• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Bugün yediklerimi de paylasayim. Gerçi çok az şey yedim.

1 dilim kizartilmis kepekli tost ekmeği
1-2 çatal.peynir
5 zeytin
Bol salatalik domates
5 eti form misir pirinç patlagi
3 filtre kahve

Aksam yemeğinde nerdeyse hicbisi yemedim. Acil bufede bir baslarsam durduramiyorum kendimi, biraz ondan biraz bundan derken o yüzden sütlü meyve tabagi aldim, biraz sut yarim elma 1 dilim ananas ve biraz da mango vardi içinde. Diğer tatlilarin arasinda iyi bir secim yaptigimi düşünüyorum :)

Oldu canim o kadar okuduktan sonra gidip aupair gibi takilacaksin. Daha neler!! Kusura bakmasin da ne kadar da sevsem kendi gelecegimle oynatmam :) :KK12::63: kabul etmemekle en dogru karari vermissin bence :KK9:
Bu arada ex'e laf soktum....Ama okumamış o mesajı : DD "Eee taşındın mı adaya dedim". 1 senesi daha varmış, sınavları vermek için. Sonra... "İyi şanslar.. Sen en mutlu adada olursun sanırım. Hem kızını daha çok görürsün, belki ex'inle tekrar bir araya gelirsin, ya da başka bi ada kadını bulursun." dedim. Belki bilerek üstüne tıklamadı, belki birazdan tıklar. İlişkinin başlarında o hep benim yaşamak istediğim şehirde yaşama planları yapıyordu; eski kız arkadaşı bunun saçma sapan üniversitenin bile olmadığı, minik bi adada yaşıyor, dolayısıyla çocuğu da orada. Sonradan işte, o adaya taşınacağım ben, sen de benimle gelir misin demeye başladı; ben minik adada nasıl yaşarım, büyük şehre alışkınım deyince de, aaa demek ki yeterince sevmiyorsun filan demeye başladı; ben de doktora yapmayı düşünen insan, kalkıp üni.nin bile olmadığı, ve yerleşmek için, ev satın almak için vs. acayip katı kuralları olan, egzotik adaya taşınacağım?! Binbir zorluk çekeceğim senelerce... İş bulma konusu... doğru dürüst şirket yok zaten adada... Ex; çocuk bakıcılığı yaparsın filan diyordu en son öneri olarak... O an şimşekler çakmıştı kafamda.

Oldu canim o kadar okuduktan sonra gidip aupair gibi takilacaksin. Daha neler!! Kusura bakmasin da ne kadar da sevsem kendi gelecegimle oynatmam :) :KK12::63: kabul etmemekle en dogru karari vermissin bence :KK9:

Aynen... Yani bana bunu teklif etmesi bile abes. Ben onun peşinden saçma sapan bi özerk adaya yerleşeceğim diplomaları çöpe atıp orada yaşam savaşı vereceğim... Sonra baya kavgalarımız filan oldu, benim cinlerim tepeme çıktı artık, çok sinirli davrandım sonra da o bitirmişti. Sonra ben yalnız pişman oldum üzüldüm bu sefer, barışmaya çalıştım; onu görmeye gittim filan, keşke onu yapmasaydım diyorum...... Bu süreçte zaman zaman, hoş sözler sarf etti ama bi sefer, ben tatlı niyetlerle onunla konuşmaya çalışırken çok fena bozdu, çok kaba davranmıştı. Üf aman gitsin çocuğunun piskopat anasıyla barışsın, adada yaşasınlar onlar, ona o müstahak.

Bugün yediklerimi de paylasayim. Gerçi çok az şey yedim.

1 dilim kizartilmis kepekli tost ekmeği
1-2 çatal.peynir
5 zeytin
Bol salatalik domates
5 eti form misir pirinç patlagi
3 filtre kahve

Aksam yemeğinde nerdeyse hicbisi yemedim. Acil bufede bir baslarsam durduramiyorum kendimi, biraz ondan biraz bundan derken o yüzden sütlü meyve tabagi aldim, biraz sut yarim elma 1 dilim ananas ve biraz da mango vardi içinde. Diğer tatlilarin arasinda iyi bir secim yaptigimi düşünüyorum :)

Mükemmel!!! Tebrik ediyorum....

