Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Sık tartılıyorsan öyle oynamalar oluyor, sen sporunu rejimini bozmadan yapıyorsan hiç takma. :* O bir kalıcı yağ göstergesi değil yani. Ben de regl dönemine yakın mesela 1.5-2 kilo fazla çıkarım sonra hooop iner, ne bileyim bağırsakların çalışma durumu şu bu birsürü şeye göre bazen fazla çıkabiliyor, su toplamış oluyor vücut genelde.

Ben 69 kiloyken çok çok zayıftım ama sen 68 ken o kadar değilmişsin bencede hedefi biraz arttır

yoo sık değil 1 hafta önce tartılmıştım o zamanda oruç ve açtım şimdide öyle regl dönemimede daha var. kilo almışım vermeye çalışırken ekmek tatlıda yok. dondurma yiyorum ama okadar ekmeği kestik beee pufff daha sıkmam lazım kendimi gerçekten

yoo sık değil 1 hafta önce tartılmıştım o zamanda oruç ve açtım şimdide öyle regl dönemimede daha var. kilo almışım vermeye çalışırken ekmek tatlıda yok. dondurma yiyorum ama okadar ekmeği kestik beee pufff daha sıkmam lazım kendimi gerçekten

bir söz vardı " zayıf olmak kıyafetlerinizi fit olmak vücudunuzu güzel gösterir "

Ben 69 kiloyken çok çok zayıftım ama sen 68 ken o kadar değilmişsin bencede hedefi biraz arttır

69 kiloda ve çok çok zayıf??? Koysana fotonu merak ettim canım. Benim boyum 1.68, 68 kilo benim için sağlık anlamında tam "sınır kilo", kilolu olma sınırı; genelde diyetisyenler boyla aynı rakamda kiloyu normal kilo sınırı kabul ediyor. Kilolu olma sınır kilosunda da çok zor "çok çok zayıf" görünmek. Sen mutlaka daha uzunsundur, sınır kilon değildir o. Bi de göğüslerimin dolgun olması da fotoğrafta daha balıketli göstermiş olabilir. 68'ken 57-58 tahmin ederlerdi çünkü kilomu. Benim hedefim 50'li kilolar bu arada, çok aşırı zayıf durmazsa 52'ye kadar inmeyi planlıyorum.

Aaaa Carnation oruç musun.... E normal o zaman, oruç metabolizmayı çok yavaşlatır, saatlerce yemek yok su yok, sen de ne bekliyorsun o vücuttan? :) .... Metabolizma 3-4 saatte bir bir şeyler yiyerek çoook hızlanıyor, yemeyerek de çoook yavaşlıyor, demek ki bu ara öncekinden biraz daha fazla yavaşlamış. Oruçsan buna yapacak bir şey yok... Bir süre sonra düzelebilir ya da Ramazan sonrası kilo vermen hız kazanır.

hmm öyle mi diyorsun biraz rahatladım şimdi bak. o zaman ben aynı şekilde devam edeyim.
zaten kızartma yok abur cubur yok çikolata yok tatlı yok ekmek yok elimden geldiğince suda içiyorum e sporda yapıyorum. asitli içeceklerle uzaktan yakından alakam yok uzun zamandır zaten
sadece dondurma yiyorum arada..
ama miktarları azaltsam iyi olacak sanırım bayrama 48 olmam lazım benim kesin

Ya sen zaten incesin ya. Çok az da bir şey var hedefine. Ona ulaştıktan sonra buralara uğramazsın diye çok korkuyorummm.... Heheh 60'lardaki, sonra 50'lerdeki fotomu göstericem sana.
inşallah canımm inşallahh

hedefime ulaştıktan sonra değilde evlendikten sonra gelemeyebiliim tatlımm

ama senin uzaktan takipçin olabilirim fırsatım oldukçada gelirim hem

ince filan değilim kız bacaklarımı görsen ince mince demezsin gösteriyimmi sana

Ben de merak ettim boyun kac canim
Ben de merak ettim boyun kac canim

Baktım diyet günlüğünün sayfasına boyu 1.67'ymiş.... Çok şaşırdım. 1.67 boya 69 kiloda balıketli/normal kilo arası görünmek: tamam,olur; hadi belki balıketliyi kaldırdım, normal kiloda görünmek de ok; ama "zayıf" ya da "çok çok zayıf" görünmek imkansız. Zaten bilimsel olarak 69 kilo onun için "kilolu" kabul edilme kilosu. Onun normal kilo sınırı 67. Üstünü doktorlar ve diyetisyenler sakıncalı buluyor. Bence sen de indir hedefi Feraceli canım, çok sağlıklı bi kilo değil senin için 69.

Foto atsanaaaa.... Ya bırak burda 80 kilolarda, 100 kilolarda insanlarız, gelmiş ince değilim diyorsun, o zayıf olup da ay çok şişmanım diyen kızlardan mısın yoksa. Gıcık olurum bak : ))

Özelden atayım

Merhaba su! Hoşgeldin canımmmm :* Bu motivasyon fotosu sana gelsin!

Eki Görüntüle 1573651
Canımmm çok teşekkür ederim.
Ben de çok çok çok kiloluydum 99 küsuratlı bi kilo ile başlamıştım yani 100 diyelim demi şuna.
Birden karar verip 10 ay önce başladım ve 8 ay gibi bi sürede ulaştım çok şükür hedefime olmayacak şey yok yani

Bu kız yabancı bir model (iç çamaşırı modeli), daha önce anoreksikti, şimdi normal kiloda (1.80 boy ve 70 kilo: -yabancıların ölçüsüyle 5"9' ve 154 Ibs)

Yani boyumuzla, kilomuz arasında 10 fark olunca, vücuttaki yağımız orantılıysa bu tarz görüneceğiz.... Bu bile çok çok zayıf görünmüyor, tam "normal" kiloda. Beli de biraz kalınmış. Neyse ben inşallah daha incelmeyi planlıyorum.

http://www.loveyourbadi.com/2013/04/25/plus-size-what/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…