Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Çok sevindim canımmm. Öğleden sonra 3te mi ne kalktım. : ))Evet akşam çalışıyorum bazen, sonra da uyku tutmuyor sabah olmuş oluyor yattığımda...Düzene sokmaya çalışıyorum: /
Anladım o zaman senin vücudun öyle alışmış canım sen başta uykunu düzene şok kahvaltı da gelir peşinden inşallah

Canim vallahi bu resimlere bol bol bakip tutmak lazim kendimizi. Bayildim yaaa ben kendimi hic zayif hatırlamıyorum. En zayif halim 76. Ama hedefim de 66 boy 171cm.

bu arada 72 lik halin bile fistik gibi. Basaracagiz canim inaniyorum buna

Canim vallahi bu resimlere bol bol bakip tutmak lazim kendimizi. Bayildim yaaa ben kendimi hic zayif hatırlamıyorum. En zayif halim 76. Ama hedefim de 66 boy 171cm.

bu arada 72 lik halin bile fistik gibi. Basaracagiz canim inaniyorum buna

Teşekkür ederim canımm. 72'deyken kıyafetle iyi görünüyordum da (kilonun vücudun her yerinde eşit dağılmasının avantajı), bikiniliyken filan çok normal kilo gibi durmuyor. Göbek gene oluyor, bacaklar ince değil, kollar tombul tombul vs... Normal kiloda görüneceğim kilo 62-60 benim. Fakat ince görünmeyi istediğim, o hep hayal ettiğim duyguyu tatmak istediğim için 52'ye düşmek istiyorum, çok zayıf gibi olursa o duruma göre 55-56; bakıcam artık : ) İnşallah tadacağız beraber, incelikleri... :)

Buradaki ya da buraya uğramış/ uğrayacak olan bütün azimli kızları öpüyorum. Onlar en iyisini hak ediyor. Allah nasip edecek inşallah. İyi geceler, tatlı rüyalar... Yarınlarda fit, enerjik, çoook daha güzel, incecik, kendimizden emin, hayat dolu, başardığımız için gururlu, ve çoook daha mutlu olacağız...

mrb canım resimlerine baktım hiçte 102 gibi durmuyorsun boy avantajın var na güzel kaç kilo oldun şimdi. hedefine ulaştığında da fotolarını bekliyorum bol azimli günler diliyorum

Tebrik ederimmm
ya bunlar ne böyle tövbe tövbe kendi halime sukrettim

Yaa şu Britney Spears'ın pembeli göbek açık incecik halleri var ya.... O kadar ince olmaya çok heves ediyorum... Ama kaç kiloda öyle olurum bilmiyorum. Karın dümdüz off.. misss...

Çok dombiliymiş ilk baştaki dimi ilk önce:))..Nasıl olmuş ama sonra... Ne olacağım demeli!! : DD

mrb canım resimlerine baktım hiçte 102 gibi durmuyorsun boy avantajın var na güzel kaç kilo oldun şimdi. hedefine ulaştığında da fotolarını bekliyorum bol azimli günler diliyorum

Merhaba... Ben kilo alınca kilom her yerime hemen hemen orantılı dağılıyor, parmaklarım, kollarım, bacaklarım filan; vücudun her yeri, bu yüzden kilomu göstermediğimi düşünüyorum. Ama baya tehlikeli bi kilodayım, güzelliği de geçtim, sağlık açısından. En az 30 kilo bi kere sağlık için kesinlikle vermem gereken kilo, yoksa hastalıklar beni bekler. ; ((( O zaman da, ergenlikten sonra en çok bulunduğum kiloya geri inmiş olacağım (30 kiloyu 1 senede filan aldım). Sonrasında da "ince" görünmek için uğraşacağım....Bu yolculukta hepimize Allah kolaylıklar versin, emeklerimizin karşılığını görelim inşallah, sabrımızın sonu güzellikler olsun.

kiloların eşit dağılması çok iyi benim basenler çok kötü armut tipliyim kilo versemde orası zor gidiyor ancak sporla gidiyor. kilo sadece görüntü açısından değil sağlığımız açısındanda gerçekten büyük tehlike sana katılıyorum. zayıflayınca bedenen çok rahatım kuş gibi oluyorum inşallah zayıflarızda hem fit hem sağlıklı oluruz

KAHVALTI YAPTIM SONUNDAAAA....

SAAT 09.00 GİBİ KEPEK EKMEKLİ BEYAZ PEYNİRLİ DOMATESLİ TOST VE ŞEKERSİZ ÇAY...

CANIM LİMONATA ÇEKTİ AMA İÇÇÇMEEEDİMMMM.... OHHH VİCDANIM RAHAT. : D
Afiyet olsunn gayet güzel olmuş
artık hamile mi kaldı ne olduysa gobuslu bişe olmuş neyse sen de dümdüz karın yapınca bi foto koyarsin artık zaten şimdi bile kilonu gostermiyosunn

Afiyet olsunn gayet güzel olmuş

artık hamile mi kaldı ne olduysa gobuslu bişe olmuş neyse sen de dümdüz karın yapınca bi foto koyarsin artık zaten şimdi bile kilonu gostermiyosunn

Canım sağol... Beni genelde çok daha düşük bi kiloda tahmin ediyorlar, onun için o incecik görüntü bana hangi kiloda gelir kestiremiyorum??? 52 az mı kaçar??? Ve koyacaz inşallahhhhh..... :)))

Canım sağol... Beni genelde çok daha düşük bi kiloda tahmin ediyorlar, onun için o incecik görüntü bana hangi kiloda gelir kestiremiyorum??? 52 az mı kaçar??? Ve koyacaz inşallahhhhh..... :)))
bence 52 de çok tatlı olursun ama tabiiki sporla sımsıkı olucann boyunla çok iyi olur. ben boyumdan 15 aşağı inmeye çalışıyorm mesela. sende sanırım 1.68 demiştin 16 aşağısı olur süper olurr

ya ben geçen 51.8 dim bugün tartıldım 52.3 geldim ben nerde hata yapıyorumkiiiii canım çok sıkıldı

Evet fena değilmiş eski halin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…