• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Ben de... Para derdim olmasin istiyorum. Sadece hobilerimi yaparak hayatini geciryim :D para önemsiz diyorlar da her şeyin ucu ona dokunuyor :D cakil80 cakil80

Mantiktan nefret ediyorum, hatta ölsün mantik. Yasasin hayaller :D saka bir tarafa gerçekten öyle zorlasan da bir gidim daha fazla veriyorsun ama genelde agirliginin %5-7 sini veriyorum ben. Tabi o %7 için deli gibi ugrasmam gerekiyor :)

Herzaman ağırlığının % 5 i ni verebileceğini unutma hedefin bu yönde olsun

Merhaba kızlar!!!

Dün gece ben yine uyuyamadım, o kadar da kendimi uykusuz tutmuş olmama rağmen.

O yüzden hiç uğraşmadan, bugünkü programımı sabaha karşı 04.00'e kadar yapacağım. Uyumaya çalışarak da vakit kaybediyorum.

Bu haftaki kilo hedefim, en az 1, en fazla 2. 2 vermek istiyorum tabii ki.... Bakalım nasıl olacak, uyku düzenli olsa daha kolay olurdu ama çalışmamı ön planda tutuyorum.

Yüzümün inceldiğini söylediler, çok mutlu oldum!!: ))

Şu an çok açım, bi öğlen yemeği yiyip, zumba dansı planlıyorum, ya da önce yürüyüş sonra zumba dansı.... Gerçi zumba danslarını geç saate de saklayabilirim.

BUGÜNKÜ HEDEFLER:

Öğlen yemeği
Yürüyüş 30-40 dk. (hedef 1)
Daha sonra 18.00-20.00 çalışma hedef 2
20.00-20.30 zumba dansı ve serbest zaman hedef 3
20.30-22.30 çalışma hedef 4
22.30-23.00 zumba dansı ve serbest zaman hedef 5
23.00-01.00 çalışma hedef 6
01.00-00.30 zumba dansı ve serbest zaman hedef 7
00.30-02.30 çalışma hedef 8
02.30-03.00 etraf derleyip toplama hedef 9
03.00-04.00 kitap okuma hedef 10

duslerinmotivasyonu.jpg

Böyle bir çalışma kampı programı + rejim programı....

olmayi_sectigin_kisisin.jpg

Rejim prensiplerime sadık kalacağım. Yalnız bugün biraz daha ara öğün yemeğe çalışacağım, metabolizma hızlansın diye, bir de daha çok su içmeye kendimi zorlayacağım. HEDEF 11 VE 12

Sevgiler bütün tatlı ve azimli bebekler!!!!!!!!!!!!! :KK200::KK5:

Selam tatlı bebişler!!! :KK37::KK68::KK3:

Ne alemdesiniz? Ben bi hesap vereyim dedim:

HEDEF KONTROLÜ:

BUGÜNKÜ HEDEFLER:

Öğlen yemeği TAMAMLANDI
(Tavuklu patatesli yemek ve bulgur pilavı, salata, diyet kola. Bulgur pilavı yediğim için hiç ekmek yemedim ve yemeyeceğim de bugün. Tavuklu yemeğin patateslerini de ayıklamaya çalıştım : p)

Yürüyüş 30-40 dk. (hedef 1) TAMAMLANDI! :KK73::KK76:

Şimdi sırada...

Sürekli su içip (saat başı içeceğim) -tuvalete gitmece macerası : pp :KK16: Veee.....

"18.00-20.00 çalışma hedef 2
20.00-20.30 zumba dansı ve serbest zaman hedef 3
20.30-22.30 çalışma hedef 4
22.30-23.00 zumba dansı ve serbest zaman hedef 5
23.00-01.00 çalışma hedef 6
01.00-00.30 zumba dansı ve serbest zaman hedef 7
00.30-02.30 çalışma hedef 8
02.30-03.00 etraf derleyip toplama hedef 9
03.00-04.00 kitap okuma hedef 10

biraz daha ara öğün yemeğe çalışacağım, metabolizma hızlansın diye, bir de daha çok su içmeye kendimi zorlayacağım. HEDEF 11 VE 12"

Harikasin!!!! Beni de gaza getieiyorsun :)) uyku meselesini nazil cozucez inan ben de bilmiyorim çok muzdaribim, her şey tepetaklak oldu. Penelope_Lalilop Penelope_Lalilop

