- 29 Haziran 2015
- 914
- 1.173
- 28
- 35
- Konu Sahibi Penelope_Lalilop
-
bence 52 de çok tatlı olursun ama tabiiki sporla sımsıkı olucann boyunla çok iyi olur. ben boyumdan 15 aşağı inmeye çalışıyorm mesela. sende sanırım 1.68 demiştin 16 aşağısı olur süper olurr
ya ben geçen 51.8 dim bugün tartıldım 52.3 geldim ben nerde hata yapıyorumkiiiiicanım çok sıkıldı
Evet fena değilmiş eski halin...
Ben 69 kiloyken çok çok zayıftım ama sen 68 ken o kadar değilmişsin bencede hedefi biraz arttırEski halim kıyafetle iyi görünen bi kiloydu, "hiç kilo verme aaa çok güzel böyle" diyenler bile baya oluyordu. Ama kıyafet kamuflajı olmadan aynı şeyi söyleyemem. :)) O yüzden o kilodan daha aşağı şu an hedefim.
yoo sık değil 1 hafta önce tartılmıştım o zamanda oruç ve açtım şimdide öyleSık tartılıyorsan öyle oynamalar oluyor, sen sporunu rejimini bozmadan yapıyorsan hiç takma. :* O bir kalıcı yağ göstergesi değil yani. Ben de regl dönemine yakın mesela 1.5-2 kilo fazla çıkarım sonra hooop iner, ne bileyim bağırsakların çalışma durumu şu bu birsürü şeye göre bazen fazla çıkabiliyor, su toplamış oluyor vücut genelde.
yoo sık değil 1 hafta önce tartılmıştım o zamanda oruç ve açtım şimdide öyleSık tartılıyorsan öyle oynamalar oluyor, sen sporunu rejimini bozmadan yapıyorsan hiç takma. :* O bir kalıcı yağ göstergesi değil yani. Ben de regl dönemine yakın mesela 1.5-2 kilo fazla çıkarım sonra hooop iner, ne bileyim bağırsakların çalışma durumu şu bu birsürü şeye göre bazen fazla çıkabiliyor, su toplamış oluyor vücut genelde.
bir söz vardı " zayıf olmak kıyafetlerinizi fit olmak vücudunuzu güzel gösterir "Eski halim kıyafetle iyi görünen bi kiloydu, "hiç kilo verme aaa çok güzel böyle" diyenler bile baya oluyordu. Ama kıyafet kamuflajı olmadan aynı şeyi söyleyemem. :)) O yüzden o kilodan daha aşağı şu an hedefim.
Ben 69 kiloyken çok çok zayıftım ama sen 68 ken o kadar değilmişsin bencede hedefi biraz arttır
yoo sık değil 1 hafta önce tartılmıştım o zamanda oruç ve açtım şimdide öyleregl dönemimede daha var. kilo almışım vermeye çalışırken ekmek tatlıda yok. dondurma yiyorum ama okadar ekmeği kestik beee pufff daha sıkmam lazım kendimi gerçekten
hmm öyle mi diyorsunAaaa Carnation oruç musun.... E normal o zaman, oruç metabolizmayı çok yavaşlatır, saatlerce yemek yok su yok, sen de ne bekliyorsun o vücuttan? :) .... Metabolizma 3-4 saatte bir bir şeyler yiyerek çoook hızlanıyor, yemeyerek de çoook yavaşlıyor, demek ki bu ara öncekinden biraz daha fazla yavaşlamış. Oruçsan buna yapacak bir şey yok... Bir süre sonra düzelebilir ya da Ramazan sonrası kilo vermen hız kazanır.
bir söz vardı " zayıf olmak kıyafetlerinizi fit olmak vücudunuzu güzel gösterir "
Ben 69 kiloyken çok çok zayıftım ama sen 68 ken o kadar değilmişsin bencede hedefi biraz arttır
inşallah canımm inşallahhYa sen zaten incesin ya. Çok az da bir şey var hedefine. Ona ulaştıktan sonra buralara uğramazsın diye çok korkuyorummm.... Heheh60'lardaki, sonra 50'lerdeki fotomu göstericem sana.
Ben de merak ettim boyun kac canim
Ben de merak ettim boyun kac canim
inşallah canımm inşallahh
hedefime ulaştıktan sonra değilde evlendikten sonra gelemeyebiliim tatlımm
ama senin uzaktan takipçin olabilirim fırsatım oldukçada gelirim hem
ince filan değilim kız bacaklarımı görsen ince mince demezsin gösteriyimmi sana
Özelden atayım69 kiloda ve çok çok zayıf??? Koysana fotonu merak ettim canım. Benim boyum 1.68, 68 kilo benim için sağlık anlamında tam "sınır kilo", kilolu olma sınırı; genelde diyetisyenler boyla aynı rakamda kiloyu normal kilo sınırı kabul ediyor. Kilolu olma sınır kilosunda da çok zor "çok çok zayıf" görünmek. Sen mutlaka daha uzunsundur, sınır kilon değildir o. Bi de göğüslerimin dolgun olması da fotoğrafta daha balıketli göstermiş olabilir. 68'ken 57-58 tahmin ederlerdi çünkü kilomu. Benim hedefim 50'li kilolar bu arada, çok aşırı zayıf durmazsa 52'ye kadar inmeyi planlıyorum.
Özelden atayım
Kızlaaarrrr ne güzel muhabbetiniz yaa imrendim valla size
Canımmm çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?