• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

inşallah bebeğim yaa , başlayacağım zamanda korkacağım ama yeniden bayılırım diye. birde kan değerlerim düşük benim. annemde evlenene kadar yapma birşey dayanamıyosun işte güçlü kalman lazım zaten yorulcan diyor , haklı biryandan ama... valla spor beni çok iyi motive ediyordu, şimdi buruk kaldım puf o_O

Hiç mi yapmıyorsun? 15 dk filan yap?? Küçük küçük yap, en azından devamlılık sağladığın için daha motive hissedersin...

aynen aynen eşsiz olduğu kesin , o adım attığım an beynime kalbime çakıldı o içimden akan suları hiç unutmucam :KK200: güzeldi yuvam olucak ora benim aşık olduğum adamla aşk yuvamız :confused::KK36: mod on romantica :KK53:

Çok imrendim... Gerçekten harika bi his olmalı... İnşallah çok güzel günlerin, senelerin geçer....

Çok imrendim... Gerçekten harika bi his olmalı... İnşallah çok güzel günlerin, senelerin geçer....
amiiin canıım amiiin çok sağol.. bize dua ettiklerinde o kadar seviniyorum kii gözlerim dolar hemen :oops:
aşkın cefasını çok çektim birazda sefasını süreyim inşallah :21:

korkuyorum kuzum hala halsiz gibiyim sanki durup durup olduğum yerde sallanıyorum .. ya da bana öyle geliyor :KK53: korkakım birazcık :KK17: yapayım ama dimi :110:

Doktora danış istersen hani doktor dedi mi öyle bir şey hiç hareket etme filan diye? 10 dakikalık egzersizden filan bir şey olmaz gibi geliyor bana ama, bi sor doktora sonra öyle için rahat olarak ufak ufak devam edersin bir süre canım....

Doktora danış istersen hani doktor dedi mi öyle bir şey hiç hareket etme filan diye? 10 dakikalık egzersizden filan bir şey olmaz gibi geliyor bana ama, bi sor doktora sonra öyle için rahat olarak ufak ufak devam edersin bir süre canım....
bunun için doktora gidecek vakit bulacağımı sanmıyorum tatlım şu sıra. ama 10 dklik yapabilirim. squat değilde başka 7 egzersiz daha yapıyordum 50şer kez 25er yapabilirim aslında :KK51: dur duşa girecektim girmeden yapıyım annem görmeden :KK17::KK53:

Selammm canımmm :*

Bu akşam benim de canım sıkkın, keyfim yok, günüm güzel geçmiş olmasına rağmen... Eski erkek arkadaşımı özlüyorum, ona facebook'tan mesaj atmıştım(arada öylesine sohbet ediyoruz), 2 gün oldu hala cevap yazmadı, moralim bozuldu....

Bunu dinledim:

Zumba filan yapacak halim yok. Zaten regl de yaklaşıyor... Bugün rejimi zor yaptım ;(( Bühühhh....

Duygusal takılıyoruz desene

bunun için doktora gidecek vakit bulacağımı sanmıyorum tatlım şu sıra. ama 10 dklik yapabilirim. squat değilde başka 7 egzersiz daha yapıyordum 50şer kez 25er yapabilirim aslında :KK51: dur duşa girecektim girmeden yapıyım annem görmeden :KK17::KK53:

Ahaha evleniyorsun ama hala "annem görmeden"... Bizim kültür böyle ya... Her zaman çocuksun yani, kaç yaşında olursa ol anne karışır, o kadar!... :))

Çok az az yaparak başla.. Bi sıkıntı hissetmezsen minik minik arttır bence...

Emin değilim, çok face'le haşır neşir biri değil, ama biz beraberken facebook messenger yüklemişti, ben mesaj attım mı anında mesaj geldi uyarısı çıkardı... Geç yazıyor bazen bu aralar, ben de onun bi iki mesajına geç yazdım gerçi....

