• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

selam kızlar , spor yapamıyorum canım sıkkın :KK51: burası niye böyle sessiz kalmış kiiiii

Selammm canımmm :*

Bu akşam benim de canım sıkkın, keyfim yok, günüm güzel geçmiş olmasına rağmen... Eski erkek arkadaşımı özlüyorum, ona facebook'tan mesaj atmıştım(arada öylesine sohbet ediyoruz), 2 gün oldu hala cevap yazmadı, moralim bozuldu....

Bunu dinledim:

Zumba filan yapacak halim yok. Zaten regl de yaklaşıyor... Bugün rejimi zor yaptım ;(( Bühühhh....

Birazcık sende fazlaya kacmıssın ama olur arada oyle :) yarın zumba fln yapıp toparlarsın durumu

Yani normalden farklı olan limonata içmiş olmam sadece aslında, diğer şeyler benzer her zaman yediklerime... Ama tabi şeker olduğu için limonatada olmasa iyiydi...Yürüyüş yaptım en azından. :) Yarın ama daha dikkatli olacağım tabii ki....

Bendede tatlı istegi vardı bugun yedim dayanamadımda yemegi az yedim diye biraz sucluluk duydum ama reglm yaklasınca kendimi kaybediyorum tatlı yemeyincede hırcınlasıyorum :KK43:

Hırçın kız seni. Kahvene tarçın at, nescafeye, bi de muz al, bi muzdan ısır bi tarçınlı sade nescafenden yudumla... Tatlı isteğini köreltir... Kendi kendine dersin bunu bi yapayım, olmazsa başka bi tatlı yerim, böyle kandırırsın içindeki şişmanı, sonra zaten gerek kalmaz. :* İçimizdeki şişkoyu susturalımmmm!!!!! Heheheh

3günlük eğitim+seminer gibi bir etkinliğe gidicem ama şimdiden ne giycem derdi basladi, en sinir olduğum şey :KK51: Kizlar ne giyryim nerden ne alayim ya :110: elbise ve etegi direkt kafadan eliyorum zaten bacakalrim kalin oldugu icin, hic yakistirmiyorum kendime. Geriye sadece pantolon kaliyor onlarin da hepsi siyah. 15 tane pantolonun hepsi de siyah olur mu ya :KK53: Kadin her gun ayni pantolonla geliyor dicekler :KK23:

Napıyosun Emma her gün aynı pantolonu mu giyiyosun yoksa bakiyim? : p Bi yokliyim dedim. : )))

Ahahah çok guldum :KK70: neyse son gün de olsa aldim bisiler :) bende de acayip bir can sıkıntısı var. Kendimi çok yalniz hhissediyorum. Aslında hic boyle biri degikimdir, biraz insan içinde olunca yalniz kalma isteği duyarim ama bu defa gerçekten yalniz ve kotu hissediyorum :KK43: bu arada diyetim iyi gidiyor düzenli liste paylasamasam da.

Napıyosun Emma her gün aynı pantolonu mu giyiyosun yoksa bakiyim? : p Bi yokliyim dedim. : )))

Hırçın kız seni. Kahvene tarçın at, nescafeye, bi de muz al, bi muzdan ısır bi tarçınlı sade nescafenden yudumla... Tatlı isteğini köreltir... Kendi kendine dersin bunu bi yapayım, olmazsa başka bi tatlı yerim, böyle kandırırsın içindeki şişmanı, sonra zaten gerek kalmaz. :* İçimizdeki şişkoyu susturalımmmm!!!!! Heheheh
Evet benim onu kandırmam lazım yoksa o beni kandıracak :KK49:

Bu akşam benim de canım sıkkın, keyfim yok, günüm güzel geçmiş olmasına rağmen... Eski erkek arkadaşımı özlüyorum, ona facebook'tan mesaj atmıştım(arada öylesine sohbet ediyoruz), 2 gün oldu hala cevap yazmadı, moralim bozuldu....