Gerçekten durum çok karisik görünüyor. Her şeyi bir tarafa biraktim. Cocugunun annesiyle bir ömür görüşmek zorunda. Çocuğun bir sucu yok, herkesin basina boşanma vb bir durum gelince bu yaşanabilir ama bazi ebeveynler çocuğu kullanarak onalrin üzerinden savasiyor. Bu tabloda da o kadin rahat durmayack, sana rahat vermeyecek gibi görünüyor. Yolun basinda vazgecmen hayirli olmuşbbence. Bazen verdiğimiz kararlar kisa vadede cok uzuyor ama uzun vadede hakkimizda hayirlisi olmuş oluyor. Bence bu durum da öyle canim. Su an herkesi, her seyi , kisacasi sen hariç her seyi bir tarafa it ve başka bir şey düşünme. Bir süreliğine bencil ol, hayatındaki metamorfozu gerçekleştir. Göreceksin her şeyi daha iyi gözle göreceksin, geçmişteki aşklar ve hayal kirikliklari aklina bile gelmicek, hep önüne bakacaksin :KK37::KK37: Penelope_Lalilop Penelope_Lalilop

Kafamın bi köşesinde eski erkek arkadaşımın sevdiğim yanlarına benzer özelliklerin yine bir araya gelmiş olduğu bir başkasını sanki bulamayacağım düşüncesi var.......

O pis düşünceyi nasıl döve döve uzaklaştırırım? :mad:

Yani: o ışıl ışıl, okyanus gibi masssmavi iri gözler, hafif utangaç gülümseme, o romantik ve maceracı kafa yapısı, o duygusallığı, bana bağlılığı, aile kurma isteği, hareketliliği, uzun, ince ama kaslı beden. Bazı anıları düşündükçe kahroluyorum...

Nedense daha iyi şeylerin henüz yaşanmamış günlerde olduğu düşüncesine inandıramıyorum bi türlü kendimi tam olarak?

Şişko Penelope... Önce kendini sev. Ama koşulsuz sev. Bir erkeğin seni sevmesini istediğin gibi, önce sen kendini sev. Önce kendinle "evlen"; ve kendine şu sözü ver; "seni başarılı olsan da olmasan da seveceğim, seni sabahtan akşama kadar evde oturup pijamaların üzerinde saçın başın dağınık ve hiçbir şey yapamamış halinde de seveceğim, seni Penelope, zayıflarsan değil, seni 100 kiloda da, 90'da da 80'de, ya da 60'ta...hepsinde aynı seveceğim... sen kariyerinde hayatının fırsatını kaçırdığında, o zaman da seveceğim sadece zirveye çıktığında değil, bir işi mahvettiğinde, ya da annenle kavga ettiğinde, seni hastalıkta da sağlıkta da seveceğim Penelope..."

Kendini yeterince seversen, bir daha tıka basa sağlıksız yiyeceklerle kendini zehirlemezsin.... Kendini sev, bedenini sev, kalbini sev, kalbinden geçenleri, aklından geçenleri yargılama, sadece kendinin yanında ol. Kendinin en iyi arkadaşı ol.....

Gerçekten durum çok karisik görünüyor. Her şeyi bir tarafa biraktim. Cocugunun annesiyle bir ömür görüşmek zorunda. Çocuğun bir sucu yok, herkesin basina boşanma vb bir durum gelince bu yaşanabilir ama bazi ebeveynler çocuğu kullanarak onalrin üzerinden savasiyor. Bu tabloda da o kadin rahat durmayack, sana rahat vermeyecek gibi görünüyor. Yolun basinda vazgecmen hayirli olmuşbbence. Bazen verdiğimiz kararlar kisa vadede cok uzuyor ama uzun vadede hakkimizda hayirlisi olmuş oluyor. Bence bu durum da öyle canim. Su an herkesi, her seyi , kisacasi sen hariç her seyi bir tarafa it ve başka bir şey düşünme. Bir süreliğine bencil ol, hayatındaki metamorfozu gerçekleştir. Göreceksin her şeyi daha iyi gözle göreceksin, geçmişteki aşklar ve hayal kirikliklari aklina bile gelmicek, hep önüne bakacaksin :KK37::KK37: Penelope_Lalilop Penelope_Lalilop