Hala seviyorum sanırım, çok sevdim ben onu, tipi filan da masmavi gözleri vs. prens gibiydi... Ama evlenmek için istediğim gibi biri değildi sanırım; orada bocaladım; kariyeri olan, ailesinden bağımsız ve başarılı biri....... değil; geçmiş ilişkisinden bir çocuğu var, geçmişine baktığımda, o kadınla bi sahil kenarı kentte 4 sene filan yaşamış, ve ufak tefek vasıfsız işlerde çalışmış, bi süre işsiz kalmış çocuk bakmış, şimdi 27 yaşında çocuğu için üniv. okumaya başlamış ama sanki haklı hala avarelik/serserilikte...(ders çalışırken filan sık sık canı sıkılıyordu, çok dersi birikmişken bile birkaç sefer çıkıp arkadaşlarıyla geziye gitti filan) Çocuğunun annesiyle sorunları var, kadın bir süre çocuğu göstermek istememiş, mahkemeye gitmiş eski erkek arkadaşım bunun üzerine filan, kadını piskopat olarak anlattı bana, kadın benim eski erkek arkadaşımdan sonraki erkek arkadaşını da yumrukladı en son, o adam da polis çağırmış, kadın o adamdan da öyle ayrıldı filan...(bunları da minik çocuk anlattı erkek arkadaşıma) Yani böyle...Bir sürü problem ve açıkçası güvenmemi engelleyen derecede karmaşık şeyler... Bütün bu hikayelerden benim aklıma acaba benim erkek arkadaşım bunların ne kadarını doğru yansıtıyor bana, acaba ne kadarı çarpıtılmış, ya da lehine düzenlenmiş, kadın neden çocuğu göstermek istemedi, haklı bir nedeni var mıydı falan filan... İşte ben de bu endişe ve güvensizliklerimi yansıtınca, aşk bozulmuş oldu, ve anlaşamadık tabii... Belki de en doğrusu her özlediğimde, onunla, ve minik tatlı çocuğuyla güzel anılarımızı her düşündüğümde duygularımı öldürmeye çalışmaktır. :/ Sen ne dersin :)

Not: İngiliz bu arada... Eski ilişkisinden çocuğu var filan derken, şimdi Türk gibi düşünürsen çok abuk subuk bi şey çıkabilir ortaya diye bu ayrıntıyı hatırlatayım dedim:)) Onun kültürüne göre de biraz mim konulacak bir şey aslında.. Çocuk planlanarak olmamış, ve iddiasına göre kadın, devlet yardımı alabilmek için bilerek hamile kalmış, ama buna korunuyorum demiş filan, 4 ay sonra hamileliği aldırmak için artık çok geçmiş, hastanede hamile olduğu kesinleşince, fakat o arada da kadın normalde içki içerken içki içmeyi kesmiş, dolayısıyla biliyordu hamile olduğunu bilerek sakladı diyor falan filan. Orada devlet yardımı çok fazla çocuk olunca vs. ve sömürülebiliyor da işte bu şekilde....
Eger kalbin evet deseydi bu kadar mantığın devreye girmezdi. Sadece seni mutlu ediyordu ama evlilik farklı birsey gördüğün anda suphesiz kalbin teslim oluyor. Tecrübe ile sabit.

Eger kalbin evet deseydi bu kadar mantığın devreye girmezdi. Sadece seni mutlu ediyordu ama evlilik farklı birsey gördüğün anda suphesiz kalbin teslim oluyor. Tecrübe ile sabit.

Çok güzel söyledin çakıl ya.... Haklısın... Bu kadar mantıken şöyle mi olur böyle mi olur; acaba geçmişinde öyle miymiş böyle miymiş, deyip inceleyip durmuş olduğuma göre, kalbim de tam teslim olmamış demek ki; sadece belki yakışıklılığı ve beni sevme biçimi hoşuma gitti, ruhuma iyi geldi, ama evleneceğin insanla daha farklı olsa gerek.

ŞİMDİ................... KIZLAR... :KK51::KK54:

BİR ŞEY İTİRAF EDECEĞİM... ŞU AN MOTİVASYONUM DÜŞÜK... :oops:

Düşük ve bezgin bir moddayım.... :KK61:

AMA....

HEP GÜNEŞLİ GÜNLERDE YOL ALIRSAK GİDECEĞİMİZ YERE ASLA VAKTİNDE VARAMAYIZ... :cool:

Güneşli bi gün değildi bugün... Gerçek anlamda da değildi.. Yağmur yağdı bugün.... Hem dışarıda...Hem içerimde sanırım.. :)

Fakat ben patates çuvalı gibi yatarak bir şeyler okuyup edip vakit öldürmek için can atmama rağmen (her şeyden vazgeçmiş bir vaziyette) şimdi diyeceğim ki... Bazen HAREKET gelir önce; sonra motivasyon onu takip eder, genelde tam tersi olmasına rağmen; şimdi ben kendimi zorlayarak da olsa zumba yapacağım... :KK6:

Kendim için değil; 1 sene sonraki, çalışmalarını halletmiş, yurtdışından doktora kabulünü almış, 52-55 kilo ince, özgüvenli, hayat dolu kız için yapacağım. O benim gelecekteki halim. Şimdiki şişko ve bezgin, canı sıkkın, yorgun, kolu kalkmayan, biraz motiveli-biraz motivesiz kız umursamıyor zumba'yı da 50'li kiloları da, o hiçbir şeyi umursamıyor şu an, ama o 1 sene sonraki versiyon var ya, o her anlamda gelişmiş, yenilenmiş, sağlıklı, ışıl ışıl bir versiyon. Şu anki ben istemese de; "Gelecekteki ben" için... :KK55: Siz de canınız sıkkın, neşeniz az, hevesiniz kırgın olduğunda, tamam şu anki kendinizi unutun gitsin ama, gelecekteki siz için, çalışmayı, emek harcamayı, bir çiçek bulabilmek için; bir ağaç görebilmek için tohumlar ekmeyi asla ihmal etmeyin.... :KK15::KK200:

İlk fotoya bittim o nasil bir güzellik!! Tam hayalim :KK200:

hot-fit-girls-women-38.jpg

fit_girls_that_are_almost_too_hot_to_handle_640_38.jpg

original.jpg

images

instagram-fenomenleri-fit-15.jpg

ühüüüü ühhüüüüüü ben niye bayıldım niyeeee :mad:

Mazareti neymiş beyefendinin aninda cevap vermemek için :) hesap sor :KK70:

Ahahaha yok yaa... Onun kalbini parçalamışım, günlerce yemek yiyemez hale gelmiş şuymuş buymuş; ve ilişkimizi sen mahvettin! diyerekten bana lanetler okuduğu noktalardan, sakince konuşabildiğimiz bi noktaya geldik. Fazla şey etmiyim.: DD Çok sıcak yazmadı zaten...

Superr... Ben de bu aralar bu sarkiya takmis durumdayim :KK66: kop kop kop :KK73::KK73: C Carnation in dedigi gibi hepimizde bir tutukluk bir can sıkıntısı var ama bakalim hayirlisi, gecicidir belki, dolunay filan :KK70: gerci ben yurtdisinda oldugum icin etkilenmis olabilirim gibime geliyor. Hep yabancilarla muhattap ol hep yabanci dilde konus... Soyle kahve esliginde sicak bir dost muhabbetini ozledim :KK51: regl donemi kiloya takilma canim, ben cok rahat 1.5-2 kg fazla cikiyorum o donemde. Sonra balon gibi hopp sonuyor :) Penelope_Lalilop Penelope_Lalilop

Kesinlikle. Mesela bana evlilik çok sicak bir kavram gibi geliyor. Hep de evlenmeyi istemisimdir ama kalbini tamamen adayacak kadar sevmeyince evlilik fikri korkutuyor insani. Çocuk oyuncahi drgil, çok ciddi bir karar ve bocalamak normal ama dediğin gerçekten seversen mantik susar, kalp doğru insani tanir, hisseder.

Kesinlikle. Mesela bana evlilik çok sicak bir kavram gibi geliyor. Hep de evlenmeyi istemisimdir ama kalbini tamamen adayacak kadar sevmeyince evlilik fikri korkutuyor insani. Çocuk oyuncahi drgil, çok ciddi bir karar ve bocalamak normal ama dediğin gerçekten seversen mantik susar, kalp doğru insani tanir, hisseder.

Ben mesela... böyle bir kafese sıkışmışlık hissettim hep; evlenme söz konusu olduğunda... Ama işte dediğiniz gibi o his geçer sanırım, doğru kişi karşınıza çıkınca.

Bu arada ex'e laf soktum....Ama okumamış o mesajı : DD "Eee taşındın mı adaya dedim". 1 senesi daha varmış, sınavları vermek için. Sonra... "İyi şanslar.. Sen en mutlu adada olursun sanırım. Hem kızını daha çok görürsün, belki ex'inle tekrar bir araya gelirsin, ya da başka bi ada kadını bulursun." dedim. Belki bilerek üstüne tıklamadı, belki birazdan tıklar. İlişkinin başlarında o hep benim yaşamak istediğim şehirde yaşama planları yapıyordu; eski kız arkadaşı bunun saçma sapan üniversitenin bile olmadığı, minik bi adada yaşıyor, dolayısıyla çocuğu da orada. Sonradan işte, o adaya taşınacağım ben, sen de benimle gelir misin demeye başladı; ben minik adada nasıl yaşarım, büyük şehre alışkınım deyince de, aaa demek ki yeterince sevmiyorsun filan demeye başladı; ben de doktora yapmayı düşünen insan, kalkıp üni.nin bile olmadığı, ve yerleşmek için, ev satın almak için vs. acayip katı kuralları olan, egzotik adaya taşınacağım?! Binbir zorluk çekeceğim senelerce... İş bulma konusu... doğru dürüst şirket yok zaten adada... Ex; çocuk bakıcılığı yaparsın filan diyordu en son öneri olarak... O an şimşekler çakmıştı kafamda.

Back