- 9 Ağustos 2013
- 120
- 122
- 303
- Konu Sahibi Penelope_Lalilop
takipteyim başarılar diliyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
takipteyim başarılar diliyorum...
Evet, ilk büyük etap için 7 ay diyete devam edeceğim. Sonra balıketli kiloya inmiş oluyorum, sonrasında da ideal fit kilo için uğraşacağım... Hızlı vermekten kaçınıyorum, hedefim ayda 5'er. Çünkü daha önce hızlıyı da denedim kesinlikle geri alınıyor hemen. Hem de sağlığa zararlı, saçlardan tırnaklara, her şeyi kötüleştiriyor, gereğinden az besin alındığı için...
Tam balıketli kilodaymışsın. Ama süper, balıketlide kalma, normal kiloya in!! Ben de evde zumba deneyeceğim... Eğlenceli olur : )) Bir de yürüyüş yapmaya başladım ben, 45 dakika falan... Bir sporcu arkadaşım dedi ki karnın açken yap yürüyüşünü daha çok kalori yakar.. Faydalı bi tavsiye olabilir diye buraya da yazayım dedim.
Yeşil çay zayıflatıyor mu??
Ben bir de içeceklere tarçın atmak zayıflatır diye duydum....
yeşil çay zayıflatır diyorlar tarçında öyle yazıyor internette ama ben kullanamıyorum işte sen kullan doyasıya iç :) 2 bardaktan fazlası zararlıymış ama . yürüyüşe başlaman süper olmuş ama . ben bugün işte bildiğin gibi fazla çıktım çok spor da iyi değil diyolar ilk zamanlar yürüyüş sonra ek olarak egzersiz daha iyi bi seçim olacak sanırım
Yeni günlüğün sana bol bol motivasyon getirsin tatlışMerhaba kızlar!
Önce kendimi tanıtmaca:
-Yaş: 26 (Çeyrek asırı geçtik hala şişkoyuz! Ama seneye işler değişecek! )
-Medeni durum: Bekar (Bütün arkadaşlar evleniyor ama! Her gün düğün facebook'ta : ( )
-Boy: 1.68 (Yaa 2 santim kalmış 1.70'e, 1.70 olaymış daha havalı olurmuş, neyse: D)
-Kilo: Ta ta ta tammmmm... Tahmin??
-Kilo geçmişim: Bi alıp veremediğim var : )))
Son durum bu!! Öncesinde de alma-vermeydi; stresli durumlarda alma, sonra verme, ve genel olarak bulunduğum kilo bi balıketli kilo idi, ergenlikten itibaren....
Şimdi diyorum ki; BEN BU OYUNU BOZARIM!
Eki Görüntüle 1568855
Soldaki benim... Tahminleri aldıktan sonra uyguladığım diyetimi, planımı, motivasyonumu her şeyi yazacağım....
BU GÜNLÜKTE NELER BULABİLİRSİNİZ:
-Yediğim içtiğim ve tabii ki tavsiyeler.
-Ne kadar hareket ettiğim, yaptığım egzersizler.
-Zaman zaman tartı fotoları.... (İnişe geçince!!)
-Vücudumun fotoları
-Bazen kilomu kamufle etmek için ne giydiğimin fotosu
-Hedef fotoğraflar...
-Motivasyon sözleri, resimleri...
*-*-*
Bu arada, 102 kiloyum.
1.5 sene öncesine kadar 70'tim. Çok aldım, ama şimdi çok vereceğim, ve 70'ken balıketliydim, bu program sonrasında ince/fit olacağım. Çünkü fit olmak sağlık demek, mutluluk demek, daha çok özgüven demek, yeni bir ben demek!...
Yeni günlüğün sana bol bol motivasyon getirsin tatlış
Benim diyetisyenim çok fazla spor önermemişti... Özellikle ilk zamanlar... Genelde hani yarım saat-45 dk yürüyüş filan gibi hafif şeyler öneriliyor...Hatta diyetisyenim her gün yapma, haftada 3,4 yap demişti...
