• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Gunaydinn kizlarrrr nisanlimla bak bu kadar birc kaliyor takilarimizida almasinlar diyeyim mi
dersem bunu benim dedigimi dermi eve

cgdm16 dogru diyorsun ama ben hic bu mantikla bakan bir aile goremedim
herne kadar iki kisi oldanizda sizin bisey soylemeniz ters olur kalp kirar o yuzden is este biter gibi geliyo
keske benim dedigim gibi degilde hep sixin dedinix gibi olsa

canım günaydın, bizde herşeyimizi kendimiz yaptık, ailesinden hiç bir destek görmedik benimde nişanlımın ailesi sadece buzdolabımızı aldılar geri kalan herşey a dan z ye bizim omuzlarımızda canım ve biz bayanlar çok derin düşünüyoruz benimde daha aylar öncesinden akıma takılmıştı düğündeki takı olayları, nişanlımın evlilik için biriktirdiği para yetmedi bankadan kredi çektik az bir miktar vurdukça tozuyor evin eksiği bitmiyor ki :41: neyse bir gün nişanlımla otururken geçen hafta tanıdığımızın bir düğünü oldu ayyy rezillikti birtanem gelinle damada takılanları aldı erkek tarafı herkes çok ayıpladı böyle yapan aileleri anlayamıyorum madem böyle yapıcaklar kendileri geçsin dursun takı töreninde öyle yapsın değil mi ama birtanem die lafa giriştim :27: maksat ağzını yoklamak :52: baktım ki benim ki uyur gibi bakıo hiç tepki yok :44: dayanamadım yine tatlılıkla cilveli cilveli aşkıııım bizde böyle birşey olmaz değil mi dedim bak bir miktar borcumuz var küçük altınlarla onları kapatırız istersen dedim, diğer takılarımızıda bankada kasaya koyarız dedim hem seninde ablan evlendi ablanın kaynanalarıda böyle yapmadı değilmi birtanem dedim söyledim valla dayanamadım kendi içim içimi yemektense :50: sonra hayatım takılma böyle şeylere olmaz bizde takıların hepsi gelinindir ailem değil ben bile karışmam senin üzerine kasa kiralar koyarız bankaya dedi rahatladım valla böyle tatlılıkla muhabbet arasında sende öğrenebilirsin canım:17:

Son düzenleme:
güzeeeeel gelin arkadaşlarım günaydın :6: kahvaltı hazır hadi bekliyorum kızlar şöyle hep birlikte güzel bir kahvaltı yapalım :46:

Eklentiler

• $Kahvaltı-yapmama-neye-yol-açar.webp
    $Kahvaltı-yapmama-neye-yol-açar.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
iyi eğlenceler şekerim...foto bekliyorum bugünkü halinden tömem :46::46:

çoğalmaz...kına düğün daha fazla olurr:9::9::9:

bende kaçıyorum kızlar..dayıma çıkıcam oradanda eve...çok bitkin hissediyorum kendimi..herkes yatmadan dua etsin dayım için.:26::26:.sizleri seviyorum :16::16:

Canım foto çekmekten çekilemedim
sanırım 1-2 var onlarıda akşam face eklerim görürsün

kuzum bebekmiiiii:52::52::52: daha erken değilmi yahuuu:1::1: ama aslında fenada olmaz yaniii:17::17: topiğimizin ilk bebeği good-heart'dan olsun diyenler el kaldırsın :3::3::3:
ben hep yardım ederim kuzummmmm:16::16::16:
evet ben ben benn

Kizlar desteginizden dolayi hepinize cok tesekkür ederim.
Hayatimin en zor ve en güzel dönemlerini bir arada yasiyorum.
Duygu yogunlugu cok fazla.

Hepimiz adina hersey cok güzel gecer insaAllah.
Ve dügünü atlattiktan sonra yuvama yerlestikten sonra insaAllah yine burada teselli bulurum sizlerden.

