Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

Kızlar bem bi yarim borek daha yedim simdide dondurma yiyorum ama asiriya kacmicam birazdan linklere bakarim hatunlar :)

inşallah iner. Kızlar ben dukan diyeti testi yaptım bana ideal kilomun 56 olduğunu söyledi

Kizlaaaaaarrrrr :)
Eve geldim sevdicegmle konustm yemk yiyemedim. Sonra bi ara mutfaga gelip 1 tane tulumba yedim. Telefonu kapatinca da tabagi elime aldim tam yemek koyucaktim ki bi baktim saat 10.
Vicdanim el vermedi.tabagi yerine koyfum tencerenin kapagini kapattim cayimi doldurdum ve biraz kraker yedim :) :)

ben hem rakamsal hem dışsal bakıyorum ama öncelik dışsal
bu sabah tartıldım 60.8 olmuşum nasıl yemişim bu hafta ya

Günaydın kızlarrrrr

fndkkrdm pazartesiye kadar bende fazla sıkmıycam kendimi. sonra hem dikkat edip hemde ebru şallıyla sıkılaşıcam
bu arada bende o kadar yiyiorum ama yakıyorum galiba 54,1 uyandım bu sabah :) dikkat etmiyorum tabi.

ben adetliydim ya hep yedim

adetin bitsin o zaman tartıl bi de

aynen kesin sonu pazartesi alırım
yarın sınavım olduğu için spor olarak bi tek ramp it up yaptım günün ilerleyen saatlerin squat ve simit bölgeside yaparım başka bişey yapmıcam sıkı bi spora pazartesi başlarım :)

siz indirdiniz mi ebru şallıyı

Ne sınavı bu açıköğretim mi ?

Yok canım indiremedim ben daha. telefona indirsem daha iyi olur :) dur bi araştırıyım.

tatlım bu verdiğin linklerin ilk 2 sinde üyelik istiyo üye oluyosun sonra k. kartı bilgisi isityo. açıkçası ben güvenemedim.
3.sünde de indir butonunu göremedim.

Merhabalar hanımlar cok mutluyum diyetimin 5 günü bugün sabah tartildim 75 kilo olmusum artik kim tutar beni

Bende pazartesi spora basliyacagim ama karar veremedim hangi sporu yapicam yanlarim var birde ust bolgemden cok sikayetciyim alt tarafimla cok orantisiz duruyor ne onerebilirsiniz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…