- 7 Ocak 2015
- 7.084
- 15.982
- 218
- 35
- Konu Sahibi Penelope_Lalilop
-
Evet bu zayıf değil normal görüntüde yani ben kendim biliyorum neredeyse her 5 kilo verdiğimdeki halimin fotosu var kıyaslıyorum onlarıBu kız yabancı bir model (iç çamaşırı modeli), daha önce anoreksikti, şimdi normal kiloda (1.80 boy ve 70 kilo: -yabancıların ölçüsüyle 5"9' ve 154 Ibs)
Yani boyumuzla, kilomuz arasında 10 fark olunca, vücuttaki yağımız orantılıysa bu tarz görüneceğiz.... Bu bile çok çok zayıf görünmüyor, tam "normal" kiloda. Beli de biraz kalınmış. Neyse ben inşallah daha incelmeyi planlıyorum.
http://www.loveyourbadi.com/2013/04/25/plus-size-what/
Eki Görüntüle 1573667
Evet bu zayıf değil normal görüntüde yani ben kendim biliyorum neredeyse her 5 kilo verdiğimdeki halimin fotosu var kıyaslıyorum onları
Boyum 1.72 kilom da 57 canım.Paylaşır mısınnnnnn.... Kaç kilosun şu an? boyun kaç?
Baktım diyet günlüğünün sayfasına boyu 1.67'ymiş.... Çok şaşırdım. 1.67 boya 69 kiloda balıketli/normal kilo arası görünmek: tamam,olur; hadi belki balıketliyi kaldırdım, normal kiloda görünmek de ok; ama "zayıf" ya da "çok çok zayıf" görünmek imkansız. Zaten bilimsel olarak 69 kilo onun için "kilolu" kabul edilme kilosu. Onun normal kilo sınırı 67. Üstünü doktorlar ve diyetisyenler sakıncalı buluyor. Bence sen de indir hedefi @Feraceli canım, çok sağlıklı bi kilo değil senin için 69.
Foto atsanaaaa.... Ya bırak burda 80 kilolarda, 100 kilolarda insanlarız, gelmiş ince değilim diyorsun, o zayıf olup da ay çok şişmanım diyen kızlardan mısın yoksa. Gıcık olurum bak : ))
hoşgeldin canımKızlaaarrrr ne güzel muhabbetiniz yaa imrendim valla size
Boyum 1.72 kilom da 57 canım.
Normalde kapalıyım kızlar ben hatlar belli olsun diye bunu gönderdim 60 kilo halim bu
maşallah canım
Normalde kapalıyım kızlar ben hatlar belli olsun diye bunu gönderdim 60 kilo halim bu
Teşekkür ederim tatlımmaşallah canım
O da bi arkadaşımın kıyafetiydi giymiştim hakkaten balerin gibi yaSuuu kilolu halinin de fotosu var mı........
Balerin gibi olmuşsun!!!!!!!!!!!!!!
Çatlama tatlım hep birlikte başarcaz inşallahBiri beni tutsun ortadan çat diye catlayacagim
canım zayıfımdaa bacaklarım fena işte ayrık durmuyo bitişik duruyoo ben böyle istiyorumm
Kıyafette ortalığı yakıyor hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?