Bunu dinledim:

Zumba filan yapacak halim yok. Zaten regl de yaklaşıyor... Bugün rejimi zor yaptım ;(( Bühühhh....

Kıyamam yaa :( canım isi falan vardır belki ondan bakamamıstr cok sık face giren biri mi peki ve birde hala seviyosun galiba :(

Ahahah çok guldum :KK70: neyse son gün de olsa aldim bisiler :) bende de acayip bir can sıkıntısı var. Kendimi çok yalniz hhissediyorum. Aslında hic boyle biri degikimdir, biraz insan içinde olunca yalniz kalma isteği duyarim ama bu defa gerçekten yalniz ve kotu hissediyorum :KK43: bu arada diyetim iyi gidiyor düzenli liste paylasamasam da.

Emma, al benden de aynısını.... Acayip bi can sıkıntısı ve yalnız hissetme...Böyle....Kovalamak istediğim ama sanki birden gelip içime lök diye oturmuş bi his.Bugünlerde böyle..N'apsam geçer, ne zaman gider, bilmiyorum.Biraz fazla evde kaldım, ekonomik ve çalışmamı bitirmeye çalışma gibi sebeplerden, ondan mı acaba, ama dün çıktım arkadaşımla, ve sonra o his gene oradaydı, sanki içimin evine misafir gelmemiş de, basbaya benden habersiz taşınmış gibi... :110:

Diyetinin iyi gittiğine sevindim! Ben de dün bi limonata dışında çizgimin dışına çıkmadım; ama limonata içtiğim için de meyve yemeyerek dengelemeye çalıştım... Yalnız şimdilik 100 kiloya takılmış görünüyorum; geçen hafta verdiğim. Regl yaklaşıyor olmalı, ondandır belki; onu da telefonumu kırdım, tam bilemiyorum, orada bi programdan takip ediyordum.:DD :KK23:

Neyse azıcık neşelenelim... : ppp Hop Hop!!!!!!!!!!!!! Bangır bangır!

Kıyamam yaa :KK43: canım isi falan vardır belki ondan bakamamıstr cok sık face giren biri mi peki ve birde hala seviyosun galiba :KK43:

Emin değilim, çok face'le haşır neşir biri değil, ama biz beraberken facebook messenger yüklemişti, ben mesaj attım mı anında mesaj geldi uyarısı çıkardı... Geç yazıyor bazen bu aralar, ben de onun bi iki mesajına geç yazdım gerçi....

Hala seviyorum sanırım, çok sevdim ben onu, tipi filan da masmavi gözleri vs. prens gibiydi... Ama evlenmek için istediğim gibi biri değildi sanırım; orada bocaladım; kariyeri olan, ailesinden bağımsız ve başarılı biri....... değil; geçmiş ilişkisinden bir çocuğu var, geçmişine baktığımda, o kadınla bi sahil kenarı kentte 4 sene filan yaşamış, ve ufak tefek vasıfsız işlerde çalışmış, bi süre işsiz kalmış çocuk bakmış, şimdi 27 yaşında çocuğu için üniv. okumaya başlamış ama sanki haklı hala avarelik/serserilikte...(ders çalışırken filan sık sık canı sıkılıyordu, çok dersi birikmişken bile birkaç sefer çıkıp arkadaşlarıyla geziye gitti filan) Çocuğunun annesiyle sorunları var, kadın bir süre çocuğu göstermek istememiş, mahkemeye gitmiş eski erkek arkadaşım bunun üzerine filan, kadını piskopat olarak anlattı bana, kadın benim eski erkek arkadaşımdan sonraki erkek arkadaşını da yumrukladı en son, o adam da polis çağırmış, kadın o adamdan da öyle ayrıldı filan...(bunları da minik çocuk anlattı erkek arkadaşıma) Yani böyle...Bir sürü problem ve açıkçası güvenmemi engelleyen derecede karmaşık şeyler... Bütün bu hikayelerden benim aklıma acaba benim erkek arkadaşım bunların ne kadarını doğru yansıtıyor bana, acaba ne kadarı çarpıtılmış, ya da lehine düzenlenmiş, kadın neden çocuğu göstermek istemedi, haklı bir nedeni var mıydı falan filan... İşte ben de bu endişe ve güvensizliklerimi yansıtınca, aşk bozulmuş oldu, ve anlaşamadık tabii... Belki de en doğrusu her özlediğimde, onunla, ve minik tatlı çocuğuyla güzel anılarımızı her düşündüğümde duygularımı öldürmeye çalışmaktır. :/ Sen ne dersin :)

