Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

sporumuda yaptım bonus videoyu yaptım karın için olanı çok iyiydi 6 hafta sonra güzel sonuçlar alırım heralde bunları yaptıkça öyle hissediyorum yatana kadar da ne zaman olursa olsun 100 tane mekik çekicem emin olabilirsiniz belki daha fazla da olabilir 150 felan

ben öğünlerimi yazayım:
sabah: 2 grissini bir bardak light süt
öğle: birazcık krep
akşam: sebze çorbası yarım kase yoğurt.

Ayy bn yazmayacagim cunku utaniyorum kndimden. Icimi rahatlatmk icin de 2 sporumu da arka arkaya yaptim

Canim ben her videoyu 2 hafta yaptim, sende sirasiyla git bence. ben 1. ve 2. videoyu ikiser haftadan yaptim ama 3. video dedigim gibi zor geldigi icin yapmayi birakmistim. ilk videoyu sabah ac karnina yapiyordum ama 2. video daha zor oldugu icin senin gibi az daha bayiliyordum, o yüzden ögle yemeginden önce yapiyordum. toplam 4 haftada yaklasik 5-6 kilo vermistim ama o zamanlarda 65 kiloya yakindim, o bi ay icinde 59 kiloyu görmüstüm. ama santim olarak dahada vermistim, pantolonda large yerine nerdeyse small giyecek durumdaydim, ama ölcmedim tam o yüzden fazla bisey diyemem canim. ben bide simdiki gibi yemegime tam dikkat etmemistim, arada tatli, pogaca gibi seyleri yapip yiyordum, misafirler cok geliyordu o zamanlar.. belki orda stresde cok oldugu icin cok vermistim, bilemem.. ama sen kesinlikle faydasini görürsün eminim, simdiden güzel incelmissin canim benim, tebriklerrrrr :))

tatlım bende ilk başlarda içemiyordum, limonlu biraz daha iyi oluyor

umarım sana da iyi gelir.

insallah canim. evde yok yesilcayim ama yarin ilk isim onu almak olucak. artik onuda icmeye baslasam iyi olur.. herkes faydasini görüyor

Sabah
1 bardak su
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt

Ara
1 greyfurt

Ögle
ton balikli sandvic, cavdar ekmekten

Ara
Yaban mersini (100 gr. kadar)

Aksam fitnessden gec gelecektim eve o yüzden meyveli, müslili yogurt yedim fitnessden önce
1 saat 20 dk spor yaptim. 20 dk kostum ardindan agirlik calistim, ve ara ara egzersizler yaptim

Eve geldigimde normalde süt icerdim, bugün protein tozuda koydum öyle ictim. antrenörüm spordan sonra kas yapimina ve yag yakmaya cok faydali dedigi icin artik spordan sonra protein tozu icmeye calisacam.

1 saat evde dinlendim sonra 30 dk jillian yaptim, ardindan 10 dk. karin calistim.

bu hafta insallah böyle devam ederim, hepinize iyi geceler kizlar, tatli rüyalarr

bişi sorucam kızlar Jillian Michaels 30 Day Shred programı nedir bi açıklasanız

Ayyyy elmasekerim sen boyle konustukca benim hic birakasim gelmiyo insallah bende boyle etkisini gorurum ya :)
Bu arada elma sekrim gecen gun yine benimkiyle konusyoz bu zayiflama isini bilmeyenler icin soylim ben sozluyum benimki zayiflayamasan gelinlik yok demisti de bana neyse sen ne isticen benden dedi bulamadim hala ya ne istesem ki dedim ki evin temizligini sen yap 1. Ay baska bisey iste ona yardim ederim zaten dedi

ne istesem acep
kizlar hadi ben simdi kahvaltiya iniyom :)

