- 29 Haziran 2015
- 914
- 1.173
- 28
- 35
- Konu Sahibi Penelope_Lalilop
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekmek yemiyorum hiç tatlılardan uzak duruyorum meyve hariç. Suya çok odaklanamadım henüz üç litre yapayım diyorum ama olmuyor bir buçuk litre içiyorumsur ama.. İftarda çok yenmiyor zaten mide küçülüyo. Sahurda çok çoşmamak şaryıtla karnımı doyuyorum. Tam takır rejim sayılmaz benimki ama en azından ekmek yok işte. Haa birde sporumu aksatmıyorum çok şükür
Şimdik senin hededfinin yanında benimki biraz güldürebilir seni ama boy 1.63 kilo en son tartıldığımda 51.8 di ben 48 olmaya çalışıyorum. Kilolu değilim ama bacaklarım çook kalın ve basen iç bacak fealaket. Sporda yapıyorum ama zayıflamadan bacaklar incelme malesef. Öyle işte hedefim böyle olmakİyi iyi, baya iyiymiş gene : ) Sen kaç boyun kilon neydi canım?
BUGÜN NE YEDİM?
Sabah: Bir dilim ekmek, 3 dilim peynir, 3 zeytin, şekersiz çay
Ara: Tarçın atılmış sade nescafe
Öğlen: Mercimek çorbası, alabalık, 2 bardak ayran, salata
Akşam: Mercimek çorbası, kuru fasülye, bir dilim ekmek, 1 bardak ayran, salata
2.5-3 saat sonra da ara öğün olarak 1 meyve biraz leblebi yiyeceğim...
Yüksek kilolarda ekmekten kısma, düştükçe ve verme hızın yavaşladıkça 1'e inersin diye önerdi @milad2015 ben de böyle yaptım.... Mantıklı gerçekten.
Bugünü de tamamladık çok şükür, alnımız ak... : ) Pek spor yapmadım, şöyle bir 20 dk yürüyüş filan sadece... Belki biraz daha yürürüm.
Birazcık fazla gibi mi yedim bilmiyorum... Ama sağlıklı yedim en azından.
O yüzden.... +4
Şimdik senin hededfinin yanında benimki biraz güldürebilir seni ama boy 1.63 kilo en son tartıldığımda 51.8 di ben 48 olmaya çalışıyorum. Kilolu değilim ama bacaklarım çook kalın ve basen iç bacak fealaket. Sporda yapıyorum ama zayıflamadan bacaklar incelme malesef. Öyle işte hedefim böyle olmak
Eki Görüntüle 1571690
Hahhhh aynnneeeeennn öyle bencede daha zor dediğin gibi çok fazla kilosu olanlar verirken daha çabuk yakar daha hızlı olur. Ama benimki okadar zorkiii. Zaten günlük almam gereken kalori 1800. Haftada bir kilo vermem için günlük 800 kalori almam gerek ozamanda açlıktan ölüyorum yani. Benim yaptıklarımı sen yapsan eminimki kaç kat fazla etkili olur. Ama çok hırslıyım bir buçuk ay sonra düğünüm var ve ben taşş gibi olmalıyım taşşşAslında seninki daha zor. Çünkü ideal kiloya yaklaştıkça vücuttan yarım kilo yağ gitmesi bile zorlaşır... Ben şu an zaten oldukça kilolu olduğum için çok spor yapmasam da azalıyor.... Çok sabırlı olman lazım... Bir de o kilolarda görünüm açısından 2 kilo 2.5 kilo çok fark eder. Şimdi hani benim zaten 40 kilo fazlam var, bende görsel olarak o kadar fark yaratmaz ama, sende eminim o hedef kiloya gelince görüntü açısından süper bir değişim olmuş olur.....Umarım ben de bu günlükte seninkine benzer "rötüş" kilo vermeleri yaparken görürüm kendimi. Allah'ım nasip etsin... Amin....
Hahhhh aynnneeeeennn öyle bencede daha zor dediğin gibi çok fazla kilosu olanlar verirken daha çabuk yakar daha hızlı olur. Ama benimki okadar zorkiii. Zaten günlük almam gereken kalori 1800. Haftada bir kilo vermem için günlük 800 kalori almam gerek ozamanda açlıktan ölüyorum yani. Benim yaptıklarımı sen yapsan eminimki kaç kat fazla etkili olur. Ama çok hırslıyım bir buçuk ay sonra düğünüm var ve ben taşş gibi olmalıyım taşşş
Amiiin inşallah canımm
Ooooooo olacaksın inşallah!
Kaloriden çok kısma, spora yüklen, spor hızlandırır bak.... Ben 60'lı kilolardayken daha aşağı sporla düşmüştüm (yüzme ve yürüyüş, bazen bisiklet- günde 4 saat spor yapıyordum), sabahları çılgınca acıkarak uyanıyordum. Ama işe yaramıştı.
Yaa bi zamanlar 60'lı kilolardaydım. ; ((( Neyse bu maraton sonucu 50'lere düşeceğiz inşallah!
Pembiş pembiş yorumunla hoşgeldin canımmBen gelldiim çok neşeli enerjik bi günlükle karşı karşıyayımm pek bi beğendim yatıya geldimmmm
Pembiş pembiş yorumunla hoşgeldin canımm
Ben gelldiim çok neşeli enerjik bi günlükle karşı karşıyayımm pek bi beğendim yatıya geldimmmm
Haklısın canım bende sporla kafayı bozdum zaten
Bende onu diyecektim bir zamanlar altmış kilodaymışsın.. Neyse nasıl olsa vereceksin canım azmin elinden birşey kurtulmaz
Aslında bir zamanlar 60'lı kilolarda olmam biraz moral bozucu bir şey.... O fotolarımı gördükçe çok sinir oluyorum... Hani zaten sahip olmuşum şu anki uzak hedefime, ve mahvetmişim... Korkunç bir şey.... Anlatılmaz bir üzüntü...Ve bir de motivasyon da azaltıyor, düşündükçe. Şey gibi; ya yine mahvedersem... Ya da işte bir şeye sil baştan başlamak.... Hep bi gıcıktır ya.... Mesela bilgisayar kitlenir bir şey olur bütün yazdıkların gider...Öyle işte.... :/
Hoşbuldum..
Bak şimdii ben de gidip uyumaya çalışayım bari. Yarın tekrar zımba gibi başlayalım.
Ayy bu kız gibi olur muyuz seneye acabaa..
Kocaman bir inşallahla gidiyorum, güzel rüyalar. Rüyanda bizi bu kızlar gibi olmuş böyle artist pozlar verirken gör
Pozu geçtim onu vermesekte olurr hı hı.