• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Kızlar selam....

Son gelişme:

Hedef 1 (18.00-20.00): BAŞARISIZ. :KK23:

Kafamda bi sersemlik uykululuk hali olduğu için çalışamadım pek. Kahve içtim ve daha iyiyim şimdi...

Zumba dansına geçiyorum... 5-6 dakikalık 1 tane yapacağım.
Önümdeki maçlara bakıyorum bugün için... Moral bozmak yok... :KK33:

Benim bi de bi akşam yemeği yemem lazım ama hiç yiyesim yok??? Napsam ki....
Salata ve corbayla gecistir istersen canım hem hafif olur

Kadinlarin adet durumu çok can sıkıcı. Erkeklerin boyle dertleri yok tabi ama her konuda bizden çok aglaniyorlar masallah :) ben de uzun zamanda verdim daha önce, en guzelini yapıyorsun. Önemli olan ne kadar ara verdiğin değil, sonrasinda da senin yaptigin gibi hedefin yolunda devam edebilmek :KK68: ben bu defa kafama koydum, 2 sene ugrasmam da gerekse tartida o rakam gorulecek :D tabi ko arada sabirsizlaniyor insan ama asla pes etmek vazgecmek yok basaricaz canim :KK200: T tatlitambak Allah bebisini sizlere bagislasin, nazarlardan korusun ins :KK46::KK46::KK68:

Yine kiloda hareket yok ben hedefimiz gerisinden gelmeye başladım :KK42: 19 eylülde 70 kilo olmak istiyorum ama bu hızla gidersem vermeyeceğim .17 kilo :KK51: kara kara düşünmeye başladım resmen. Haftada 2 kilo vermem gerekiyor bu da haftada 15000 kalori yakmam demek.:KK57:

Canim ben bir zamanlar sadece toplam kalori üzerinden senin gibi hesap yapiyordum, yani su kadar kilo vermem için su kadar kalori harcamak lazim diye ama her zaman o kalorileri tamamlasigimda daha fazla verdiğini gördüm :) su kaybi, kas kaybi, su bu derken hrer zaman daha çok veroyorsun :)

cakil80 cakil80

3günlük eğitim+seminer gibi bir etkinliğe gidicem ama şimdiden ne giycem derdi basladi, en sinir olduğum şey :KK51: Kizlar ne giyryim nerden ne alayim ya :110: elbise ve etegi direkt kafadan eliyorum zaten bacakalrim kalin oldugu icin, hic yakistirmiyorum kendime. Geriye sadece pantolon kaliyor onlarin da hepsi siyah. 15 tane pantolonun hepsi de siyah olur mu ya :KK53: Kadin her gun ayni pantolonla geliyor dicekler :KK23:

Kıskandımmmm!! Ben de yüzmek istiyorum! Ne tarafa gittin tatile? :cool:

Yaaa ben gece 1 gibi yatağa yatıyorum ama saatlerce uyumaya çalışıp uyuyamıyorum uykuya dalmam 4'ü 5'i buluyor... Sonra sabah kalkıyorum 10.00 gibi sonra uyku bastırıyor, yeniden yatıp akşamüzeri kalkıyorum 4 gibi. Sonra da kafamda bi sersemlik oluyor... : ((
:KK42:
mersin - çesmelideyim canım yakınsan gek buyur beklerım :)
ben de 12 bilemedın 12 bucuk gıbı yatarım ama durmadan uyanırım, sonra uyurum 3 gibi falan
sabah saat kurup zorla kalkıyorum spor yapmak için.. spordan gelince bi bardak süt içip tekrar kahvaltıya kadar uyuyorum :D

mersin - çesmelideyim canım yakınsan gek buyur beklerım :)
ben de 12 bilemedın 12 bucuk gıbı yatarım ama durmadan uyanırım, sonra uyurum 3 gibi falan
sabah saat kurup zorla kalkıyorum spor yapmak için.. spordan gelince bi bardak süt içip tekrar kahvaltıya kadar uyuyorum :KK70:

Memleketime selam olsunnnnnn.....

Kadinlarin adet durumu çok can sıkıcı. Erkeklerin boyle dertleri yok tabi ama her konuda bizden çok aglaniyorlar masallah :) ben de uzun zamanda verdim daha önce, en guzelini yapıyorsun. Önemli olan ne kadar ara verdiğin değil, sonrasinda da senin yaptigin gibi hedefin yolunda devam edebilmek :KK68: ben bu defa kafama koydum, 2 sene ugrasmam da gerekse tartida o rakam gorulecek :KK70: tabi ko arada sabirsizlaniyor insan ama asla pes etmek vazgecmek yok basaricaz canim :KK200: T tatlitambak Allah bebisini sizlere bagislasin, nazarlardan korusun ins :KK46::KK46::KK68:

Amin canim inşâallah....
düşe kalka da olsa hedef kiloya gelecezzzzz

SELAM KIZLAR!!!!!!!!!! :KK15:

Bugün ne yedim:

Öğlen: 3 kaşık buşgur pilavı, kıymalı patlıcan, salata, 3 dilim kepek ekmek

Akşam: Ton balıklı salata, çilekli limonata* --->dışarı gitmiştik, meyve öğünlerim yerine bunu içivereyim dedim. :KK45:Bilmiyorum çok mu kötü yaptım??? :KK53:

Yarım saat yürüyüş.....:21:

Benimki de gecikti galiba.. En son bi takibini şaşırdım ben onun... Ama bende de tuhaf hisler var...Ve tatlı isteği...: /
Bendede tatlı istegi vardı bugun yedim dayanamadımda yemegi az yedim diye biraz sucluluk duydum ama reglm yaklasınca kendimi kaybediyorum tatlı yemeyincede hırcınlasıyorum :(

SELAM KIZLAR!!!!!!!!!! :KK15:

Bugün ne yedim:

Öğlen: 3 kaşık buşgur pilavı, kıymalı patlıcan, salata, 3 dilim kepek ekmek

Akşam: Ton balıklı salata, çilekli limonata* --->dışarı gitmiştik, meyve öğünlerim yerine bunu içivereyim dedim. :KK45:Bilmiyorum çok mu kötü yaptım??? :KK53:

Yarım saat yürüyüş.....:21:
Birazcık sende fazlaya kacmıssın ama olur arada oyle :) yarın zumba fln yapıp toparlarsın durumu

Back