Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

:KK43::KK43: sevdiceğim hasta olmuş. boynu tutulmuş boğazı acıyomuş. başı ağrıyomuş. offfffff :KK43::KK43::KK43:
kızlar biliyo musunuz boyun tutulmasıne ne iyi gelir. :KK14::KK14::KK14:

Sabah :

40 gram nes fit 1 bardak sütle karıştırılmış yarım muz 2-3 çilek dilimlenmiş olarak içine

11-12 gibi

100 gram light yoğurt

Öğlen

4 çorba kaşığı makarna, salata bir kase çorba , 50 gram yoğurt , 2 köfte veya aynı miktar balık ya da tavuk

16-17 gibi

1 elma , 2 adet istediğiniz bisküit yarım bardak süt

Akşam

4 kaşık sebze yemeği, 2 köfte, 1 dilim ekmek, karışık salata

yatmadan meyve

*** haftada iki gün öğle yemeğinde 1 lahmacun , veya bir gün lahmacun bir gün porsiyon döner yiyebilirsiniz

**salataların günlük yağ miktarı 2 tatlı kaşığı geçmesin.

* ve haftada 4 gün fazladan 1 saat tempolu yürüyüş.

* light cola isterseniz tüketebilirsiniz ben tükettim zararı olmadı 6 kilo verdim bu ay devam edeceğim

* bu liste protein ağırlıklı bir liste dolayısıyla süt yoğurt tüketimine dikkat edin. Diyet listeleri bölümünden aldım fikri olan varmı

Sabah :

40 gram nes fit 1 bardak sütle karıştırılmış yarım muz 2-3 çilek dilimlenmiş olarak içine

11-12 gibi

100 gram light yoğurt

Öğlen

4 çorba kaşığı makarna, salata bir kase çorba , 50 gram yoğurt , 2 köfte veya aynı miktar balık ya da tavuk

16-17 gibi

1 elma , 2 adet istediğiniz bisküit yarım bardak süt

Akşam

4 kaşık sebze yemeği, 2 köfte, 1 dilim ekmek, karışık salata

yatmadan meyve

*** haftada iki gün öğle yemeğinde 1 lahmacun , veya bir gün lahmacun bir gün porsiyon döner yiyebilirsiniz

**salataların günlük yağ miktarı 2 tatlı kaşığı geçmesin.

* ve haftada 4 gün fazladan 1 saat tempolu yürüyüş.

* light cola isterseniz tüketebilirsiniz ben tükettim zararı olmadı 6 kilo verdim bu ay devam edeceğim

* bu liste protein ağırlıklı bir liste dolayısıyla süt yoğurt tüketimine dikkat edin. Diyet listeleri bölümünden aldım fikri olan varmı
menü güzelmiş ama ben bi menüye bağlı kalamıyorum mesela :/

Bende aynı şekilde liste yapamadığım için 2 ay önce kalori saymaya başladım ve 8.5 kilo vermiş durumdayım.Sanki kendine güvenim geldi listeyi de yaparım heheyt modundayım.))
çok haklısın canım bende eskiden kalori sayıyodum ama elmashekerim sağolsun biz burda öğrendik ki kilo vermekten çok sıkılaşmak önemli. o yüzden sıkılaşmak için uğraşıyoruz. :KK70:

Feylesoftcum sağol. ben yanında değilim. o da pek ilgilenmez. kalır öyle çeker ağrısını :KK14::KK14:
biz sıkılaşıyoruz :) senin kilon kaç. ne güzel kalori sayarak kilo vermişsin :KK9::KK9:
eğer fazla bi kilon yoksa sende bizimle sıkılaş :KK16:

betrayalcim sağol canımcım.aklımda bulunsun yine de 3 sene sonra ben ilgilenirim artık :KK1::KK1:

Ay hatunlaaaaaaaar platese pazartesi kesin basliyoruz o kadar ! derin arastirmalar yaptim 3 hafta sıkariz disimizi nolcakmis :KK70:
muzeyyen 1 gun aci ceker gecer :KK70: benimkide hasta oldugunda hayatim sunu sunu al iyilescen diyom bi kulagindan giriyo digerinden cikiyo :KK70:
pff sınavim bitsede platese baslasam yaza cok fit girmek istiyorum :KK70:

Canlarım siz gençler sıkılaşın sanırım yaşlarınız benden küçük ben 2 çocuk annesi 38 yaşında spor özür özürlüsü olarak hele zayıflayımda:)) ama ilginiz için çok teşekkür ederim.9 Mart'ta 84.9 ile başladım bu arada diyete bugün sabah itibariyle 76.200 üm.

