Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

ee hanımlar nerdesiniz :KK53:

ay bugün dün aldığım çaya başladım sabah aç karnına içtim bağırsaklar bi çalıştı var ya :KK52: normalde ben büyük tuvaletimi günde 1 kez yaparken şimdi 2-3 oldu :KK52: seviniyorum çünkü bu bağırsaklarımın çalıştığının belirtisi ve çayın etkili olduğu :KK52:
şimdide akşam çayımı içiyorum akşam yemeği yemicem ama aç değilim umarım yarın iyi şeyler görürüm :KK14:

spor olarak 190 tane squat yaptım 60 tanede mekil çektim az önce şimdi çayımı yudumluyorum :KK1:

kizlarrrr giremedim kac gündürrrr, ama vaktim hiiic olmadi.. cuma günü is, fitness derken cok yogun gecti, bide esim erken eve gelince hic giremedim..
dün ailecene mangal yaptik, o yüzden bütün gün disardaydik.. dün anliyacaginiz bol bol izgara et ve meyve yedim, arada tatlida yedim (tatlilari ben yapmistim, pasta, kurabiye yapmistim) ama fazla canim cekmedi acikcasi.. ama bütüüüüün yediklerimi bugün cikarttim galiba kizlar 2-3 defa tuvalete gittim, metabolizma iyi calisiyor galiba, bide mangaldan sonra cocuklarla disarda top oynadik..
dün maalesef pilates yapamadim kizlar, bugünde yapmadim ama birazdan basliyacagim. bugün 1 saat esimle fitnessda vakit gecirdik güzel güzel sporumuzu yaptik, hatta resim cekip albüme koydum, isteyen bakabilir :)) bugün enerjim yerindeydi, bu sabah ölcülerimi aldigimda bi baktimki kalcam 99 santim olmus... okadarrrrrr sevindimkiiiiiiiiiii :KK52::KK52::KK52::KK52: nihayet 2li rakamlara geldim, zaten o yüzden nesem yerindeydi galiba.. bu arada koldanda 1 santim gitmis (kollarimin masallahi var zaten), gögüsümdende 1 santim gitmis :)) kesinlikle pilates yariyor kizlar, hizli sonuclar veriyor, karnim tas gibi oldu, yakinda baklavalarim cikabilir :)) pilatese devammmm..

hanifecim o nasil bi caymis yaa, icinde ne bitkiler var yaziyormu üstünde.. burda kesin bulunmaz ama belki bitkileri karistirinca bi faydasi olur banada.. belliki metabolizmayi calistiriyor.. ekstra calismasi herzaman bi avantajdir bence :))

Günaydın hanımlaaaaar :) sermincim ne guzel incelmissin albumlerine bakicam simdi bende cumartesi cok yedim ama zayiflamisiiiiim
59.7yim sonunda 59lari gordum :KK70:
Cay ise yariyo galiba ya :KK70:
Cayin ivindekiler: Rezene meyvesi, Sinameki yapragi, ahududu yapragi, huş agaci yapragi, isirgan yapragi, barut agaci kabugu, ardic meyvesi, civanpercemi toprak ustu, murver meyvesi, kayisi suyu granul

tuvaletecikartmasi ise yaradigini gosteriyo cidden ve plateste coook iyi :)
Simdi bende olculcem :KK70:

Ölculerim ayni ya :KK43:
ayy 59.7 oldum ya nasil mutluyum anlatamam carsamba diyetisyene gidiyorum coook heyecanliyim yag oranim dusmustur insallah :)

Günaydın kızlarrrrr :KK3::KK3:

ben dün hiç kahvaltı yapmadım akşam 5e kadar yarım bardak suyla kaldım ve acayip baş ağrısı yaptı. hiç farkına varmadım o saate kadar aç olduğumun.
neyse sonra mangal yedik ama geçmedi başımın ağrısı :KK50::KK50: yemekten sonrada 1 saat falan top oynadık erittim galiba :)
sabah tuvaltede de çıkamadım. :KK52::KK52:
Tartıldım sabah 54,7 ama yarın sabah bildirmek istiyorum hem daha sağlıklı olur :KK4::KK4:

fndkkrdm adı neydi çayının. bende mi alsam napsamm.

