- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #2.341
almadım nişanlımla aramda 20 cm boy farkı varama ayakkabım bol rahat edebileceklerimden birini yanıma alırım
ben bittim bunlar şahaneee ya bu dosyalar 2 günde boğdu beni kendi kınama bile katılamıyorum katılamadım dövcem müdürümü :) hiç iyi bi ev sahbi olamadım kınamda hakkınızı helal edin ama yokluğumu aratmamışsınız tişkürler hepinize emeği geçen ve ter döken herkese
kızlar bu altın konusunda bnmde cok kafam karısık ya ne yapsam nasıl hareket etsem bılemedım bı turlu
cnm biz şöyle yapıcaz düğünü kendimiz yapıcaz bütün masraflar bize ait.
Takılan altınların hepsini alıcaz paralarıda kendi ailem nişanlımın ailesi masraf yaparlarsa yaptıkları masrafları ödücez
bakalım kısmet artık. Rabbim ağız tadı versin cnm para mal mülk boş ( benm için)
ya aslında bos ta ben o kadr boslayamıyorum sonucta gelecegım ıcın planlarım var ve bunun ıcın yatırım yapmayı dusunuyoruz. o yuzden cok boslayamıyorum.
benım babam nısandakı takılarla ıkı bılezık yapıcak bıde kendı de 2 tane bılezık yapıcak hedıye. ne kendı babam nede nısanlımın aılesı bıze hıc borc bırakmıyo. o yonden haklarını yıyemem. nısandakı takılardan dugun salonu odendı dugundede takılan paralarla salon odenıcek. gerıye hedıye bılezıkler ve kucuk altınlar kalıo. kayınvalıdem kucuk altınları alırım dıo ama bn vermek ıstemıyorum cunku bnm babamda borc ıcınde benı evlendırıo ama nısandakı takılara dokunmadan bıze verıo. burda bı haksızlık soz konusu oluyo ne yapsam ne etsem karar veremıyorum kac zamandır.
kızlar bu altın konusunda bnmde cok kafam karısık ya ne yapsam nasıl hareket etsem bılemedım bı turlu
sağolun kızlar,yok zaten üzülmüyorum eşim düğünden bi gün önce altınları da anneme verırız dedıgı ıcın neredeyse yüzügü atmaya kalkıstım cunku biliyorum borc asla bıtmeyecek ve takı sırasında boyle sirrettlik yapınca annesın e de vermedik zaten dediğim gibi 20 milyar kredıden basla amcasında 25 gram bizeik kadının tekınden 600 lıra para alıslar daha taksıtlerıız var esyalar ıcın,ben de kımse karısmasın deyınce vermedık sırayla verıyoruz borları zaten para salona ve yemege o kadının borcuna gıttı 500 felan kaldı,onda sonra balayına giderken 10 ltın bozdurduk,koyden dönerkenden biraz daha bozdurduk,b arada balayına gitmeden abimin bankaya bilezikleri ve yarım 2 ltını koyduk bıze kar kalan o işte,
simdi paraız yetmedıgı yerde altını bozduruyoruz ne yapalım en azından kimse borc ödedim diıey konusamayacak zaten biz ödeyecektik çok iyi oldu,sizde vermeyin sakın önceden konsusun valla takıdan sonra aç göz gibi odaya kostular hemen,
bu arada karlık otel harikaydı kızlar eş,mde ben de bayıldık tavsiye ederiz,üniversiteden arkadasımla aynı gun evlendık onlarda ordaydı birlikte bi gün arac kiraladık kayseriye bile gittik,ATV ye bindik,gokart'a bindik cok güzeldi hersey harikaydı,ben biraz eşime darıldm tavır yaptım ailem için üzülürken ama sağolsun beni yalnız bırakmadı hemen alttan aldı benı sakinleştirdi,şimdi de annemlerdeyim hersey süper gidiyo maşallah
Ay oturduğum yerde sinirlendim yaa ne yüzsüzlük bu nasıl insanlar ya bunlarvalla kızlar ne anlatayım su an eimle hala bırbırımıze bakıp biz şimdi evlendik mi yani diyoruz gülüyoruz,
cok dıkkat edın e kınanızda ne düğününüzde kimsenin o büyüyü bozmasına izin vermeyin,ben inadına hep güldüm hiç resim cekilemeyen ben hep poz verme modundaydım resimlerimiz daha cıkmadı bu hafta alıcaz o zaman eklıycem kızlar,