Gröveliler :)
07.07 Kina Gecem
08.07 Dügünüm
Kutlamayi unutmayin emi :kkk:

merak etme tatlım...
Allah ömür boyu mutluluklar nasip etsin

ben geldimmmm:3:

bende yaaa:52::52:

oh maşallah kuzum:nazar:

aaaaaaaaa ne kadar ayıpppppp nasıl bir insanmış anlam veremedim doğrsu:50::50:
neyse boşver kuzum sen bozma morelini alamamış ama:1::1:

benimde bütün altınlarım bankada:34:

:46::46: çok güzel canım ellerine sağlık:34:

iyi eğlenceler kuzummm:8:

:52::52::52: ben yokken neler kaynatmışsınız siz bakimmm:1::1::1:
bebişmi teyzemii :53::53::53::53:
ayy bilmemkiiii :1::1:
olurmu sizce
durun bakim :45::45:
bi düşüneyimm:44::44:
:28::28: düşündümde olmaz kızlarr:1::1::1:
seneye teyze olsanız olurmuu:16::16::16::16:

yok kuzum kaçmaz yada şık bir set aldır:34::34:

iyi akşamlar canımmm:3:

kuzum bence bankaya yatır en garantilisi bence o:34::34:

teyze olmak istiyoruzzzzzzzzz

Günaydın güzel gelinlerr

Dün çok yorucuydu
Hayırlısı ile kuzenide sözledik:nazar::nazar:

Yenidendoğdumm

Çok susuyorsun çoookk haddinden fazla altından alıyorsun
Böyle bir ömrü geçirebilcekmisn
nişanlın a desen kızıyor yani
tavrıda pek hoş değil sana söyleyim
nereye kadar alttan alcaksın???
Ben olsam bi süre gitmem evlerine görmem
anlarlar belki biraz ayıp yani ya

günaydın kızlar hiç keyfim yok 8 şehidimiz varr :5::5::5::5:
baba ocaklarına ateş düştü
analar babalar ağıt yaktı
çoçuklar yetim kaldı
gözlerim doldu ben bile ağladım
yeter artık bitsin
köku kurutulmalı
LANET OLSUN TÜM ASKERLERİMİZE ATEŞ AÇANLARAAAAAA:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

haydi seneye olsun bari:1:

canım bende daha ayarlayamadım yaaa, rahibe duvağı bende seviyorum ama değişik olsun diye pelerin yaptıracam, o da çok güzel.. Benimde iyi bir kuaför bulmam gerek..

allahım ev almayı nasip etsin inşallah.çeyiz sermende olmuş ohh ne güzel

iyi akşamlar canım..

anam kuzuma bak sen hamarat hamarat,fasulye cacık süper tam benlik acıktım bende yaaa:56:

kıyamam kuzum sana..geçmişi okuyordum valla gözlerim şaş beş oldu..:52::52::52::52::52:
8 şehidimiz varmış yeni görüyorum...LANET OLSUN BU TERÖREEEE...ALLAH EN BÜYÜK CEZAYI VERSİN TERÖRİSTLERE :47::47::47::47::47::47::47::47:

HAKİKİ TOSUN PAŞA SENSİN :1: 3 GÜN MÜ KALDI AY NE HEYECAN NE HEYECAN SÜPER VALLA, BENDE O GÜNLERİMİ HATIRLADIM VALLA.1 YIL OLACAK NERDEYSE NE ÇABUK GEÇMİŞ VALLA.

YÜZÜĞÜNE İYİ FİYAT VERMİŞLER CANIM MUTLULUKLA TAK İNŞALLAH

BENDE BU GÜN LAF YETİŞTİRMEKTEN PERT OLDUM VALLA BİR YANDAN İŞ BİR YANDAN KK:ssz::ssz: YORULDUM YAVVVV
BİRDE KIZIYORLAR UNUTTUNUZ BİZİ DİYE KOLAYMI ÖYLE YETİŞMEK HERKESE CADILAR SİZİ.:52::52:

ALLAHIM ŞU TERÖRİSTLERİN SOYUNU KURUT YA RABBİM, BİTMEDİLER GİTTİLER YAAA LANET OLSUN ONLARA.
:47::47::47::47::47::47:

Canım senin koca avantajın öyle herkeste yok kıymetini bil bence:34:

Benim de dünden yemeğim var artık yarın yeni yemek yapıcam:56:

Aynen katılıyorum artık fazla uzadı bu terör yeter be neyi paylaşamıyorsunuz Allahın belaları:47::47::47::47::47::47::47::47:

kızlar Bir fırsatını buldum girdim foruma ama kimsecikler yok.. geri sayımda son 4 günüm 2gün sonra kına gecem... yarın gelinliğimi alıyorum.. Şuan forumda oldugum gibi yapayalnız hissediyorum kendimi.. Annecim o kadar yoruldu ki kıyamam :43: Belkide çok üzdüğüm günler oldu onu yani olmuştur... duygularım çok yogun... Adet oldum ayrı bir dert gerçi balayına bitmiş olacak gerçi... Belki yine yazma fırsatım olur olmaz bilemiyorum... Blackberry m de kırıldı cepten de giremem nete :( Aranıza Evli Mutlu olarak dönmek ümidiyle... Tüm kızlara rabbim kolaylık versin... Sizleri seviyorum...
:kkk:
senin cuma günü kınanı yapacaz kuzum:34:
kizlar yarin aksam kina gecem var hepinizz davetlisiniz :)
o zaman yarın yapalım kınanı seninde :34::34:
Canım foto çekmekten çekilemedim
sanırım 1-2 var onlarıda akşam face eklerim görürsün

evet ben ben benn

merak etme tatlım...
Allah ömür boyu mutluluklar nasip etsin

teyze olmak istiyoruzzzzzzzzz

sendemi kuzum :18::18::18:
daha çok erken balım:34:

Son düzenleme:
Günaydın güzel gelinlerr

Dün çok yorucuydu

Yenidendoğdumm

günaydın canım kınadan fto istiyorum :) bu arada altın mevzusu konuşulmuş walla ben yorum bile yapamıyorum böyle konulara hem destek olmazlar hel el koyarlar gelen altına bizimkinin ailesi zaten ne altın takacak allah bilir iki bilezik taksa öp başına koy ve altınların %70 i benim akrabalarımdan ailemden gelecek ben öyle bir sorun yaşayacağımı pek sanmıyorum ama allah bilir...nasıl o yaşagelmiş anne babaları hani yuva kurana yardım etmek gerektiğini bilmezlermi aklım almıyor an geliyor yedi yabancı bile ev kurarken sıkıntın olduğunu bilip destek olmaya çalışıyor bunlar güya kan can yok ya bence su bile değil....

çoçuklar yetim kaldı
yeter artık bitsin
köku kurutulmalı
LANET OLSUN TÜM ASKERLERİMİZE ATEŞ AÇANLARAAAAAA:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

hoşgeldin canım sen onlara bakma hele kocişinle gez toz evliliğin tadını çıkar seneye inşallah teyze oluruz tatlım :)

çoçuklar yetim kaldı
yeter artık bitsin
köku kurutulmalı

Şehit ailelerine Allah Sabır Versin..

günaydın canım kınadan fto istiyorum :) bu arada altın mevzusu konuşulmuş walla ben yorum bile yapamıyorum böyle konulara hem destek olmazlar hel el koyarlar gelen altına bizimkinin ailesi zaten ne altın takacak allah bilir iki bilezik taksa öp başına koy ve altınların %70 i benim akrabalarımdan ailemden gelecek ben öyle bir sorun yaşayacağımı pek sanmıyorum ama allah bilir...nasıl o yaşagelmiş anne babaları hani yuva kurana yardım etmek gerektiğini bilmezlermi aklım almıyor an geliyor yedi yabancı bile ev kurarken sıkıntın olduğunu bilip destek olmaya çalışıyor bunlar güya kan can yok ya bence su bile değil....