Ay hatunlaaaaaaaar platese pazartesi kesin basliyoruz o kadar ! derin arastirmalar yaptim 3 hafta sıkariz disimizi nolcakmis :KK70:
muzeyyen 1 gun aci ceker gecer :KK70: benimkide hasta oldugunda hayatim sunu sunu al iyilescen diyom bi kulagindan giriyo digerinden cikiyo :KK70:

Al birini vur ötekine. bu erkeklerin hepsi mi aynı :KK1:
yapalım canım ama sıkıldım demek yok ( özellikle ben) :KK1::KK1::KK1:
3 hafta sonra 1 kaç foto daha paylaşıp sonuçları kendi gözümüzle görürüz :KK8::KK8::KK8:

sen link atıcaktın dimi daha :KK76:

yaa ben indiremedim bak geride kalmak istemiyorum ama yaa :KK43:

Canlarım siz gençler sıkılaşın sanırım yaşlarınız benden küçük ben 2 çocuk annesi 38 yaşında spor özür özürlüsü olarak hele zayıflayımda:)) ama ilginiz için çok teşekkür ederim.9 Mart'ta 84.9 ile başladım bu arada diyete bugün sabah itibariyle 76.200 üm.
aa çok iyi vermişsin abla mı desem? :KK70:
ben 16 yaşındayım da.
bende 67den 58.8 oldum ama uzun bi süre sporu bıraktığım için sıkılaşamadım
fark sadece kıyafetsizken belli oluyo. çıplakken sarkık oluyorum :/

:KK9::KK9::KK9: sen bu azimleee tığ gibi olursun tığ . heh şuraya da yazdım.
eğer hem zayıflayıf hemde sıkıılaşmak istersn bize katılabilirsin :KK34:

kızlar bende bugün 5 sene önceki büyük aşkıma rastladım. :KK70:
daha doğrusu ilk aşkımdı falan bu hani bizim okulda benden 1 yaş küçük dediğim hatta sizin gay dediğiniz çocuk varya
işte o beni ruhen çok yormuştu. o eski aşkımı görünce böyle bana bi güzel baktı ki kalbim okşandı resmen.
insanın ihtiyacı oluyo güzel bi gülüşe ne bileyim tatlı bi söze :KK43:
şükredin :KK43:

Son düzenleme:
yaa ben indiremedim bak geride kalmak istemiyorum ama yaa :KK43:

aa çok iyi vermişsin abla mı desem? :KK70:
ben 16 yaşındayım da.
bende 67den 58.8 oldum ama uzun bi süre sporu bıraktığım için sıkılaşamadım
fark sadece kıyafetsizken belli oluyo. çıplakken sarkık oluyorum :/

Teyzede olur önemli değil canım:))bu yaşta bu azîmi tebrik ederim sadece.

kızlar bende bugün 5 sene önceki büyük aşkıma rastladım. :KK70:
daha doğrusu ilk aşkımdı falan bu hani bizim okulda benden 1 yaş küçük dediğim hatta sizin gay dediğiniz çocuk varya
işte o beni ruhen çok yormuştu. o eski aşkımı görünce böyle bana bi güzel baktı ki kalbim okşandı resmen.
insanın ihtiyacı oluyo güzel bi gülüşe ne bileyim tatlı bi söze :KK43:
şükredin :KK43:

kuzummmm ilerde bu hallerine güleceksin :) boşver sen o küçük olanı. sana değer veren, gözünün içine bakan, üstüne titreyen bili elbet vardır. yorma kendinii :KK34:

ben çıkıyorum eve gidip yemek yicemmm çok açımmmmmm :KK56::KK56:

kuzummmm ilerde bu hallerine güleceksin :) boşver sen o küçük olanı. sana değer veren, gözünün içine bakan, üstüne titreyen bili elbet vardır. yorma kendinii :KK34:

ben çıkıyorum eve gidip yemek yicemmm çok açımmmmmm :KK56::KK56:
afiyet olsun canım ama bu saatte az ye tut kendini :KK70:

slim in 6 da bitti.
sıra ebru şallıda ay karnım çok kötü yaaa manyak gibi acı çekiyorum
ama bölgede hiçbirşey yok :/

X