Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy kıyamam sana ya
Bende özledim
her gece bana aldığı ayıyla yatıyorum sanki oymuş gibi tabi süre sonra ayı yataktan düşmüş oluyo
ay ya bende çok özledim ya sarılasım koklayasım geldi benimki tam çikolata bide çikolata gibi kokuyo oooh
benm de bi kuzum var bende ona sarılıyorum adı da Gökhan tabi bnmki de yataktan düşüyo geceleri
oyy çikolata mı dedinn. bnmki de çikolata
Keşke şu zaman hemen geçse de kavuşsak sevdiceklerimize
ah keşke annneeeem geçse ya ayıya sarılmaktan bıktım aşık olucam diye korkuyorum benim ayımın adıda alicik
acı tatlı bu günlerde geçicek yavrum :) sabredelim sabrın sonu selamettir.
haklısın şekerim Rabbim benimkine cidden çok sabır vermişde 1 sene daha sabır verse keşke
benm de bi kuzum var bende ona sarılıyorum adı da Gökhan tabi bnmki de yataktan düşüyo geceleri
oyy çikolata mı dedinn. bnmki de çikolata
Keşke şu zaman hemen geçse de kavuşsak sevdiceklerimize
ayyy kuzuna benim kocisimin adinimi koydunnn :)) tesadüfe bakk
Allah herkesi sevdigine bagislasin, sabirli olun canlarim o günler cabuk gecer, sonra kavustugunuzda bu günler geride kalmis olucak. önemli olan bu günleri güzel atlatmak, birbirinizi kirmayarak el ele, dosta düsmana inat hep birbirinize destek cikarak. Allahim nazarlardan saklasin sizleri
Aaaa benmkinin 2. adı gökhan
Elmasekerim gökhanlar nasıl olur azıcık tiyo versen evlenince bende ona göre ayağımı denk alıyım
Çok doğru söylüyosun :) bugünler öyle yada böyle geçicek. öenmli olan ilerde bu günleri güzel hatırlamak
ben 3 sene sabredicem fndkkrdm yine senin 1 senen kalmış. ya benn benn napıyımm
ay Rabbim sana daha çok sabır versin ozaman
canım senin 3 sene ama en azından görüşmenize karışılmıyo biz gizli saklı buluşuyoruz sözlü olmamıza rağmen neymiş efendim yaşı büyükmüş nolur nolmazmış yapan adam bu zamana kadar yapar tüyerdi
benim ki o yüzden delleniyo fıttırıyo geliyo bana patlıyo konuşmayalım evlenene kadar diyo sonra dayanamıyo sabaha kadar konuşuyoz
Aaaa benmkinin 2. adı gökhan
Elmasekerim gökhanlar nasıl olur azıcık tiyo versen evlenince bende ona göre ayağımı denk alıyım
Çok doğru söylüyosun :) bugünler öyle yada böyle geçicek. öenmli olan ilerde bu günleri güzel hatırlamak
ben 3 sene sabredicem fndkkrdm yine senin 1 senen kalmış. ya benn benn napıyımm
Ayy senin konuşma şekline bayılıyorum yaa
bizde de ben dayanamıyorum her fırsatta hemen evlenelim diyorum ay sanki evde kalmışım da kimse almıyomuş gibi
Boşver gitme o zaman takip et ağız burun eğme kimseye ablan bile olsa. naptı bilmiyorum ama ufak tefek sebeplerden bi kardeş ablasına kırılıp darılmaz.
1 sene daha sabret sevdiceğinle kol kola el ele gidersiniz konserine
Gökhanlar cok gicik oluyor desem yeridir ayy hepsi öylemidir bilmem ama benimkisi ikizler burcu oldugu icin eglenmeyi ve dalga gecmeyi, gülmeyi seven bi yapisi var. bende basak burcuyum, aslinda ikimizde ayni gezegenden olsakta birimiz digerini idare etmek zorunda kaliyoruz. o hava ben toprak, ben ayagi yere saglam basanlardanim, realistim, o ise hava gibi ordan oraya savurmak, tatil yapmak, gezmek istiyor, yani sorumluluk almak istemez pek. ama kendini cok iyi egitmis biri olarak cok mantikli ve akilci davraniyor, öyle istedigini yapan biri degil, bana sorar danisir ondan sonra yapar. ama gezmeyi sevmesi benim isime yariyor. gezmeyi tozmayi cok sevdigi icin ben sormadan o söyler.
yani burca baktiginda uymadigimizi söylesede aslinda önemli olan karakterdir. benim imam nikahini kiyan hocam bize güzel bisey söylemisti onu hic unutmam. bir ipin ucunu sen digerini o tutuyor farz et. sen bir ucunu o da öbürünü cekerse ne olur? ip kopar dedi. ama o cektiginde sen gevsek tutarsan ipi, ozaman kopmaz dedi. yani biriniz kizinca öbürü alttan alsin, evlilikte mutluluga götüren yol bu demisti. cok hakli. hepinizede tavsiye ederim. ben hep hakli olmak isteyenlerdendim. kendimi savunurdum herkese karsi. ama esime yapmiyorum, yapamiyorum. o kizdigini hissedince konuyu kapatirim, aynisini o bana yapar. fedakar olmak lazim.