Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Selammmm kızlar!!! Bugün yediklerim:

-Sabah: Yumurta, 2 dilim kepek ekmeği

-Öğlen: 15 badem, 2 fındık, 2 kayısı, 2 erik

-Akşam: Levrek, salata, diyet kola

Dışarı çıktım... Alışveriş merkezindeyken bi ara canım tatlı istedi... Ama tabii ki yemedim... Çünkü pişmanlığı çoook büyük olacaktı. Şimdi mutluyum :)

Bencede kilo cok daha
tebrik edermmm canımmmmm

aynen öyle hiç değişmicekler

o gün kalktım spor yapayım diye tek bacağıma 25 er yaptım sonra yine başım döndü kalp atışım hızlandı hemen uzandım yatağa korktum yine sonrada yapamadım zaten yemek yemedikçe bişey olcak diye korkup bir kere aç bırakmıyorum kendimi. açlık hissi ne unuttum kaç gündür kilo alcam bişey değil şuan evde tartı var tartılmaya korkuyorum ya

yaaa sen çok tatlısın amaaa süpersin süper ! benide inanılmaz motive ediyorsun..

İlk fotoya bittim o nasil bir güzellik!! Tam hayalim

benimde benimde ahhh ahhh

bir motive mesajı daha

senin gibi tatlı birisi yalnız kalmaz bence hem seneye bu zamanlar taş gibi olucan birde bir sürü sorumluluğun var şuanda onları hallet 1 senede herşeyi bitir herşey gönlünce olur umarım

bu arada herkese selamlar kızlar :)
spora ara verince pek sık uğrayamaz oldum , birde işlerim var malum.. ama can sıkıntısı bol bende maalesef.. 1 hafta sonra adet olacağım bende o zaman görün stresi

Olunca degil olamayıncaki stresi gor sen :)) ben kafayı yemek uzereydmm :)
haklısın o daha beter ben son zamanlarda adet öncesi sendrom yaşıyorum sanırım tam gününde olsam bile 1 hafta öncesinden geliyolar bana adetin 3. gününden sonra geçiyo. ama her ay düzenli olarak çıldırıyorum
geçen aylarda bal ve çörek otu karışımı içmiştim o 2 gün erken olmamı sağladı iyi olmuştu bida mı yapsam ki.. zaten iyice bastı bana evlilik stresi

bikiniyi güzelleştiren içindeki biraz da darısı başımıza inşallah

Oooo amin amin... O kadar ince ve fit olduktan sonra popona göğsüne çarşaftan yırt da paçavra bağla yine yakışır yaa... : ) Zaten ince insanlara hemen her şey yakışıyor, oramı buramı kamufle edeyim derdi yok :)

Herkese merhabaaa... Keyifler nasil bakalim :) Ben is gezisinden döndüm, gelir gelmez de tartiya ciktum ve ... 85 kilo!!!! Cok mutluyum!!! boylece 2. hedefime de ulasmis oldum :)

Emmacım tebrik ederim yanaklarından şalap şulap öperiiiim!!! Gezide de rejimini bozmamışsın ekstra bi öpücük de ona hadi gene iyisin... : ))

O sendrom bana da geliyor yaaa... Bazı kadınlar hiç yaşamazmış onu. Zaten bazı kadınlar yiyip yiyip kilo da almıyor. Nerde o kadınlar sinirimi onlardan çıkarıcam, etrafımda da yok şu an : p

Kesinlikle. Bu uyku düzeniyle metabolizmasini öldürüyor resmen.

İlk hafta 2 kilo vermiştim, çok bi spor da yapmadan (5 dk'lık zumba ve yarım saat yürüyüş işte en fazla, arada bi) bu uyku düzenim bozulunca ikinci hafta sadece 600 gram vermişim. Olsun ama veriş olsun da az olmuş olsun diye kendimi teselli edeyim bi yandan ama, öte yandan, uyku acayip etkiliyor hakikaten...

Canımmmmm Senin yazılarını fazla okumucam çünkü çok şekersin kilo alırım ehühöhhöhö : DD

Ama sana C Carnation çok teşekkür ederim.... Yazdıklarımın seni motive etmesine çooook sevindim.

Açlık hissi duymana gerek yok illa kilo veriyor olmak için... 2-3 saatte bir yiyince duymuyorsun o hissi zaten ama verip vermemen ne yediğine bağlı oluyor... Ara öğünlerinde 8 badem, 1 elma, ya da başka bir meyve yoğurt filan ya sen gene, gene vücudun için iyi şeyler yapmaya devam ediyor olursun, sporla çok desteklenmese de... : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…