• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Aslında bir zamanlar 60'lı kilolarda olmam biraz moral bozucu bir şey.... O fotolarımı gördükçe çok sinir oluyorum... Hani zaten sahip olmuşum şu anki uzak hedefime, ve mahvetmişim... Korkunç bir şey.... Anlatılmaz bir üzüntü...Ve bir de motivasyon da azaltıyor, düşündükçe. Şey gibi; ya yine mahvedersem... Ya da işte bir şeye sil baştan başlamak.... Hep bi gıcıktır ya.... Mesela bilgisayar kitlenir bir şey olur bütün yazdıkların gider...Öyle işte.... :/

Anlıyorum seni ama arkadaşındA dediği gibi o eski hallerini düşünüp fotoğradlarq bakıp kendini motive edebilirsin. Hem şu saatten sonra dövünmene gerek yok olumlu düşün hedefe odaklan tatlım :)

Merhaba :KK49:
Valla bircok ortak ozelligimiz var. Ben de hem 100'leri gordum hem 60'lari :) bu konuda ben de ayni uzuntuyu yasiyorum, yani cok iyi olmasa da ortalama bir kiloyu nsil berbat ettim diye sucluyorum bazen kendimi ama sonra fark ettim ki kendimi sucladikca daha cok yiyesim geliyor garip bir sekilde :KK12: o gunen beri kacamak da yapsam asla kendime karsi suclayici bir dil kullanmiyorum :) fotograflardaki ablanin kalcasi genis banane :KK45::KK48::p ben daha duzunu isterim aha :) bugun alisveris merkezindrydim. Herkes mi fit olur, alimli olur arkadas :KK53: insanin asabini bozuyorlar!

Merhaba :KK49:
Valla bircok ortak ozelligimiz var. Ben de hem 100'leri gordum hem 60'lari :) bu konuda ben de ayni uzuntuyu yasiyorum, yani cok iyi olmasa da ortalama bir kiloyu nsil berbat ettim diye sucluyorum bazen kendimi ama sonra fark ettim ki kendimi sucladikca daha cok yiyesim geliyor garip bir sekilde :KK12: o gunen beri kacamak da yapsam asla kendime karsi suclayici bir dil kullanmiyorum :) fotograflardaki ablanin kalcasi genis banane :KK45::KK48::p ben daha duzunu isterim aha :) bugun alisveris merkezindrydim. Herkes mi fit olur, alimli olur arkadas :KK53: insanin asabini bozuyorlar!

Ayyy çok sevindim ortak özelliklerimize.... Ne güzel haberleşe haberleşe veririz kilolarımızı!!!

Benim kalçamın doğal hali hafif genişçe zaten, ben memnunum ya, benim düzde gözüm yok, ben kıvrımlı seviyom : D

Herkes tabi rejimleri kıştan yaptı, yaza fit girdiler : ( Ve sürekli dikkat ediyorlar!!!

Hepsi bir şey yapmiyorum diyor ama basbayagi yemiyorlar iste :KK14::KK12:

Ayyy çok sevindim ortak özelliklerimize.... Ne güzel haberleşe haberleşe veririz kilolarımızı!!!

Benim kalçamın doğal hali hafif genişçe zaten, ben memnunum ya, benim düzde gözüm yok, ben kıvrımlı seviyom : D

Herkes tabi rejimleri kıştan yaptı, yaza fit girdiler : ( Ve sürekli dikkat ediyorlar!!!

Hepsi bir şey yapmiyorum diyor ama basbayagi yemiyorlar iste :KK14::KK12:

Yalan... artistik olsun diye öyle diyorlar..Bi kız arkadaş vardı; ince; "ay ben birazcık kilo almıştım verdim" diyordu, beni gittiği kuaföre götürdü, o zaman ben 70 kiloydum, kuaför bana dedi ki, "aaa yok ne senin gibisi, senin iki katın kadardı bu, inanılmaz çok kilo verdi!!!" Sonra soruyorum nasıl verdin, "canımmm kendiliğinden gitti ben de anlamadım" diyor, hadi ordan! Sinir oluyorum ben bunlara....

:KK70: :KK70: :KK70: kendinden mi gitmiş :)

İste herkes benim gibi aptal değil. Ben okulda, iste, hayatin her alanında bisi yaptim mi paylasirim, insanlar faydalansin isterim ama insanlar haset. Baskasinin basarmasini istemiyor. Çünkü senin onun yaninda kilolu olan hoşuna gidiyor, kendine daha çok güveni geliyor. Benim canciger kuzu sarmasi olan arkadaslarim ben basarisizken dibimden ayrilmazlardi, basari merdivenlerinin bir bir cikmaya baslayinca cekemedikkeri için yollarimizi ayirdik. Bence kilo verelim de bizi çekemeyenlere anten takalim :KK14::KK55::rolleyes:

:KK70: :KK70: :KK70: kendinden mi gitmiş :)

