Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Bencede gayet yi bi kilodasın canım ramazandan sonrada cok yuklenme daha var mı dugune

1buçuk ay kaldı canım buçuğu ramazan zaten. ramazandan 1 ay sonra

Oruçluyken, çok fazla hareket baygınlık geçirttirir cidden... Azalt sen en iyisi sporunu canım Ramazan geçince yüklenirsin.... C Carnation Çok geçmiş olsun tekrar.

kuzum oruçluyken yapmıyorum sporu iftardan sonra yapıyorum. çok az yedim ekmek yemiyorum kaç gündür. oruçken bünyem zayıf düştü sanırım. üstüne iftarda az yedim. sonra ütü yaptım biton sonra ev topladım. sonra saat 1 de spora başladım. 2de yemek yiyoruz zaten. tam iyice acıktığım an spor yapınca kaldırmadı vücudum.
rejim yapmayacağım ramazan bitene kadar. squat programına da ara veriyorum. offff 18. güne dayanmıştım yaaaaa !
birkaç gün dinlenip hafif egzersizlerle devam edeceğim

şu yazdıklarının bir bir gerçek olmasını diliyorum tatlımm inşallah inşallah

Hepten de koyuverme haa!! Dikkatli, sağlıklı ye yine.

Cok gecmis olsun canim. Dikkat et kendine. Tansiyon düşüklüğü kötüdür

Herkese merhaba :) bugün hem yemek hem d spor acisindan güzel bir gün gecirdim o yüzden çok mutluyum. Bol bol da yürüdüm sicaga rağmen. Sabah 86.5 i gördüm tartida, 1 kilo daha vermişim yani oysa ki iki gune kadar anlamsiz bir sekilde kilom fazla cikiyordu. Cok sukur ben daha fazla dellenmeden gercek kilomu gordum :)

Harika bir haber buu!!!!! 70'lerr ramak kalmis, ay cok heyecanlı insan hryecandan ha 79'u gordum ha gorucem diye tartinin ustunden inemez cok tebrik ederim

Bende geçen hafta 85 kg idim bu hafta ise 81.3 olmusum kizlar.ama bunun 1.5 kg odem biliyorummm....
hizla 70 lere iniyorum cok mutluyum

Tebrik ediyorum hayatım!

Hepten de koyuverme haa!! Dikkatli, sağlıklı ye yine.
Yook yook salmıcam inşallah. Sadece bugün biraz tıka basa oldum nişanlım sağolsun meyveydi çikolataydı beni besledi annemde hamur işini dayadı diyet günlüğünde bunlardan pabahsetmem pek iyi olmadı şuan ama kusuruma bakmayın

Ama rejim yapanlara ve spor yapanlara şuan ne kadar özendiğimi ve yapmak istediğimi anlatamam .. Zaten ben bişeyi ne zaman çok istesem engel çıkar

Çok güldüm

Herzaman ağırlığının % 5 i ni verebileceğini unutma hedefin bu yönde olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…