Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Evet bu zayıf değil normal görüntüde yani ben kendim biliyorum neredeyse her 5 kilo verdiğimdeki halimin fotosu var kıyaslıyorum onları

katılıyorum

Foto atsanaaaa.... Ya bırak burda 80 kilolarda, 100 kilolarda insanlarız, gelmiş ince değilim diyorsun, o zayıf olup da ay çok şişmanım diyen kızlardan mısın yoksa. Gıcık olurum bak : ))

kız yok öyle değil yaa bacaklarım ince değil yani onu diyorum dur bakalım uygun birşey atmaya çalışacağım sana..
ay bu arada aklıma ne geldi geçenlerde bir misafirimiz var kadın 130 kilo en az. bir zayıflama muhabbeti açıldı bende dedimki benimde fazlam var vermem lazım falan dedim. kadın aynen şöyle " şu zayıfların zayıflıcam demeleri yok mu ! adama söver gibi" dedi bana ters ters bakıp ayyy çok kötü olmuştum ama ben onu aşağılamak için dememiştimkiiii

Kızlaaarrrr ne güzel muhabbetiniz yaa imrendim valla size
hoşgeldin canım
Boyum 1.72 kilom da 57 canım.

wowwww çok iyisin yaaaaa

Su, 53-55 kiloda nasil oluyorsun? Benim boyum 1.70. 52 kilo olmak istiyorum ama inş o kiloda incecik olabilirim :) sen maşallah 60 kiloda bile super gorunuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…