:

tamam canım araştıracağım senin için :34:

kızlar çok kötüyüm inanılmaz kötüyüm bu durumda buraya girilir miydi bilmiyorum ama birileriyle paylaşmadıkça daha beter olcam:43: düğünüm büyük ihtimalle ertelenecek babaannem safra kesesi kanseriymiş baya ilerlemiş doktorlar yaşamaz demişler eve yollamışlar ameliyat olur mu olmaz mı bilmiyoruz ceset gibi yatıyo evde çok kötü on gün ancak yaşar diyolar. düğünüm 2 eylüldü bir sürü hazırlık yapıldı salon tutuldu ertelenecek bişey olursa onu geçtim 15 gün sonra sınavım var bu sınav benim için çok önemliydi ama bu moralle o da güme gitti atanmak için en büyük şansımdı bu ama sınava yakın bir günde bişey olursa allah korusun sınav da biter benim için mahvoldum ben çook üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum dua edin kızlar bişey olmasın ameliyata girebilsin ve sağ salim çıkabilsin babaanneme mi üzülsem hayallerimin başıma geçtiğine mi üzülsem bilemedim kaynanam öylesine burnumdan getiriyo maraşta.izmire gidince en azından ondan kurtulurum diyodum şimdi işin gücün yoksa en az 6 ay daha onunla uğraş öyle fitne fesat bir kadın ki bizi ayırırsa diye bile korkuyorum bir sürü sorun çıktı başıma birdenbire yaa ne yapcam ben:43:

allah acil şifalar versin canım rabbim dualarınızı ve dualarımızı kabul etsin canım hakkınızda hayırlısı olsun canım üzülme herşeyde bir hayır vardır inşallah babannen iyi olur canım...

Tuticim yüzüklerden bahsetmişsiniz akşam. kuyumculara göre farklılıklar olabiliyor. bende başka bir yerde 1500 e sormuştum 700 e yaptırdık.

**sana tosun paşa demiş kalplerasi seni de topiğin tosun paşası yapalım ne dersiniz???
:34:

kalplerasi canım sana bir kaç defa yazdım ama görmedin, hala yaptığın işte tek başına mısın öyle diyordun bir ara.almadılarmı yanına birini çok zorlanırsın yaaaa. Allah'ım yardım etsin. zor olur evlilik arifesinde sana.

**kalplerasi canım sana pollyanna diyorlarmış onu yakaladım okurken seni de topiğin pollyannası yapalım mı?

*******yatak odalarından falan bahsetmişsiniz ama hızlı hızlı okudum fazla bakamadım
:50:

baglacolanki bana kızcan ama ben hala görmedim albümünü, sana yazdıktan sonra çıktım netten sonrada giremedim.:17:

milenam gelmiş , nerelerdesin sen yaa bir kızdın gittin bize
:26: canım çok güzel geçmiş kınan çok sevindim. paylaşabilirsen resimlerini bekliyoruz senden.

blackberry canım ekledim seni de anasayfaya.

ebrummm aksilikler olmuş canım, üzülme halledeceksiniz inşallah. düğün üstü olur böyle şeyler.dikkatsizlik olmuş.
lovelady gelmiş canım çok heyecanlısındır şimdi sen. kınanızı yapıcaz senin ve ebrummunn
:16:

sermiks canım benim çok geçmiş olsun, öyle umutsuzluğa kapılma hiç birimizin ne olacağı belli değil bir gün sonra. iyileşecektir inşallah Allahın izniyle.bol bol dua et. düğünüm ertelenecek falan diye düşünme , sana ceza olduğunu falanda düşünme herşey Allahın takdiri.

yenidendoğdum canım ayakkabını aldınmı sen? öyle okudum sanki

canım bende bugün alyansı...1500 diye sordum adam nakit alacaksanız 800 e bırakırım dedi bende amca biraz daha indir dedim saolsun 650 ye bıraktı :1: hemide altınbaş marka
tosun paşa ben mi hahahahaha:52::52:sesli güldüm ya allahta sizi güldürsün

su pullu ayakkabı sana cok uyardı dımı masatakvımımm :)
gelınlıgın altına alsam cokmu abartı olur
dıgerı beyaz ıse ıncı rengıydı onunda kenarlarında cıceklerı oluyorda sadesını gıydım

bırde cok acık bı pudra bulduk ucuk toz pembede olabılır

bu bır turlu gelınlık seyınde uygun renk bulamadım:D
pulluyu begendım ama bılemedım ,

pulluya bayıldım ama tpz pembede çok hoşşşşşş

ayyy pulluya aşık odlummmmm:16::16::16:
Bende böyle birşey mi alsam kiii:44::44::44:
Off tekrar masraf yapmayım diye nişanda giyceğimi giyeyim dedim olmaz mı kii:44::44:
Ben beyazı beğendim kuzuucmm
ama sen kemerin tonunda bir ayakkabı ve el buketi düşün derim
eklediklerinden sadece beyaz olanı olabilir
diğerleri olmaz

bütçeni sarsmayacaksa al canım amannnnnnnnn bir kere geldik dünyaya:1:

Kızlar günaydın:14::14::14: ama bana kapkara bir gün:14::14::14: dayım beyin kanaması geçirdi..gece yarısına kadar hastanedeydik dua edin bize ne olur...geçmiş falan okuyamadım henüz..umarım hepiniz iyisinizdir:14::14:

allah acil şifalar versin canım inşallah iyi olur dayın dualarımız dayınla...geçmiş olsun canım

güzeller bir haber aldım dün sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :44:
kayınpederimle üvey kaynana boşanmak istiyorlarmış o kadından kurtulacağı için seviniyorum ama kayınpeder başıma kalırsa diye de endişeleniyorum :50:

haklarında hayırlısı olsun canım sanmıyorum adamcağızın üstüne evi varsa üstüne kalmazlar düşünme bunları keyfini çıkar...