Not: İngiliz bu arada... Eski ilişkisinden çocuğu var filan derken, şimdi Türk gibi düşünürsen çok abuk subuk bi şey çıkabilir ortaya diye bu ayrıntıyı hatırlatayım dedim:)) Onun kültürüne göre de biraz mim konulacak bir şey aslında.. Çocuk planlanarak olmamış, ve iddiasına göre kadın, devlet yardımı alabilmek için bilerek hamile kalmış, ama buna korunuyorum demiş filan, 4 ay sonra hamileliği aldırmak için artık çok geçmiş, hastanede hamile olduğu kesinleşince, fakat o arada da kadın normalde içki içerken içki içmeyi kesmiş, dolayısıyla biliyordu hamile olduğunu bilerek sakladı diyor falan filan. Orada devlet yardımı çok fazla çocuk olunca vs. ve sömürülebiliyor da işte bu şekilde....

GÜNAYDIN BÜTÜN TATLI, AZİMLİ, BAŞARACAK OLAN, MAŞALLAHI OLAN KIZLAR! : ))

Bugün bulgur pilavı yemedim...

Karnıyarık (içi kıymasız olan?) ve birkaç köfte yedim, salata yedim, ayran içtim....

Birkaç dilim de kepek ekmek....

Akşam da hafif yemeyi planlıyorum....

Yalnız uyku düzenim berbaaatttt durumda hala...Ve zumba yapmaya halim yok.... Hep bi hafif uyku sersemliği bende; gece uykusu alamadığım için; muhtemelen o metabolizmamı da yavaşlattı. Şu an kilomda duraksama yaşıyorum... Ama önemli değil... Devam devam devam.... Her sağlıklı yediğimiz gün 40'lı, 50'lı yaşlarımıza yatırım yapmış oluyoruz aynı zamanda, kilodan bağımsız olarak.... Hastalık risklerini azaltmış oluyoruz... Bu da az şey mi... Ve kilo da, biz ölçülü ve sağlıklı yemeye devam ettikçe nasılsa gidecek, illa ki gidecek, güzel güzel gitmezse, söke söke götürttüreceğiz, onu da biliriz, bi sporda artışla zaten çok fazla dayanamıyor, zavallı kilocuklar....

2girls.jpg

cookie.jpg

O kurabiyeyi yemek istediğine emin misin?

stop quitting.jpg

Eğer nefret ediyorsan sil baştan başlamaktan, o zaman, vazgeçmekten vazgeç! Asla durma!

Eklentiler

• dontstop.jpg
    dontstop.jpg
    94,4 KB · Görüntüleme: 69
Oooooo bugün boş buralar...

AKŞAM NE YEDİM:

-mercimek çorba, 2-3 mini mini köftelerden, salata, ayran, 10-12 badem....

Birazdan kaçta uykumun gelebileceğine göre 3 farklı plan yapacağım akşamın/gecenin kalanı için. Zumba da olacak içinde.