bu arada görümcemin teki kınada sürekşi müzik değiştirmeye kalktı oynayanların muzıgını degıstırdı kızlara laflar soylemıs,kına yakılırken kızı zahmet edip mum almaya gelmeyince mum kalmadıgı ıcın gıtmıs tuvaette aglamıs gerızekalı o da tam bı deli oldugu için anneme kadın kıa yakılırken aglarken gelıp annemı azarlamıs nıye mum vermedıler diye,
bunar yetmıyo gibi takı takıldıktan sonra odaya kayınvalıme o geldı ve butun takıları kurdelalarıyla bırlıkte cantaya doldurmaya kalktı bankaya koyucaz sayalım dedım eşime biz koyarız dedi ben de sigortalar attı artık olaylar oldu esıme dedım boyle saygısızlık goremdım boylemı konustuk bız senle dedım,parayı annesıne verecektik altınları gerekınce bozduracaktık ama annesıde cantayı alıp gıtmeye kalktı aferın yaa sıze dedım,ben hırdızmıyım calacakmıyım hee dedım esim odadan o deliyi cıkarmaya calısırken arkasına bakıp akıllı ol dıye bagırdı mal yaa agladım orda esım kızdı annesıne hiçbirini vermedik saydık hepsini aldık ben kuru ekmek yerim yeterki kimse karısmasın bıze dedım annesıne de vermedik ve o gerızekalı ablası geldı gıttı odaya gırmeye calıstı laf soyledı kardesımle kavga edeceklerdı neredeyse butun moralım alt ust oldu cıkmadım odadan ama altını saydım keseme koyduk parayı saydık esıme verdım ondan sonra ındık asagıya oyun oynanırken o gerızekalı mahluk benle oynamaya calısıyo bırde yaa ınadına ne zaman önüme gelse arkama döndüm o gelinlikle sürekli ona sırtımı cevırdım,bız eşimin memleketine gidince aradı evde mısafırler de vardı telefonu almak ıstemedım konusmuycam dedım sırf mısafırler var dıye aldım,utanmaz bde nasılsın tatil nasldı dıyo kandılımıkutluyo sadece sorduguna cevap vedım evet hayır dıye,ne kandılını kutladım ne konustum pıslik yaa asla unutmuycam yaptıgını ve de asla eskısı gıbı dvranmıycam ona eşim de deli o hasta yaa bırak dedı zaten ama ablası yaa unuttu hemen ama ben unutmuycam,
siz siz olun sakın o gün ezdirmeyin kendinizi ben restimi cektim evime gelsn yine aynı davranıcam istese eşimde kızsın bana umrumda değil
Bence vermeyin ya niye veriyorsunuz kendiniz alın ev mev alırsınız yatırım amaçlı bişey yaparsınızGüzeller altın muhabbeti olmuş...Bizim herşeyimizi kayınpederim yapacak hiç muhabbeti olmadı ama ben herşeyi onlar yapacağı hatta kiramızı bile onlar ödeyeceği için takılan para ve küçük takıları onlara vermeye düşünüyorum yalnş yapmıyorum dimi
ya aslında bos ta ben o kadr boslayamıyorum sonucta gelecegım ıcın planlarım var ve bunun ıcın yatırım yapmayı dusunuyoruz. o yuzden cok boslayamıyorum.
benım babam nısandakı takılarla ıkı bılezık yapıcak bıde kendı de 2 tane bılezık yapıcak hedıye. ne kendı babam nede nısanlımın aılesı bıze hıc borc bırakmıyo. o yonden haklarını yıyemem. nısandakı takılardan dugun salonu odendı dugundede takılan paralarla salon odenıcek. gerıye hedıye bılezıkler ve kucuk altınlar kalıo. kayınvalıdem kucuk altınları alırım dıo ama bn vermek ıstemıyorum cunku bnm babamda borc ıcınde benı evlendırıo ama nısandakı takılara dokunmadan bıze verıo. burda bı haksızlık soz konusu oluyo ne yapsam ne etsem karar veremıyorum kac zamandır.
bende yaaaYetişemedim hızınızaaaa
oh maşallah kuzumbiz eninde sonunda ulaşırız aradığımız kişiyecanım havalardan galiba bende tuhafım bu gün. size yetişmekten canım çıktı bu ne hızz maşallah
maşallah maşallah aşçı yardımcım , gene yemekler döktürdün valla, kıısss good heart ve prenses ve masatkvimim seni geçti heeee yemek konusunda ona göre
aaaaa nerde nerde hoşgeldin canımmm WeWonTheLove..