İste herkes benim gibi aptal değil. Ben okulda, iste, hayatin her alanında bisi yaptim mi paylasirim, insanlar faydalansin isterim ama insanlar haset. Baskasinin basarmasini istemiyor. Çünkü senin onun yaninda kilolu olan hoşuna gidiyor, kendine daha çok güveni geliyor. Benim canciger kuzu sarmasi olan arkadaslarim ben basarisizken dibimden ayrilmazlardi, basari merdivenlerinin bir bir cikmaya baslayinca cekemedikkeri için yollarimizi ayirdik. Bence kilo verelim de bizi çekemeyenlere anten takalim :KK14::KK55::rolleyes:

Kesinlikle katılıyorum!!! :KK50:

Çok teşekkür ederim tatlım ama sonra annem beni tuzağa düşürdü. Dün, tam da yatmadan, bir AOÇ sütlü dondurmasına yenik düştüm. Ama bugün daha çok hırslanarak devam ediyorum! Normalde diyet yaparken bile 3-7 dilim ekmek yerken bugün sadece 1 dilim yedim! Beni durduramayacaklar!!! :KK75::KK75::KK75::p

Sen napıyorsun? :KK15:
ben de tatile çıktım
hayallerımdekı sahıl yürüyüşünü yapıyorum
ve ardından spor aletlerııı :)
ve yediklerimin kalorısını hesap edıyorumm :):)

Ooooooo olacaksın inşallah! :KK15: :nazar::KK73:

Kaloriden çok kısma, spora yüklen, spor hızlandırır bak.... Ben 60'lı kilolardayken daha aşağı sporla düşmüştüm (yüzme ve yürüyüş, bazen bisiklet- günde 4 saat spor yapıyordum), sabahları çılgınca acıkarak uyanıyordum. Ama işe yaramıştı.

Yaa bi zamanlar 60'lı kilolardaydım. ; (((
Neyse bu maraton sonucu 50'lere düşeceğiz inşallah!

Canim 60 li kilolarda iken resmin var mi acaba merak ettim de

Canim 60 li kilolarda iken resmin var mi acaba merak ettim de

PENELOPE; 1.68 BOY, 72 KİLO HALİ

ben72kilo.jpg

PENELOPE 68 KİLOYKEN....

ben68kilo.jpg

Daha düşük kilolarda fotolarım başka bilgisayarda ama bi fikir vermiştir... (Zaten 64-65'ten de pek düşük olmadım ergenlikten sonra. Genellikle de 70-72'de kaldım.)

ŞU ANKİ ŞİŞKO PENELOPE
(100 BUÇUK KİLO)
ben100buçuk2.jpg
ben100buçuk3.jpg

NOT: BÜTÜN TATLI BEBEKLER... AKŞAM DAHA ÇOK YAZACAĞIM.... GÖRÜŞMEK ÜZERE...

1. BUGÜN NE YEDİM:

16.00 Karnıyarık, 3 köfte, 2 ayran, salata, 3 dilim ekmek
17.30 Tarçın atılmış sade nescafe
19.00 Kabak, mantar, havuç, biber vs. karışık sebze közde ızgara, 1 ayran, ekmek yok

NOT: EKMEK DERKEN HEP KEPEK EKMEK YİYORUM BEN... YANLIŞ ANLAMA OLMASIN.

Şimdi bir de ara öğün yiyeceğim saat 22.00 gibi;
meyve ve leblebi olacak.

15 dk filan yürüyüş yaptım, aman aman spor yok. Akşam belki yürürüm tekrar (yarım saat filan).

Bugünü de başarıyla tamamladım. Diyetin 5. günü bitti.
+5

2. DUYGU VE DÜŞÜNCELER:

Kendimi sağlıklı hissediyorum. Bedenim için, kilo bir yana, faydalı yiyecekler yiyor olmam bana kendimi iyi hissettiriyor...

Daha zinde hissediyorum. Mutlu hissediyorum.

3. TAVSİYELER:

Çok lezzetli değişik bir şey yiyince, farklı bir deneyim hissi, güzel bir şey tatmak, onu bünyeye almak hissi oluyor ya, benzer hisler farklı şeylerle de yaratılabilir, ruhsal doyum sağlamak için. Örneğin bugün roman okumaya yeniden başladım ben. İngilizce roman okuyorum, bir yandan da tarçınlı kahvemi içiyorum. Anlamından emin olmadığım kelimeleri yuvarlak içine alıyorum, hoşuma giden cümlelerin altını çiziyorum. Boşluktan da, rutinden de, yeni şeyler yapmamaktan da/öğrenmemekten de yemeğe sarıyor insan. Hedefim günde yaklaşık 10 sayfa.

Günde 50 dakika falan yürüsem aslında çok daha hızlı gidecek kilo ama diyetisyenim ilk başta harekete spora o kadar abanmaya gerek yok, duraklama dönemlerinde devreye sokmak daha faydalı demişti....

Şimdi diyetisyene tekrar gidecek param yok, sıkışık bir dönem yaşıyorum ama ilk liste elimde, tavsiyeler cepte.

