- 29 Mart 2009
- 9.738
- 45.350
- 548
- Konu Sahibi Penelope_Lalilop
ÇOK UYKUM VARRRRyarın ise gitmek istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herzaman ağırlığının % 5 i ni verebileceğini unutma hedefin bu yönde olsun
Harikasin!!!! Beni de gaza getieiyorsun :)) uyku meselesini nazil cozucez inan ben de bilmiyorim çok muzdaribim, her şey tepetaklak oldu. Penelope_Lalilop
Boyum 1.70 canim. 93 kg ile basladim, 53 kg ile noktalamak istiyorum :)) senin boy ve hedefin neydi? Bir suru mesaj oluyor arada kaciriyorum bazen, yazdiysan kusura bakma
Bende sabah 10da mısır gevregi yedim
Oglen 2 de mercimek corbası ve yesil fasulye yedim aksmda yagsız fırında karnıyarık corba ve salata yicem ins :) 1.5 litre su ictim bide :) 1 litrem kaldı :)
Canim benim boyum da 171 diye biliyorum ama cogu kisi daha uzun oldugumu soyluyor. Bir gun olculecegim. 92.5 kg ile basladim diyete.82.5 oldum martta ara verdim. Simdi tekrar basladim.bebek emzirince ve hala adet olmayinca cogu zaman bozdum hep....yine de iyi gitmis o kadar bozmaya diyorum.asil diyet moduna simdilerde girdim. Hedefim 66 olmak canim.eger sonra zayiflamak hosuma giderde hirs edersem 62 diye dusunuyorum.
ama bu fotoğraf dünyanın 7 harikasından biri gibi bi şey yaaaŞimdik senin hededfinin yanında benimki biraz güldürebilir seni ama boy 1.63 kilo en son tartıldığımda 51.8 di ben 48 olmaya çalışıyorum. Kilolu değilim ama bacaklarım çook kalın ve basen iç bacak fealaket. Sporda yapıyorum ama zayıflamadan bacaklar incelme malesef. Öyle işte hedefim böyle olmak
Eki Görüntüle 1571690
nasıl gıdıyor canım
az mı uyuyosun canım ?Ooo hoşgeldin canımmm İyi iyi adım adım yaklaşıyoruz hedeflere, maşallah diyelim. Benim bi uyku problemim var... O da çözülse her şey daha güzel olacak. Sen nasılsın hayatım?
az mı uyuyosun canım ?
ben de ıyıyım, tatıldeyım :)
bol bol yüzüp spor yapıyorum :)
Ayy çok tesekkur edeem canımmBravooooooooooooo! Öpücüğü hak ettin!
Ben de... Para derdim olmasin istiyorum. Sadece hobilerimi yaparak hayatini geciryim para önemsiz diyorlar da her şeyin ucu ona dokunuyor cakil80