Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Yakaladim seni surekli beni iyi yonde elestiren arkadasimin topigini ziyaret edeyim dedim. Aman Allah'im oda ne kolalar pizzalar hic iyi ornek olmadin canim bana dedigimi yap yaptigimi yapma diyosun sanirim

Yakaladim seni surekli beni iyi yonde elestiren arkadasimin topigini ziyaret edeyim dedim. Aman Allah'im oda ne kolalar pizzalar hic iyi ornek olmadin canim bana dedigimi yap yaptigimi yapma diyosun sanirim

Ahahahaha rezil oldum.... Çok utandım şu an. Heheh. Ben şu ana kadar baya sıkı geldim, 1 haftada 2 kilo verdim, spor takviyesi olmadan vs. ama bugün regl'yim ve dayanamadımmm... Regl'im geçince yine eski azmime dönerim. Hatta yarın dönüyorum geçse de geçmese de! :))

Don canim don biraz farkedip telafi etmekte buyuk bi basari ki bende kaciriyorum sahurda meyve yada 1 yumurta yiyorum bi sekilde telafi edilir batti balik yan gider demedikten sonra bide Canim regliyken bi surahi suya kabuk tarcin at gun boyu o sudan ic inan o yeme ataklarini cok azaltti bende sendede ise yarayacagini dusunuyorum

Aaaa haklısınn valla tarçın insulin dengesini düzenliyor... Ben genelde tarçınlı kahve içerdim, bugün içmedim, ondan belki pizzayı görünce dayanamadım. Yarın ihmal etmeyeyim onu.:)

Selam kızlar :) bugun sevgilimin gonderdigi kargo geldi onların kurabiye tarzı bi bayram icin yaptıkları bisey gondermis sabah ve oglen hic bsey yemedim ama 2 tane ondan yedm umarım cok olmamıstır ve hala regl olamadım canım cok sıkkın civan percemli karısk bitki cayı aldım dun aksam bi ictm bugun sabahta ictm bakalım etki edicek mi yoksa gidip asprin mi alsam

Ben oldum, rahatladım ohhh...Darısı başına persephone.... Aman tatlı tüketimine dikkat et. 2 taneden bir şey olmaz...Ama abartma!! Tetikte ol!!

Kızlaaar! Selam bebekler!!!!!!!!!!!

Dün bir arkadaşımla (mavi, gözlü yakışıklı bi arkadaş:)) dışarı çıktım gece, arabasıyla gelip beni aldı.... Bilg. müh., aynı zamanda pilot, hoş sohbet de biri (biraz pinti gibi sadece/tutumlu diyelim). Çok hoş, güzel de müzik çalan bir yere gittik... İnanılmaz hoşuma gitti... İngiliz erkek arkadaşımdan ayrılalı, yaşadığım en güzel anlardan biriydi, hayata yeniden dönmeye başladığımı hissettim... Çok daha mutlu olabileceğim, çok daha uygun birini sevebileceğimi... "Yeniden sevebileceğimi" .........Mükemmel bir histi....

Kendimle çok gurur duyduğum bir şey yaptım:

SADECE LİMONLU SODA İÇTİM.

Bunu başardıktan sonra duyduğum his........Paha biçilemez... Öncesindeki 3 ince dilim pizza kaçamağımdan sonra, yeniden rejimime sadık kalmam, motivasyonumu arttırdı... Bir meyve kokteyli filan içmiş olsam, o an zevk alacaktım ama sonra saatlerce pişmanlığı sürecekti....

Mavi gözlü pilota gönlümü kaptırmadım.... Uzun süre daha senelerce bu şehirde kalmayı planlıyor o. Ben de yurtdışı planımdan söz edince, o da beni bir potansiyal kız arkadaş olarak görmekten vazgeçmiştir sanırım.... AMA KORKUYORUM... YA BAŞARAMAZSAM.... İSTİYORUM GİTMEYİ.... AMA BİR KORKU.... YA ORALARDA KANADI KIRILMIŞ BİR KIRLANGIÇ GİBİ KALIRSAM...OLMAZSA.....

-*-*-*-*-*-*-

Bugün sabah bi kalktım...Acayip bi uyku...Çünkü yine sabahın 6sında yattım...Sonra bir daha uyudum, uyanmam 4'ü buldu... Ve henüz bir şey yemedim...Şimdi yiyeceğim.... Bugün çok dikkatli olacağım, çok çok çok dikkatli.... Dikkatli olduğum günler toplanır, daha hızlı verilmiş kilolar, daha erken kavuşulmuş bir güzel ve sağlıklı beden eder.

Bugünkü ilk öğünüm:

-Tavuk sote, 2 kaşık bulgur pilavı, Yarım dilim kepek ekmeği, Ayran, salata

İlk öğünümü de akşamın 6 buçuğunda yedim ya, bravo yani bana: )))

Erken uyuyamıyorum...Çünkü erken kalkamıyorum...Bi sefer kendimi zorlayıp erken kalksam bu zincir bozulacak...Ama ı-ıh...

Bak sen gel yarın 09.00'da kalk, kır artık bu zinciri. Benim gibi otuzlu yaşlarına pismanliklarla girme P....

Bak sen gel yarın 09.00'da kalk, kır artık bu zinciri. Benim gibi otuzlu yaşlarına pismanliklarla girme P....

Yarın 09.00'da kalkıyorum, ve günn boyuuu direniiipppppp hiç uyumayıp gece makul bir saatte uyuyorum....

O direnme sürecinde de kahve mahve idare etcez artık....

Tamam... Buraya yazdım ya, size söz vermiş gibi oldum.... Şimdi başarma şansım daha yüksek!!!

Yarın beni saçmasapan uyku düzeni zincirini kırmak için zorlu bir sınav bekliyor... Yarın erken kalkıp uyumamayı başarırsam düzelir değil mi?

Ayyyy kızlar hep birlikte benim uykumu düzeltmek için toplaşmışsınız....

---

Bugün 6'da bi tavuk yemeği ile ayran yemiştim-içmiştim...

Çok acıktım ve 1 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek, 4 hurma, ve 6-7 badem yedim biraz önce....

---

Akşam arkadaşıma gittiğimde de sade türk kahvesi içtim... Eski bi arkadaşım, onunla görüşmek çok iyi geldi, çok mutlu oldum... Ağustos sonunda Bodrum'a çağırıyor beni... Yaklaşık 1 ay var desek; 1 ayda 7 kilo versem hiç fena olmaz!!! Gerçi gidip gidememem maddi durumuma da çok bağlı; bir an önce makaleyi bitirip sonra geçici iş bakmam lazım, ya da başka para kazanma yöntemleri özel ders vs. gibi.. Hani Penelope...Hani bir derlen toplan, programını yap, bitir at şu makaleyi üstünden, git fırsatlar yakala...

O ziyaretine gittiğim arkadaşım da evleniyor... İmrenmedim desem yalan olur... Bazen korkuyorum ya ben bi türlü böyle anlaşıp evleneceğim birini denk getiremezsem ya olmazsa diye... İlgilenenler çok oluyor ama bi türlü tam istediğim gibi olmuyor, tutmuyor.. Erkek arkadaş seçimlerimi de çok iyi yapamadım... Onun dışında, belki de benim kriterlerim yüksek.... Hem yakışıklı olsun hem o olsun bu olsun istiyorum... Eğer kilo verip incelirsem istediğim tarzda kişileri daha çok çekerim sanırım.... (Ne dersiniz? Bu baya etki edecek bir faktördür herhalde?) Olsun, olsun, artık olsun...Nolur...nolur.. Yalnız mı kalıcam ben: (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…