- 28 Haziran 2015
- 443
- 339
- 103
- 29
- Konu Sahibi Penelope_Lalilop
Uuhuuu cok karısıkmıs harbiden. Tum mesajlarıda okudum ben baya geri kalmısım dun gece 1 e kadar alısveristeydm kızlar cok iyi geldi ama hala regl olamadm sinirierm bozuk neyse .Emin değilim, çok face'le haşır neşir biri değil, ama biz beraberken facebook messenger yüklemişti, ben mesaj attım mı anında mesaj geldi uyarısı çıkardı... Geç yazıyor bazen bu aralar, ben de onun bi iki mesajına geç yazdım gerçi....
Hala seviyorum sanırım, çok sevdim ben onu, tipi filan da masmavi gözleri vs. prens gibiydi... Ama evlenmek için istediğim gibi biri değildi sanırım; orada bocaladım; kariyeri olan, ailesinden bağımsız ve başarılı biri....... değil; geçmiş ilişkisinden bir çocuğu var, geçmişine baktığımda, o kadınla bi sahil kenarı kentte 4 sene filan yaşamış, ve ufak tefek vasıfsız işlerde çalışmış, bi süre işsiz kalmış çocuk bakmış, şimdi 27 yaşında çocuğu için üniv. okumaya başlamış ama sanki haklı hala avarelik/serserilikte...(ders çalışırken filan sık sık canı sıkılıyordu, çok dersi birikmişken bile birkaç sefer çıkıp arkadaşlarıyla geziye gitti filan) Çocuğunun annesiyle sorunları var, kadın bir süre çocuğu göstermek istememiş, mahkemeye gitmiş eski erkek arkadaşım bunun üzerine filan, kadını piskopat olarak anlattı bana, kadın benim eski erkek arkadaşımdan sonraki erkek arkadaşını da yumrukladı en son, o adam da polis çağırmış, kadın o adamdan da öyle ayrıldı filan...(bunları da minik çocuk anlattı erkek arkadaşıma) Yani böyle...Bir sürü problem ve açıkçası güvenmemi engelleyen derecede karmaşık şeyler... Bütün bu hikayelerden benim aklıma acaba benim erkek arkadaşım bunların ne kadarını doğru yansıtıyor bana, acaba ne kadarı çarpıtılmış, ya da lehine düzenlenmiş, kadın neden çocuğu göstermek istemedi, haklı bir nedeni var mıydı falan filan... İşte ben de bu endişe ve güvensizliklerimi yansıtınca, aşk bozulmuş oldu, ve anlaşamadık tabii... Belki de en doğrusu her özlediğimde, onunla, ve minik tatlı çocuğuyla güzel anılarımızı her düşündüğümde duygularımı öldürmeye çalışmaktır. :/ Sen ne dersin :)
Not: İngiliz bu arada... Eski ilişkisinden çocuğu var filan derken, şimdi Türk gibi düşünürsen çok abuk subuk bi şey çıkabilir ortaya diye bu ayrıntıyı hatırlatayım dedim:)) Onun kültürüne göre de biraz mim konulacak bir şey aslında.. Çocuk planlanarak olmamış, ve iddiasına göre kadın, devlet yardımı alabilmek için bilerek hamile kalmış, ama buna korunuyorum demiş filan, 4 ay sonra hamileliği aldırmak için artık çok geçmiş, hastanede hamile olduğu kesinleşince, fakat o arada da kadın normalde içki içerken içki içmeyi kesmiş, dolayısıyla biliyordu hamile olduğunu bilerek sakladı diyor falan filan. Orada devlet yardımı çok fazla çocuk olunca vs. ve sömürülebiliyor da işte bu şekilde....
Canım vazgecmekle en dogru kararı almıssın ben ic anadolu kızıyım sevgilim güneyde oldugu icin bile kultır farkından beni cok dusundurdu ki sen yabancıyla dusunuyosun kıskancmısın bilmyorum ama dediklerini okurlen bile benim yutkunmama neden oldu cok zor adapte olacaktın o hayata yani ne bileyim cok cok cok zorlayacal bi hayattı ama onu sececegne cok daha mutlu bi hayat sectgne inanıyorım dlimde diplomam.var ve yurtdısında doktora diyorsıun boyle bi kariyeri ters tepecektin farkındamısın az daha bence kesnlkle kararının dogrulugna inan zaten sevgin de korelip gidecektir