eveeet öncelikle elmaşekerim hoşgeldin hayatım kilo verememene üzüldüm bende çok verememişim nedense artık
hıı eşinle evlenmeniz daha çok yeni allah mutlu ömür versin ikinize
senin dediğin gibi start ip upı aç karnına yaptım az daha bayılıyodumama durmadım devam ettim bitince rahatladım ben hiç jillianı denemedim ama ben 25 dk da bi sporda ilk defa bu kadar çoooook terlediğimi görüyorum 5.dksında terler akmaya başladı yahu 6 hafta boyunca umarım bitiririrm bide elma şekerim sende yapmıştın ya hani bunu sence start ip upı ilk videoyu 1 hafta mı yapim yoksa sırasıyla her videoyu 2 hafta mı yapim ? bide sen kaçıncı haftada hissetmiştin zayıfladığını
öğle yemeğim= 2 kaşık yoğurt,salata(bol limonlu yağsız ) 2 kaşık bezelye yemeği (patatesini seçtim yemedim ve söz verdiğim gibi 2 kaşık yedim ) çorba içtim o kadar
akşamada= sebzeli tavuk 2 kaşık yerim yine,çorba yoğurt ve slaata yerim bide o kadar
bide ölçülerimi ölçtüm slim in 6ya başamadan önce cumartesi günü
bel= diyete başlamadan önce 96 şimdi 73
göbek= onu hiç ölçmedim açıkcası ama kesin 100 küsürlerdedir çünkü şuan 93
göğüs=bunuda ölçmemiştim ama şuan 95
bakalım 6 hafta sonra ne olacak
tatlım bende ilk başlarda içemiyordum, limonlu biraz daha iyi oluyor
umarım sana da iyi gelir.
bak simdi canım 3 levelden oluşan videoları varbişi sorucam kızlar Jillian Michaels 30 Day Shred programı nedir bi açıklasanız
evet sporumuda yaptım ve geldimmmay benim bacaklar değğilde cidden kolalrım yoruluyo uyuşuyo :26: arada kollarımı bırakıyorum ama devam ediyorum bacaklara.
ay ama inat eettim bu kur bitecek o kadarbenimkine kaslarımı gösteririm artık
bak simdi canım 3 levelden oluşan videoları var
level 1'i 10 gün yapıyosun. aynı şekilde de diğerlerini
level1: Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube
bak ya yine tutamamışsın kendini.Günaydın kızlar
kahvaltım
1 yumurta,
3 dilim salata,
2 dilim domates,
5-6 dal maydanoz,
1,5 kk peynir,
1 dilim kepek ekmeği ve 1 fincan açık çay
dün gece yattım midemden gurul gurul seslerr geliyorr
kalktım bi bardak su içmeye. ne göreyimm masanın üstünde 1 dilim çikolatalı pasta hemde profiterollüyer misin yemez misin dayanamadımm ve yedim
ama sabah tartıldığımda 54,6 :) 100 gr almışım bugunde sıkı tutup veririm onu :)
ay bende birazdan öğle yemeğimi yiycem sebze çorbası ve salataevet sporumuda yaptım ve geldimmmay benim bacaklar değğilde cidden kolalrım yoruluyo uyuşuyo :26: arada kollarımı bırakıyorum ama devam ediyorum bacaklara.
ay ama inat eettim bu kur bitecek o kadarbenimkine kaslarımı gösteririm artık
bütün leveller 10 gün canım Jillian-Michaels 30-Day-Shred Level-2 - YouTubediger 2 levell kaç gün ve linkini atar msınn ?
fndkkrdm benim de kollarım çok yoruluyo. hatta kopucak sanıyorum. kaslarımda baya çıkmaya başlamış. pazar günü gösterdim de ödü patladı böceğiminnbu ne yaa ben kaslı kız istemem dedi.
kollara çok yönelmiycem bende
canım yazayım mı tablona kilonu?kizlar bugün tartildim ve 65,6 ciktim. normal geliyor cünkü hafta sonu kacirmistim :) bide bu hafta regl olucam galiba, hesaplamaya göre bu hafta olmasi gerekiyor.. ama yinede haftaya 64 kiloyu görmek icin hersey yapacamm..
fndkkrdumm ne istiyeceni bilemiyorum, cok zor valla.. taki veya elbise istiyebilirsin, veya istedigini alma olabilir (kilo vericegin icin dolabini yenileyeceksin haliyle). balayindan haric bi haftasonu tatil istiyebilirsin, beraber basbasa gecireceginiz romantik bi haftasonu mesela? baskada bisey gelmiyor aklima.. ben esimle iddaaya girdigimde bunlari istiyorum acikcasi, cünkü temizlik veya yemeyi yapma konusunu acma diyor hep, o yüzden bunlar onun icin daha makul geliyor biraz cebi yakiyor sadece..