Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

evet insan diyeti bırakınca daha çok yiyor ben bide o kilolara gelmeyi şok diyetlerle başardım saçma sapan diyetler uygulardım sonra bırakırdım yerdim hep.
bende ilk defa bu kadar kararlıyım zayıflıcam o kadar
ben o kiloyla çok zorlandım cidden çok tıkanıyodum yürüyünce yoruluyodum felan ama şimdi öyle değilim daha iyiyim
beni bırakım olimpiyatlara bile katılırım

adet zamanımda benim 2.ci günüm çok ağrılı geçiyo bende karnıma sıcak su şişesi koyuyorum o rahatlatıyo beni
dene istersen

iş yerindeyim ya canım nasıl yapıcam onu ben
evde olsaydım bende sıcak duşa girip direk karnıma sıcak su tutuyorum bişey kalmıyo ama şuan imkansız

kahvaltimi 11de yapmistim malum simdi yedim yemegimi ve aksam yemegi sayiyorum bunu :)
aksam:1 parca tavuk
2 tane bruksel lahanası
1 kasik musakka
1 kasik pilav
corba
2 kasik yogurt
1 tane etimek

fitnessden geldim kizlarrrr.. 10 dk kostum bu sefer 110 kalori yaktim ardindan sikilasma vardi 1 saat(daha önce anlattigim gibi) ona katildim 1 saat). eve geldigimde 1 cay bardagi süt ictim, sonra aksam yemegimi yaptim yedim. 1 tabak sebze yemegi (bol ispanakli) ve 3 kasik yogurt yedim.

esim bugün erken gelir isten o yüzden egzersiz yaparmiyim bilmiyorum.. haa egzersiz demisken bugün 80 squats yaptim

benim 67mde böyleydi
ay bu resimleri gördükçe daha çok spor yapasım geliyo
aynen ya inceldikçe incelmek istiyorum.

kiiiz hicde kilonu göstermiyorsun resimde suan kesin süper görünüyorsundur insan kendi eski halini gördükce daha motive oluyordur kesin.. bende de resim olsaydi keske (
ay canım ciddi misin? ben bu resimde ne zaman görsem kendimi 80 kiloluk görüyorum.

bide kızlar ya ben yaklaşık 8 kilo verdim ve etrafımdaki herkes çok zayıflamışsın diyo.
ve kıyafetlerim bol olmaya başladı. eski sevdiğim kıyafetlere girebiliyorum.
ama aynaya bakıyorum sanki hala 67 gibiymişim gibi geliyo bana.
tartıda gitti ama aynada gitmemiş gibi.:26::26:
ablama soruyorum saçmalama çok zayıfladın diyo.
anlamadım ya ben bu işi... psikolojik mi acep?:18::18:

kızlar yazın saçımı turuncuya boyatmıştım.
avatarımda da var fotoğraf tekrar boyatmak istiyorum.:26::26:
sizce turuncu mu olmalı yoksa başka renk mi?:18::18:
bu arada gözlerim mavi değil yeşil. resmin rengiyle oynadımda biraz.

ayni durum bendede var herkes zayiflamisin diyo ama ben sanki ayniyim
Sevgilim de bence aynisin diyo kopek

canim resmini goremiyorum cunku teldeyim pcye gecince bakarim bende sacimi kinayla boyadim pek belli olmadi ustunden bida gecmem gerekiyo ama bu sefer bol kullancam kinayi
saat 9 da meyveli yogurt yaptim icinede formun biskuvisi varya tatsiz tuzsuz olan mukavvaya benzeyen ondan bi tanesini ufaladim icine yedim simdide bi buyuk kupa y.cay iciyorum

canım ben böyle garip renkler denemeyi seviyorum.
bide yaz olunca ohhh
şuan kendi renginde saçım.
daha önce gece mavisi denemiştim uçlara kötü olmuştu.
kestirdim.
acaba biz niye farkedemiyoruz kilo verdiğimizi. :44::44:
bence hedef kilomuza ulaşınca bi foto çekelim farkı daha iyi anlarız.

bencede canim ama su diyetisyene gidene kadar bi 59 felan olim ya 60 lardan biktim usandim

bu arada avatarımı tekrar değiştirdim.
benzemek istediğim kadını koyuyorum: simone simons.

kızlar sabah babamla 50dakika tempolu yürüdük.
birazdan sabah kahvaltısı yapıcaz.
kahvaltıda menemen var.

Gunaydinnnnn kızlar :)
Ben bugun izinliyim
Simdi cikolata surat sevgilimle görüşmeye gidiyorum kahvalti yapmadim daha :'''( umarim kndimi frenlerim. Aksam yazarum yediklerimi :*
GorusuruZzz :*

kahvaltı= 1 yumurtayla salçalı yumurta yaptım (yağsız) 100 kalori felan oldu o
1 kk peynir
3 dilim domates
4 zeytin
1 biber
1 tane etimek

bu arada 61.1 e indim çok şükür pazartesi 60larda görücem inşallah kendimi

sporumu saat 11.30 gibi yapıcam önce start it up, sonra zumba, sonra simit bölgesi ,sonra squats ,sonra slim in 6 2 bonus videosu
başka spor kalmadı heralde yediklerimi eritirim akşama kadar da yemek yemicem zaten çünkü akşam ablamla eniştem gelcek yemicem kahvaltımı çok iyi yaptım zaten acıkırsam salatalık yerim pazartesiye kadar 60lara inmem lazım

birdeeee yarın arkadaşlarım beni evden çıkartıcak sonrada ben aşkımla buluşcam inşallah bi sorun olmaz
ay ne giycem anlatim
siyah darpaça kot altına siyah babet üstüne tam beyaz olmayan bebe yaka gibi bi gömleğim var şalımda tam beyaz değil onu bağlıcam bide hafif makyaj yaparım ay benimki beni çok güzel görmeli
ya ben daha yeni kapandım o yüzden hiç alışveriş yapmadım o yüzden darpaça giyiyorum sokaklardada görüyorum zaten hep darpaça giyiyo kapalı genç kızlar dalga geçilir miyim acaba ?
benimkinede söyledim yanımdasın bişey olmaz giy dedi :26:

canım benim benim ablamda dar paça giyiyor ve geneli dar paça giyer.
dar paça üstüne biraz uzun tunik gibi birşey olabilir mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…