Teşekkür ederim canımmm çok mutlu oldum senin de motive olduğuna!! :KK37:

Uykuyu valla geçtim artık düzeltmeye çalışmıyorum, çalıştıkça batıyorum çünkü
:KK53:

Boyum 1.70 canim. 93 kg ile basladim, 53 kg ile noktalamak istiyorum :)) senin boy ve hedefin neydi? Bir suru mesaj oluyor arada kaciriyorum bazen, yazdiysan kusura bakma :KK23:

Canim benim boyum da 171 diye biliyorum ama cogu kisi daha uzun oldugumu soyluyor. Bir gun olculecegim. 92.5 kg ile basladim diyete.82.5 oldum martta ara verdim. Simdi tekrar basladim.bebek emzirince ve hala adet olmayinca cogu zaman bozdum hep....yine de iyi gitmis o kadar bozmaya diyorum.asil diyet moduna simdilerde girdim. Hedefim 66 olmak canim.eger sonra zayiflamak hosuma giderde hirs edersem 62 diye dusunuyorum.

Canim benim boyum da 171 diye biliyorum ama cogu kisi daha uzun oldugumu soyluyor. Bir gun olculecegim. 92.5 kg ile basladim diyete.82.5 oldum martta ara verdim. Simdi tekrar basladim.bebek emzirince ve hala adet olmayinca cogu zaman bozdum hep....yine de iyi gitmis o kadar bozmaya diyorum.asil diyet moduna simdilerde girdim. Hedefim 66 olmak canim.eger sonra zayiflamak hosuma giderde hirs edersem 62 diye dusunuyorum.

Canım bence 62'yi hedefle... Özellikle 35'ten sonra metabolizma hızı vücudunn yavaşladığından zayıflamak ya da aynı kiloda kalmak sürekli spor yapılmadığı takdirde çoook zor oluyor, bi 5 kilo alabilirsin o ara, yüzde 90 5 kilo ve fazlası alınıyor zaten o yaşlarda; dikkat etsen bile. O yüzden şimdi 63 ol ki, 5 kilo daha bile eklense, 40'larda filan yine normal sayılacak kilo sınırında kalmış olursun...
:KK15:

Şimdik senin hededfinin yanında benimki biraz güldürebilir seni ama :oops: boy 1.63 kilo en son tartıldığımda 51.8 di ben 48 olmaya çalışıyorum. Kilolu değilim ama bacaklarım çook kalın ve basen iç bacak fealaket. Sporda yapıyorum ama zayıflamadan bacaklar incelme malesef. Öyle işte hedefim böyle olmak :confused:

Eki Görüntüle 1571690
ama bu fotoğraf dünyanın 7 harikasından biri gibi bi şey yaaa

Ooo hoşgeldin canımmm :KK50: İyi iyi adım adım yaklaşıyoruz hedeflere, maşallah diyelim. Benim bi uyku problemim var... O da çözülse her şey daha güzel olacak. Sen nasılsın hayatım?
az mı uyuyosun canım ?
ben de ıyıyım, tatıldeyım :)
bol bol yüzüp spor yapıyorum :)

az mı uyuyosun canım ?
ben de ıyıyım, tatıldeyım :)
bol bol yüzüp spor yapıyorum :)

Kıskandımmmm!! Ben de yüzmek istiyorum! Ne tarafa gittin tatile? :cool:

Yaaa ben gece 1 gibi yatağa yatıyorum ama saatlerce uyumaya çalışıp uyuyamıyorum uykuya dalmam 4'ü 5'i buluyor... Sonra sabah kalkıyorum 10.00 gibi sonra uyku bastırıyor, yeniden yatıp akşamüzeri kalkıyorum 4 gibi. Sonra da kafamda bi sersemlik oluyor... : ((
:KK42:

Kızlar selam....

Son gelişme:

Hedef 1 (18.00-20.00): BAŞARISIZ. :KK23:

Kafamda bi sersemlik uykululuk hali olduğu için çalışamadım pek. Kahve içtim ve daha iyiyim şimdi...

Zumba dansına geçiyorum... 5-6 dakikalık 1 tane yapacağım.
Önümdeki maçlara bakıyorum bugün için... Moral bozmak yok... :KK33:

Benim bi de bi akşam yemeği yemem lazım ama hiç yiyesim yok??? Napsam ki....

Back