- 30 Mart 2015
- 532
- 635
- 23
- 42
- Konu Sahibi Penelope_Lalilop
-
Yakaladim seni surekli beni iyi yonde elestiren arkadasimin topigini ziyaret edeyim dedim. Aman Allah'im oda ne kolalar pizzalar hic iyi ornek olmadin canim bana dedigimi yap yaptigimi yapma diyosun sanirimOf meyilliyim evet hataya... Hele ki şu regl dönemi duygusallığında... Annem pizza yiyordu, 3 ince dilim pizza yedim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Şöyle oldu akşam yemeği:
Somon salata, diyet kola, 2 çubuk(kıkırdak çubuk), 3 ince dilim pizza!!!!!
Yakaladim seni surekli beni iyi yonde elestiren arkadasimin topigini ziyaret edeyim dedim. Aman Allah'im oda ne kolalar pizzalar hic iyi ornek olmadin canim bana dedigimi yap yaptigimi yapma diyosun sanirim
Don canim don biraz farkedip telafi etmekte buyuk bi basari ki bende kaciriyorum sahurda meyve yada 1 yumurta yiyorum bi sekilde telafi edilir batti balik yan gider demedikten sonraAhahahaha rezil oldum.... Çok utandım şu an. Heheh. Ben şu ana kadar baya sıkı geldim, 1 haftada 2 kilo verdim, spor takviyesi olmadan vs. ama bugün regl'yim ve dayanamadımmm... Regl'im geçince yine eski azmime dönerim. Hatta yarın dönüyorum geçse de geçmese de! :))
Don canim don biraz farkedip telafi etmekte buyuk bi basari ki bende kaciriyorum sahurda meyve yada 1 yumurta yiyorum bi sekilde telafi edilir batti balik yan gider demedikten sonrabide Canim regliyken bi surahi suya kabuk tarcin at gun boyu o sudan ic inan o yeme ataklarini cok azaltti bende sendede ise yarayacagini dusunuyorum
Selam kızlar :) bugun sevgilimin gonderdigi kargo geldi onların kurabiye tarzı bi bayram icin yaptıkları bisey gondermis sabah ve oglen hic bsey yemedim ama 2 tane ondan yedm umarım cok olmamıstır ve hala regl olamadım canım cok sıkkın civan percemli karısk bitki cayı aldım dun aksam bi ictm bugunsabahta ictm bakalım etki edicek mi yoksa gidip asprin mi alsam
Ahahah :)) haklısın galiba civanpercemini bi hafta kullanıyım da bakalım olmazsa onu denerim o zaman :)persephone_
Canım sarı kantaron çayı regl söktürüyor diye duymuştum arkadaşım içmişti.
Bir de biraz yürüyüp ip atla olursun, yolları aç
Onu yedm diye sabah kahvaitısıda ogle yemegide yemedm aksamı dort gozle bekliyorummm :)) nohut ve salata yicem ins aksamaada :)Ben oldum, rahatladım ohhh...Darısı başına persephone.... Aman tatlı tüketimine dikkat et. 2 taneden bir şey olmaz...Ama abartma!! Tetikte ol!!
Kız sen bu uyku olayını ne zaman cozeceksin? Kilo vermeni çok etkiliyordur
Kesinlikle. Bu uyku düzeniyle metabolizmasini öldürüyor resmen.Ben de sana katılıyorum . Eminim ki daha da cok kilo vermisti.....
Bak sen gel yarın 09.00'da kalk, kır artık bu zinciri. Benim gibi otuzlu yaşlarına pismanliklarla girme P....Bugünkü ilk öğünüm:
-Tavuk sote, 2 kaşık bulgur pilavı, Yarım dilim kepek ekmeği, Ayran, salata
İlk öğünümü de akşamın 6 buçuğunda yedim ya, bravo yani bana: )))
Erken uyuyamıyorum...Çünkü erken kalkamıyorum...Bi sefer kendimi zorlayıp erken kalksam bu zincir bozulacak...Ama ı-ıh...
Bak sen gel yarın 09.00'da kalk, kır artık bu zinciri. Benim gibi otuzlu yaşlarına pismanliklarla girme P....
Numaranı alıp sabahları sırayla bütün site seni arayıp uyandırsın böylece erken kalkmaya alışırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?