- 29 Haziran 2015
- 914
- 1.173
- 28
- 35
- Konu Sahibi Penelope_Lalilop
- #1.021
pişt!! salı da geçti bi yaz artık istersen
Heyooooooo!!! Bilgisayarım bozulmuştu. Şimdi döndüm! :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pişt!! salı da geçti bi yaz artık istersen
Hoşgeldin :)Bugünkü programım:
16:00 ara öğün yap.
18:00 akşam yemeği ye
21.00 ara öğün yap
22.00-22.40: kondüsyon bisikleti ve dizi/film izleme
22.50-23.30 : banyo ve yatış.
Bu arada; saat 22.00'e kadar sadece çalışmalarımı tamamlamalıyım... DİSİPLİN.
Evet sıkıcı. Evet sevmiyorum; ama gerekli; o yüzden DAYANMAM LAZIM... 22.00'de güzel bir şeyler izleyeceğim; ta ki o saate kadar... : )))
NOT: YAKINDA DİYETİSYENİN VERDİĞİ REJİM PROGRAMIMI PAYLAŞACAĞIM : )))
Hoşgeldin :)
Çok benziyoruz biliyor musun...
penelope hadi kız diyet listesini de paylaş çatlamayalım burda
Farklı bir liste değişik yemekler var gelismeleri bekliyoruz
Canım nerelerdesin?
Merhaba kızlar! Tatlılıklar! Çok tatlı olduğu için tatlı yemeye hiiiiç ihtiyacı olmayanlar!!! : )
Bugün ben reglyimmmm hastayımmm işe gittmemişimmm... Hastaneye tekrar gidip tahlil yaptıracağımmm vs. (kansızlık var)
Sabah bol miktarda peynir ile bal yedim.... Balı da bi süredir yememiştim ooooh bi hoşuma gitti.... Günün geri kalanında karbonhidrat ve tatlı tüketimime çok dikkat edeceğim.. Yalnız ben peynir hastasıyım; bayılırım. Bu yüzden bazı zamanlar (evde olduğum zamanlar) ve sabahları biraz miktarını fazla tükebilirim (kendime izin verdim); ve tabi günün geri kalanında kaloriyi dengelemek şartıyla. Çok sıkı olunca diyet bıkıyorum ben; sonra ipleri koparmış deli danalar gibi saldırabiliyorum, üstünüze afiyet. : )
Akademik çalışmaların bir kısmı gönderilecek bugün... O zaman baya rahatlayacağım....
Size bir de göbeğimi göstereyim bari... 96 kiloluk bir kıza ait bir adet göbek:
Eki Görüntüle 1697733
Bir süre sonra tekrar foto çekeceğim.... 10 kilo verdikten sonra çekeyim dedim. Bakalım ne kadar fark edecek.
Bir de her gün 15 dakika vücut şekillendirmeye yönelik egzersiz yapsam; 3 ayda gözle görülür fark yaratır, faydasını görürüm diye tahmin ediyorum...Ne dersiniz?
slm penelope, bence 15 dk yerine biraz artırmalısın sporunu,
3 ayda muhteşem bir değişim bizi bekliyor desene, takipteyim seni