- Konu Sahibi Penelope_Lalilop
selam kızlar , spor yapamıyorum canım sıkkın burası niye böyle sessiz kalmış kiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar , spor yapamıyorum canım sıkkın burası niye böyle sessiz kalmış kiiiii
Birazcık sende fazlaya kacmıssın ama olur arada oyle :) yarın zumba fln yapıp toparlarsın durumu
Bendede tatlı istegi vardı bugun yedim dayanamadımda yemegi az yedim diye biraz sucluluk duydum ama reglm yaklasınca kendimi kaybediyorum tatlı yemeyincede hırcınlasıyorum
3günlük eğitim+seminer gibi bir etkinliğe gidicem ama şimdiden ne giycem derdi basladi, en sinir olduğum şey Kizlar ne giyryim nerden ne alayim ya elbise ve etegi direkt kafadan eliyorum zaten bacakalrim kalin oldugu icin, hic yakistirmiyorum kendime. Geriye sadece pantolon kaliyor onlarin da hepsi siyah. 15 tane pantolonun hepsi de siyah olur mu ya Kadin her gun ayni pantolonla geliyor dicekler
Napıyosun Emma her gün aynı pantolonu mu giyiyosun yoksa bakiyim? : p Bi yokliyim dedim. : )))
Evet benim onu kandırmam lazım yoksa o beni kandıracakHırçın kız seni. Kahvene tarçın at, nescafeye, bi de muz al, bi muzdan ısır bi tarçınlı sade nescafenden yudumla... Tatlı isteğini köreltir... Kendi kendine dersin bunu bi yapayım, olmazsa başka bi tatlı yerim, böyle kandırırsın içindeki şişmanı, sonra zaten gerek kalmaz. :* İçimizdeki şişkoyu susturalımmmm!!!!! Heheheh
Selammm canımmm :*
Bu akşam benim de canım sıkkın, keyfim yok, günüm güzel geçmiş olmasına rağmen... Eski erkek arkadaşımı özlüyorum, ona facebook'tan mesaj atmıştım(arada öylesine sohbet ediyoruz), 2 gün oldu hala cevap yazmadı, moralim bozuldu....
Bunu dinledim:
Zumba filan yapacak halim yok. Zaten regl de yaklaşıyor... Bugün rejimi zor yaptım ;(( Bühühhh....
Ahahah çok guldum neyse son gün de olsa aldim bisiler :) bende de acayip bir can sıkıntısı var. Kendimi çok yalniz hhissediyorum. Aslında hic boyle biri degikimdir, biraz insan içinde olunca yalniz kalma isteği duyarim ama bu defa gerçekten yalniz ve kotu hissediyorum bu arada diyetim iyi gidiyor düzenli liste paylasamasam da.
Kıyamam yaa canım isi falan vardır belki ondan bakamamıstr cok sık face giren biri mi peki ve birde hala seviyosun galiba
Selammm canımmm :*
Bu akşam benim de canım sıkkın, keyfim yok, günüm güzel geçmiş olmasına rağmen... Eski erkek arkadaşımı özlüyorum, ona facebook'tan mesaj atmıştım(arada öylesine sohbet ediyoruz), 2 gün oldu hala cevap yazmadı, moralim bozuldu....
Bunu dinledim:
Zumba filan yapacak halim yok. Zaten regl de yaklaşıyor... Bugün rejimi zor yaptım ;(( Bühühhh....
Ahahah çok guldum neyse son gün de olsa aldim bisiler :) bende de acayip bir can sıkıntısı var. Kendimi çok yalniz hhissediyorum. Aslında hic boyle biri degikimdir, biraz insan içinde olunca yalniz kalma isteği duyarim ama bu defa gerçekten yalniz ve kotu hissediyorum bu arada diyetim iyi gidiyor düzenli liste paylasamasam da.
topicte herkeste bir depresyon havası , bir sersemlik , can sıkıntısı , sessizlik...
noldu ki kızlar nazar mı değdiki
evet canım benim reglinin gelmesinden olabilir normaldir sen sıkma canını. hem iyi gidiyorsun yine. reglin bitince tartıldığında 100de takılmadığını görürsün devam et pes etmek yokEvet yaa sen de hastalandın filan... Ben de tıkır tıkır çalışmalarımı yapıyordum, planlar bir bir gerçekleşiyordu, sonra bi sersemlik, bi enerji ve mod düşüklüğü geldi; reglim de yaklaşıyor ondan da olabilir biraz...
ühüüüü ühhüüüüüü ben niye bayıldım niyeeee
evet canım benim reglinin gelmesinden olabilir normaldir sen sıkma canını. hem iyi gidiyorsun yine. reglin bitince tartıldığında 100de takılmadığını görürsün devam et pes etmek yok
bende canım çok sıkılıyor spor yapamayaşıma , bir yandan evlilik stresi , heyecan , ailen ayrılma , aman aksilik çıkmasın korkusu , ailelerin arası bozulmasın korkusu , kimse kırılmasın korkusu , hayaller , istekler , yorgunluk .....
evi tuttuk bugün temizliğe başlayacağız , yaşayacağım yeri döşeyeceğim içimdeki ilginç duyguyu anlatamam , eve ayak bastığımda "işte yıllardır hayalini kurduğum adamla hayatımızı paylaşacağımız ilk mekan " dedim içimden içimdeki heyecanı tuhaflığı anlatamam.. güzel , ilginç , tedirgin.. ahhhhh
inşallah bebeğim yaa , başlayacağım zamanda korkacağım ama yeniden bayılırım diye. birde kan değerlerim düşük benim. annemde evlenene kadar yapma birşey dayanamıyosun işte güçlü kalman lazım zaten yorulcan diyor , haklı biryandan ama... valla spor beni çok iyi motive ediyordu, şimdi buruk kaldım pufCanımmm dert etme Ramazan'dan sonra yine yaparsın sporlarını, biraz gecikmiş olur ama yine ulaşırsın hedefine. :*
aynen aynen eşsiz olduğu kesin , o adım attığım an beynime kalbime çakıldı o içimden akan suları hiç unutmucam güzeldi yuvam olucak ora benim aşık olduğum adamla aşk yuvamız mod on romanticaAyyyyy eşsiz ve mükemmel bi his olmalı......