Valla bende anlamış değilim
Eskiden aile yaparmış düğünü evi kurarmış takıyıda takarlarmış
Şimdi ise kız ve erkek kendi yapıyor
anlamış dğeilim...

anlamış dğeilim...

eskiden oğlanın ailesi dediğin gibi evi alıp kurarmış herşeyi yaparmış o zaman bile o takılar çocukların hakkıdırki şimdi oğlan evlendirmiyorlar oğlanlar garibim kendi başlarına evlenyorlar tam bellerini doğrultacak para ellerine geçecek el koyuyorlar vicdan lazım...ama şöyle düşünmek lazım dünya sınav yeridir gelen musiibetlere sabır gösterirsek elbet feraha eren yine biz oluruz herkesin sınavı farklı bazısı anne babasıyla bazısı eşiyle bazısı çocuğıyla bazısı varlık bazısı yoklukla sınava tabii oluyor o şekilde bakarsak belki dünyalık şeyleri bu kadar takmayacaz ama işte iradmiz cüzi olduğundan nefsimiz hakim geliyo :)

eskiden oğlanın ailesi dediğin gibi evi alıp kurarmış herşeyi yaparmış o zaman bile o takılar çocukların hakkıdırki şimdi oğlan evlendirmiyorlar oğlanlar garibim kendi başlarına evlenyorlar tam bellerini doğrultacak para ellerine geçecek el koyuyorlar vicdan lazım...ama şöyle düşünmek lazım dünya sınav yeridir gelen musiibetlere sabır gösterirsek elbet feraha eren yine biz oluruz herkesin sınavı farklı bazısı anne babasıyla bazısı eşiyle bazısı çocuğıyla bazısı varlık bazısı yoklukla sınava tabii oluyor o şekilde bakarsak belki dünyalık şeyleri bu kadar takmayacaz ama işte iradmiz cüzi olduğundan nefsimiz hakim geliyo :)

Evet canım çok haklısın
söylediğin hepsine katılıyorum
ama kimsede kusura bakmasın takalan ne parayı ne takıyı veririm
borçla evleniyoruz
ama ki borçsuz evlenseydim de vermezdim
takılar gelinin ve damadın hakkıdır

kizlar yarin aksam kina gecem var hepinizz davetlisiniz :)

Akşam temizlik yaptım vs yeni oturdum pcye ama ölüyorum yorgunluktan..:27:
Ben yatmaya gidiyorum gelincikler hepinize tatlı rüyalar:16:

canım günaydın, bizde herşeyimizi kendimiz yaptık, ailesinden hiç bir destek görmedik benimde nişanlımın ailesi sadece buzdolabımızı aldılar geri kalan herşey a dan z ye bizim omuzlarımızda canım ve biz bayanlar çok derin düşünüyoruz benimde daha aylar öncesinden akıma takılmıştı düğündeki takı olayları, nişanlımın evlilik için biriktirdiği para yetmedi bankadan kredi çektik az bir miktar vurdukça tozuyor evin eksiği bitmiyor ki :41: neyse bir gün nişanlımla otururken geçen hafta tanıdığımızın bir düğünü oldu ayyy rezillikti birtanem gelinle damada takılanları aldı erkek tarafı herkes çok ayıpladı böyle yapan aileleri anlayamıyorum madem böyle yapıcaklar kendileri geçsin dursun takı töreninde öyle yapsın değil mi ama birtanem die lafa giriştim :27: maksat ağzını yoklamak :52: baktım ki benim ki uyur gibi bakıo hiç tepki yok :44: dayanamadım yine tatlılıkla cilveli cilveli aşkıııım bizde böyle birşey olmaz değil mi dedim bak bir miktar borcumuz var küçük altınlarla onları kapatırız istersen dedim, diğer takılarımızıda bankada kasaya koyarız dedim hem seninde ablan evlendi ablanın kaynanalarıda böyle yapmadı değilmi birtanem dedim söyledim valla dayanamadım kendi içim içimi yemektense :50: sonra hayatım takılma böyle şeylere olmaz bizde takıların hepsi gelinindir ailem değil ben bile karışmam senin üzerine kasa kiralar koyarız bankaya dedi rahatladım valla böyle tatlılıkla muhabbet arasında sende öğrenebilirsin canım:17:

Günaydın güzel gelinlerr

Dün çok yorucuydu

Yenidendoğdumm

BEN ZATEN anlamıstım pazartesı ev gormeye gıttıler o aksamda boyle bı durgundu
dun kaynanama gıttım yemek yedık ıste o odaya masa olmaz konsol sıgmaz dıyor aldırmak ıstemıyor anladınmı ayretten evını bır kez daha soylıyım evı asırı derecede luks ıcınde dosenmıs yenı gelın evlerını cebınden cıkarır neden boyle yapıyor anlamıyorum
kıskandıgını dusunmuyorum cunku onun esyalarıyla benım aldıklaırm kıyaslanamaz bıle
gercekten maddı olarak cok ustunde aldıkları

sonra koltukcuya gıttık bı yemek odası begendık polo yemek odası adı hafıf basıt bısey dar tıplı salonumuz 23.5 metre cıktı koltuklarımızıda degıstırdık neyse cıkısta hesap yaptı 12 ay fılan nedenkı bızmı oducez dedım
paraları yok oyle gozukuyor edı

ama evde yıne unıtenın takımı sehpa alınmıstı ıstıkbalden nasıl yok yanı
anlamıyorum tamam yapmasınlar da zaten bı tv aldık dedıler tv yok ortada bı koltuk dedıler koltugun 1000 lırasını verdıler gerısı duruyor
o kadar yanı en azından bastan konusulsaydı toplu kredı cekerdık oderdın
sımdı dugunde takı olsada olmasada alacaklılar paraları ıstıyecek halıyle taksıtlı seyler degıl
salon gelınlık yemek odası koltuk
cekecegım kredının 2000 alacak bırde o var
balayı fotografcı
kuafor
buzdolabı
vardı bıseyler daha suan hatırlamıyorum 20 bın cıkıyor hesap
neyse bunuda gecıyorum
aılesıne gıtmeme gıbı bıseyım olamaz yapmak zorunda degıller bılıyorum
ama nısanlımın onlara kızıp benden sınırını cıkarmasına dayanamıyorum
bundan sonra hıcbıseyle ılglenmek ıstemıyorum kendı desın hadı o hadı bu sunu halledelım dıye
ben sankı cok ekstrem seyler ıstıyormusum gıbı hıssedıyorum sayesınde
sessız cıglık bunlar ya
yemek masasız evmı olur ya
yere soframı acıcam allah askıan yanı
konsol olmadan esyalarım sıgmaz
anneme bırakaymısım dıyor kayananam saka yollu
hayır bısey degıl kadını sevıyorum ama bende ınsanım yanı robot degılım mekanık bıseyle calısmıyorum sınırlenmeye baslıyorum bu sekılde olunca
nısanlım ben uyurken mesaj atmıs bana teyzemın kızının nıkahına elbıse bakıyorum dıye kızmıs o senı sallıyormuda sen bu kadar onemsıyorsun gelın ayakkabımı alalım demıyosunda elbıse almaya gıdelımd ıyosun dedı
dun babasının arabayı getırmesını 8 kadar evde bekledıkte o 2 saatte elbıse bakalım dedım dıye bana surat yapıyor
bılmıyorum
ne yapcam konusunda net degılım ama bende artık kendımı tuhaf hıssedıyorum cocuk gıbı azarlanmak ıstemıyorum

hoşgeldin canım sen onlara bakma hele kocişinle gez toz evliliğin tadını çıkar seneye inşallah teyze oluruz tatlım :)
almaları çok anlamsız o takılar geline damata hediyedir bende hiç anlamıyorum:20::20::20:
aynen öyle kuzum hele durun bankalım daha 2 ay bile olmadı:1::1::1::1:

anlamış dğeilim...

