• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Çok sevindim canımmm. Öğleden sonra 3te mi ne kalktım. : ))Evet akşam çalışıyorum bazen, sonra da uyku tutmuyor sabah olmuş oluyor yattığımda...Düzene sokmaya çalışıyorum: /
Anladım o zaman senin vücudun öyle alışmış canım sen başta uykunu düzene şok kahvaltı da gelir peşinden inşallah :KK52:

PENELOPE; 1.68 BOY, 72 KİLO HALİ

Eki Görüntüle 1572667

PENELOPE 68 KİLOYKEN....

Eki Görüntüle 1572675

Daha düşük kilolarda fotolarım başka bilgisayarda ama bi fikir vermiştir... (Zaten 64-65'ten de pek düşük olmadım ergenlikten sonra. Genellikle de 70-72'de kaldım.)

ŞU ANKİ ŞİŞKO PENELOPE
(100 BUÇUK KİLO)
Eki Görüntüle 1572683 Eki Görüntüle 1572682

NOT: BÜTÜN TATLI BEBEKLER... AKŞAM DAHA ÇOK YAZACAĞIM.... GÖRÜŞMEK ÜZERE...

Canim vallahi bu resimlere bol bol bakip tutmak lazim kendimizi. Bayildim yaaa ben kendimi hic zayif hatırlamıyorum. En zayif halim 76. Ama hedefim de 66 boy 171cm.

bu arada 72 lik halin bile fistik gibi. Basaracagiz canim inaniyorum buna

Canim vallahi bu resimlere bol bol bakip tutmak lazim kendimizi. Bayildim yaaa ben kendimi hic zayif hatırlamıyorum. En zayif halim 76. Ama hedefim de 66 boy 171cm.

bu arada 72 lik halin bile fistik gibi. Basaracagiz canim inaniyorum buna

Teşekkür ederim canımm. 72'deyken kıyafetle iyi görünüyordum da (kilonun vücudun her yerinde eşit dağılmasının avantajı), bikiniliyken filan çok normal kilo gibi durmuyor. Göbek gene oluyor, bacaklar ince değil, kollar tombul tombul vs... Normal kiloda görüneceğim kilo 62-60 benim. Fakat ince görünmeyi istediğim, o hep hayal ettiğim duyguyu tatmak istediğim için 52'ye düşmek istiyorum, çok zayıf gibi olursa o duruma göre 55-56; bakıcam artık : ) İnşallah tadacağız beraber, incelikleri... :)

Buradaki ya da buraya uğramış/ uğrayacak olan bütün azimli kızları öpüyorum. :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15: Onlar en iyisini hak ediyor. Allah nasip edecek inşallah. İyi geceler, tatlı rüyalar... Yarınlarda fit, enerjik, çoook daha güzel, incecik, kendimizden emin, hayat dolu, başardığımız için gururlu, ve çoook daha mutlu olacağız... :KK200: :KK200: :KK200::nazar: :nazar: :nazar: :KK59:

1. BUGÜN NE YEDİM:

16.00 Karnıyarık, 3 köfte, 2 ayran, salata, 3 dilim ekmek
17.30 Tarçın atılmış sade nescafe
19.00 Kabak, mantar, havuç, biber vs. karışık sebze közde ızgara, 1 ayran, ekmek yok

NOT: EKMEK DERKEN HEP KEPEK EKMEK YİYORUM BEN... YANLIŞ ANLAMA OLMASIN.

Şimdi bir de ara öğün yiyeceğim saat 22.00 gibi;
meyve ve leblebi olacak.

15 dk filan yürüyüş yaptım, aman aman spor yok. Akşam belki yürürüm tekrar (yarım saat filan).

Bugünü de başarıyla tamamladım. Diyetin 5. günü bitti.
+5

2. DUYGU VE DÜŞÜNCELER:

Kendimi sağlıklı hissediyorum. Bedenim için, kilo bir yana, faydalı yiyecekler yiyor olmam bana kendimi iyi hissettiriyor...

Daha zinde hissediyorum. Mutlu hissediyorum.

