• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Yazın... Yani 65 kiloya ulaşıncaaaa.... Bi dövme yaptırmak istiyoruuuummmmmm...

Estetik görünümlü, orijinal ve çok büyük olmayan hem şık hem de seksi görünmesini istiyorum...

Nereye olabilir? Ne olabilir? Fikri olan var mı??? : )

tumblr_ny9antT1hb1tfxzipo1_500.jpg

Ayrıca yazın... Saçlarıma sarı gölgeler ile belki bir de kaynak yaptıracağım..... İnşallah...İngiltere'ye geri gitmeden önce.... Bambaşka bir ben... Bomba gibi bir ben...

Ama saçlarıma da doğal bakımlar ve uzamasını sağlayacak şeyler yaptırmak istiyorum... Şu an aşırı kurular... Uçları filan neredeyse süpürge gibi : ((( Önerisi olan????

0eb18f15bfb244ee855788425abca7aa.jpg
120hair204.jpg
blonde brown.jpg
red-rebel-long-red-highlighted-hair.jpg

kendinde en beğendiğin yer neresi ? ön plana çıkarmayı en sevdiğin yer? hani öyle gözlerim filan değil. Mesela ben sırt ve omuz dekoltesini seviyorum. Yaptıracak olsam ikisinden birine yaptırırdım. Sırtımdan başlayıp omzumda biten ya da tam tersi. en sevdiğin yere yaptır bence :)

kendinde en beğendiğin yer neresi ? ön plana çıkarmayı en sevdiğin yer? hani öyle gözlerim filan değil. Mesela ben sırt ve omuz dekoltesini seviyorum. Yaptıracak olsam ikisinden birine yaptırırdım. Sırtımdan başlayıp omzumda biten ya da tam tersi. en sevdiğin yere yaptır bence :)

Ben en çok boynumla göğüs arasını seviyorum sanırım, zayıfladığım zaman bacak da seviyorum.... Ama boyun ile göğüs arası o tipik dekolte yeri de çok sık açığa çıkan bir yer, sık sık kamufle mi etmem gerekir ki diye de biraz cesaret edemiyorum...

Bir de original dizayn/figür bulmak zor... Anlamlı, sembolik ve estetik olsun istiyorum...

bu konu da Haklısın anlamlı olması önemli :) ben de anlamlı birşey bulabilsem düşünüyorum ama hala bulamadım. ama kuzenim buldu ve yaptırdı göğsünün biraz üst kısmına aşırı derece de dekolte giymediği sürece görülmüyor ve bikinisiyle çok hoş duruyor. ailesine çok değer verdiği için isimlerinin baş harfini ilginç bi yazı stiliyle yazdırmış ama tabi böyle basit bir şekilde değil. gören birisi dövmenin hikayesini soruyor :KK66:

bu arada günlüğünü inceledim. eski fotoğraflarından koymuşsun ve hedeflediğin kiloya düştüğündeki halini merak ediyorum. ve büyük cesaret göbeğinin resmini atmışsın. hayran kaldım. o göbekten geriye hiç bir şey kalmaz umarım. o fotoğrafını görünce piercing istediğim aklıma geldi ama aynaya bakıp bu göbeği anca kaşıkçı elması kurtarır deyip vazgeçmiştim. Eğer istediğim ölçülere düşürsem bunun üzerinde tekrar düşüneceğim:KK70:

bu arada günlüğünü inceledim. eski fotoğraflarından koymuşsun ve hedeflediğin kiloya düştüğündeki halini merak ediyorum. ve büyük cesaret göbeğinin resmini atmışsın. hayran kaldım. o göbekten geriye hiç bir şey kalmaz umarım. o fotoğrafını görünce piercing istediğim aklıma geldi ama aynaya bakıp bu göbeği anca kaşıkçı elması kurtarır deyip vazgeçmiştim. Eğer istediğim ölçülere düşürsem bunun üzerinde tekrar düşüneceğim:KK70:

Teşekkür ederim : ) Ben uzun zamandır hiç fit olmadım aslında, koyduğum fotolarda da 70 kilo falanımdır ama, kilo benim her yerime dengeli dağıldığından, boyum da kurtardığından hep az tahmin ediliyor. Dolayısıyla idare ediyordu 70 kilo fakat artık 57, 58 olmayı çok çok çok istiyorum... Ben yaklaşık 10 kilo düştükçe koyacağım zaten böyle cıbıldaklı fotolar... : )))

Ayyy aynen öyle hikayesi sorulası bir dövme istiyorum.... Aslında bence artık çok görünmeyen bir yerde olması da önemli değil çok etkili kapatıcılar var çünkü....

Bir tane alt bacağımın kenarına... Bir tane göğüs boyun arası bir yere istiyorum... Ya da belki boynumun arka kısmına, saçın bittiği...Karar veremedim... Belki zayıfladıkça beraber karar veririz : ) Atarım başka diğer oramın buramın fotolarını da... Bakarız nereye olur eheheh : )))

Komiksin... kaşıkçı elması : )) :KK15:

Şu an 96 civarı mısın? Hedeflediğimiz kiloları görelim beraber. vücudunu şekillendirmek için neler yapıyorsun ben kilo veremedim ama çektiğim mekikler sayesinde 2 ekimden bu yana belim 91 den 87,5e düştü. faydasını gördüğüm için daha bir hırsla yapıyorum önceden 100 tane yapıyordum şimdi 200-300 arası değişiyor tabi. bunları set halinde yapıyorum.