evet eskden öyleydi benim amcamların düğünlerini dedem yaptı takılarını taktı nerde şimdi herkes çalışyo die yardım etmiyolar gördüğün kadarıyla:26::26::26:
valla benim altınlarım aynı duruyodu gelin odasına gittim takıdan sonra ablam ben görümcem eşim bi poşetin içine koydular ablama verdiler evime gittiğimde poşeti bana verip bunlar senin biz karışmayız sen say yaz dedi kayınvalidem ne kadar büyük altın ne kadar çerek ne kadar bilezik para vs yazdırdılar keseme koydum olduğu gibi bankaya götürüldü:34: hatta karışmasın die good ve X yazdık

BEN ZATEN anlamıstım pazartesı ev gormeye gıttıler o aksamda boyle bı durgundu
dun kaynanama gıttım yemek yedık ıste o odaya masa olmaz konsol sıgmaz dıyor aldırmak ıstemıyor anladınmı ayretten evını bır kez daha soylıyım evı asırı derecede luks ıcınde dosenmıs yenı gelın evlerını cebınden cıkarır neden boyle yapıyor anlamıyorum
kıskandıgını dusunmuyorum cunku onun esyalarıyla benım aldıklaırm kıyaslanamaz bıle
gercekten maddı olarak cok ustunde aldıkları

sonra koltukcuya gıttık bı yemek odası begendık polo yemek odası adı hafıf basıt bısey dar tıplı salonumuz 23.5 metre cıktı koltuklarımızıda degıstırdık neyse cıkısta hesap yaptı 12 ay fılan nedenkı bızmı oducez dedım
paraları yok oyle gozukuyor edı

ama evde yıne unıtenın takımı sehpa alınmıstı ıstıkbalden nasıl yok yanı
anlamıyorum tamam yapmasınlar da zaten bı tv aldık dedıler tv yok ortada bı koltuk dedıler koltugun 1000 lırasını verdıler gerısı duruyor
o kadar yanı en azından bastan konusulsaydı toplu kredı cekerdık oderdın
sımdı dugunde takı olsada olmasada alacaklılar paraları ıstıyecek halıyle taksıtlı seyler degıl
salon gelınlık yemek odası koltuk
cekecegım kredının 2000 alacak bırde o var
balayı fotografcı
kuafor
buzdolabı
vardı bıseyler daha suan hatırlamıyorum 20 bın cıkıyor hesap
neyse bunuda gecıyorum
aılesıne gıtmeme gıbı bıseyım olamaz yapmak zorunda degıller bılıyorum
ama nısanlımın onlara kızıp benden sınırını cıkarmasına dayanamıyorum
bundan sonra hıcbıseyle ılglenmek ıstemıyorum kendı desın hadı o hadı bu sunu halledelım dıye
ben sankı cok ekstrem seyler ıstıyormusum gıbı hıssedıyorum sayesınde
sessız cıglık bunlar ya
yemek masasız evmı olur ya
yere soframı acıcam allah askıan yanı
konsol olmadan esyalarım sıgmaz
anneme bırakaymısım dıyor kayananam saka yollu
hayır bısey degıl kadını sevıyorum ama bende ınsanım yanı robot degılım mekanık bıseyle calısmıyorum sınırlenmeye baslıyorum bu sekılde olunca
nısanlım ben uyurken mesaj atmıs bana teyzemın kızının nıkahına elbıse bakıyorum dıye kızmıs o senı sallıyormuda sen bu kadar onemsıyorsun gelın ayakkabımı alalım demıyosunda elbıse almaya gıdelımd ıyosun dedı
dun babasının arabayı getırmesını 8 kadar evde bekledıkte o 2 saatte elbıse bakalım dedım dıye bana surat yapıyor
bılmıyorum
ne yapcam konusunda net degılım ama bende artık kendımı tuhaf hıssedıyorum cocuk gıbı azarlanmak ıstemıyorum