Gecen hafta sali gunu oglen fab deposunun camini ctim sabit sinekligi var depoda ufolar ve a4 ler var
neyae mutfakci ablada bende kapamayi unutmusuz sonraki sabah guvenlik geldi sbolgedeyiz acikmi kaldi yoksa baska biseymi doye cami kapadik
cuma gunu olay olmus o sineklik dusmus
kim cikarmis diye arastirmislar hirzmi girmismis sonra o cami benim acik biraktigim ortay cikmis
dun soylediler
fab muduru o gun yoktu yurt disindaydi
dunde yoktu
bugunde ameliyata gittiler
gelicek cok korkuyorum bagricaktir bana
sansima o da sineklik dusecegi tutmus zaten sevmiyo beni adam

allah allahhhhhhh korkma canım inşallah bişey olmayacak adam gibi konuşur patronun inşallah seninle uyuz patron çok maalesef...

düğün öncesi solaryuma girmeyi düşünen var mı benim gibi :32:

ben giriyorum canım bronzlaştım biraz çok abartmadığın sürece bişey olmaz canım ama 1 gün arayla gir derim ilk 5 dk dan başla eğer çok açık tenliysen...

ben giriyorum canım zaten sürekli denize gidince kızarmamak için evet gelinlikle çk hoş duruyor nikahım var 3 hafta sonra onun içinde başlıcam bu hafta sonu nişanda abartmışım olayı baya bronzdum bide zayıfım annemler dalga geçti somoliden getirdik bunu bu bizim kızımız değil diye haha :9:

Herkese merhaba.

Gecmisi okuyayim dedim ama 160inci sayfada kalmistim dün oku oku bitmedi biraktim 10 sayfa sonra :)

Bugün size son defa yaziyorum.

O kadar hüzünlüyüm ki dogup büyüdügüm sehri ve ülkeyi terk ediyorum.
Suan pencereden bakinca bile ''bu manzarayi son defa görüyorum'' diye düsünüyorum.
Dokunsalar aglayacagim.

Ama öyle böyle degil.
Hüngür hüngür aglamak istiyorum.

Nisanlimin is yerinde sorunlari var.
Sagolsun patronu biz gelecegimiz gün izin vermiyor ona.
Is güc cok yetistiririz insaAllah dügüne kadar.

Fotograflar ekleniyor kaldiriliyor bende göremeyenlerden oluyorum.
Ama eminim herkes cok güzel oluyordur.

:nazar::3:

canım ya allah yeni yuvanda seni çok mutlu etsin inşallah ailenden ayrılmak zor olsada dilerimki çok mutlu olursun arada kendini göster bize özleriz valla:14:hayırlı yolculuklar canım

çiğdemcim,annen için mekanı cennet olsun o senin yanındadır hep canım koruyucu meleğin olarak allah sabırlar versin...

bayanlar ben bugün alyans siparişi verdim başka bişey yapmadık zaten kaldı 3 gün :30:

Son düzenleme:
canım bende bugün alyansı...1500 diye sordum adam nakit alacaksanız 800 e bırakırım dedi bende amca biraz daha indir dedim saolsun 650 ye bıraktı :1: hemide altınbaş marka
tosun paşa ben mi hahahahaha:52::52:sesli güldüm ya allahta sizi güldürsün

bayanlar ben bugün alyans siparişi verdim başka bişey yapmadık zaten kaldı 3 gün :30:

HAKİKİ TOSUN PAŞA SENSİN :1: 3 GÜN MÜ KALDI AY NE HEYECAN NE HEYECAN SÜPER VALLA, BENDE O GÜNLERİMİ HATIRLADIM VALLA.1 YIL OLACAK NERDEYSE NE ÇABUK GEÇMİŞ VALLA.

YÜZÜĞÜNE İYİ FİYAT VERMİŞLER CANIM MUTLULUKLA TAK İNŞALLAH

kıyamam kuzum sana..geçmişi okuyordum valla gözlerim şaş beş oldu..:52::52::52::52::52:
8 şehidimiz varmış yeni görüyorum...LANET OLSUN BU TERÖREEEE...ALLAH EN BÜYÜK CEZAYI VERSİN TERÖRİSTLERE :47::47::47::47::47::47::47::47:

BENDE BU GÜN LAF YETİŞTİRMEKTEN PERT OLDUM VALLA BİR YANDAN İŞ BİR YANDAN KK:ssz::ssz: YORULDUM YAVVVV
BİRDE KIZIYORLAR UNUTTUNUZ BİZİ DİYE KOLAYMI ÖYLE YETİŞMEK HERKESE CADILAR SİZİ.:52::52:

ALLAHIM ŞU TERÖRİSTLERİN SOYUNU KURUT YA RABBİM, BİTMEDİLER GİTTİLER YAAA LANET OLSUN ONLARA.
:47::47::47::47::47::47:

Back