3. TAVSİYELER:

Çok lezzetli değişik bir şey yiyince, farklı bir deneyim hissi, güzel bir şey tatmak, onu bünyeye almak hissi oluyor ya, benzer hisler farklı şeylerle de yaratılabilir, ruhsal doyum sağlamak için. Örneğin bugün roman okumaya yeniden başladım ben. İngilizce roman okuyorum, bir yandan da tarçınlı kahvemi içiyorum. Anlamından emin olmadığım kelimeleri yuvarlak içine alıyorum, hoşuma giden cümlelerin altını çiziyorum. Boşluktan da, rutinden de, yeni şeyler yapmamaktan da/öğrenmemekten de yemeğe sarıyor insan. Hedefim günde yaklaşık 10 sayfa.

Günde 50 dakika falan yürüsem aslında çok daha hızlı gidecek kilo ama diyetisyenim ilk başta harekete spora o kadar abanmaya gerek yok, duraklama dönemlerinde devreye sokmak daha faydalı demişti....

Şimdi diyetisyene tekrar gidecek param yok, sıkışık bir dönem yaşıyorum ama ilk liste elimde, tavsiyeler cepte.

Eki Görüntüle 1573013

Hayal et kendini, 6 ay sonra nasıl olacağını... Sakın durma. Buna değecek.

Eki Görüntüle 1573014

İşte "fit" böyle bir şey.....

Eki Görüntüle 1573015

4 hafta sonra sen fark edeceksin vücudundaki değişimi; 8 hafta sonra arkadaşların; 12 hafta sonra herkes. ŞİMDİ VAZGEÇME.

Eki Görüntüle 1573016

Ben diyet yapmıyorum, ben hedeflerime uygun bir şekilde besleniyorum.

-*-*-*-*-

Hepinizi öpüyorum yakın geleceğin incecik kızları!

:KK15::KK15::KK15:

Birlikte başaracağız!En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Cleo Cleo hoşgeldin hayatımmmm.
Gunlugun cok keyifli Resimler çok motive edici tuttum bu fikri. Benim diyetisyenim de aynı şeyi söylüyor hemen spor yapmaya gerek yok bencede mantıklı.

GÜNAYDINNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BUGÜN ERKEN KALKTIM! (VE GERİ YATMICAM!-SÖZ VERİYORUM)

BUGÜNÜN MOTİVASYONU ŞU:

Vicky-before-and-after.jpg

britney-spears.png

fat-britney-spears.jpeg

mrb canım resimlerine baktım hiçte 102 gibi durmuyorsun boy avantajın var na güzel kaç kilo oldun şimdi. hedefine ulaştığında da fotolarını bekliyorum bol azimli günler diliyorum

Tebrik ederimmm :KK9:
ya bunlar ne böyle tövbe tövbe kendi halime sukrettim :KK70:

Yaa şu Britney Spears'ın pembeli göbek açık incecik halleri var ya.... O kadar ince olmaya çok heves ediyorum... Ama kaç kiloda öyle olurum bilmiyorum. Karın dümdüz off.. misss...

Çok dombiliymiş ilk baştaki dimi ilk önce:))..Nasıl olmuş ama sonra... Ne olacağım demeli!! : DD

mrb canım resimlerine baktım hiçte 102 gibi durmuyorsun boy avantajın var na güzel kaç kilo oldun şimdi. hedefine ulaştığında da fotolarını bekliyorum bol azimli günler diliyorum

Merhaba... Ben kilo alınca kilom her yerime hemen hemen orantılı dağılıyor, parmaklarım, kollarım, bacaklarım filan; vücudun her yeri, bu yüzden kilomu göstermediğimi düşünüyorum. Ama baya tehlikeli bi kilodayım, güzelliği de geçtim, sağlık açısından. En az 30 kilo bi kere sağlık için kesinlikle vermem gereken kilo, yoksa hastalıklar beni bekler. ; ((( O zaman da, ergenlikten sonra en çok bulunduğum kiloya geri inmiş olacağım (30 kiloyu 1 senede filan aldım). Sonrasında da "ince" görünmek için uğraşacağım....Bu yolculukta hepimize Allah kolaylıklar versin, emeklerimizin karşılığını görelim inşallah, sabrımızın sonu güzellikler olsun. En Büyük TÜRKİYE:KK200:

Merhaba... Ben kilo alınca kilom her yerime hemen hemen orantılı dağılıyor, parmaklarım, kollarım, bacaklarım filan; vücudun her yeri, bu yüzden kilomu göstermediğimi düşünüyorum. Ama baya tehlikeli bi kilodayım, güzelliği de geçtim, sağlık açısından. En az 30 kilo bi kere sağlık için kesinlikle vermem gereken kilo, yoksa hastalıklar beni bekler. ; ((( O zaman da, ergenlikten sonra en çok bulunduğum kiloya geri inmiş olacağım (30 kiloyu 1 senede filan aldım). Sonrasında da "ince" görünmek için uğraşacağım....Bu yolculukta hepimize Allah kolaylıklar versin, emeklerimizin karşılığını görelim inşallah, sabrımızın sonu güzellikler olsun. En Büyük TÜRKİYE:KK200:

kiloların eşit dağılması çok iyi benim basenler çok kötü armut tipliyim kilo versemde orası zor gidiyor ancak sporla gidiyor. kilo sadece görüntü açısından değil sağlığımız açısındanda gerçekten büyük tehlike sana katılıyorum. zayıflayınca bedenen çok rahatım kuş gibi oluyorum inşallah zayıflarızda hem fit hem sağlıklı oluruz

:kk77:KAHVALTI YAPTIM SONUNDAAAA....:anneadayı::nazar:

SAAT 09.00 GİBİ KEPEK EKMEKLİ BEYAZ PEYNİRLİ DOMATESLİ TOST VE ŞEKERSİZ ÇAY...

CANIM LİMONATA ÇEKTİ :eek:AMA İÇÇÇMEEEDİMMMM...:KK76::KK76:. OHHH VİCDANIM RAHAT. : D
:KK59::KK59::KK59:
Afiyet olsunn gayet güzel olmuş :KK9:
Yaa şu Britney Spears'ın pembeli göbek açık incecik halleri var ya.... O kadar ince olmaya çok heves ediyorum... Ama kaç kiloda öyle olurum bilmiyorum. Karın dümdüz off.. misss...

Çok dombiliymiş ilk baştaki dimi ilk önce:))..Nasıl olmuş ama sonra... Ne olacağım demeli!! : DD
artık hamile mi kaldı ne olduysa gobuslu bişe olmuş :KK70: neyse sen de dümdüz karın yapınca bi foto koyarsin artık zaten şimdi bile kilonu gostermiyosunn :KK68:

Afiyet olsunn gayet güzel olmuş :KK9:

artık hamile mi kaldı ne olduysa gobuslu bişe olmuş :KK70: neyse sen de dümdüz karın yapınca bi foto koyarsin artık zaten şimdi bile kilonu gostermiyosunn :KK68:

Canım sağol... Beni genelde çok daha düşük bi kiloda tahmin ediyorlar, onun için o incecik görüntü bana hangi kiloda gelir kestiremiyorum??? 52 az mı kaçar??? Ve koyacaz inşallahhhhh..... :)))

Canım sağol... Beni genelde çok daha düşük bi kiloda tahmin ediyorlar, onun için o incecik görüntü bana hangi kiloda gelir kestiremiyorum??? 52 az mı kaçar??? Ve koyacaz inşallahhhhh..... :)))
bence 52 de çok tatlı olursun ama tabiiki sporla sımsıkı olucann boyunla çok iyi olur. ben boyumdan 15 aşağı inmeye çalışıyorm mesela. sende sanırım 1.68 demiştin 16 aşağısı olur süper olurr :21:

ya ben geçen 51.8 dim bugün tartıldım 52.3 geldim ben nerde hata yapıyorumkiiiii :KK61: canım çok sıkıldı

PENELOPE; 1.68 BOY, 72 KİLO HALİ

Eki Görüntüle 1572667

PENELOPE 68 KİLOYKEN....

Eki Görüntüle 1572675

Daha düşük kilolarda fotolarım başka bilgisayarda ama bi fikir vermiştir... (Zaten 64-65'ten de pek düşük olmadım ergenlikten sonra. Genellikle de 70-72'de kaldım.)

ŞU ANKİ ŞİŞKO PENELOPE
(100 BUÇUK KİLO)
Eki Görüntüle 1572683 Eki Görüntüle 1572682

NOT: BÜTÜN TATLI BEBEKLER... AKŞAM DAHA ÇOK YAZACAĞIM.... GÖRÜŞMEK ÜZERE...
Evet fena değilmiş eski halin...

Back