• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

o kadar baktım ama 36 dk lık siyahi bir adamla 2 bayanın videosu var. link atma şansınız var mı ?
Ben youtubeye 40 dakikada 500 kalori yazınca çıkıyo canım
Bi sarışın kısa saçlı bayanla bi de siyahi bi adam
1 saati aşkın bi video ama içindeki spor saati 40 dakika falan yaklasik

Ben youtubeye 40 dakikada 500 kalori yazınca çıkıyo canım
Bi sarışın kısa saçlı bayanla bi de siyahi bi adam
1 saati aşkın bi video ama içindeki spor saati 40 dakika falan yaklasik

karı koca olanlar dimi tamam buldum. türkçe anlatan tanıtımları da var o değil mi

Merhaba bu günlüğe uğrayan tatlı bebekler!!!

tatlibikiz tatlibikiz C Carnation @zoombiiee @fancy pency H Heart of Gold T tatlitambak LadyInGray LadyInGray aysu27 aysu27 Feraceli Feraceli defneturuncu defneturuncu

Dün vaktinde uyuyamadım. (Kötü kız Penelope : ( )

Sonra sabahın köründe kalktım. Ve "Amaaan sabahın körü yat aşağı kız Penelope" dedim kendi kendime.

Sonra yattım, bir kalktım saat 2 olmuş!!!! Amaney!!! Günün yarısı bitmiş bile.... Çok üzgünümmmm.... :-(

AMAAAAAAAAAAAAAA...................BİR MÜJDEM VAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAZIR MISINIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ...................................................................................

KALKINCA AÇ KARNINA TARTILDIM VE..................................................................

VE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

100.4 KİLO ÇIKTIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:KK71::KK71::KK71::KK36::KK47:

Son düzenleme:
GÜNÜN MOTİVASYONU:

tumblr_lo2qq3ubdj1qa49sko1_500.jpg

Nasıl mükemmel bir karındır o.... Nasıl yakışmış giydikleri o renkler......... Maşallah maşallah.... Böyle bir mükemmel karına sahip olduğumuzu düşünsenize....Olabiliriz!

facesomuchyounger-diet.png

Yüz hatları zayıflayınca nasıl da ortaya çıkmış... Gözler, burun, ağız belirginleşmiş..... Çok daha genç görünüyor...

somuchyoungerblonde.jpg

Bu da zayıflayınca bir çıtır olmuş....Bir yakışmış elbisesi... Bir tatlılık, bir tatlılık maşallah....

Ve fit olmak şunu söylüyor: "Ben sağlıklıyım." "Ben hayat doluyum." "Ben kendime bakıyorum." "Ben özgüvenliyim."

DAHA ÖNCE SAHİP OLMADIĞIMIZ BİR ŞEYE SAHİP OLMAK İÇİN, DAHA ÖNCE YAPMADIĞIMIZ BİR ŞEY YAPMALIYIZ........

HEPİNİZİ ÖPÜYORUM...............
:KK36::KK36::KK36:

Merhaba bu günlüğe uğrayan tatlı bebekler!!!

tatlibikiz tatlibikiz C Carnation @zoombiiee @fancy pency H Heart of Gold T tatlitambak LadyInGray LadyInGray aysu27 aysu27 Feraceli Feraceli defneturuncu defneturuncu

Dün vaktinde uyuyamadım. (Kötü kız Penelope : ( )

Sonra sabahın köründe kalktım. Ve "Amaaan sabahın körü yat aşağı kız Penelope" dedim kendi kendime.

Sonra yattım, bir kalktım saat 2 olmuş!!!! Amaney!!! Günün yarısı bitmiş bile.... Çok üzgünümmmm.... :-(

AMAAAAAAAAAAAAAA...................BİR MÜJDEM VAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAZIR MISINIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ...................................................................................

KALKINCA AÇ KARNINA TARTILDIM VE..................................................................

VE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

100.4 KİLO ÇIKTIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:KK71::KK71::KK71::KK36::KK47:

Canımm tebrik ederimm senii :KK9: süpersin devamm :KK71: sana çok güzel motivasyon olmuştur şimdi :21: ayrıca azmine maşallah :nazar::KK200:

Canımm tebrik ederimm senii :KK9: süpersin devamm :KK71: sana çok güzel motivasyon olmuştur şimdi :21: ayrıca azmine maşallah :nazar::KK200:

Ay çok teşekkür ederimmm!!! :KK28::KK68:

Yalnız öğlen yemeği yedikten sonra tartıldım ve sabahki açken tartıldığımdan 1 kilo fazla çıktım. Gün içinde o kadar fark eder mi??? Eder herhalde yaa... Bi de kıyafetli tartıldım?...

Canım öncelikle hayırlı olsun diyeyim.
Çok güzel motive olmuşsun azmetmişsin allahın izniyle yeni yıla o fazlalıklar avada karada gider.
Aynı yollardan ben de geçtim uzun bir yoldu ama sonundaki o is paha biçilemez:21:

GÜNÜN ZORLUĞU:

Cafe'de dondurmalar gördüm.. Soğuk soğuk... Şu yaz günü buzlu buzlu...Renk renk.... Ama sonra hedefim aklıma geldi. Ve dedim ki ŞİMDİ NE İSTEDİĞİM DEĞİL; UZUN VADEDE EN ÇOK NE İSTEDİĞİM ÖNEMLİ! O yüzden dondurma yerine bir buzlu bardak isteğim, döktüm suyu içine, afiyetle onu içiyorum..... :)

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

AŞAĞIDA MARATONUMUN 1. ETAP HEDEF TABLOSU YER ALMAKTA.....