Şu an 96 civarı mısın? Hedeflediğimiz kiloları görelim beraber. vücudunu şekillendirmek için neler yapıyorsun ben kilo veremedim ama çektiğim mekikler sayesinde 2 ekimden bu yana belim 91 den 87,5e düştü. faydasını gördüğüm için daha bir hırsla yapıyorum önceden 100 tane yapıyordum şimdi 200-300 arası değişiyor tabi. bunları set halinde yapıyorum.

Şu an 95.5'um... En çok 107'ye çıkmıştım (6 ay önce falan) sonra kısa sürede 93'e indim... Sonrasında da strese bağlı aşırı yeme dönemi oldu (çok uzun sürmedi Allah'tan) birkaç kilosunu aldım verdiklerimin (fakat keşke bu strese bağlı aşırı yeme olayımdan tamamen kurtulsam, ne varsa tıkıyorum resmen ağzıma bir görsen, tatlılar kebaplar her şey...). Bir süre de rejim yapmadım, ara verdim. Şimdi tekrar başladım ve 96'dan tekrar düşüşe geçtim...

Ben de egzersizler yapmak istiyorum aslında. Ama çok vaktim yok... Bir de yorgunlukla mücadele ediyorum; özel sektörde uzun çalışma saatleri artı kansızlık sorunum... Günde 15-20 dk bir şeyler yapsam inceltir mi faydası olur mu dersin?

Sen kaç kilo, kaç boy, kaç yaşsın, ve idealin vs.? : )))

• 1.00 x 1 Adet (32gr) Ülker Çokonat Çikolatalı Gofret
    181 kcal
  • 0.50 x 100gr Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir
    132 kcal
  • 4.00 x 1 Adet Siyah Zeytin
    32 kcal
  • 2.00 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek
    110 kcal
  • 0.50 x 100gr Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir
    132 kcal
  • 1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası
    160 kcal
  • 2.00 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek
    90 kcal
  • 6.00 x 1 Adet (30gr) Zeytinyağlı Yaprak Sarma
    234 kcal
  • 3.00 x 1 Adet Lahana Sarma (Dolma)
    186 kcal
  • 0.50 x 1 Adet Nar
    53 kcal
Toplam
1310
kcal

Bugünkü tablo da böyle..... Günü yeşil çaylarla kapatmayı planlıyorum.... Bir de çalışmalarımı bitirip, e mail ile gönderip saat 22.00 gibi de 40 dk'lık yürüyüşe çıkmak köpeğimle birlikte...

boy:163
kilo 74,5
hedef kilo :63
boyuma göre ideal kilom olmadığını düşünebilirsin ama kemik yapım iri olduğu için fazla zayıflarsam çirkin görüneceğimi düşünüyorum. tabi ki o kiloları görürsem ve hala fazlalığım olduğunu düşünürsem 5 kilo daha düşünebilirim. 15-20 dk yeterde artar bile. emin ol çok zamanımı almıyor yaptıklarım.
images.jpg

bunu yapıp ellerimi aşağı yukarı yapıyordum 100 kere 20- 25 kadar da normal mekik yapıyordum. şimdi şimdi 200-300 civarı yapıyorum. mekiği de aklıma estikçe yapıyorum 50 yi geçmiyordur günlük.

boy:163
kilo 74,5
hedef kilo :63
boyuma göre ideal kilom olmadığını düşünebilirsin ama kemik yapım iri olduğu için fazla zayıflarsam çirkin görüneceğimi düşünüyorum. tabi ki o kiloları görürsem ve hala fazlalığım olduğunu düşünürsem 5 kilo daha düşünebilirim. 15-20 dk yeterde artar bile. emin ol çok zamanımı almıyor yaptıklarım.
Eki Görüntüle 1700226
bunu yapıp ellerimi aşağı yukarı yapıyordum 100 kere 20- 25 kadar da normal mekik yapıyordum. şimdi şimdi 200-300 civarı yapıyorum. mekiği de aklıma estikçe yapıyorum 50 yi geçmiyordur günlük.

Yaptığın egzersizlere bağlı incelme kaç ayda gerçekleşmiş canım??? Ve her gün yapıyorsun değil mi?