Nişanlının davranışı çok yanlış
bilemiyorum ne desem ne etsem
Çekin 20 bin kredi ödeyim 36 ayda
kimseye minnet olmayın
biz öyle yaptık biliyorsun
20 bin çektik ne beğendik içimize sineni aldık
Allahtan ben nişanlı konusunda çok şanslıyım
öyle sinirlenmeler afralar tafralar yapmaz

Nişanlın hadi bunaldı diyorum ama bir olur iki olur
sürekli aza sürekli sinir
Sen eminsin değil mi
daha önce bir evlilik yaptın tecrübeli olman lazım hayatım yaa
Sen üzülünce bende üzülüyorum inan
Bir süre o alıncak bu alıncak deme uzaktan izle bakalım

İsyanımm

Dayın nasıl oldu??

ısyancım gecmıs olsun tekrardan haberlerını beklıyoruz...

ne yapayım kızlar bısey dıyın ben dıyeıyorum aılen neden alıyor oda derkı almak zorunda degıller eyvallah
ne yapsamkı anlamadım ben anlamıyorum bu erkeklerın halınden herhalde
bıraz tepkı bellı edeyım
ama nasıl edeyım ıllada aılene bak dememe gerek yok sanırım demıyım zaten
dun dılımın ucunda gelıyor soylemek ıcın dusunmedım hapsettım onları oraya
cunku ılıskımızı bu duruma getırmek ıstemıyorum
ıstemedıkce boyle oluyor
yada yemek odasını almasam boyel salonun bır kısmına koltukları koyup dıger kısmı bosmu bıraksam
hos nısanlım
para bulurlarsada sagdan soldan oderler ama onalrda gelen tkaılara bakarlar dedı .s
yanı bu durumda yapmasınalr daha ıyı aldıgıda 2500 lıra tutuyor yanı tv ve koltugun 1000 lırası
ha bırde bılezık onuda bır zahmet yapan evladına yapıyor yapmayanda evladına yapıyor
nısanlımın tavrına uyuzum ben
ama sankı yanlıs yoldayım
napım ben?

almaları çok anlamsız o takılar geline damata hediyedir bende hiç anlamıyorum:20::20::20:

evet eskden öyleydi benim amcamların düğünlerini dedem yaptı takılarını taktı nerde şimdi herkes çalışyo die yardım etmiyolar gördüğün kadarıyla:26::26::26:
valla benim altınlarım aynı duruyodu gelin odasına gittim takıdan sonra ablam ben görümcem eşim bi poşetin içine koydular ablama verdiler evime gittiğimde poşeti bana verip bunlar senin biz karışmayız sen say yaz dedi kayınvalidem ne kadar büyük altın ne kadar çerek ne kadar bilezik para vs yazdırdılar keseme koydum olduğu gibi bankaya götürüldü:34: hatta karışmasın die good ve X yazdık

ayıptır sorması ne kadar takın oldu :S
bız hala takılara guvendırılmeye mecbur bırakılıyoruz acıkta kalmıyalımda bılezıkler gıtmesın barı :26:

Valla benim kayınvalidem
ilk oğluna neler neler yapmış
hala köyde onun oğlunun düğününü konuşuyorlarmış
bende eltiden fotolara bakayım dedim baktım
doğru kızın döşü kolları sırf altındı
bir anlatıyor bir anlatıyor
ama bende birşey yok
bende eskiden takıyordum artık takmıyorum
ne takarsa ne yaparsa oğluna kendine
işim olmaz
zaten yılda 1 defa görcem ondada problem olmak istemiyorum

Kızlar Günaydın
ben şuan dershanede sözleşmeli olarak çalışıorum her yıl sözleşmem yenileniyor.
dün bana çok ciddi haksızlık yapıldı. bu yüzden 30 haziranda işi bırakacağımı söyledim
dün nişanlımda evlilik tazminatından bahsetti bürüt ücretin iki katı oluyormuş bu konuyla ilgili bilgisi
olan bana cevap yazarsa sevinirim
:53::53::53::53::53::53::53:

Not: geçmişi tam okuyamadan daldım kusura bakmayın :1::1::1::1::1:

Back