(MARATONUM 67 VE 52 KİLO HEDEF KİLOLAR OLMAK ÜZERE TOPLAM 3 ETAPTAN OLUŞUYOR-ONLARI DA YAYINLAYACAĞIM...)

kilomaratonu.JPG

Canım öncelikle hayırlı olsun diyeyim.
Çok güzel motive olmuşsun azmetmişsin allahın izniyle yeni yıla o fazlalıklar avada karada gider.
Aynı yollardan ben de geçtim uzun bir yoldu ama sonundaki o is paha biçilemez:21:

Çok teşekkür ederimmmm...... :KK68: Şimdi, kilo korumak için bir program takip ediyor musun??

Ay çok teşekkür ederimmm!!! :KK28::KK68:

Yalnız öğlen yemeği yedikten sonra tartıldım ve sabahki açken tartıldığımdan 1 kilo fazla çıktım. Gün içinde o kadar fark eder mi??? Eder herhalde yaa... Bi de kıyafetli tartıldım?...
Yemek yedikten sonra fazla çıkması normal bence canım. Ben hiç yemek yedikten snra tokken tartılmam canım sıkılmasın diye :) en doğrusu açken ve çıplakken olan kilo diye biliyorum :KK51:

Yine merhaba kızlar!!!! *ÖPÜCÜKLER!*
PENELOPE 100.4 KİLODA İŞTE BÖYLE............. (İLK BAŞARI!) :KK200::anneadayı:

BAKALIM BU GÖRÜNTÜ NE KADAR DEĞİŞECEK? ( : ŞİŞKO PENELOPE NE ZAMAN GİDECEK : p

Eki Görüntüle 1570379 Eki Görüntüle 1570381 Eki Görüntüle 1570382 Eki Görüntüle 1570383

Gidecek gidecek canim insallah ama sajin pes etme. Bana da motivasyon kaynagi oluyorsun.
67 de ve 52 kg da fıstık gibi olacaksin. O resimlerini de iple çekiyorum

BUGÜN NE YEDİM:

-Kuru fasülye, birkaç kaşık bulgur pilavı, 3 dilim kepek ekmek, ayran, salata (16.00)
-Ton balıklı salata, diyet kola (19.00)

-1 Meyve, biraz leblebi (23.30)

Sabaha karşı yattığım için çok geç kalktım o yüzden sabah kahvaltısı olamadı. Ama rayına oturtmak için çalışıyorum.

Öyle bir spor yaptım denecek bir şey yapmadım bugün, ama çok hareketsiz de değildim....

:KK54::KK15:

Noldu bugün 3. gün oldu dimi...

O zaman puanım...............................................+3
:KK73:

ASLA DURMA, ASLA PES ETME.

YOLUNDAN ALIKOYACAK HİÇBİR ŞEYE DÖNÜP BAKMA.

BUGÜN NE YEDİM:

-Kuru fasülye, birkaç kaşık bulgur pilavı, 3 dilim kepek ekmek, ayran, salata (16.00)
-Ton balıklı salata, diyet kola (19.00)

-1 Meyve, biraz leblebi (23.30)

Sabaha karşı yattığım için çok geç kalktım o yüzden sabah kahvaltısı olamadı. Ama rayına oturtmak için çalışıyorum.

Öyle bir spor yaptım denecek bir şey yapmadım bugün, ama çok hareketsiz de değildim....

:KK54::KK15:

Noldu bugün 3. gün oldu dimi...

O zaman puanım...............................................+3
:KK73:

ASLA DURMA, ASLA PES ETME.

YOLUNDAN ALIKOYACAK HİÇBİR ŞEYE DÖNÜP BAKMA.

Canım maşallah harikasın kendine olan inancını hiç bi zaman yitirme :KK200:

Benimde vermem gereken kilolar var su an 70 kiloyum ama bir türlü irademe sahip çıkamıyorum o_O

Ramazan olduğu için iftarda gözüm hiç bişey görmüyor açıkçası ah şöyle bi zayiflasam 10-15 kilo kadar

HariKasınn bence diyetin en zor ggünleri ilk günleri ve sen çok iyi gidiyorsun :nazar:

Teşekkür ederim çok!!!! :KK15:

ACİL DURUM:

ANNEM DONDURMA ALMIŞ YAAAAAAA. GELİP ÖNÜME KOYDU Bİ DE. : (((( OFFFF! NİYE BÖYLE YAPIYOR BU KADIN!!!!! BİR TÜRLÜ DİYETİME SAYGI GÖSTERİLMİYOR : ((( :mad:

VE YARIM KAP (2 TATLI KAŞIĞI??) ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ SÜTLÜ DONDURMASI YEDİM.
:KK61::KK42:

Canım maşallah harikasın kendine olan inancını hiç bi zaman yitirme :KK200:

Benimde vermem gereken kilolar var su an 70 kiloyum ama bir türlü irademe sahip çıkamıyorum o_O

Ramazan olduğu için iftarda gözüm hiç bişey görmüyor açıkçası ah şöyle bi zayiflasam 10-15 kilo kadar

Merhaba!!!

Benim oruç tutarken nasıl diyet yapılabileceği hakkında pek fikrim yok. Epey de zor bir olay, çünkü diyetin birinci kuralı birkaç saatte bir bir şeyler yemek ve sık sık su içmek; metabolizmayı hızlandıran, ve sağlığa iyi gelen yöntem de bu. Oruç metabolizmayı çok yavaşlatıyor, su da içilmediğinden bir de, iyice zor. Ama en azından evine sağlıklı şeyler alıp, yemeğe saldırsan da o sağlıklı şeylere saldırmayı deneyebilirsin.... Kendine sınır koyup çok sevdiğin ama zararlı bir şeyi her gün değil de belli günler yiyebilirsin...

Haberleşelim!
:KK15:

Back
X