kizlar yarin aksam kina gecem var hepinizz davetlisiniz :)
Akşam temizlik yaptım vs yeni oturdum pcye ama ölüyorum yorgunluktan..
Ben yatmaya gidiyorum gelincikler hepinize tatlı rüyalar
canım günaydın, bizde herşeyimizi kendimiz yaptık, ailesinden hiç bir destek görmedik benimde nişanlımın ailesi sadece buzdolabımızı aldılar geri kalan herşey a dan z ye bizim omuzlarımızda canım ve biz bayanlar çok derin düşünüyoruz benimde daha aylar öncesinden akıma takılmıştı düğündeki takı olayları, nişanlımın evlilik için biriktirdiği para yetmedi bankadan kredi çektik az bir miktar vurdukça tozuyor evin eksiği bitmiyor ki
neyse bir gün nişanlımla otururken geçen hafta tanıdığımızın bir düğünü oldu ayyy rezillikti birtanem gelinle damada takılanları aldı erkek tarafı herkes çok ayıpladı böyle yapan aileleri anlayamıyorum madem böyle yapıcaklar kendileri geçsin dursun takı töreninde öyle yapsın değil mi ama birtanem die lafa giriştim
maksat ağzını yoklamak
baktım ki benim ki uyur gibi bakıo hiç tepki yok :44: dayanamadım yine tatlılıkla cilveli cilveli aşkıııım bizde böyle birşey olmaz değil mi dedim bak bir miktar borcumuz var küçük altınlarla onları kapatırız istersen dedim, diğer takılarımızıda bankada kasaya koyarız dedim hem seninde ablan evlendi ablanın kaynanalarıda böyle yapmadı değilmi birtanem dedim söyledim valla dayanamadım kendi içim içimi yemektense
sonra hayatım takılma böyle şeylere olmaz bizde takıların hepsi gelinindir ailem değil ben bile karışmam senin üzerine kasa kiralar koyarız bankaya dedi rahatladım valla böyle tatlılıkla muhabbet arasında sende öğrenebilirsin canım
Günaydın güzel gelinlerr
Dün çok yorucuydu
Hayırlısı ile kuzenide sözledik

Yenidendoğdumm
Çok susuyorsun çoookk haddinden fazla altından alıyorsun
Böyle bir ömrü geçirebilcekmisn
nişanlın a desen kızıyor yani
tavrıda pek hoş değil sana söyleyim
nereye kadar alttan alcaksın???
Ben olsam bi süre gitmem evlerine görmem
anlarlar belki biraz ayıp yani ya
BEN ZATEN anlamıstım pazartesı ev gormeye gıttıler o aksamda boyle bı durgundu
dun kaynanama gıttım yemek yedık ıste o odaya masa olmaz konsol sıgmaz dıyor aldırmak ıstemıyor anladınmı ayretten evını bır kez daha soylıyım evı asırı derecede luks ıcınde dosenmıs yenı gelın evlerını cebınden cıkarır neden boyle yapıyor anlamıyorum
kıskandıgını dusunmuyorum cunku onun esyalarıyla benım aldıklaırm kıyaslanamaz bıle
gercekten maddı olarak cok ustunde aldıkları
sonra koltukcuya gıttık bı yemek odası begendık polo yemek odası adı hafıf basıt bısey dar tıplı salonumuz 23.5 metre cıktı koltuklarımızıda degıstırdık neyse cıkısta hesap yaptı 12 ay fılan nedenkı bızmı oducez dedım
paraları yok oyle gozukuyor edı
ama evde yıne unıtenın takımı sehpa alınmıstı ıstıkbalden nasıl yok yanı
anlamıyorum tamam yapmasınlar da zaten bı tv aldık dedıler tv yok ortada bı koltuk dedıler koltugun 1000 lırasını verdıler gerısı duruyor
o kadar yanı en azından bastan konusulsaydı toplu kredı cekerdık oderdın
sımdı dugunde takı olsada olmasada alacaklılar paraları ıstıyecek halıyle taksıtlı seyler degıl
salon gelınlık yemek odası koltuk
cekecegım kredının 2000 alacak bırde o var
balayı fotografcı
kuafor
buzdolabı
vardı bıseyler daha suan hatırlamıyorum 20 bın cıkıyor hesap
neyse bunuda gecıyorum
aılesıne gıtmeme gıbı bıseyım olamaz yapmak zorunda degıller bılıyorum
ama nısanlımın onlara kızıp benden sınırını cıkarmasına dayanamıyorum
bundan sonra hıcbıseyle ılglenmek ıstemıyorum kendı desın hadı o hadı bu sunu halledelım dıye
ben sankı cok ekstrem seyler ıstıyormusum gıbı hıssedıyorum sayesınde
sessız cıglık bunlar ya
yemek masasız evmı olur ya
yere soframı acıcam allah askıan yanı
konsol olmadan esyalarım sıgmaz
anneme bırakaymısım dıyor kayananam saka yollu
hayır bısey degıl kadını sevıyorum ama bende ınsanım yanı robot degılım mekanık bıseyle calısmıyorum sınırlenmeye baslıyorum bu sekılde olunca
nısanlım ben uyurken mesaj atmıs bana teyzemın kızının nıkahına elbıse bakıyorum dıye kızmıs o senı sallıyormuda sen bu kadar onemsıyorsun gelın ayakkabımı alalım demıyosunda elbıse almaya gıdelımd ıyosun dedı
dun babasının arabayı getırmesını 8 kadar evde bekledıkte o 2 saatte elbıse bakalım dedım dıye bana surat yapıyor
bılmıyorum
ne yapcam konusunda net degılım ama bende artık kendımı tuhaf hıssedıyorum cocuk gıbı azarlanmak ıstemıyorum