Çoook haklısın. Kadın problem çıkaran bi kadındı, eski erkek arkadaşıma da fiziksel şiddette bulunmuş filan. Her hafta başka bir şey sorun oluyordu. Muhtemelen bana da huzur vermezdi o kadın, hele ki çocuk benim evime gelip gitmeye başlasaydı, biz evlenip de. Bir de benim aklıma şu geliyordu; diyordum, bu çocuk şu an çok şirin ok, şu an iyi huylu gözüküyor ok, ama bu çocuk bu kadının elinde büyüyor; illa ki anasından bir etkilenme olur, bu kadın büyütüyor sonuçta bu çocuğu, ve ileride bunlar bana, evliliğime vs. olumsuz yansır...Hatta mutluluğumu engeller, benim çocuğum olsa, ona da olumsuz yansır vs. Bu tereddütlerden dolayı aramızda tartışmalar çıktı zaten... Ama ben bu tereddütleri bastırsaydım da, kendimi muhtemelen çok sıkıntılı ve daha çok üzüleceğim bir geleceğe bırakmış olacaktım herhalde.

Keşke tüm bunların yanında eski erkek arkadaşımın bana hissettirdiği olağanüstü mutluluk dolu zamanlar olmasaydı...Olağanüstü romantik, büyüleyici anılar... Unuturdum o zaman çoktan, çoktan.... Neden bunların hepsi aynı kişide: (

Çok güzel söyledin çakıl ya.... Haklısın... Bu kadar mantıken şöyle mi olur böyle mi olur; acaba geçmişinde öyle miymiş böyle miymiş, deyip inceleyip durmuş olduğuma göre, kalbim de tam teslim olmamış demek ki; sadece belki yakışıklılığı ve beni sevme biçimi hoşuma gitti, ruhuma iyi geldi, ama evleneceğin insanla daha farklı olsa gerek.
Inan bana evleneceğine erkek kalbini çarptırir. O yokken birseyler eksik olur. Içinde sürekli yanında olma isteği olur. Yasak olmaz engel olmaz şüphe olmaz. Diğer yandan hoşlanan çooook erkek olur. Göze güzel gelen herkes host aklın kayar. Ben de çok evlenme teklifi aldım ama hiçbirine evet çıkamadı ağzımdan . Ciddi bakmaya başladığımda hersey gözüme battı. Ama eşim ilk duygularını açtığında tamam dedim tüm engellere ve farklılıklara rağmen. Inan ortak hiç noktamız yok beğenilen bile farklı. Yemek zevkimizden hoşlandigimiz muzige kadar. Ama onsuz hayat yokmuş gibi hersey çok sıkıcı geliyor. Akşam eve döndüğümde bir sarılmak bir güzel gülümsemesi herseyi değiştiriyor. Umarım bu duyguyu en kisa zamanda sen de yaşarsın. Evlilik doğru kişi ile çok güzel. Diğer türlü çok zor.

Ikinci kadın olmak zor her zaman kafanda soru işareti olur. Acaba onunla nasıldı diye, çocuğa her baktığında ikisini bir arada dusunursun. Çıkarken bunları görmezsin eşi olduğunda daha farklı bakıyorsun herseye. Özellikle sana geç cevap yazdı tepkini görmek için ve oyunun oynadı. Vicdan yaptırma çabası çok klasik erkek bunlar. Adele den someone like you sana

Inan bana evleneceğine erkek kalbini çarptırir. O yokken birseyler eksik olur. Içinde sürekli yanında olma isteği olur. Yasak olmaz engel olmaz şüphe olmaz. Diğer yandan hoşlanan çooook erkek olur. Göze güzel gelen herkes host aklın kayar. Ben de çok evlenme teklifi aldım ama hiçbirine evet çıkamadı ağzımdan . Ciddi bakmaya başladığımda hersey gözüme battı. Ama eşim ilk duygularını açtığında tamam dedim tüm engellere ve farklılıklara rağmen. Inan ortak hiç noktamız yok beğenilen bile farklı. Yemek zevkimizden hoşlandigimiz muzige kadar. Ama onsuz hayat yokmuş gibi hersey çok sıkıcı geliyor. Akşam eve döndüğümde bir sarılmak bir güzel gülümsemesi herseyi değiştiriyor. Umarım bu duyguyu en kisa zamanda sen de yaşarsın. Evlilik doğru kişi ile çok güzel. Diğer türlü çok zor.

