Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kızlar bu altın konusunda bnmde cok kafam karısık ya ne yapsam nasıl hareket etsem bılemedım bı turlu

olsun cnm biz eğlendik baya sen varmış gibi geçti güzeldi

kızlar bu altın konusunda bnmde cok kafam karısık ya ne yapsam nasıl hareket etsem bılemedım bı turlu

cnm biz şöyle yapıcaz düğünü kendimiz yapıcaz bütün masraflar bize ait.

Takılan altınların hepsini alıcaz paralarıda kendi ailem nişanlımın ailesi masraf yaparlarsa yaptıkları masrafları ödücez

bakalım kısmet artık. Rabbim ağız tadı versin cnm para mal mülk boş ( benm için)

ya aslında bos ta ben o kadr boslayamıyorum sonucta gelecegım ıcın planlarım var ve bunun ıcın yatırım yapmayı dusunuyoruz. o yuzden cok boslayamıyorum.
benım babam nısandakı takılarla ıkı bılezık yapıcak bıde kendı de 2 tane bılezık yapıcak hedıye. ne kendı babam nede nısanlımın aılesı bıze hıc borc bırakmıyo. o yonden haklarını yıyemem. nısandakı takılardan dugun salonu odendı dugundede takılan paralarla salon odenıcek. gerıye hedıye bılezıkler ve kucuk altınlar kalıo. kayınvalıdem kucuk altınları alırım dıo ama bn vermek ıstemıyorum cunku bnm babamda borc ıcınde benı evlendırıo ama nısandakı takılara dokunmadan bıze verıo. burda bı haksızlık soz konusu oluyo ne yapsam ne etsem karar veremıyorum kac zamandır.

Kayınvaliden istiyor demekki

Ozaman nişanlınla konuş cnm şimdi sen ben veremem dersen ne bileyim ayıp olur gibi.

Ama nişanlın derse belki ozaman başka olur.

Tabiki gelecek için önemli cnm. Bizde ev düşünüyoruz ama önce sağlık tabi sonra çalışır kazanırız Allahın izniyle.

canım nişanlımın ailesi bize çok özeniyo hiçbişeyden kaçmıyor herşeyin en iyisini istiyorlar hal böyle olunca ben herşeyimi veririm onlara...sende onların tutumuna göre karar verirsin siz borç ödeyecekseniz verme tabiki.

çok iyi yapmışsın canım ilk gün öyle bi diş geçirmeye çalışırlar zaten yoklarlar tıslarsan senden uzak dururlar ama sussaydın daha bu böyle giderdi zaten senin keyfinin yerinde olmasına çok sevindim umarım ömrün boyunca hep yüzün güler yuvandan huzurun eksik olmaz canım...

Ay oturduğum yerde sinirlendim yaa ne yüzsüzlük bu nasıl insanlar ya bunlar
İyi yapmışın canım valla sen öle davrandın ya ben rahatladım oh canıma değsin
Bu altın işi gerçekten riskli ama neyse ki bende ne görümce ne elti hiç bişey yok
Mecbur kayınvalideme vercez:26:

Bence vermeyin ya niye veriyorsunuz kendiniz alın ev mev alırsınız yatırım amaçlı bişey yaparsınız
O takılar size takılıyor
zuzu benden sana tavsiye sonra iyilikten maraz doğar el elde baş başta kalma

Aci olcak ama burada senin dusunecegin bisey yok
esinde is biter
borc birakmiyolarsa alabilirler ayriva
bize borc kaliyo kimde bisey almiyo takidan insallah tabi ama gene gidecek kucuk altinlar

bana gore her anne baba elınden geldıgınce evladının murvetını yapmak zorunda gıbı gelıyo ve dugun bu herkez bı sekılde borca gırıo
benım babam borcu oldugu halde 1 kurusa bıle dokunmuyorsa nısanlımın aılesı borc yapıo dıe de onlara vermek ıstemıyorum o zmn gerı kalanını da kendı babama vermem gerek oldugunu dusunuyorum. sonucta takı dugun hedıyesı olarak dugun sahıbı olan genclere gelıyor. belkı yanlıs dusunuyo olabılırım ama haksızlıga tahammulum yok nedense

ben geldimmmm

Yetişemedim hızınızaaaa
bende yaaa
oh maşallah kuzum

aaaaaaaaa ne kadar ayıpppppp nasıl bir insanmış anlam veremedim doğrsu
neyse boşver kuzum sen bozma morelini alamamış ama