81 günümüz kalmış kuzucumEki Görüntüle 447535
Hoşbulduk fıstıklar nabersiniz
Annemlerdeyim su an bu sabah eşimin memleketinden döndük 2 gece kaldık orada,tatilim yarın b,t,yor çünkü patron mesaj yolladı pazartesi baslayabilirsen iyi olacak diye,daha kapadokyadan yeni cıkıyorduk eşim cok kızdı önce ne yapabilirim ki dedim sonra aradı konustu persembe başlayabilir ancak babamın mezarına gdecektık felan demıs,sağlık olsun felan demıs patron cok canım sıkıldı önce izin verdi sonra cağırdı Aman sağlık olsun artık kocacım daha 2 temmuza kadar izinli yaa pöff
aaaaaaaaa ne kadar ayıpppppp nasıl bir insanmış anlam veremedim doğrsuvalla kızlar ne anlatayım su an eimle hala bırbırımıze bakıp biz şimdi evlendik mi yani diyoruz gülüyoruz,
cok dıkkat edın e kınanızda ne düğününüzde kimsenin o büyüyü bozmasına izin vermeyin,ben inadına hep güldüm hiç resim cekilemeyen ben hep poz verme modundaydım resimlerimiz daha cıkmadı bu hafta alıcaz o zaman eklıycem kızlar,
bu arada görümcemin teki kınada sürekşi müzik değiştirmeye kalktı oynayanların muzıgını degıstırdı kızlara laflar soylemıs,kına yakılırken kızı zahmet edip mum almaya gelmeyince mum kalmadıgı ıcın gıtmıs tuvaette aglamıs gerızekalı o da tam bı deli oldugu için anneme kadın kıa yakılırken aglarken gelıp annemı azarlamıs nıye mum vermedıler diye,
bunar yetmıyo gibi takı takıldıktan sonra odaya kayınvalıme o geldı ve butun takıları kurdelalarıyla bırlıkte cantaya doldurmaya kalktı bankaya koyucaz sayalım dedım eşime biz koyarız dedi ben de sigortalar attı artık olaylar oldu esıme dedım boyle saygısızlık goremdım boylemı konustuk bız senle dedım,parayı annesıne verecektik altınları gerekınce bozduracaktık ama annesıde cantayı alıp gıtmeye kalktı aferın yaa sıze dedım,ben hırdızmıyım calacakmıyım hee dedım esim odadan o deliyi cıkarmaya calısırken arkasına bakıp akıllı ol dıye bagırdı mal yaa agladım orda esım kızdı annesıne hiçbirini vermedik saydık hepsini aldık ben kuru ekmek yerim yeterki kimse karısmasın bıze dedım annesıne de vermedik ve o gerızekalı ablası geldı gıttı odaya gırmeye calıstı laf soyledı kardesımle kavga edeceklerdı neredeyse butun moralım alt ust oldu cıkmadım odadan ama altını saydım keseme koyduk parayı saydık esıme verdım ondan sonra ındık asagıya oyun oynanırken o gerızekalı mahluk benle oynamaya calısıyo bırde yaa ınadına ne zaman önüme gelse arkama döndüm o gelinlikle sürekli ona sırtımı cevırdım,bız eşimin memleketine gidince aradı evde mısafırler de vardı telefonu almak ıstemedım konusmuycam dedım sırf mısafırler var dıye aldım,utanmaz bde nasılsın tatil nasldı dıyo kandılımıkutluyo sadece sorduguna cevap vedım evet hayır dıye,ne kandılını kutladım ne konustum pıslik yaa asla unutmuycam yaptıgını ve de asla eskısı gıbı dvranmıycam ona eşim de deli o hasta yaa bırak dedı zaten ama ablası yaa unuttu hemen ama ben unutmuycam,
siz siz olun sakın o gün ezdirmeyin kendinizi ben restimi cektim evime gelsn yine aynı davranıcam istese eşimde kızsın bana umrumda değil
takı konusunda sorun yaşamayan çift görmedim yaa
ne bu kayınvalideler hepsi paragöz
bende vermem iyi yapmışsın onlar sizin hakkınız bir sürü borcunuz var canım
sıkma üzme kendini kapını kapatır kocanla mutlu mutlu yaşarsın
benimde bütün altınlarım bankadaBen altınları anneme vercem
düğün biterken eve giderken alcaz
ertesi gün bankaya yatırcaz
altın hesabı açtırıcam
kızlar şu görev tanımı havada kaldı , devam ediyoruz
ISLATILACAK OLANLAR YANİ 100 DEN DÜŞENLER TARİHLERİNİZİ BANA YANİ BUNLARDAGECER1907 'YE MESAJ ATABİLİRSİNİZ. İLK GÖREVLİ BENİM.