Ayyy iyi geldi bu sözler bana... Öyle değil mi... Doğru kişi olsa, "tüm bunlara rağmen" derim "varım" derim, "tek isteğim onunla olmak" derim.... Demek ki doğru kişi değilmiş ki, birçok konu, birçok şüphe kafama takılıp takılıp durduğuna göre...

Doğru kişi gelsin, bulalım birbirimizi... : (( Bazen hiç gelmeyecek diye çok korkuyorum.........

Ve Allah ömür boyu mutlu etsin, her yaşta sevgili kalın, aşık kalın eşinle inşallah.... :)

Bu arada kendimden nefret ettim yazarken şu böreği yedim ve 1 tane nugger çok pişmanım yarın bu yedikleri nasıl oruç tutacaksam. Hazır 87.2 olmuşken yoldan ciktim:KK51:

Ayyy iyi geldi bu sözler bana... Öyle değil mi... Doğru kişi olsa, "tüm bunlara rağmen" derim "varım" derim, "tek isteğim onunla olmak" derim.... Demek ki doğru kişi değilmiş ki, birçok konu, birçok şüphe kafama takılıp takılıp durduğuna göre...

Doğru kişi gelsin, bulalım birbirimizi... : (( Bazen hiç gelmeyecek diye çok korkuyorum.........

Ve Allah ömür boyu mutlu etsin, her yaşta sevgili kalın, aşık kalın eşinle inşallah.... :)
Sen kalbini aşka açık tut kesin sana gelir ben ayrıldıktan 2 ay sonra tesadüf tanıdım eşimi. 5 yıl önce tanistirilmisiz oranı bile olmamisim. Kısmet ilk görüşmeye başladığımizda ben evlilik düşünmüyorum vakit kaybetme benle demiştim o da ben de düşünmüyorum zaten dedi. 2 ay sonra evlilik kararı aldık beklemek bile zor ve gereksiz geldi. Kimse inanmadi bana evleniyorum dedigimde herkese kısmet olsun isterim sevmek çok güzel sevilmeyen bile güzel.

Ikinci kadın olmak zor her zaman kafanda soru işareti olur. Acaba onunla nasıldı diye, çocuğa her baktığında ikisini bir arada dusunursun. Çıkarken bunları görmezsin eşi olduğunda daha farklı bakıyorsun herseye. Özellikle sana geç cevap yazdı tepkini görmek için ve oyunun oynadı. Vicdan yaptırma çabası çok klasik erkek bunlar. Adele den someone like you sana

Çakııııl.... Aslında bunlar kafama takıldı hep, aynen yazdığın gibi... Hep ikisinin nasıl olduğunu merak ettim, hep kafamda düşündüm... Hep acaba yeniden barışma isteği olur mu düşüncesi....Baktım kadın hala facebook'unda tutuyor sevgililik zamanlarına ait birkaç fotoğrafı.... vs. Halbuki bana kraliçeymişim gibi davranırdı eski erkek arkadaşım, buna rağmen ben onu bir türlü bir tek bana aitmiş gibi hissedemedim.... Çocuğunu da çok sevdim, çocuk da bana hemen ısındı, bana çok alıştı hatta annecim demeye başladı vs. ama bir an geliyor "baba sen niye bizim evi terk etmek zorunda kaldın...annem başka erkek arkadaş istedi diye mi" diye soruyor filan, o zamanların mevzusu açılıyor...İçim bir cızzz ediyor.... Zaman zaman çok olağanüstü güzel, zaman zaman da iğneler üzerine basarak durmak gibiydi.....

pembeli.jpg

blackdress.jpg

sweetgirltransformation.jpg

hotblondetransformation.png

Yarın için motivasyonnnnn.... :KK15::KK15::KK15: :cool:

Öpüyorum çok çok hepinizi......... Ve unutmayalım, en güzel kızlar, mutlu kızlardır!!! :KK68::KK68::KK68:

Beraberce başaracağız... :KK5:

Back