Oy dün o kadar su içtim yoruldum az yedim yine gitmemiş yine gitmemiş.
Regl döneminden midir nedir
Ay neye bağlayacağımı şaşırdım.
Neyse o minik kahvaltımı yazayım bari.
2 grissini bir bardak light süt
Allahım bu hafta gitsin benden bi 3 kilo dinimiz amin

kahvaltım= 3 dilim domates
1 kk peynir
3 y.zeytin
3 çatal patetesli omletten yedim
1 tanede acı biber

yemek yiyeli 1 saat oldu şimdi spor yapmaya hazırım ben gidiyom gelecem 30dkya

Günaydın kızlar

kahvaltım
1 yumurta,
3 dilim salata,
2 dilim domates,
5-6 dal maydanoz,
1,5 kk peynir,
1 dilim kepek ekmeği ve 1 fincan açık çay

dün gece yattım midemden gurul gurul seslerr geliyorr
kalktım bi bardak su içmeye. ne göreyimm masanın üstünde 1 dilim çikolatalı pasta hemde profiterollü yer misin yemez misin dayanamadımm ve yedim
ama sabah tartıldığımda 54,6 :) 100 gr almışım bugunde sıkı tutup veririm onu :)

evet sporumuda yaptım ve geldimmm ay benim bacaklar değğilde cidden kolalrım yoruluyo uyuşuyo :26: arada kollarımı bırakıyorum ama devam ediyorum bacaklara.

ay ama inat eettim bu kur bitecek o kadar benimkine kaslarımı gösteririm artık

fndkkrdm benim de kollarım çok yoruluyo. hatta kopucak sanıyorum. kaslarımda baya çıkmaya başlamış. pazar günü gösterdim de ödü patladı böceğiminn bu ne yaa ben kaslı kız istemem dedi.
kollara çok yönelmiycem bende

Son düzenleme:
bak ya yine tutamamışsın kendini. Afiyet olsun ne diyelim.

ay bende birazdan öğle yemeğimi yiycem sebze çorbası ve salata sonra spor yapıcam. Bu tatiller işime yarıyo.
diger 2 levell kaç gün ve linkini atar msınn ?
bütün leveller 10 gün canım Jillian-Michaels 30-Day-Shred Level-2 - YouTube

çekemiyo seni yok benimkide çok kaslı olma ama yinede olsun diyo

ay bende birazdan öğle yemeğimi yiycem sebze çorbası ve salata sonra spor yapıcam. Bu tatiller işime yarıyo.

alıntı olmamış üstteki yazıyı betrayal deedi ben dimedim

bana hergün tatil o nolcak

Son düzenleme:

Betrayalcim hiç sorma yaa.

tutamıyorum şu pis koca boğazımı
ay yedim ya bi mutluyum bi mutluyummm

fndkdrdum bencede kıskandı

bugun yemekte
ıspanak yemeğii, mercimek çorbası, makarna ve yoğurt var
makarna hariç diğerlerinden yemeyi düşünüyorum azar azar.
bu arada ben bugün hiç yeşilçay içmedimmm. şimdi aklıma geldi.

hemen bi koşu alıp geleyim bari

kizlar bugün tartildim ve 65,6 ciktim. normal geliyor cünkü hafta sonu kacirmistim :) bide bu hafta regl olucam galiba, hesaplamaya göre bu hafta olmasi gerekiyor.. ama yinede haftaya 64 kiloyu görmek icin hersey yapacamm..

fndkkrdumm ne istiyeceni bilemiyorum, cok zor valla.. taki veya elbise istiyebilirsin, veya istedigini alma olabilir (kilo vericegin icin dolabini yenileyeceksin haliyle). balayindan haric bi haftasonu tatil istiyebilirsin, beraber basbasa gecireceginiz romantik bi haftasonu mesela? baskada bisey gelmiyor aklima.. ben esimle iddaaya girdigimde bunlari istiyorum acikcasi, cünkü temizlik veya yemeyi yapma konusunu acma diyor hep, o yüzden bunlar onun icin daha makul geliyor biraz cebi yakiyor sadece..

canım yazayım mı tablona kilonu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…