6monthsimagine.jpg

Hayal et kendini, 6 ay sonra nasıl olacağını... Sakın durma. Buna değecek.

sexybody.jpg

İşte "fit" böyle bir şey.....

makejealous.jpg

4 hafta sonra sen fark edeceksin vücudundaki değişimi; 8 hafta sonra arkadaşların; 12 hafta sonra herkes. ŞİMDİ VAZGEÇME.

idontdiet.jpg

Ben diyet yapmıyorum, ben hedeflerime uygun bir şekilde besleniyorum.

-*-*-*-*-

Hepinizi öpüyorum yakın geleceğin incecik kızları!

:KK15::KK15::KK15:

Birlikte başaracağız!En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Cleo Cleo hoşgeldin hayatımmmm. Her zaman beklerim:KK54::KK68:

Son düzenleme:
1. BUGÜN NE YEDİM:

16.00 Karnıyarık, 3 köfte, 2 ayran, salata, 3 dilim ekmek
17.30 Tarçın atılmış sade nescafe
19.00 Kabak, mantar, havuç, biber vs. karışık sebze közde ızgara, 1 ayran, ekmek yok

NOT: EKMEK DERKEN HEP KEPEK EKMEK YİYORUM BEN... YANLIŞ ANLAMA OLMASIN.

Şimdi bir de ara öğün yiyeceğim saat 22.00 gibi;
meyve ve leblebi olacak.

15 dk filan yürüyüş yaptım, aman aman spor yok. Akşam belki yürürüm tekrar (yarım saat filan).

Bugünü de başarıyla tamamladım. Diyetin 5. günü bitti.
+5

2. DUYGU VE DÜŞÜNCELER:

Kendimi sağlıklı hissediyorum. Bedenim için, kilo bir yana, faydalı yiyecekler yiyor olmam bana kendimi iyi hissettiriyor...

Daha zinde hissediyorum. Mutlu hissediyorum.

3. TAVSİYELER:

Çok lezzetli değişik bir şey yiyince, farklı bir deneyim hissi, güzel bir şey tatmak, onu bünyeye almak hissi oluyor ya, benzer hisler farklı şeylerle de yaratılabilir, ruhsal doyum sağlamak için. Örneğin bugün roman okumaya yeniden başladım ben. İngilizce roman okuyorum, bir yandan da tarçınlı kahvemi içiyorum. Anlamından emin olmadığım kelimeleri yuvarlak içine alıyorum, hoşuma giden cümlelerin altını çiziyorum. Boşluktan da, rutinden de, yeni şeyler yapmamaktan da/öğrenmemekten de yemeğe sarıyor insan. Hedefim günde yaklaşık 10 sayfa.

Günde 50 dakika falan yürüsem aslında çok daha hızlı gidecek kilo ama diyetisyenim ilk başta harekete spora o kadar abanmaya gerek yok, duraklama dönemlerinde devreye sokmak daha faydalı demişti....

Şimdi diyetisyene tekrar gidecek param yok, sıkışık bir dönem yaşıyorum ama ilk liste elimde, tavsiyeler cepte.

Eki Görüntüle 1573013

Hayal et kendini, 6 ay sonra nasıl olacağını... Sakın durma. Buna değecek.

Eki Görüntüle 1573014

İşte "fit" böyle bir şey.....

Eki Görüntüle 1573015

4 hafta sonra sen fark edeceksin vücudundaki değişimi; 8 hafta sonra arkadaşların; 12 hafta sonra herkes. ŞİMDİ VAZGEÇME.

Eki Görüntüle 1573016

Ben diyet yapmıyorum, ben hedeflerime uygun bir şekilde besleniyorum.

-*-*-*-*-

Hepinizi öpüyorum yakın geleceğin incecik kızları!

:KK15::KK15::KK15:

Birlikte başaracağız!En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Cleo Cleo hoşgeldin hayatımmmm. Her zaman beklerim:KK54::KK68:
azmin beni de gaza getirdiii çok pozitifsin :KK9::KK9::KK9: :KK36::KK36::KK36: çok bilmişlik olmasın ama kalkar kalkmaz bişeyler yemelisin gün boyu metabolizmanın hızlı işlemesi için yani gün boyu daha fazla kalori yakmak için kahvaltı şart böyle dediğime bakma ben de yarım yamalak yapıyorum :KK70:yazarken de hiç düşünmedim yaa belki de gece çalışıyosundur bilemem ki :KK51:

azmin beni de gaza getirdiii çok pozitifsin :KK9::KK9::KK9: :KK36::KK36::KK36: çok bilmişlik olmasın ama kalkar kalkmaz bişeyler yemelisin gün boyu metabolizmanın hızlı işlemesi için yani gün boyu daha fazla kalori yakmak için kahvaltı şart böyle dediğime bakma ben de yarım yamalak yapıyorum :KK70:yazarken de hiç düşünmedim yaa belki de gece çalışıyosundur bilemem ki :KK51:

Çok sevindim canımmm. Öğleden sonra 3te mi ne kalktım. : ))Evet akşam çalışıyorum bazen, sonra da uyku tutmuyor sabah olmuş oluyor yattığımda...Düzene sokmaya çalışıyorum: /

Back