elmasekerim ne güzel incelmişşsin :KK9::KK9::KK9:

kızlar ben bu haftayı bayağı dolu geçirmiştim.
yemek fırsatım olmuyodu genelde ama sporda yapamıyodum.
sadece hareketliydim.
ben dün sabah 57.2 yi görmüştüm ama dün açlıktan ölüyodum konser öncesinde bayağı yedim.
ekmek arası kola dondurma vs. vs
bugün tartıldım 57.8 çıktım.
bence daha çoktum ama konserde erittim bayağı diye düşünüyorum...:KK16::KK16::KK16:

çayın adı fitoform canım :)
dışıda şöyle bak :)

Eklentiler

• $shiffa-home-kayisili-fitoform-cayi-mb98654_1668137_r1-300x255.jpg
    $shiffa-home-kayisili-fitoform-cayi-mb98654_1668137_r1-300x255.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 70
sporum= plates ( tv de yaptım ve şansa bakın ki ebru şallı 21 gün boyunca bi konuk çağırmış yeniden kızın ilk günüydü bende bugünü ilk günüm sayıyorum ve 21 gün boyunca yapıcam :KK9: )
220 tanede squat yaptım :KK52:

Günaydın hanımlaaaaar :) sermincim ne guzel incelmissin albumlerine bakicam simdi bende cumartesi cok yedim ama zayiflamisiiiiim
59.7yim sonunda 59lari gordum :KK70:
Cay ise yariyo galiba ya :KK70:
Cayin ivindekiler: Rezene meyvesi, Sinameki yapragi, ahududu yapragi, huş agaci yapragi, isirgan yapragi, barut agaci kabugu, ardic meyvesi, civanpercemi toprak ustu, murver meyvesi, kayisi suyu granul

tuvaletecikartmasi ise yaradigini gosteriyo cidden ve plateste coook iyi :)
Simdi bende olculcem :KK70:

çayın adı fitoform canım :)
dışıda şöyle bak :)

baya varmis icinde yaa, onlari bulup karistirsam olmaz :KK52::KK52::KK52: 2 haftam kaldi zaten, 2 hafta sonra istanbuldayim, o cayi kesinlikle alirim. yesil cayi gercekten icemiyorum, barii bunu iceyim.. gecen yine spordan sonra limonlu yesil cay iceyim dedim icim nasil bulandii :KK14::KK14:

bu cayi kutu seklinde aktarlardan mi aliniyor canim?

Betrayalcim ne güzel zayıflamışsın :KK9::KK9:

fndkkrdrm bende o kadar izlemek istiyorum ki ebru şallıyı ama imkansız :KK50::KK50:

bence bugün foto çek sağdan soldan aşağıdan yukardan :KK8: :KK8:

21 gün sonra da çek biz yorumlayalım :KK19::KK19:

Betrayalcim ne güzel zayıflamışsın :KK9::KK9:

fndkkrdrm bende o kadar izlemek istiyorum ki ebru şallıyı ama imkansız :KK50::KK50:

bence bugün foto çek sağdan soldan aşağıdan yukardan :KK8: :KK8:

21 gün sonra da çek biz yorumlayalım :KK19::KK19:
evet canım ama spor yapamadığım için çok incelmedim. :/
ama daha 2 hafta önce aldığım 30 beden pantolon bollaşmaya başladı belden düşüyo. :KK70:
çok mutlu oldum yaa :KK70:
önümde 3 sınav haftası var.
bu 3 hafta spor yapamıycam belki.
belkide çok az giricem.
ama 3 hafta sonra bol bol spora ve kkya devam:KK16::KK16:

Son düzenleme:
elmaşekerim evet aktarlarda satılıyor not al bi yere unutma :KK34: tadı çoook güzel hele kokusu :KK16:

müzeyyencim bugün çekerim tamam :KK1:

yarın diyetisten randevum var çok heyecanlıyım :KK52:
öğleden sonra gidicem yemek yemicem kahvaltı su derken ben kesin bi 800 gr felan alırım fazla çıkıcam yani orda :KK14:

annemmmm ben yine 58leri gördüm yaa :KK43:((
moralim bozuldu.
öğünlerimi yazmadığım zamanlar kilo alıyorum.
topik açıcam kendime yaaa.
hem orda hem burda olurum.

kizlarrrr bugün fitnessda zumba vardi ona katildim, bi saat nasil terledim ya :)) bi kac haftadir gitmedim bugün gittigim iyi oldu..
yemegimi yedim suan, 1 saat sonra pilatesimi yaparim, ardindan müzeyyencigimin egzersizler (kalca icin), sonrada tiffany ile bitiririm sporumu.. en sonunda esnemeyi unutmam tabii :))

X