Tartıda şu an 3 gündür filan hep aynı çıkıyorum ama, fark etmez... en temel amacım mümkün olduğunca uzuuuun süre bu tarz sağlıklı yemeklerle beslenmek, sonra; kilom hoşuma gidecek bi rakama düştüğünde de, yine bu tarz beslenmek fakat ara ara yaramaz yiyecekler eklemek, canımın istediği, sevdiğim; pasta gibi.... Ama var daha oralara....

swimmingsuit.jpg

Seneye yazın ben.... : )))

Bunu dinledim:

topicte herkeste bir depresyon havası , bir sersemlik , can sıkıntısı , sessizlik...
noldu ki kızlar nazar mı değdiki o_O

topicte herkeste bir depresyon havası , bir sersemlik , can sıkıntısı , sessizlik...
noldu ki kızlar nazar mı değdiki o_O

Evet yaa sen de hastalandın filan... Ben de tıkır tıkır çalışmalarımı yapıyordum, planlar bir bir gerçekleşiyordu, sonra bi sersemlik, bi enerji ve mod düşüklüğü geldi; reglim de yaklaşıyor ondan da olabilir biraz...

:nazar::nazar::nazar:

Evet yaa sen de hastalandın filan... Ben de tıkır tıkır çalışmalarımı yapıyordum, planlar bir bir gerçekleşiyordu, sonra bi sersemlik, bi enerji ve mod düşüklüğü geldi; reglim de yaklaşıyor ondan da olabilir biraz...

:nazar::nazar::nazar:
evet canım benim reglinin gelmesinden olabilir normaldir sen sıkma canını. hem iyi gidiyorsun yine. reglin bitince tartıldığında 100de takılmadığını görürsün devam et pes etmek yok :KK51:

bende canım çok sıkılıyor spor yapamayaşıma , bir yandan evlilik stresi , heyecan , ailen ayrılma , aman aksilik çıkmasın korkusu , ailelerin arası bozulmasın korkusu , kimse kırılmasın korkusu , hayaller , istekler , yorgunluk ..... :KK47::KK43:
evi tuttuk bugün temizliğe başlayacağız , yaşayacağım yeri döşeyeceğim içimdeki ilginç duyguyu anlatamam , eve ayak bastığımda "işte yıllardır hayalini kurduğum adamla hayatımızı paylaşacağımız ilk mekan " dedim içimden içimdeki heyecanı tuhaflığı anlatamam.. güzel , ilginç , tedirgin.. ahhhhh :KK51:

evet canım benim reglinin gelmesinden olabilir normaldir sen sıkma canını. hem iyi gidiyorsun yine. reglin bitince tartıldığında 100de takılmadığını görürsün devam et pes etmek yok :KK51:

bende canım çok sıkılıyor spor yapamayaşıma , bir yandan evlilik stresi , heyecan , ailen ayrılma , aman aksilik çıkmasın korkusu , ailelerin arası bozulmasın korkusu , kimse kırılmasın korkusu , hayaller , istekler , yorgunluk ..... :KK47::KK43:
evi tuttuk bugün temizliğe başlayacağız , yaşayacağım yeri döşeyeceğim içimdeki ilginç duyguyu anlatamam , eve ayak bastığımda "işte yıllardır hayalini kurduğum adamla hayatımızı paylaşacağımız ilk mekan " dedim içimden içimdeki heyecanı tuhaflığı anlatamam.. güzel , ilginç , tedirgin.. ahhhhh :KK51:

Ayyyyy eşsiz ve mükemmel bi his olmalı...... :KK200::anneadayı::nazar:

Canımmm dert etme Ramazan'dan sonra yine yaparsın sporlarını, biraz gecikmiş olur ama yine ulaşırsın hedefine. :*
inşallah bebeğim yaa , başlayacağım zamanda korkacağım ama yeniden bayılırım diye. birde kan değerlerim düşük benim. annemde evlenene kadar yapma birşey dayanamıyosun işte güçlü kalman lazım zaten yorulcan diyor , haklı biryandan ama... valla spor beni çok iyi motive ediyordu, şimdi buruk kaldım puf o_O

Back