BİLGİ OLSUN DİYE DE YİNE YÖNETİM KADROSUNDA YAZAN MASATAKVİMİ,GOOD_HEART,İSYAN123,PRENSES_84,KRİZANTEM,PAKİZE, YENİDENDOGUM'A ATABİLİRSİNİZ.
KINASI OLANLAR ,KINA TARİHLERİNİZİ GOOD_HEART'A MESAT ATABİLİRSİNİZ. İLK GÖREVLİ GOOD_HEART.
BİLGİ OLSUN DİYE DE YİNE YÖNETİM KADROSUNDA YAZAN MASATAKVİMİ,İSYAN123,BUNLARDAGECER1907,PRENSES_84,KRİZANTEM,PAKİZE, YENİDENDOGUM'A ATABİLİRSİNİZ.
NİŞANI OLANLAR, NİŞAN TARİHLERİNİZİ İSYAN123 'E MESAJ ATABİLİRSİNİZ. İLK GÖREVLİ İSYAN123.
BİLGİ OLSUN DİYE DE YİNE YÖNETİM KADROSUNDA YAZAN MASATAKVİMİ,BUNLARDAGECER1907,PRENSES_84,KRİZANTEM,PAKİZE, YENİDENDOGUM'A ATABİLİRSİNİZ.
DÜĞÜNÜ OLANLAR, DÜĞÜN TARİHLERİNİZİ MASATAKVİMİ'NE ATABİLİRSİNİZ.İLK GÖREVLİ MASATAKVİMİ.
BİLGİ OLSUN DİYE DE YİNE YÖNETİM KADROSUNDA YAZAN İSYAN123,BUNLARDAGECER1907,PRENSES_84,KRİZANTEM,PAKİZE, YENİDENDOGUM'A ATABİLİRSİNİZ.
BİLGİ OLSUN DİYE YAZDIĞIM KİŞİLERE DE ATIN BENCE TEK KİŞİ İLE SINIRLI KALMAYALIM Kİ HEM KİMSE KIRILMASIN HEMDE AYRI KOLLARDAN İYİ TAKİP YAPALIM.
KIZLAR BENİM ÖNGÖRÜM BU ŞEKİLDE.
GENELDE AKTİF OLANLARI YAZDIM İLK GÖREVLİ OLARAK AMA,
BUNUN DIŞINDA YÖNETİM KADROSUNA BENDE EKLENMEK İSTİYORUM, BEN GÖREV ALMAK İSTEMİYORUM, ŞUNUN DA KUTLAMASINI YAPALIM DİYE FİKRİ OLANLAR SÖYLESİN LÜTFEN...
iyi eğlenceler kuzummmKızlar ben 5 dkya çıkıyorum
Kuzenimin nişanı var
kuaföre filan gidicem
öptüm hepinizi ayrın görürşüüz
hep gülmüşsün canım düğünde en iyisi ,bende öyle yapıcam dost var düşman var ama dimi.
Herkese ders olmuş...çok güzel geçmesine sevindim,
ama biz diyoruz ki artık teyze olalım, şu good_heartta bi bebek yapmadı bize
yazalım evet canım pakize krizantem falan yok.
