Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

26 mayısta yıldız teknikte konseri var ablamda o üniversitede küs olmasaydık gidicektim ama küsüs kaldım evde :KK14::KK14:

Oyyy kıyamam sana ya :KK14:

Bende özledim :KK14:

her gece bana aldığı ayıyla yatıyorum sanki oymuş gibi tabi süre sonra ayı yataktan düşmüş oluyo :KK1:
ay ya bende çok özledim ya sarılasım koklayasım geldi benimki tam çikolata bide çikolata gibi kokuyo oooh :KK14::KK14::KK14:

benm de bi kuzum var bende ona sarılıyorum adı da Gökhan :KK1::KK1: tabi bnmki de yataktan düşüyo geceleri :KK1:
oyy çikolata mı dedinn.:KK52::KK52: bnmki de çikolata :KK76::KK76:

Keşke şu zaman hemen geçse de kavuşsak sevdiceklerimize :KK16::KK16:

benm de bi kuzum var bende ona sarılıyorum adı da Gökhan :KK1::KK1: tabi bnmki de yataktan düşüyo geceleri :KK1:

ah keşke annneeeem geçse ya ayıya sarılmaktan bıktım aşık olucam diye korkuyorum benim ayımın adıda alicik :KK1::KK1:

haklısın şekerim Rabbim benimkine cidden çok sabır vermişde 1 sene daha sabır verse keşke :KK50:

Mecbur sabredicek başka yapıcak bişeyi yok :)

bu arada o konsere ne yap et git :KK1: ablana bi pasta kek kurabiye yap gönlünü al. konserden sonnra da küsersen yine küs :KK1::KK1:

Son düzenleme:

ayyy kuzuna benim kocisimin adinimi koydunnn :)) tesadüfe bakk:KK52:

Allah herkesi sevdigine bagislasin, sabirli olun canlarim o günler cabuk gecer, sonra kavustugunuzda bu günler geride kalmis olucak. önemli olan bu günleri güzel atlatmak, birbirinizi kirmayarak el ele, dosta düsmana inat hep birbirinize destek cikarak. Allahim nazarlardan saklasin sizleri:nazar:

ayyy kuzuna benim kocisimin adinimi koydunnn :)) tesadüfe bakk:KK52:

Allah herkesi sevdigine bagislasin, sabirli olun canlarim o günler cabuk gecer, sonra kavustugunuzda bu günler geride kalmis olucak. önemli olan bu günleri güzel atlatmak, birbirinizi kirmayarak el ele, dosta düsmana inat hep birbirinize destek cikarak. Allahim nazarlardan saklasin sizleri:nazar:

Aaaa benmkinin 2. adı gökhan :KK16:
Elmasekerim gökhanlar nasıl olur azıcık tiyo versen evlenince bende ona göre ayağımı denk alıyım :KK1::KK1::KK1::KK1:

Çok doğru söylüyosun :) bugünler öyle yada böyle geçicek. öenmli olan ilerde bu günleri güzel hatırlamak :KK16::KK16:
ben 3 sene sabredicem fndkkrdm yine senin 1 senen kalmış. ya benn benn napıyımm :KK43::KK43::KK43:

muzeyyen geçen gün konusu açıldıda cık götürmicek :KK14: amaaan peeeh bende başka konserine giderim ona minnet edeceğime hem benimki hayatta ablamın bana yaptıklarından sonra bi yere göndermez. arada kültür merkezlerine geliyo takip ederim giderim :KK1:

elmaşekerim öyle tabi ama zaman geçmiyo :KK14: ah ah zaman geçsede bizde evlensek rahat olsak :KK8::KK8:

Elmasekerim gökhanlar nasıl olur azıcık tiyo versen evlenince bende ona göre ayağımı denk alıyım :KK1::KK1::KK1::KK1:

Çok doğru söylüyosun :) bugünler öyle yada böyle geçicek. öenmli olan ilerde bu günleri güzel hatırlamak :KK16::KK16:
ben 3 sene sabredicem fndkkrdm yine senin 1 senen kalmış. ya benn benn napıyımm :KK43::KK43::KK43:

ay Rabbim sana daha çok sabır versin ozaman :KK16:
canım senin 3 sene ama en azından görüşmenize karışılmıyo biz gizli saklı buluşuyoruz sözlü olmamıza rağmen neymiş efendim yaşı büyükmüş nolur nolmazmış yapan adam bu zamana kadar yapar tüyerdi :KK1:
benim ki o yüzden delleniyo fıttırıyo :KK50: geliyo bana patlıyo konuşmayalım evlenene kadar diyo sonra dayanamıyo sabaha kadar konuşuyoz :KK16:

ay Rabbim sana daha çok sabır versin ozaman :KK16:
canım senin 3 sene ama en azından görüşmenize karışılmıyo biz gizli saklı buluşuyoruz sözlü olmamıza rağmen neymiş efendim yaşı büyükmüş nolur nolmazmış yapan adam bu zamana kadar yapar tüyerdi :KK1:
benim ki o yüzden delleniyo fıttırıyo :KK50: geliyo bana patlıyo konuşmayalım evlenene kadar diyo sonra dayanamıyo sabaha kadar konuşuyoz :KK16:

Ayy senin konuşma şekline bayılıyorum yaa :KK16:
bizde de ben dayanamıyorum her fırsatta hemen evlenelim diyorum ay sanki evde kalmışım da kimse almıyomuş gibi :KK1::KK1::KK1::KK1:

Boşver gitme o zaman takip et ağız burun eğme kimseye ablan bile olsa. naptı bilmiyorum ama ufak tefek sebeplerden bi kardeş ablasına kırılıp darılmaz.
1 sene daha sabret sevdiceğinle kol kola el ele gidersiniz konserine :KK16::KK16:

Gökhanlar cok gicik oluyor desem yeridir:KK52: ayy hepsi öylemidir bilmem ama benimkisi ikizler burcu oldugu icin eglenmeyi ve dalga gecmeyi, gülmeyi seven bi yapisi var. bende basak burcuyum, aslinda ikimizde ayni gezegenden olsakta birimiz digerini idare etmek zorunda kaliyoruz. o hava ben toprak, ben ayagi yere saglam basanlardanim, realistim, o ise hava gibi ordan oraya savurmak, tatil yapmak, gezmek istiyor, yani sorumluluk almak istemez pek. ama kendini cok iyi egitmis biri olarak cok mantikli ve akilci davraniyor, öyle istedigini yapan biri degil, bana sorar danisir ondan sonra yapar. ama gezmeyi sevmesi benim isime yariyor. gezmeyi tozmayi cok sevdigi icin ben sormadan o söyler.
yani burca baktiginda uymadigimizi söylesede aslinda önemli olan karakterdir. benim imam nikahini kiyan hocam bize güzel bisey söylemisti onu hic unutmam. bir ipin ucunu sen digerini o tutuyor farz et. sen bir ucunu o da öbürünü cekerse ne olur? ip kopar dedi. ama o cektiginde sen gevsek tutarsan ipi, ozaman kopmaz dedi. yani biriniz kizinca öbürü alttan alsin, evlilikte mutluluga götüren yol bu demisti. cok hakli. :KK34: hepinizede tavsiye ederim. ben hep hakli olmak isteyenlerdendim. kendimi savunurdum herkese karsi. ama esime yapmiyorum, yapamiyorum. o kizdigini hissedince konuyu kapatirim, aynisini o bana yapar. fedakar olmak lazim.

Ayy senin konuşma şekline bayılıyorum yaa :KK16:
bizde de ben dayanamıyorum her fırsatta hemen evlenelim diyorum ay sanki evde kalmışım da kimse almıyomuş gibi :KK1::KK1::KK1::KK1:

Boşver gitme o zaman takip et ağız burun eğme kimseye ablan bile olsa. naptı bilmiyorum ama ufak tefek sebeplerden bi kardeş ablasına kırılıp darılmaz.
1 sene daha sabret sevdiceğinle kol kola el ele gidersiniz konserine :KK16::KK16:

niye kız ne diyom ki ben :KK1:
ah kız abartma evdede kalmadın :KK1::KK1:
ablam cidden ne bilim ya kendini bişey sanıyo kendi mutlu olsun başka bişey önemli değil.
öyle zaten sözlüm alide öyle diyo evlenince istediğin heryere gideriz diyo şimdi benden ayrı gezmen üzüyo beni aklım hep sende kalıyo başına bişey gelcek diye korkuyorum diyo :KK16:

Gökhanlar cok gicik oluyor desem yeridir:KK52: ayy hepsi öylemidir bilmem ama benimkisi ikizler burcu oldugu icin eglenmeyi ve dalga gecmeyi, gülmeyi seven bi yapisi var. bende basak burcuyum, aslinda ikimizde ayni gezegenden olsakta birimiz digerini idare etmek zorunda kaliyoruz. o hava ben toprak, ben ayagi yere saglam basanlardanim, realistim, o ise hava gibi ordan oraya savurmak, tatil yapmak, gezmek istiyor, yani sorumluluk almak istemez pek. ama kendini cok iyi egitmis biri olarak cok mantikli ve akilci davraniyor, öyle istedigini yapan biri degil, bana sorar danisir ondan sonra yapar. ama gezmeyi sevmesi benim isime yariyor. gezmeyi tozmayi cok sevdigi icin ben sormadan o söyler.
yani burca baktiginda uymadigimizi söylesede aslinda önemli olan karakterdir. benim imam nikahini kiyan hocam bize güzel bisey söylemisti onu hic unutmam. bir ipin ucunu sen digerini o tutuyor farz et. sen bir ucunu o da öbürünü cekerse ne olur? ip kopar dedi. ama o cektiginde sen gevsek tutarsan ipi, ozaman kopmaz dedi. yani biriniz kizinca öbürü alttan alsin, evlilikte mutluluga götüren yol bu demisti. cok hakli. :KK34: hepinizede tavsiye ederim. ben hep hakli olmak isteyenlerdendim. kendimi savunurdum herkese karsi. ama esime yapmiyorum, yapamiyorum. o kizdigini hissedince konuyu kapatirim, aynisini o bana yapar. fedakar olmak lazim.

hoca çok haklı demiş bende kendimi herkese karşı savunurum ama benimkinin karşısında alttan alıyorum ilişkiyi kurtarmak zaten hep kadının görevidir :KK22: ama benimkide Allah razı olsun haklı olduğum yerlerde bişey diyemiyo. Alttan almak cidden çok önemli.

benim gökhan adında kuzenim var aha buraya yazıyom şerefsizi günahım kadar sevmem :KK47: yalancı pislik adi şerefsiiiiiz :KK47:

ama tabi her gökhan aynı değil çok iyi olan gökhanlarıda tanırım yani :KK1: karaktere bağlı ya

Eee benmkinin 2 tane adı var nolucak :KK1::KK1:

Elmasekerim anlattıklarının %90 ı bnmkinde de var. umarım bende senin gibi başa çıkabilirim. bazen çekiyorum da bezen de çok çekilmez oluyo:KK1::KK1: ama napalım seven katlanıyo.:KK16::KK16::KK16:
hocanın dediği çok güzel kulağıma küpe oldu.:KK19::KK19:
bende alttan almam ama ona gelince nedense kıyamıyorum alttan alıyorum bakalım Allahım sonumuzu hayır etsin :KK16::KK16:

fndkkrdm boşver ablanı sen. sık dişini 1 sene daha. konsere seneye de gidersin için rahat bi şekilde. karışanın olmaz hem.:KK76:

Betrayalcim sen nerelerdesinn :KK50:

kızlar bende fotoğraf koyucam birazdan albüm yapıp.
ben çok şişkoyum ama olsun. :/
muzeyyencim benim okul olduğu için o saatlerde giremiyorum. :/

Son düzenleme:
muzeyyencim aynen seneye rahat giderim :)
betrayalcim senin kilon yokki sadece sıkılasman gerek :)
pazartesiye kadar hepiniz iindirin karin savari :KK70:
aksam yemegi :1 dilim su boregi(yemek yoktu evde)
Birazdan squats yapicam :)

fndkkrdmkatılıyorum sana sadece sıkılaşman lazım canım. kilon normal bence.:KK34:

fndkkrdm nasıl indiricez videoyu link atar mısın tatlım:KK16:

135 tane squats yaptim ama nasil terledim anlatamam :KK70: simit bolgesi yapmayi dusunuyorum tekrar sanirim alistim o tempoya etki gostermiyo artik onu artik 2 kere yapicam ust uste yarindan itibaren.

bide kizlar benim ust bacak kas yapiyo :KK70: bacak icide gitse keske :/

Son düzenleme:
X