Senin 10 kilo vermen lazım aşağı yukarı... Benim de hele bi 85'e düşeyim dediğim yere kadar bi 10 kilo... Ocak sonuna kadar ulaşmış olalım buna olur mu....Aralık bitene kadar 5'i gitsin... Bunun için de haftada 1 kilodan aşağı düşmemek lazım. Hatta 1 kg 200 ya da 1 kg 300 gram filan veriyor olmalıyız en garantisi.... Hafta hafta takibini yaparsak daha kolay olur, ama durmalar beklemeler de olabilir tabii kiloda, o yüzden kalori takibini de bırakmıyoruuuz... : )

Canım maşallah kısa sürede iyi toparlamışsın. Yolun uzun belki ama zahmetli olmayacak bence fazla :) :nazar: Spor ne kadar yapıyorsun bilmiyorum ama hiç ihmal etme haftada en az 5 gün yap. Yürüyüş yapıp pilates egzersizleriyle desteklersen bence müthiş olur. Dışarı çıkamıyorsan Leslie ile evde yürüyüş yapabilirsin. Ama bölgesel egzersizi ihmal etme ki vücudunda sarkma, deforme olmasın. :KK68:

Penelope_Lalilop Penelope_Lalilop uyudun kaldın mı? hala ses seda yok senden :KK43:

canımmmmm :KK33::KK15:

Bugün artık raporum bitti işe tekrar başladım. Hastanede tetkike geldim. Doktor bekliyorum şimdiiii...

Menemen, biraz kaşar, ve zeytin ile birkaç dilim esmer ekmek yedim. Yakında da hosta var o dönerler baya bi aklımı çelmeye meyletti ama izin vermedim : p

Canım maşallah kısa sürede iyi toparlamışsın. Yolun uzun belki ama zahmetli olmayacak bence fazla :) :nazar: Spor ne kadar yapıyorsun bilmiyorum ama hiç ihmal etme haftada en az 5 gün yap. Yürüyüş yapıp pilates egzersizleriyle desteklersen bence müthiş olur. Dışarı çıkamıyorsan Leslie ile evde yürüyüş yapabilirsin. Ama bölgesel egzersizi ihmal etme ki vücudunda sarkma, deforme olmasın. :KK68:

Yaaa ben halsizlik, kansızlık vb. problemlerle uğraştığım için sporda biraz zorlanıyorum ama ortalama yarım saat yürüyorum her gün... : (((

Bölgesel egzersize şimdiden başlamalı mıyım sence? Yoksa biraz daha ideal kiloma yaklaşmayı mı beklemeliyim 75-80'lere filan düşmeyi???

Vücut tipimi belirginleştirici egzersiz yapmak istiyorum ben. Ölçülerim kum saati tipine uyuyor; göğüs ve kalçalar dolgunca. Beli iyice açığa çıkarmak için vs. bir şeyler yapmak istiyorum. Kollarım bi de çok kötü. Böyle yumuşak ve yağlı : ((((

Ah ama işte enerji sıkıntısı yaşıyorum : (((

Yaaa ben halsizlik, kansızlık vb. problemlerle uğraştığım için sporda biraz zorlanıyorum ama ortalama yarım saat yürüyorum her gün... : (((

Bölgesel egzersize şimdiden başlamalı mıyım sence? Yoksa biraz daha ideal kiloma yaklaşmayı mı beklemeliyim 75-80'lere filan düşmeyi???

Vücut tipimi belirginleştirici egzersiz yapmak istiyorum ben. Ölçülerim kum saati tipine uyuyor; göğüs ve kalçalar dolgunca. Beli iyice açığa çıkarmak için vs. bir şeyler yapmak istiyorum. Kollarım bi de çok kötü. Böyle yumuşak ve yağlı : ((((

Ah ama işte enerji sıkıntısı yaşıyorum : (((

Anladım canım kansızlık bende de var ama ben sporun enerjimi daha da artırdığına inanıyorum. Biraz psikolojik yani belki yaparken enerjin hiç olmuyor ama bir süre istikrarlı devam ettikten sonra kendine geliyorsun.
Bence bölgesel egzersizlere ucundan kıyısından başlamalısın. Önce kilo ver, sonra egzersize geçersin mottosuna karşıyım. En yakın örneği annemde gördüm. Kilo verirken sürekli kendince hareketler yaptı, aklına geldikçe yerde orda burda görüyorduk kadını ve çok fazla kilo kaybı olmamasına rağmen ciddi sıkılaştı. Şuan 80 kilo ama hiç 80 gibi durmuyor. Daha zayıf görünüyor. Üstelik boyu da kısa. Üst vücutla başlayabilirsin, zaten bel çok hızlı inceliyor. Bir 15 dk bile yapsan yeterli olur madem yürüyorsun :) Kol en zor zayıflayan bölge. Ben çok zayıfken bile alt kollarım hep etli, hala öyle. Uğraşıyorum ama uzun Zaman alacak gibi :) bunlar için de bölgesel çalışma çok önemli işte Canım. Hadi ama bir 15 dk cık ayırabilirsin, genciz genççç :)))

canımmmmm :KK33::KK15:

Bugün artık raporum bitti işe tekrar başladım. Hastanede tetkike geldim. Doktor bekliyorum şimdiiii...

Menemen, biraz kaşar, ve zeytin ile birkaç dilim esmer ekmek yedim. Yakında da hosta var o dönerler baya bi aklımı çelmeye meyletti ama izin vermedim : p

süpersin :) aklını çelmelerine izin verme. böyle devam :KK68:

Back