Akşama girip görsünlerde topikteki herkes ona göre ekliyim dimi
diğer topiklerden nişanlanacakları alalım da gör senYardım edicez yahuuu, masatakvimimi bırakmak yok.
evet şikayeti yada beğenmeyende sana , bana hepimize bildirsin kuzum bunu da yazım anasayfaya
kuzum bebekmiiiiidaha erken değilmi yahuuu ama aslında fenada olmaz yaniii topiğimizin ilk bebeği good-heart'dan olsun diyenler el kaldırsın
ben hep yardım ederim kuzummmmm
benn bennnnnn good herart bebek bekliyos teyze olcz yehuuu
Aboooo çok kötü baskı var ona göre
baskı ki sorma ne baskı good_heart nerdesin kızzz.
kayınpederin destek oluyorsa verebilirsin bence, hem onlarada jest olurSadece altınları ver bence o zaman.o yeterli olur
yok kuzum kaçmaz yada şık bir set aldırNormal bilezik abes kacar mi canim?
Yada taki seti mi olsa?
Taki setleri daha uygunada bulunuyor diye biliyorumda.
Bozdurmam hem hatira olarak bir ömür saklardim. :44:
Cok sagol caniiim düsünmen yeter
iyi akşamlar canımmmKuzularım iyi akşamlar
Aci olcak ama burada senin dusunecegin bisey yok
esinde is biter
borc birakmiyolarsa alabilirler ayriva
bize borc kaliyo kimde bisey almiyo takidan insallah tabi ama gene gidecek kucuk altinlar
bana gore her anne baba elınden geldıgınce evladının murvetını yapmak zorunda gıbı gelıyo ve dugun bu herkez bı sekılde borca gırıo
benım babam borcu oldugu halde 1 kurusa bıle dokunmuyorsa nısanlımın aılesı borc yapıo dıe de onlara vermek ıstemıyorum o zmn gerı kalanını da kendı babama vermem gerek oldugunu dusunuyorum. sonucta takı dugun hedıyesı olarak dugun sahıbı olan genclere gelıyor. belkı yanlıs dusunuyo olabılırım ama haksızlıga tahammulum yok nedense
eger bız bırlıkte yuva kuruyorsak bazı kararlar sadece esımde bıtmez tatlım sonucta ıkımızın gelecegı ıkımızın hedıyesı ve ıkımızın kararı olmalı.
borc bırakmıyorsa alabılırler o zmn aynı sekılde bende cıkarır gerı kalanını babama verırım sonucta oda borc bırakmıyor ve ne desem almaya calısıyor.
borc ıcındeler dıye verıceksek parayı sadece damadın aılesı olmuyo dugun esnasında borc yapan
Çokçokçok doğru düşünüyorsun cnm.
Bizde de böyle düşünülür.
bakalım neler olcakkk cnm bizdede bende vermyi düşünmyorummm canlarmmmm bakalımm ne olckkk bende evimiz yok biraz daha birişktirip ev alalım diyoruz inş. almaz kızlar çeyizlerim serilmişşş bu arada annemgilin evinneee
herkezın dogrusu baska oluyor sanırım cnm.
ama ben tek taraflı malesef dusunemıyorum.
Kızlar hepinize çok önemli bi soru sorucam şimdi hazır olun:
Gelin başında gideceğiniz kuaförde nelere dikkat ediyosunuz neleri kıstas alıyorsunuz?????
Ben şimdi yaptıracağım gelin başını ekleyim bakın bi
Ondan sonra karar vermemde bana yardımcı olun noluuuuurr
Az kaldı ve ben daha kuaför ayarlamadım:26:Eki Görüntüle 447720
Kızlar hepinize çok önemli bi soru sorucam şimdi hazır olun:
Gelin başında gideceğiniz kuaförde nelere dikkat ediyosunuz neleri kıstas alıyorsunuz?????
Ben şimdi yaptıracağım gelin başını ekleyim bakın bi
Ondan sonra karar vermemde bana yardımcı olun noluuuuurr
Az kaldı ve ben daha kuaför ayarlamadım:26:Eki Görüntüle 447720
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?