Sonra işte o bir sürü egzersizler şunlar bunlar ideal kiloya daha yakınken... Hem de iyice sıkılaşsın diye.
teşekkür ederim içimi rahatlattın canım bundan sonra sadece yürüyş yapayım en iyisi :)
Neler yedin bugun:)
Kola fanta yasakkkkk
Her şey kendimiz için :)2. Günün Sonunda Hissettiklerim:
Sanırım daha enerjiğim... Çünkü beni zehirleyen ağır yemekler, ve fast food'lar yok içimde!
Daha pozitifim... Daha ümitliyim... Daha neşeliyim..... Bir şeyleri yoluna koyma inancı var, gelecekte daha güzel şeyler olacak inancı..... Sanki ben çok yeme zaafiyetimi çözersem, sanki bu konu hallolursa, hayattaki diğer konular; ruhumu sıkan boğan, ruhumu şişmanlatan şeyler de kendiliğinden, çorap söküğü gibi çözülecek.....
Daha sağlıklı hissediyorum... Kendim için iyi bir şey yapıyor olmanın verdiği huzur ve rahatlık var içimde... Sağlıklı beslenmek aynı zamanda ömrü uzatır...İleriki yaşlarıma yatırım yapıyorum....
İşte böyle şeyler. Mutluyum!!! Daha düzenliyim... Daha motive hissediyorum. Hayat şimdiden daha güzel, bir de 40 kilo verince kim bilir ne kadar hafifleyeceğim............ :)
Eki Görüntüle 1569811
Menün guzel ama fazla karışık canım. .:)Merhabaaaaaaa!!!
Eve döndüm....
Planladığımdan geç döndüm : ( (Ve şimdi çalışmak için az vaktim var!!:/ pppfs)
Bugünkü tablo:
DİYETİN 2. GÜNÜ:
Sabah: Yok.. (Yine kaçırdım : (( )
Öğlen: Rosto (avuç içim kadar bir tane, ve diğerinin yarısı kadar), Salata, 3 kaşık ıspanak, 3 dilim kepek ekmek
Ara öğün: 1 adet muz
Akşam: Somonlu salata, 3 dilim kepek ekmek, 2 büyük boy susamlı çubuk kraker (salataya saplamışlardı ; (( ) , diyet kola
Yemeğin akabinde ikram meyve geldi, birkaç kiraz, bi lokma kavun, avuç içi kadar bi dilim karpuz yedim, çay içtim (yemeğin hemen üstüne gelmesi kötü oldu sanırım ama masada görünce, yemezsem yazık olur diye düşünüyor insan?)
.........Yarım saat yürüyüş......
Açıkçası doymakta zorlanıyorum biraz... Daha çok ekmek yiyesim geliyor, ya da daha çok et....
2 kraker ve meyveyi yemeğin üstüne yeme haricinde bugünü başarıyla tamamlanmış sayabilirim sanırım.... Dışarıda yemek gerçekten iyilik getirmedi, kraker getirdi........ ; (((
Yine de fena değil dimi? +2 oldum... İkinci gün bitti...Uyuyana kadar bir şey yemeyeceğim... Aç hissedersem azıcık leblebi....
Bu da benim bugünkü fotommmmmm..........
Eki Görüntüle 1569780 Eki Görüntüle 1569781 Eki Görüntüle 1569782
Menün guzel ama fazla karışık canım. .:)
Sabah mutlaka Yemen gerek guzelim
Ben yine geç yatıyorum, sabah geç kalkacağım yine galiba... Ühühühühü : ((((
Canım yarın hemen youtubeye 40 dakikada 500 kalori yaziyosun
1.5 saatlik bi video cikicak karşına bi bayan bi de siyahi bi erkek. Hepsi spor değil 1.5 saatin:)
O videoyu dayanabildigin kadar yapiyosunnn
günaydınn
kahvaltı yapmayı unutmaaa