Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

Ne güzel 100 gr almışsın canım. ama ben baya almışım tuvalete çıkmamıştım gerçi ama olsun :KK20::KK20:
öğle yemeğinde tavuk var pilav var çorba var salata var.
çorba ve tavuk yicem. dikkat edicem bugün. haftasonu pikniğe gidicez zaten yine kaçırırımm :KK52::KK52::KK52:

ahahah evet önlemini al şimdiden yeme haftasonuna kadar :KK1: ay squattan benim popo bi sertleşti ki anlatamam :KK1: heralde kalkar ve yuvarlakta olur dimi :KK53:

$images.jpg $lta_rel__quotnofollow_quot_target__quot_blank_quot_-6.jpg $130-extreme-weight-loss-before-after-women.jpg $235594624226601051_lBrBLQX2_c.jpg $de528cd0c34f96a49c3a976b51b06fc6.jpg

ay ne güzel olmuşlar dimiiiiiiiiii :KK52::KK52::KK52:

amaaan boşver ben artık tartıda fazla çıksamda tınlamıyorum he üzülüyorum tabi ama önemli olan yağımın gitmesi diyorum yağ oranımı bi düşürsem sonra kilo veririm o sorun değil :KK1:
ay kilo verdikten sonra yapıcak çooook işim var benim :KK1:
dün benimkine yine alışveriş yapıcam dedim daha yeni yaptın ya dedi nbe durup durup alışveriş yapıyon dedi bende napim istiyorum dedim sen zayıflıyon ya biz daha snei tutamıcaz anlaşıldı dedi :KK1: ayın 1nde alışverişe çıkıcam arkadaşımla bakırköy pazarına gidicez pazar günüde çıkabilirsek yeni kıyafetlerimle aşkımla buluşcam :KK1: dua edin kızlar o gün bizimkiler bi sorun çıkartmasın :44:

bende öyle diyordum ama 55den sonra moralim bozuluyo.
Daha çok alışwerişe çıkarız bizz :KK1::KK1:

inşallah sorun çıkarmazlar canım. :KK16::KK16:

oyy hepsi çok güzel olmuş. ben sarı saçlı siyah bikinili kız gibi olmak istiyorum yaa :KK51::KK51::KK51:

bende bende çooook güzel olmuş ya :KK52: acaba bende ağustos sonunda onun gibi olur muyum :KK52: ya ben 1 sene sonra böyle zayıf olimde farketmez ne kadar sürede zayıfladığım seneye kadar o kız gibi olmam lazım sadece :KK52:

bende bende çooook güzel olmuş ya :KK52: acaba bende ağustos sonunda onun gibi olur muyum :KK52: ya ben 1 sene sonra böyle zayıf olimde farketmez ne kadar sürede zayıfladığım seneye kadar o kız gibi olmam lazım sadece :KK52:

ağustosa daha çok var fıstık gibi olursun o zamama kadarrr :KK52::KK52:
seneye de taş gibi hatun olursunnn senn :KK19:

kız ben hyatımda o kadar zayıf olmadım tabiki şişman hali :KK1: şuan düşünüyorumda midem ne kadar çöplükmüş :KK53:

2013 yazında olucaksın işte kısmet bu seneyeymiş. :KK23::KK23:
benimde öyleydi ne bulursam indiriyodum mideye. yazık günah valla. halbuki az yesek daha sağlıklı olsak ne var sanki. :KK47::KK47:

2013 yazında olucaksın işte kısmet bu seneyeymiş. :KK23::KK23:
benimde öyleydi ne bulursam indiriyodum mideye. yazık günah valla. halbuki az yesek daha sağlıklı olsak ne var sanki. :KK47::KK47:

öyle valla şimdi kilolarla cebelleşiyoruz 100 gr verelim diye kıçımızı yırtıyoz şimdi :KK47:

aynen canım biz okadar kilo verdikten sonra ( evlensek dahi) almayız bida kilo felan :KK1:

sıkıyosa alalım :KK1::KK1::KK1:
bazen böyle avmlerde görüyorum yemek yerken kadının 2 çocuğu var. taaaşşş taşşşşşş nasıl imreniyorum.:KK52::KK52::KK52:
benimki de hemen atlıyo senin 2 tane olsa farklı bi kadın gösteriyo (o da sumo güreşçisi gibi mübarek) heh sende şunun gibi olursun diyo.Gelde şimdi dikkat etmee :KK52::KK52::KK52:
hırslanıyorum bende nolursa olsun dikkat edicem o söylediği lafları yutturucam ona :KK1::KK1:

sıkıyosa alalım :KK1::KK1::KK1:
bazen böyle avmlerde görüyorum yemek yerken kadının 2 çocuğu var. taaaşşş taşşşşşş nasıl imreniyorum.:KK52::KK52::KK52:
benimki de hemen atlıyo senin 2 tane olsa farklı bi kadın gösteriyo (o da sumo güreşçisi gibi mübarek) heh sende şunun gibi olursun diyo.Gelde şimdi dikkat etmee :KK52::KK52::KK52:
hırslanıyorum bende nolursa olsun dikkat edicem o söylediği lafları yutturucam ona :KK1::KK1:

ahahaha acaba bizimkiler arkadaş yada akraba mı :KK1: aynı benimkinin lafları :KK1: öyle valla naısl taşlar ya bizim de bi akrabamız var 2 tane çocuğu var kadın nasıl zayıf nasıl taş var yaaa ooof offf offf yani :KK53:

ahahaha acaba bizimkiler arkadaş yada akraba mı :KK1: aynı benimkinin lafları :KK1: öyle valla naısl taşlar ya bizim de bi akrabamız var 2 tane çocuğu var kadın nasıl zayıf nasıl taş var yaaa ooof offf offf yani :KK53:

Bence Erkeklerin hepsi aynı :KK1::KK1:

ebru şallının hamile pilatesi bile var :KK23::KK23::KK23:
Kadın boş durmamış hiç :KK9::KK9::KK9:

X