Ben altınları anneme vercem
düğün biterken eve giderken alcaz
ertesi gün bankaya yatırcaz
altın hesabı açtırıcam
benimde bütün altınlarım bankada
çok güzel canım ellerine sağlık
Kızlar ben 5 dkya çıkıyorum
Kuzenimin nişanı var
kuaföre filan gidicem
öptüm hepinizi ayrın görürşüüz
iyi eğlenceler kuzummm

kuzum bebekmiiiii daha erken değilmi yahuuu ama aslında fenada olmaz yaniii topiğimizin ilk bebeği good-heart'dan olsun diyenler el kaldırsın
ben hep yardım ederim kuzummmmm

benn bennnnnn good herart bebek bekliyos teyze olcz yehuuu

Aboooo çok kötü baskı var ona göre

baskı ki sorma ne baskı good_heart nerdesin kızzz.

kayınpederin destek oluyorsa verebilirsin bence, hem onlarada jest olur Sadece altınları ver bence o zaman.o yeterli olur
ben yokken neler kaynatmışsınız siz bakimmm
bebişmi teyzemii
ayy bilmemkiiii
olurmu sizce
durun bakim
bi düşüneyimm:44::44:
düşündümde olmaz kızlarr
seneye teyze olsanız olurmuu
Normal bilezik abes kacar mi canim?
Yada taki seti mi olsa?
Taki setleri daha uygunada bulunuyor diye biliyorumda.

Bozdurmam hem hatira olarak bir ömür saklardim. :44:

Cok sagol caniiim düsünmen yeter
yok kuzum kaçmaz yada şık bir set aldır
Kuzularım iyi akşamlar
iyi akşamlar canımmm

kuzum bence bankaya yatır en garantilisi bence o

Aci olcak ama burada senin dusunecegin bisey yok
esinde is biter
borc birakmiyolarsa alabilirler ayriva
bize borc kaliyo kimde bisey almiyo takidan insallah tabi ama gene gidecek kucuk altinlar

eger bız bırlıkte yuva kuruyorsak bazı kararlar sadece esımde bıtmez tatlım sonucta ıkımızın gelecegı ıkımızın hedıyesı ve ıkımızın kararı olmalı.
borc bırakmıyorsa alabılırler o zmn aynı sekılde bende cıkarır gerı kalanını babama verırım sonucta oda borc bırakmıyor ve ne desem almaya calısıyor.
borc ıcındeler dıye verıceksek parayı sadece damadın aılesı olmuyo dugun esnasında borc yapan

Çokçokçok doğru düşünüyorsun cnm.

Bizde de böyle düşünülür.

bakalım neler olcakkk cnm bizdede bende vermyi düşünmyorummm canlarmmmm bakalımm ne olckkk bende evimiz yok biraz daha birişktirip ev alalım diyoruz inş. almaz kızlar çeyizlerim serilmişşş bu arada annemgilin evinneee

Kızlar hepinize çok önemli bi soru sorucam şimdi hazır olun:
Gelin başında gideceğiniz kuaförde nelere dikkat ediyosunuz neleri kıstas alıyorsunuz?????

Ben şimdi yaptıracağım gelin başını ekleyim bakın bi
Ondan sonra karar vermemde bana yardımcı olun noluuuuurr
Az kaldı ve ben daha kuaför ayarlamadım:26:
Özellikle Wewonthelove ve Good heart nolur bu sorumu siz muhakkak cevaplayınn

Son düzenleme:

ooooooooooooooo hadi gözünaydın cnm süperr resimleri bekliyoruz dörtgözle :122:

herkezın dogrusu baska oluyor sanırım cnm.
ama ben tek taraflı malesef dusunemıyorum.

aynn cnm bizde aynn senin düşündüğün gbi yapıcaz aksi bir durum olmazsa bakalım kısmet cnm düşünme şimdi bunları zamanı gelince yaşanır inş. gönlüne göre olur

Cnm hiç araştırmadım bende ama resimlere bakarak söylüyorum saüdaki daha mı havalı durmuş ne. Tabi gelinliğin alt tarafıda önemli bu yorumu yapmak için ama belkide ben yüksekden sevdiğim için duvağı ondan beğendim

kuzum valla ben nişanımda kınamda nikahımda hep aynı kuaföre gittim
herzaman gittiğim yer olduğu için sorun yaşamadım ellerine emeğine sağlık çok ilgilandi saolsun
herzaman gittiğin biyer yokmu kuzum benim
bence bu model güzel
ama ön kısmı biraz sade gibime geldi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…