- 3 Ocak 2013
- 698
- 409
hedef? :26:
ayy pardon canım hedef 60 bu arada 72 ıle basladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hedef? :26:
tamam canım hemen düzeltiyorum.ayy pardon canım hedef 60 bu arada 72 ıle basladım
Ne guzel canim ya bende zayiflamak istiyorum.. topigin hayirli olsun kilo verenlerle dolsuun insallah... kendimi tanitayim bende 25 yasindayim 168
boyunda 78 kiloyum en az 65 olmak istiyorum benide listeye eklerseniz sevinirim tesekurler....
hemen ekledim canım. :)Baslangic tarihim 04.03.2013 te 81.3 ile baslamistim belirteyim
oohh süper isveç diyeti çok iyiymiş.Günaydın kizlar bugun itibariyle isvec diyetine baslamis bulunuyorm kahvemi yapip onu icicem allahtan kahve seviyorm
Canim kabuk tarcin bal kuru nasil birseyBetrayal benide yaz canım listene ben 2 martta diyete basladim 4.5 kilo vrdim bu zamana kadar boyum 1.59 kilom 62.3 hedefim mayista 55 olmak
kahvaltım: 1 kk peynir
1 domates
1 biber
4 y.zeytin
1 tane kabuksuz suda haslama yumurta
1 tane kıtır ekmek
Ögle: maruldan cacık yaptim ( sarimsak tuz vs hic bisey yok)
1 tabak kepekli makarna haşlama (salcayı suyla kavurdum sos yaptim uzerine )
1 tanede biber yedim
Spor: sabah tony hortonun 8 dklık karın videosunu yaptım 1 saat sonrada tony hortonun 15 dklik power videosunu yapmaya calışıcam :)
Aksamda corba ve salata yerim heralde. kilo vermem durdu o yuzden dun aksam sok yapim kendime dedim 1 dilim kadayif tatlisi ve 1.5ince dilim kek yedim ama daha yapmicam yeter o sok
Birde kabuk tarcın ve bal kurune basladim 3 gundur yapiyorum. Yogurt kuru var bide yemeklerden yarim saat once yiyosun onla 1 kilo vermistim 1 hafta once onada baslicam yarın sabah :) kilo veremdigim arayi kapatmam lazim
bu arada haftada 2 gun ismekin fitness kursuna gidiyorum hergunde evde kendi capimda spor yapiyorum pazar gunlari haric.
aslında haklısın bende o kadar az yiyorum spor yapıyorum ama az veriyorum moralim bozuldu. tamam pazartesi olsun.Cuma cok erken yaaa kilo verirmiyim ki cumaya kadar offf bu kilolar basa bela
başlangıç kilona 66.9 yazıyorum o zaman :)Betrayal benide yaz canım listene ben 2 martta diyete basladim 4.5 kilo vrdim bu zamana kadar boyum 1.59 kilom 62.3 hedefim mayista 55 olmak
kahvaltım: 1 kk peynir
1 domates
1 biber
4 y.zeytin
1 tane kabuksuz suda haslama yumurta
1 tane kıtır ekmek
Ögle: maruldan cacık yaptim ( sarimsak tuz vs hic bisey yok)
1 tabak kepekli makarna haşlama (salcayı suyla kavurdum sos yaptim uzerine )
1 tanede biber yedim
Spor: sabah tony hortonun 8 dklık karın videosunu yaptım 1 saat sonrada tony hortonun 15 dklik power videosunu yapmaya calışıcam :)
Aksamda corba ve salata yerim heralde. kilo vermem durdu o yuzden dun aksam sok yapim kendime dedim 1 dilim kadayif tatlisi ve 1.5ince dilim kek yedim ama daha yapmicam yeter o sok
Birde kabuk tarcın ve bal kurune basladim 3 gundur yapiyorum. Yogurt kuru var bide yemeklerden yarim saat once yiyosun onla 1 kilo vermistim 1 hafta once onada baslicam yarın sabah :) kilo veremdigim arayi kapatmam lazim
bu arada haftada 2 gun ismekin fitness kursuna gidiyorum hergunde evde kendi capimda spor yapiyorum pazar gunlari haric.
tamam pazartesine aldım.canim kabuk tarcini bir bardak su icinde kaynatiyosun
2-3 dk bekletiyosun onu sonra 2 c.k bal koyuyosun sabah kahvaltidan 30 dk once iciyosun
kabuk tarcini ayni gun icin kullanabilirsin gunde 1 tane kabuk tarcin yani :) ben bali 1 c.k koyuyorum :) tok tutuyo